محسن بیرانوند در گفتوگو با ایسنا، درباره نتایج علی میری، ایوب موسوی و سهراب مرادی، بیان کرد: علی میری شرایط خیلی خوبی داشت و در روزهای آخر ۱۶۵ کیلوگرم را در یک ضرب زده بود و در دو ضرب هم ۲۰۵ کیلوگرم را توانسته بود، جمع کند. او دو ماه گذشته که با مجید عسگری برای حضور در ترکیب تیم ملی رقابت داشت ۱۶۵ کیلوگرم یک ضرب و ۲۰۰ کیلوگرم در دو ضرب داشت.
مجید عسگری مجموع ۳۱۰ کیلوگرم را ثبت کرد و بنابراین تصویب شد که میری به مسابقات برود. او به خوبی هم وزن کم کرد. تنها دلیل این که نتوانست مدال بگیرد بی تجربگی خودش بود. ما پیش از مسابقات جهانی توانستیم او را به بازیهای داخل سالن آسیا ببریم.
او ادامه داد: از طرفی مسابقات جهانی صحنه بسیار بزرگی است و فکر میکنم میری که سالهای آینده حرفهای بیشتری برای گفتن داشته باشد. حتی سهراب مرادی هم از روز اول قهرمان نبود. میری هم به چند مسابقه بزرگ برود به پختگی میرسد. به هر حال باید سرمایهگذاری کرد و نمیتوان به یکی، دو وزنهبردار قهرمان بسنده کرد.
بیرانوند با اشاره به این که برنامهریزی اش برای حضور زودتر علی میری در آمریکا بر هم خورد، تصریح کرد: با توجه به این که ویزا در لحظات آخر صادر شد ما هم دیرتر آمدیم. من در نظر داشتم که وزنهبرداران نزدیک هفت، هشت روز زودتر از مسابقاتشان در آمریکا حضور یابند که با شرایط آب و هوایی عادت کنند، اما دیرتر به آمریکا آمدیم.
او ادامه داد: در روز مسابقه هم ما حرکت اول را برای این گذاشتیم که وزنهبردار در جدول باقی بماند و میری حرکت دوم را می زد مدال می گرفت و ما این را به او گفته بودیم، اما او نتوانست وزنه را بزند.
سرمربی تیم ملی در مورد این که ایوب موسوی میتوانست مدال نقره را بگیرد یا خیر؟ بیان کرد: حرکت اول برای ماندن وزنهبردار در جدول بود. در حرکت دوم مدال مجموع او را قطعی کردیم و موسوی گفتیم که وزنه سوم را بزند مدال نقره را میگیرد. به نظرم میتوانست رنگ مدالش تغییر کند. با این حال به او تبریک می گویم. موسوی شخصیت قهرمانی دارد. نظم او در تمرینات فوقالعاده بود و به او و خانوادهاش و همچنین مردم خوزستان و آبادان تبریک می گویم.
بیرانوند در مورد عملکرد سهراب مرادی و این که با آرامش وزنه می زد، گفت: ما از بازیهای داخل سالن آسیا بر روی سهراب مرادی کار کردهایم تا اعتماد به نفسش بالا برود. او در رکوردگیری بابلسر ۱۸۵ کیلوگرم یکضرب و ۲۳۰ کیلوگرم در دو ضرب را شروع کرد که واقعا وزنه های خوبی بود. آنقدر این وزنه ها را تکرار کرد که اعتماد به نفسش بالا رفت.
در یک ضرب هم برنامه داشتیم که به شکستن رکورد دنیا حمله کند، اما چون رقابتش با وزنهبردار ازبکستان نزدیک شد اولویت را بر روی مدال طلا گذاشتیم. واقعاً کسب سه مدال طلا و دو رکوردشکنی اتفاقی نیست و او جدا از مدالهایی که دریافت کرده است رکوردهای خیلی خوبی هم ثبت کرده است. او با وجود این که مدال طلا در حرکت اولش قطعی شد، خواست ۱۳ کیلوگرم بر روی وزنهاش اضافه شود تا به رکورد دنیا حمله کند و این کار خیلی انگیزه میخواهد.
بیرانوند در ادامه و در پاسخ به این سوال که آیا انتخاب وزنه های کیانوش رستمی با او بوده است یا خیر؟ تاکید کرد : نه. اصلا گرفتن وزنه ها با خودش بود. من به عنوان سرمربی کمک کردم. علی هاشمی و کوروش رستمی (برادرش) در کنارش بودند و من هم کمک کردم و چند وزنه ای که خواسته بود را نوشتم و امضا کردم و انتخاب وزنهها با خود او و برادرش بود.
او در مورد وضعیت وزنهبرداران دسته ۱۰۵ کیلوگرم ایران نیز، گفت: شرایط خوبی دارند. رکورد ورودی هر دو نفر آنها یکی است. همه چیز بستگی به روز مسابقه دارد. ممکن است مانند شرایط علی میری در جدول با یک وزنه مدالشان قطعی شود و اگر آن را بزنند مدالشان را میگیرند. امیدوارم که این دو وزنهبردار قدر خودشان و حضورشان در مسابقات جهانی را بدانند.
- 17
- 4