دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۶۱۱۰۰۰۳۳

در مقام یک کارآفرین کودکانه باید فکر کنید!

موفقیت کارآفرینان,تفکر خلاقانه,طرز تفکر کودکانه
بنیان‌گذار استارتاپ Ella's Kitchen معتقد است کنجکاوی، خطر پذیری و طرز تفکر خلاقانه از ویژگی‌های کودکان است و هر کارآفرینی با داشتن چنین طرز تفکری به موفقیت خواهد رسید.

آیا تا به حال با خودتان فکر کرده‌اید چه چیزی باعث شده است تا کارآفرینان بزرگی مانند ایلان ماسک (Elon Musk)، شریل سندبرگ (Sheryl Sandberg) و ریچارد برنسون (Richard Branson) محدودیتی نداشته باشند و در انجام کارهای فوق‌العاده بزرگ و چالش‌برانگیز موفق شوند؟ اگر اسامی تمام افرادی که در دنیا تفاوت ایجاد کرده‌اند را یادداشت کنید متوجه می‌شوید که همه‌ی آن‌ها در یک مورد یعنی «تفکر خلاقانه» مشترک بوده‌اند.

 

پاول لیندلی (Paul Lindley) یک کارآفرین سریالی و بنیان‌گذار شرکت Ella's Kitchen است و این شرکت را در سال ۲۰۱۳ به مبلغ ۱۰۴ میلیون دلار فروخت. او عنوان شغلی خودش را «پدر الا» معرفی کرده است و در کتابی که به چاپ رسانده از تأثیرات طرز تفکر خلاقانه صحبت کرده است. او معتقد است که هر فردی برای رسیدن به موفقیت باید به کودک درون خود اهمیت دهد. 

 

۱- کودک درون خود را آزاد کنید

کودکان مهارت زیادی در بازی کردن، آزمایش کردن، شکست خوردن و یادگیری سریع از اشتباهات خود را دارند. آن‌ها شجاعت خلاقانه‌ای دارند و با خوشحالی از این موضوع استقبال می‌کنند. کودکان به سراغ هر چیزی که اطمینان قطعی نداشته باشد می‌روند و گاهی اوقات سوال‌هایی می‌پرسند که هیچ‌کس پاسخی برای آن‌ها ندارد. به عقیده‌ی لیندلی داشتن این ویژگی‌ها نه تنها باعث موفقیت فرد می‌شود بلکه از مهم‌ترین ویژگی‌های یک کارآفرین به شمار می‌رود.

 

فراموش نکنید که اختراع دوربین‌های چاپ فوری عکس که یکی از مهم‌ترین اختراعات بشر در قرن بیستم به شمار می‌رود نتیجه‌ی کنجکاوی دختر سه ساله‌ی یک فیزیک‌دان است. او روزی از پدر خود پرسید که چرا نمی‌تواند عکس‌هایی که گرفته می‌شوند را همان لحظه تماشا کند. همین سوال جرقه‌ای بود تا پدرش یکی از مهم‌ترین اختراعات تاریخ را انجام دهد.

 

۲- ساده فکر کنید

اغلب دانشجویان زمانی که دانشگاه را ترک می‌کنند، خلاقیتشان نیز به همراه آن‌ها فارغ‌التحصیل می‌شود. دو نیمکره‌ی راست که مرتبط با خلاقیت است و نیمکره‌ی چپ که منطق انسان را تشکیل می‌دهد همیشه با یکدیگر در جنگ هستند. نیمکره‌ی چپ همیشه سعی دارد با دلایل منطقی انسان را از ریسک کردن باز دارد. لیندلی معتقد است داشتن طرز تفکر ساده و بی‌ریا مانند کودکان کمک زیادی به رشد کسب‌وکارش کرده است مخصوصا زمانی که به دنبال راه‌های سریع‌تر، بهتر و ارزان‌تر برای انجام امور بوده است.

 

اینکه با خودتان فکر کنید شیوه‌ی انجام دادن یک کار تعریف شده است و همیشه با همین روش انجام می‌شود باعث می‌شود نتوانید فرصت‌های جدید را به بهانه‌ی اجتناب از خطر ببینید. سعی کنید فکر کردن با نیمکره‌ی چپ مغز را کنار بگذارید و دنیا را به چالش بکشید. البته این نکته را هم در نظر داشته باشید که چنین طرز تفکری باید در مرحله‌ی ایجاد اختلال انجام بگیرد نه در مرحله‌ای که یک ریسک کوچک کسب‌وکار را نابود کند.

 

۳- از مشکلات فرار نکنید

لیندلی یک روز صبح مشغول صبحانه خوردن با دختر سه ساله‌ی خود به نام الا بود که متوجه شد غذای کودکان می‌تواند بهتر و متفاوت‌تر از محصولات فعلی باشد. او نوع خاصی از غذای کودکان را در کشور فرانسه دیده بود اما این محصولات برای استفاده شدن از طرف والدین طراحی شده بودند. ایده‌ی جالب لیندلی این بود که این نوع از غذاها را در بسته‌بندی متفاوتی عرضه کند تا کودکان خودشان بتوانند بدون استفاده از قاشق غذا بخورند و لذت ببرند. به‌عنوان یک کارآفرین هرگز از مشکلاتی که در مسیرتان قرار می‌گیرد نترسید این مشکلات اگر به درستی مدیریت شوند می‌توانند به یک ایده‌ی میلیون دلاری تبدیل شوند.

 

۴- روحیه‌ی جنگجو داشته باشید

تمام کارآفرینانی که به درجات بالا دست پیدا کرده‌اند، افراد رویا پردازی بوده‌اند که باور داشتند می‌توانند به جایگاهی برسند که تا به حال هیچ‌کس به آن نرسیده است. این افراد به احساس درونی خود اعتماد کرده‌اند و زمانی که فرصت مهیا شده است ایده‌ی خود را عملی کردند.

 

لیندلی معتقد است که سختی و مشقت بخش جدایی‌ناپذیر زندگی هر کارآفرینی است. هر فردی به‌عنوان یک کارآفرین ممکن است فکر کند که نمی‌تواند به اهدافش دست پیدا کند اما نباید ناامید شود. تمام کارآفرینان موفق در طول فعالیت‌های خود با مشکلات بزرگی روبه‌رو شده‌اند اما تسلیم نشده‌اند. از شکست‌های خود درس بگیرید و تفکر خلاقانه را به عادت روزمره‌ی خود تبدیل کنید.

 

یکی از بهترین راه‌ها برای زنده کردن کودک درون، بازی کردن با بچه‌های کوچک است. به بازی آن‌ها ملحق شوید و با روحیاتشان آشنا شوید. این کار تأثیر فوق‌العاده خوبی روی زندگی شخصی و کاری خواهد گذاشت.

 

بنفشه نیک‌بخت

 

 

  • 15
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش