مازیار میرعظیمی در گفتوگو با تسنیم، با اشاره به شرایط تیم ملی بسکتبال با ویلچر مردان پس از بازیهای پاراآسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا، اظهار داشت: بعد از بازیهای پاراآسیایی که خوشبختانه برای نخستین بار قهرمان این مسابقات شدیم، هیچ خبری نیست و وضعیت همکاری ما با تیم ملی هنوز مشخص نشده است.
وی افزود: قرار بر این شد که فدراسیون به همراه انجمن بسکتبال با ویلچر شرایط را بررسی کرده و اگر قرار بر حضور ما باشد، دوباره برنامه خودمان را برای مسابقات انتخابی پارالمپیک ارائه و برای مسابقات پارالمپیک ۲۰۲۰ برنامهریزی کنیم.
مربی تیم ملی بسکتبال با ویلچر ایران در مورد پاداشهای وعده داده شده به مدالآوران مسابقات پاراآسیایی، گفت: تنها پاداشی که به دستمان رسیده در جاکارتا و در کنار سکوی قهرمانی بود و سایر وعدهها تا کنون عملی نشده است.
میرعظیمی ادامه داد: بیشتر پاداشها باید توسط وزارت ورزش پرداخت شود که گویا در مراسم جشن ورزشکار اهدا میشود. استاندار سابق اصفهان نیز قولی برای پرداخت پاداش به ورزشکاران داده بود که نمیدانم پس از رفتن ایشان، وضعیت به چه شکل است و اصلاً این پاداش پرداخت خواهد شد یا خیر. در مورد مبلغ پاداشها به جانبازان و معلولین نیز مشخص نشده است که پاداشها مانند ورزشکاران سالم خواهد بود یا خیر. ورزشکاران پیگیر هستند، اما متأسفانه هنوز مشخص نیست این پاداشها پرداخت میشود یا نه.
مربی تیم ملی بسکتبال با ویلچر با اشاره به آینده تیمش در مسابقات پارالمپیک، خاطرنشان کرد: متأسفانه در دوره قبلی پارالمپیک نتیجه خوبی نگرفتیم. کادر سابق تیم ملی از نظر تجربه، دانش فنی و به طور خلاصه از همه نظر بهتر از کادرفنی فعلی بود، اما به دلایلی تیم نتیجه نگرفت. از سال گذشته که برای مسابقات انتخابی قهرمانی جهان به تیم ملی آمدیم، بر اساس صداقت پیش رفتیم و خدا را شاکریم که کمکمان کرد و توانستیم با همین روند جلو برویم.
وی اضافه کرد: ابتدا با موفقیت در رقابتهای انتخابی مسابقات قهرمانی جهان، به این مسابقات راه یافتیم و برای نخستین باز جزء ۴ تیم نخست مسابقات قهرمانی جهان قرار گرفتیم. پس از آن هم موفق شدیم در مسابقات پاراآسیایی جاکارتا قهرمان شویم.
بازیکنان تیم ملی توان خرید ویلچر ورزشی ندارند
میرعظیمی خاطرنشان کرد: هماکنون انتظارات از ما بسیار زیاد است و خودمان سطح توقعات را از تیم ملی بالا بردهایم. قرار بر این شد که اگر کادرفنی فعلی بماند، برنامهای داشته باشیم که در پارالمپیک، حداقل رتبهای که به دست میآوریم، چهارمی باشد و بتوانیم روی سکو برویم. این امر دور از دسترس نیست، اما بخش مهمی از بستکبال با ویلچر سختافزار است و برای تهیه ویلچرهای ورزشی، وزارت ورزش و فدراسیون باید کمک و حمایت کنند چون این ویلچرها بسیار گران بوده و ورزشکاران توانایی خرید آن را ندارند.
مربی تیم ملی بسکتبال با ویلچر گفت: از طرف دیگر این ویلچرها تأثیر زیادی در عملکرد بازیکنان دارد و اگر در این بخش مشکلات ما حل شود، پتانسیل بازیکنان بسیار بالا است و بیش از ۲۰ بازیکن لژیونر در کشورهای اروپایی داریم. میتوانیم حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشیم، ولی امیدوارم اتفاقات قبل از پارالمپیک ریو تکرار نشود. انشاالله کادر فنی تیم ملی، هر کسی که هست به موقع انتخاب شود و برنامه اردویی خود را به فدراسیون بدهد و مسابقات تدارکاتی داشته باشد که بتواند با تیمی آماده، راهی پارالمپیک شود.
- 9
- 3
علیرضا قربانلو
۱۳۹۸/۳/۱۷ - ۱۹:۴۴
Permalink