یکی از مدارک و اسناد جذابی که دیروز در مورد باشگاه پرسپولیس در سایت کدال بارگذاری شد گزارش عملکرد و فعالیت هیأت مدیره سال مالی منتهی به ۳۱ خرداد امسال است که در زمستان امسال ارائه شده و حاوی نکات جالبی است.
در این گزارش ۳۶ صفحهای بعد از معرفی اعضای هیأت مدیره و چارتهای سازمانی باشگاه مواردی در خصوص دورههای آموزشی، فعالیت بخشهای مختلف باشگاه، دانشگاه پرسپولیس، ورزشگاههای تحت اختیار باشگاه، وضعیت قراردادهای مشارکت، تیمهای پایه و... آمده که برخی از آنها ویژه هستند.
دلایل جالب برای برگزار نشدن مزایده دوم
همه دوستداران پرسپولیس از ماجرای پایان همکاری با شرکت آتیه داده پرداز به عنوان کارگزار باشگاه پرسپولیس طی دو سال گذشته خبر دارند. در این گزارش هم با اشاره به اینکه مبلغ پیشنهادی این شرکت برای تمدید قرارداد پایین بوده، آمده با مصوبه تاریخ اول شهریورماه ۱۴۰۰ هیأت مدیره باشگاه، مزایده برای انتخاب کارگزار جدید در دستور کار قرار گرفته و بعد از بارگذاری مدارک مورد نظر در سامانه تدارکات دولت (ستاد) در تاریخ ۹/۸/۱۴۰۰ مزایده با مبلغ پایه ۱۷۶ میلیارد تومان برگزار شده که متأسفانه برنده نداشته است. در ادامه این گزارش آمده تکرار مزایده به خاطر این دلایل: عدم ثبات مدیریت در دورههای اخیر و نگرانی شدید شرکتهای مطرح از تغییر مدیریت و لغو قرارداد، ریسک بالای اقتصادی اعتباری برای حامیان، شرایط نامناسب اقتصادی موجود و عدم تمایل حامیان بزرگ برای هزینه در حوزه ورزش، عملکرد نامناسب باشگاه با حامیان مالی و عدم اعتماد ایشان و از دست رفتن زمان میسر نبوده و از طرفی تحریمهای ظالمانه امریکا مانع دستیابی باشگاه به درآمد کسب شده از لیگ قهرمانان آسیا شده بود و با عنایت ویژه وزیر ورزش روند ترک تشریفات در پیش گرفته شد و در نهایت شرکت ایده پویان ماژ به عنوان کارگزار باشگاه انتخاب شد.
دیدید چقدر راحت بود؟ خلاصه کلام این است که یک بار مزایده برگزار کردیم کسی جلو نیامد اما چون هیچکس به باشگاه اعتماد نداشت! مزایده دومی در کار نبود و بدون انجام مقدمات و تشریفات، یک شرکت همینطور یکهو سر برآورد و با رقمی که مقبولمان بود (و اینجا اشارهای به آن مبلغ نشده) به عنوان کارگزار انتخاب شد. جالب نیست؟
دانشگاهی با ۹۰ نفر دانشجو!
در بخش مربوط به مرکز علمی کاربردی پرسپولیس آمده این مرکز در سال جاری در دو رشته کاردانی و سه رشته کارشناسی فعالیتش را ادامه میدهد و ۹۰ نفر دانشجو در آن تحصیل میکنند. طبق این گزارش مرکز فوق یا همان دانشگاه پرسپولیس از تاریخ ۱۴/۱۲/۱۳۹۱ مجوز گرفته و در تاریخ ۲۹/۹/۹۴ مقرر شده فعالیتهایش در چهارچوب باشگاه به انجام برسد که به نظر میرسد از همان زمان دوران افولش شروع شده باشد.
طبق این گزارش در شهریور ماه امسال این مرکز علمی ۹۰ نفر دانشجو داشته اما برخی میگویند عدد واقعی تعداد دانشجویان فقط ۱۱ نفر است! در عین حال جای تأسف است که بدانیم زمانی این مرکز علمی بیش از ۱۵۰۰ دانشجو در رسانههای متعدد داشت.
درآمد ۳ میلیاردی از دو ورزشگاه
در گزارشی که پیرامون ورزشگاههای تحت اختیار باشگاه پرسپولیس آمده نوشته شده مجموعه ورزشی شهید درفشیفر طی مصوبه هیأت وزیران در تاریخ ۱۷/۴/۱۳۹۹ برای بهرهبرداری و استفاده از آن به پرسپولیس واگذار شده. همچنین در مورد دو مجموعه ورزشی شهید کاظمی و شهدای گمنام هم آمده طی تفاهمنامهای که بین وزارت ورزش و شهرداری به مدت ۵ سال منعقد شده حق بهرهبرداری و استفاده از این دو ورزشگاه به پرسپولیس واگذار شده است. با این حال یک سال و یک ماه از این تاریخ گذشته و این دو ورزشگاه همچنان در اختیار پرسپولیس است. ظاهراً این مدت تمدید شده اما پرسپولیس دنبال به تملک درآوردن این دو ورزشگاه است؛ اتفاقی که نگاه خوشبینانهای نسبت به آن وجود ندارد. با این حال جالب است که طبق آمار مالی ارائه شده در این بخش باشگاه پرسپولیس از دو ورزشگاه درفشیفر و شهدای گمنام در این سال به درآمد حدوداً ۳ میلیارد تومانی (۹۶۵/۲ میلیارد تومان) دست یافته است.
تنها تیمی که مجانی لباس میگیرد
در بخشی از گزارش فوق درباره قرارداد با شرکت تهیه کننده البسه باشگاه آمده شرکت زربافان اقلیم تجارت نمایندگی انحصاری برند آلشپورت طی سه سال گذشته لباسهای پرسپولیس را تهیه کرده و تا انتهای این فصل با باشگاه قرارداد دارد. در این آیتم آمده به خاطر ۵ قهرمانی متوالی پرسپولیس در لیگ برتر این باشگاه تنها باشگاهی در کشور است که البسه رایگان دریافت میکند، ضمن اینکه طبق قرارداد موجود بین طرفین پرسپولیس در صورت قهرمانی در هر فصل مبلغ یک میلیارد تومان به عنوان پاداش از این شرکت دریافت میکند.
- 17
- 2