به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، رهبری این مبارزات را اتحادیه قدرتمند فلزات بر عهده دارد که نماینده ۳.۹ میلیون کارگر بخش حیاتی صنایع الکتریک و فلزات است. این اتحادیه به دنبال افزایش شش درصدی دستمزدها و کاهش ساعات کاری در شرایط اضطراری از ۳۵ ساعت به ۲۸ ساعت در هفته برای دو سال، با کاهش محدود حقوق ها است.
پس از بسیج ۶۰۰ هزار کارگر در چندین اعتصاب هشدارآمیز کوتاه مدت که کارگرانی از شرکت های فولکس واگن، ب. ام. و، بوش و زیمنس در آن شرکت کردند، رهبران اتحادیه امروز به میز مذاکره بر میگردند تا مذاکرات تعیین کننده ای را با روسای شرکت ها آغاز کنند. اتحادیه فلزات (آی. گ.متال)، تهدید کرده است اگر هیچگونه پیشرفتی در مذاکرات حاصل نشود، اعتصابات ۲۴ ساعته آغاز خواهد شد که یادآور اعتصابات بی پایان سال ۲۰۰۳ است. یورگ هوفمان - رئیس این اتحادیه هفته - گذشته گفت: برای هر چیزی آماده ایم.
با افزایش تنش ها، این نبرد هم در آلمان و هم خارج این کشور زیر نظر گرفته شده است. بزرگترین مانع بر سر مذاکرات اتحادیه فلزات و کارفرمایان، مساله حقوق برخی از کارکنان نظیر کارگران شیفت کم درآمد و آنهایی است که به دلیل مراقبت از کودکان و مسائلی نظیر آن خواهان کاهش ساعات کاری خود هستند. کارفرمایان این درخواست ها را بسیار پرهزینه و حتی تبعیض آمیز نسبت به کارکنان پاره وقت که بدون مزایای اضافی مشغول به کار هستند می دانند. آنها با فاصله زیادی از درخواست اتحادیه کارگری فلزات، پیشنهاد کرده اند دستمزدها دو درصد افزایش یابد.
اعتصابات اتحادیه آی. گ.متال، هم اکنون به سایر اتحادیه ها نیز سرایت کرده است تا قدرت خود را به رخ بکشند، اتحادیه خدمات عمومی "د. ب.ب" گفت که در مذاکرات ماه آینده خود با دولت، خواهان افزایش موثر حقوق ها و کاهش ساعات کاری از ۴۱ ساعت به ۳۹ ساعت در هفته برای حدود یک میلیون شاغل بخش خدمات عمومی خواهد شد.
در همین حال، اتحادیه "فردی"، بزرگ ترین اتحادیه بخش خدمات آلمان هم خواهان افزایش ۶ درصدی حقوق ۱۳۰ هزار کارمند شرکت پست آلمان یا مرخصی بیشتر در ازای نپرداختن این پول شده است.
- 16
- 6