شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۳۲ - ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۲۰۷۱۰۴
سایر حوزه های اجتماعی

مردم به نفع هیچ کسی کنار نکشیدند!

اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,جامعه,فرزین پورمحبی

ملت ما هر چقدر هم غیر قابل پیش بینی باشند حداقل یک چیزشان قابل پیش‌بینی است که همیشه سر بزنگاه سر و کله شان پیدا می شود. به هر حال چه غیر قابل پیش‌بینی و چه قابل پیش بینی کارشان را می کنند و می روند. امیدواریم مسئولین هم این کاره باشند و قدر بدانند!

 

ملت، کلاس نمی گذارند. آبستراکسیون نمی‌کنند به نفع هیج کسی کنار نمی کشند. در شرایط های حساس کنونی چرت نمی‌زنند. وقتی هم بیدارند جار و جنجال راه نمی‌اندازند. بی سر و صدا و با پای خودشان به پای صندوق های رای می‌روند و با دست خودشان دستی به سر و گوش سرنوشت شان می کشند. کلی لایک به مرامشان و گلی به جمالشان. 

 

انصافا اول تا آخر این انتخابات عجیب و جالب بود. مثلا یکی از دوستان بنده، به عنوان «رای اولی» در این انتخابات شرکت کرد. شاید اگر بدانید ایشان ۵۰ ساله است برایتان جالب‌تر باشد! باری، به هر جهت، طی مراسم عظیم و باشکوهی «ملک پاستور» با یک قرارداد چهارساله، اجاره داده شد.

 

حالا این گوی و این میدان ... کسی که گفت بهتر می‌زند، باید بیاید و بستاند و بزند. نوبتی هم که باشد نوبت حماسه‌آفرینی او و کابینه اش هست. پیشنهاد ما این است که برنده انتخابات به جای کری خواندن به رقیبان و خس و خاشاک گفتن به رای ندهنگان و پز دادن و جشن گرفتن و ... یکی از پوسترهای تبلیغاتی خود را قاب کند و بگذارد سر طاقچه تا جلوی چشم و سر لوحه کارهایش باشد ... از این به بعد ملت بشدت تماشاگر می شوند و راستی‌آزمایی می کنند و مثل داوران مسابقات خوانندگی که به نشستن شعرها به روی آهنگ ها نمره می دهند برای به ثمر نشستن شعارها در عمل امتیاز می‌دهند.

 

رئیس جمهور اگر دلسوز باشد، دلواپسی معنی ندارد. اگر معلم باشد بتدریج یاد می دهد که پریدن از دیوار سفارت ها و لغو کنسرت ها کار آبرومندی نیست. سرش را می اندازد پایین و به دست‌های پشت پرده جواب سر بالا می‌دهد. «خدمت گزار» به معنی واقعی کلمه می شود. حق تقدم را به عزت کشورش می دهد. شایسته سالاری را تصادفا از بین هم جناحی های خودش شروع نمی کند، مخالفانش را لایک می کند تا آنها هم رسم ادب بیاموزند و بفهمند ادب مرد به ز دولت شان است. فقط و فقط آدم حسابی ها را بر سر کار می نشاند نه کسانی را که به آنها مدیون است.

 

به فعالان ستادش به رسم تشکر نوشابه می دهد اما برایشان نوشابه باز نمی کند. همه اقشار ایرانی را در یک دورهمی صمیمی جمع می کند. وقتی خودمان با هم باشیم و دعواهایمان را به حساب دعواهای خانوادگی بگذاریم به این مو قسم که بابای آمریکا هم هیچ غلطی نمی تواند بکند. مصیبت آنجاست که کرم از خود درخت باشد. پس مراقب خودمان باشیم که هم سرما نخوریم و هم سرمان را نخوریم تا سرمان به باد نرود. 

دوران پساانتخابات هم مثل دوران پساتحریم است ...

 

اصولا همه یکجورایی چشم به راهند تا وضعشان از اینی که هست بهتر شود. این درست که مردم معمولا منتظرند اتفاقی بیفتد و خوشبخت شوند. اما مهم این است که اگر هم نرسند باز به آینده امیدوار باشند. یعنی به رئیس جمهورشان تحت هر شرائطی اطمینان کنند. امید هم یعنی همین. زندگی برای مردم مثل یک پاکت تخمه است؛ ته پاکت تخمه را با همه تخمه های تلخ و شیرینش بالا می‌آورند و با چند تخمه تلخ معامله را بهم نمی زنند و تحمل می کنند. اما اگر کل پاکت تخمه تلخ باشد پاکت را بدون هیچ ترحمی دور می اندازند. 

 

به امید زمانی که مردم به چیزی که حقشان و لیاقتشان است برسند، راستی اگر در خانه طاقچه نبود می توان پوستر را بغل دست همان قرآنی گذاشت که قبلا در استخاره خوب آورده بوده. اصلا جایش مهم نیست؛ مهم این است که بغل دست هم باشند. به امید سربلندی ایران و ایرانی

 

فرزین پورمحبی

 

 

khabaronline.ir
  • 12
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش