به گزارش ایسنا، محمدرضا داورزنی در مورد تعویق انتخابات فدراسیون والیبال اظهار کرد: قرار بود از امروز ثبت نامها را شروع کنیم اما وقتی تیم جوانان قهرمان شد الان نوجوانان هم در اردو هستند، تیم ملی بزرگسالان هم خود را برای انتخابی المپیک آماده میکند که تعدادی درخواست داشتند که اگر انتخابات برگزار شود حس بی ثباتی در فدراسیون ایجاد میشود. در این روند خوبی که والیبال طی کرده هیچ کاری متوقف نشد و اردوها برگزار شده است به همین دلیل گفتیم اشکال ندارد یک ماه عقب بیندازیم تا قهرمانی نوجوانان و انتخابی المپیک تمام شود و بعد تکلیف را روشن کنیم.
او افزود: آقای داوری کارش را انجام میدهد. البته اگر بعد از این یک ماه تصمیم بگیرد در انتخابات شرکت کند سرپرست جدیدی می گذاریم وگرنه آقای داوری کار خود را انجام می دهد. تعجب میکنم برخی دوستان از مهندسی انتخابات گفته بودند. چنین چیزی نیست. ما در والیبال یک تیم نداریم باید تیم مردان و زنان خود را برای جام ملت ها آماده کنند یعنی هیچ فعالیتی روی زمین نمانده است.
او در ادامه بیان کرد: گاهی سرپرستی در بلند مدت میگذارید و گاهی سرپرستی دارید که کار انتخابات را انجام دهد، الان رزمی مسابقات آنچنانی ندارد که نگران باشیم ولی در والیبال سرپرست وضع موجود را اداره میکند تا برنامه ها و مسابقات تمام شود. هفته آینده انتخابات کونگ فو را انجام می دهیم. بعد از مسابقات نوجوانان جهان، ثبت نام والیبال را آغاز می کنیم. اینکه گفتیم سرپرستی آفت است این بود که در مقطعی سرپرست می گذاشتیم و این باعث میشد در برنامه ها اختلال ایجاد شود.
او افزود: برخی میگفتند اجازه بدهید یک فرد بی طرف بیاید و انتخابات را برگزار کند به همین دلیل یک سرپرست را گذاشتیم تا فرایند انتخابات را برگزار کند. هر فدراسیونی شرایط خود را دارد ما هم مشتاق هستیم انتخابات تنیس هم زودتر انجام شود. دوو میدانی هم پانزده شهریور مدت زمان ریاست تمام می شود و پس از آن سرپرست تعیین میکنیم.
او در مورد اینکه مجید شایسته رئیس فدراسیون تنیس قصد داشته در انتخابات تنیس شرکت کند گفت: شرایط فدراسیون ها با هم فرق می کند هر رشته شرایط خاص خود را دارد. مشتاقیم انتخابات برگزار شود. دوستان زحمت کشیدند. شهریور یک سال از زمان پایان ریاست می گذرد اما شرایط برگزار مجمع را نداشتیم
او در مورد شرکتش در انتخابات والیبال گفت: هنوز به جمع بندی نرسیدهام.
داورزنی در مورد اساسنامه مشترک فدراسیون های ورزشی و شغل نبودن ریاست فدراسیون گفت: اگر اساسنامه فدراسیونها اصلاح شود برای ریاست هیاتهای استانی بازنشسته ها می توانند ثبت نام کنند اما با توجه به این که فدراسیونها نهادهای عمومی غیردولتی هستند فعلا شرایط حضور بازنشسته ها نیست.
او درباره حضور دو شغله ها گفت: ریاست فدراسیون شغل محسوب نمی شود. این امکان وجود دارد از ظرفیت های مختلف استفاده کنیم اگر اساسنامه تصویب شود از ظرفیت بازنشسته ها در استان ها استفاده می شود اما اعضای هیات رئیسه فدراسیون منهای دبیر و خزانهدار که حقوق بگیر هستند و شغل محسوب می شود سایر اعضا از جمله رئیس و نواب رئیس حقوق بگیر فدراسیون نیستند و دریافتی نخواهند داشت.
داورزنی همچنین در نشست نواب رئیس بانوان فدراسیونها با معاونت توسعه ورزش بانوان گفت: اوایل انقلاب که ورزش بانوان فعالیتش شروع شد همه گارد میگرفتند و اکثر استانها قبول نمی کردند که بانوان در این حوزه فعالیت کنند، چه ائمه جمعه و چه سایر مسئولان جرات نمیکردند راجع به ورزش بانوان صحبت کنند اما در این زمینه تلاش زیادی صورت گرفت.
او در ادامه افزود: مرحوم هاشمی رفسنجانی یکی از کسانی بود که در این زمینه تلاش زیادی کرد و به توسعه ورزش بانوان اعتقاد داشت. افراد زیادی برای ورزش بانوان سیلی خوردند و تحت فشار قرار گرفتند اما اعتقاد داشتند که ورزش بانوان باید حمایت شود.
داورزنی در ادامه بیان کرد: اینکه دختر تکواندوکارمان در المپیک مدال می گیرد، قایقرانانمان در بازیهای آسیایی جاکارتا مدال میگیرند همه اینها نمونه است. در تورنمنت اخیر که بانوان والیبالیست اعزام شدند قهرمانی را به دست آوردند. شرایط بانوان ایران با رقبایشان برابر نیست چرا که آنها با حفظ شئونات برابر رقبایشان قرار می گیرند. شرایط بانوان مطلوب نیست اما در حال رشد هستیم.
او افزود: اگر اتفاقی در حوزه مردان بیفتد کمتر مسئولان نسبت به آن صحبت می کنند، ولی وقتی خبری از بانوان درز می کند که فلان ورزشگاه این اتفاق ها افتاده است یا عکسی منتشر می شود همه صحبت می کنند که باید توقف کنند. سوال می کنند که چرا فلان ورزشکار آن عکس را در صفحه شخصی خود گذاشته است.
او افزود: علت اینکه گاهی بانوان تحت فشار قرار می گیرند این است که برخی آلبوم هایی درست میکنند و به دفتر مراجع تقلید میبرند که نگاه کنید در ورزش چه اتفاقی میافتد!.
داورزنی در مورد علت ممنوعیت ورود بانوان به ورزشگاه گفت: علت اینکه با ورود خانم ها به استادیوم مخالفت کردند همین چیزها بود. خانم ها سال های ۲۰۱۰ به ورزشگاه میرفتند و مشکلی نبود ولی در سال ۲۰۱۲ در بازی ایران و ژاپن که به میزبانی ایران انجام گرفت نرده ها شکسته شد و ازدحام جمعیت بوجود آمد. آن موقع اصلا چند نفر ماموریت داشتند که از راهروها عکس بگیرند. این عکسها آلبوم شد و به آیات عظام داده شد و از آن به بعد گفتند ممنوع است.
او افزود: بعدها آلبومی به ما دادند که خانم ها کاکلشان بیرون است، مانتویشان تنگ است یا غیره، اما ما هم آلبومی از خانم های محجبه تهیه کردیم که بدون مشکل در ورزشگاه حضور داشتند. اگر آنها ۵۰ خانم را نشان دادند ما هزار خانم محجبه را نشان دادیم و بعد از آن رفته رفته شرایط بهتر شد.
او به نقش نواب رئیس در ایجاد شرایط اخلاقی و زمینه سازی در حضور بدون مانع بانوان در عرصه ورزش گفت: حفظ صیانت این کار بر عهده شماست. اگر رفتاری در ورزشکار وجود دارد به مربی، مسئول تیم و نایب رئیس برمیگردد.
داورزنی بیان کرد: وقتی محیط بینظم باشد و فضای لودگی وجود داشته باشد این اتفاق هم می افتد اما اگر محیط منضبط تر باشد شاهد حضور بدون مانع زنان در عرصه ورزش هستیم. یکی از مشکلات جدی مان مربیان ورزشکاران هستند، فضای فدراسیون، کمپ های تیم های تیم ملی باید اخلاقی باشد. هر رفتار و اخلاقی در تیم ملی و فضای ورزشی مان می بینیم این است که کادرسرپرستی و مدیریتی مان به این نکات توجه نکردهاند. نمی توانیم به قیمت از دست دادن مربی و بازیکن سکوت کنیم. اگر می خواهید تیم های ملی با اخلاق داشته باشید باید مربیان خوبی تربیت کنید. بازیکنانمان ذاتا خوب هستند اما به مربی، نایب ریس و سرپرست خود توجه می کنند.
ابتکار : به زودی زنان را در ورزشگاهها خواهیم دید
معاون رئیس جمهوری در امور بانوان و خانواده: امیدواریم به زودی شاهد حضور بانوان در ورزشگاهها باشیم. در نشستهایی که با هواداران داشتیم بر رعایت شروط تاکید شد و با این تفاصیل به زودی زنان را در ورزشگاهها خواهیم دید.
- 10
- 6