به گزارش ایسنا، این محموله سنگین ۱۰۰ تنی شامل اقلام اولیه و ضروری زندگی از جمله یکهزار تخته چادر اسکان بزرگ ۹ نفره، ۱۵ هزار تخته پتو، ۱۲ هزار مترمربع موکت، ۵۰ هزار قوطی انواع کنسرو، ۲ تن انواع دارو و ۳ تن لوازم بهداشتی است. همچنین ۱۰۰ هزار بطری یکونیم لیتری آب معدنی نیز از طریق زمینی به مناطق سیلزدهی استان خوزستان ارسال شد.
ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) همچنین یکهزار تخته چادر اسکان بزرگ ۹ نفره، ۲۵ هزار تخته پتو، ۳۸ هزار مترمربع موکت و ۵۰ هزار قوطی انواع کنسرو دیگر را نیز آمادهی ارسال برای سیلزدگان استان خوزستان کرده است.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) همزمان با ارسال این محموله در این خصوص اظهار کرد: قبل از وقوع سیل پیشبینیهایی برای این حادثه انجام شده بود و قرارگاه جهادی خدمترسانی ستاد را با بیش از ۱۲۰ گروه جهادی و ۲۵۰۰ نفر جهادگر، در این زمینه فعال کردهایم.
محمد مخبر با بیان اینکه اقلام ضروری را از قبل آماده کرده بودیم و از ساعات اولیهی حادثه در استانهای مختلف حضور فوری و فعال داشتهایم، افزود: بیمهی مسکنهای روستایی قبل از وقوع سیل در دستور کار ما قرار داشت. در کشور ۳۵۰ هزار مسکن روستایی را از طریق بیمهی برکت، بیمه کردهایم که از این تعداد، ۱۴۰ هزار مسکن در استان خوزستان و ۹۰ هزار مسکن در استان لرستان است.
مخبر با بیان اینکه افراد بیمهشده میتوانند میزان خسارت وارده را براساس نظرات کارشناسی، دریافت کنند، گفت: عوامل ما در استان لرستان دنبال مستندسازی و پرداخت این خسارتها هستند.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) اضافه کرد: بعد از حادثه سیل تاکنون، ۸ قرارگاه در ۸ استان درگیر سیل ایجاد کردهایم که از ۲۸ اسفند سال گذشته با همکاری نیروهای جهادی مشغول خدمت هستند.
وی با بیان اینکه ۸ درمانگاه سیار مجهز را در مناطق سیلزده راهاندازی و ۲۵۰ پزشک و بهیار جهادی را به این مناطق اعزام کردهایم، ادامه داد: این ستاد اقلام دارویی برای ویزیت و درمان ۵۰ هزار نفر را به مناطق سیلزده ارسال کرده و روزانه ۲ هزار بیمار و مجموعاً ۳۰ هزار نفر در این مناطق ویزیت شدهاند.
مخبر ضمن اعلام اینکه تاکنون ۲۷۵ هزار وعده غذای گرم در ۸ استان درگیر سیل توزیع شده است، ادامه داد: تا به امروز ۴۰۰ هزار بطری آب، ۱۲ تن گوشت، ۱۴ هزار بسته جیرهی خشک مواد غذایی، ۲۴ هزار تخته پتو و ۳۲ هزار متر مربع موکت را به مناطق سیلزده ارسال کردهایم.
وی خاطرنشان کرد: انواع اقلام امدادی شامل پلاستیکهای مخصوص زیرانداز برای بیش از ۵۵۰۰ خانوار، ۳ هزار عدد بیل، ۴ هزار جفت چکمه و ۳ هزار دست بادگیر، ۵ دستگاه اکسیژنساز برای مصارف پزشکی، را به همراه ۱۳۰ هزار گونی، ۴۰۰ هزار عدد انواع کنسرو، ۳۷ تن برنج، ۶ تن روغن، مقادیر قابلتوجهی قند و چای، ۶ هزار بسته پوشک نوزاد، ۷ هزار و ۳۰۰ بسته اقلام بهداشتی، ۱۶۰۰ تخته چادر اسکان و مقادیر قابل توجهی قند و شکر، ۱۵ دستگاه لجنکش، ۲۰۰ دستگاه روز خودرو سبک برای کمکهای امدادی، و ناوگان پشتیبانی شامل ۱۶۰ خودرو سبک، نیمهسنگین و سنگین بهطور روزانه، را به مناطق سیلزده اعزام کردهایم.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) ادامه داد: بعد از حادثه، ۲۰ هزار بسته لوازم خانگی شامل یخچال، گاز، قالی، موکت، ظرف و پتو را تهیه کردهایم که اولین محموله را روز شنبه آینده به استان گلستان ارسال خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه۸۰۰۰ رأس دام سبک را به منظور جبران بخشی از خسارات وارد شده به سیلزدگان تهیه میکنیم، ادامه داد: ۲۵ تا ۳۰ هزار بستهی لوازمالتحریر نیز تهیه شده که به فوریت بعد از پایان بحران به دانشآموزان آسیبدیده اهدا میشود.
دکتر مخبر با بیان اینکه اشتغال موضوع مهم این مناطق است، افزود: مقرر شده که ظرف یکسال آینده از سوی بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) اشتغالزایی گسترده و دامنهداری در مناطق زلزلهزده ایجاد و به بهرهبرداری برسد. وی افزود: هواپیمایی جمهوری اسلامی بدون دریافت هزینه، یک هواپیمای ۷۴۷ را تدارک دیده تا ما بتوانیم امروز سنگینترین محمولهی هوایی را به اهواز ارسال کنیم.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با بیان اینکه امروز ۳ تن لوازم بهداشتی و ۲ تن دارو برای خوزستان ارسال میشود، ادامه داد: مسئولیت توزیع این اقلام بر عهدهی مسئولان محلی و استانداری است.
به گزارش روابط عمومی بنیاد برکت، مخبر در پایان خاطرنشان کرد، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تا رفع کامل مشکلات مردم مناطق سیلزده در سراسر کشور، با تمام توان در کنار آنها خواهد ماند.
- 15
- 2