به گزارش ایسنا، این مرغداران متضرر با آوردن مرغهای تلف شده خود در جلوی اداره برق گناباد تعدادی از آنها را به آتش کشیدند.
مصطفی علی اکبری یکی از مرغداران تجمع کننده در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه روز گذشته بر اثر قطع ناگهانی برق حدود ۴۰۰۰ قطعه مرغ از مرغداری من تلف شدند، گفت: این مرغها در حدود ۸۰ تن و برآورد خسارت ۴۰ تا ۵۰ میلیون تومان بوده است.
وی ادامه داد: با توجه به هوای گرم، مشکلاتی برای تأمین انرژی در کشور بوجود آمده اما انتظار میرفت که حداقل برق واحدهای تولیدی از جمله مرغداریها قطع نشود.
این مرغدار اضافه کرد: این ندانم کاریها باعث اخلال در بحث تولید در کشور میشود.
وی افزود: ما اگر دنبال روی منویات مقام معظم رهبری هستیم باید از تولید ایرانی و کالای ایرانی حمایت واقعی داشته باشیم نه اینکه اقداماتی انجام دهیم که خسارات جبران ناپذیری در پی داشته باشد.
علی اکبری خاطرنشان کرد: هنوز این خسارت ادامه داشته؛ چراکه درمان این مجموعه مرغداری نیازمند سرمایه زیادی است.
این مرغدار گنابادی گفت: بیشترین تولید مرغ شهرستان در محور بیدخت به روستای نجم آباد وجود داشته و انتظار داشتیم که حداقل برق این مسیر را قطع نکنند.
اداره برق میتوانست به ما فرصت دهد
حسن علی خدادادی دیگر مرغدار تجمع کننده نیز در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: ظهر روز گذشته بر اثر قطع برق حدود بیش از ۲ هزار قطعه مرغ ۳ کیلوئی از واحد مرغداری بنده تلف شدند، آنهم زمانی که این مرغ ها آماده ورود به بازار بودند.
وی خاطرنشان کرد: اداره برق میتوانست یکی دو روز به ما فرصت دهد تا فکری برای مولد اضطراری داشته باشیم که متأسفانه این فرصت داده نشد.
مرغداران نیازمند حمایت بیشتر
در ادامه حسن مقیمی رئیس هیئت مدیره شرکت مرغداران متشکل گناباد نیز در گفت و گو با ایسنا، تاکید کرد: در چهار روز قبل به شرکت اعلام کردهاند که امکان قطعی برق وجود دارد.
وی عنوان کرد: ما نیز در پاسخ به اداره برق نامه نوشتیم که با توجه به خسارت وارده در طول یک ماه گذشته به مرغداران کشور، حتی الامکان از قطع کردن برق مرغداریها جلوگیری شود.
رئیس هیئت مدیره شرکت مرغداران متشکل گناباد گفت: متأسفانه روز گذشته با بیتوجهی به درخواست مرغداران در ساعات ظهر برق محور بیدخت به نجم آباد توسط اداره برق قطع شد که در این رابطه بیش از ۶ هزار قطعه مرغ از دو مرغداری شهرستان تلف شدند.
مقیمی با اشاره به اینکه تاکنون با فرمانداری، اداره برق و جهادکشاورزی در این رابطه مکاتبه شده است ، تصریح کرد: با توجه به اینکه مرغداران با مشکلات عدیدهای نظیر افزایش قیمت دان و غیره دست و پنجه نرم میکنند میبایست حمایت بیشتر و بهتری از این تولید کننده صورت پذیرد.
از مردم عذرخواهی میکنم
محمد بهشتی رئیس اداره برق گناباد نیز در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه بحث قطعی برق دستوری است که در کل کشور در حال اجراست ، گفت: آن زمانی که احساس نیاز شود از طرف مرکز کنترل مقداری از بار شبکه به ناچار بایستی کم شود.
وی افزود: ما در این رابطه به مراکز حساس تولیدی از جمله مرغداریها به صورت مکتوب، تلفنی و پیامکی اطلاع رسانی کردهایم.
رئیس اداره برق گناباد ضمن عذرخواهی از مردم و بویژه مرغداران متضرر ، خاطرنشان کرد: برق یک منطقه قابل تفکیک نبود ولی زمان قطع برق را کم کردهایم.
بهشتی تأکید کرد: قطعی برق مشکلی نیست که خیلی قابل پیشبینی باشد و ممکن است به دلیل شکستگی تیر برق یا آسیبهایی که در شبکه پیش میآید برق قطع شود و بر همین اساس باید افرادی که نسبت به قطع برق حساس هستند برای استفاده از مولدهای اضطراری از قبل پیشبینی های لازم را داشته باشند.
- 22
- 6