سرپرست سازمان اورژانس کشور با اشاره به آغاز فصل تابستان و شروع سفرهاي تابستاني، توصيههايي به هموطنان ارائه کرد. ميرحسين کوليوند با تأکيد بر اينکه افراد داراي شرايط جسمي و روحي يا مبتلا به بيماري خاص بايد قبل از سفر با پزشک متخصص خود مشورت کنند، گفت: افراد مبتلا به نارسايي قلبي يا لختهشدن خون بايد پروازهاي کوتاهمدتي داشته باشند و از نشستنهاي طولانيمدت پرهيز کنند و بيماران مبتلا به آسم و ساير بيماريهاي ريوي نيز بايد از اقامت در شهرهاي آلوده و مناطق مرتفع خودداري کنند. وي گفت: در مرحله اول افرادي که قصد سفر با مسافت طولاني و بين شهري را با وسيله شخصي خود را دارند، بايد خودروي خود را از لحاظ برقي و مکانيکي بررسي کرده و نواقص فني احتمالي را پيش از حرکتکردن برطرف کنند.
سرپرست سازمان اورژانس کشور با تأکيد بر اينکه رانندگان نبايد به هنگام سفر بار اضافي روي باربند خودرو قرار دهند و به وسيله طناب و چادر از سقوط لوازم جلوگيري کنند، افزود: لازم است رانندگان افرادي بيش از ظرفيت خودرو سوار نکنند و از سوارکردن افراد در پشت کاميونت و کاميون جدا خوردداري کنند.
کوليوند با تأکيد بر حمل کيف کمکهاي اوليه به هنگام سفر گفت: همراهداشتن کيف کمکهاي اوليه و خاموشکننده آتشنشاني در خودرو شخصي ميتواند در زمان وقوع حادثه احتمالي و حريق به راننده و سرنشينان خودرو کمک کند. وي افزود: در صورت بروز هرگونه تصادف يا حادثه جادهاي در درجه اول لازم است راننده خودرو خود را به منتهياليه سمت راست جاده هدايت کرده و با استفاده از علائم هشدار در فاصله ۵۰ متري، ساير رانندگان در حال حرکت را از حضور خود مطلع کند. کوليوند ادامه داد: در صورت بروز تصادف شديد در صورتي که بنزين از خودرو به بيرون نشت کند، لازم است رانندگان در درجه اول موتور ماشين را خاموش و بست باطري آن را قطع کنند. وي با تأکيد بر حفظ خونسردي به هنگام بروز آتشسوزي در خودرو گفت: در صورت بروز آتشسوزي در خودرو، ابتدا بايد راننده و سرنشينان خودرو خونسردي خود را حفظ کرده و با استفاده از خاموشکننده آتشنشاني و بر طبق دستورالعمل سعي کنند خودرو را خاموش کنند.
سرپرست سازمان اورژانس بر لزوم توجه رانندگان و سرنشينان خودرو به هشدارهاي پليس راه تأکيد کرد و افزود: لازم است از رانندگي با سرعت غيرمجاز پرهيز شود و به هنگام توقفهاي اضطراري نيز موارد ايمني لازم رعايت شود. کوليوند با اشاره به رعايت دستورالعملهاي ويژه براي سرنشينان بيمار و زنان باردار در طول سفر، افزود: افراد در طول سفر بايد به اين نکته توجه کنند که برخي از افراد که داراي شرايط خاصي هستند، لازم است از دستورهاي ويژهاي پيروي کنند براي مثال سفرهاي هوايي براي زنان در اواخر بارداري ممنوع است. وي تأکيد کرد: همچنين افراد مبتلا به نارسايي قلبي يا لخته شدن خون بايد پروازهاي کوتاه مدتي داشته باشند و از نشستنهاي طولانيمدت پرهيز کنند و بيماران مبتلا به آسم و ساير بيماريهاي ريوي نيز بايد از اقامت در شهرهاي آلوده و مناطق مرتفع خودداري کنند.
کوليوند با تأکيد بر اينکه افراد داراي شرايط جسمي و روحي يا مبتلا به بيماري خاصي بايد قبل از سفر با پزشک متخصص خود مشورت کنند، افزود: افراد بايد اين نکته را مدنظر قرار دهند که کودکان و نوزادان نسبت به تغيير شرايط محيط حساستر هستند و بايد در طول سفر به آنها توجه بيشتري کرد.
- 16
- 2