جمعه ۰۵ بهمن ۱۴۰۳
۱۱:۲۱ - ۲۹ مهر ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۷۲۰۸۹
چهره ها در سینما و تلویزیون

«باغبان» خانه، متهم اصلی قتل مهرجویی و همسرش؛ او توسط فرد یا افرادی اجیر شده است

داریوش مهرجویی,قتل داریوش مهرجویی
شنیده‌های اعتماد خبر از این می‌دهد افرادی که به عنوان متهم و عامل اصلی این جنایت بازداشت و اعتراف کردند، ممکن است توسط فرد یا افرادی اجیر شده باشند ولی هنوز این موضوع از سوی مراجع قضایی تایید نشده است.

«ما ۹ ماه اروپا بودیم و تازه برگشتیم. ما اصلا با کسی رفت و آمدی نداریم.» اینها بخشی دیگر از صحبت‌های وحیده محمدی‌فر همسر داریوش مهرجویی دو روز قبل از قتل در گفت‌وگو با روزنامه اعتماد است.

جنایت وحشتناک ۲۲ مهر ماه در زیبادشت کرج، از تهدید با چاقو از سوی فردی ناشناس علیه مهرجویی و همسرش از یک هفته پیش از قتل شروع و با کشتن این دو از طریق متهمان که از سوی پلیس اعلام شده باغبان و کارگر خانه مهرجویی بوده، پایان یافت. مهرجویی و همسرش دو روز بعد از مصاحبه با «اعتماد» شنبه شب در ۲۲ مهر ماه حدود ساعت ۹ الی ۱۰ توسط افرادی در ویلای شخصی‌شان با ضربات متعدد چاقو به قتل رسیدند. خبر تقریبا یکی، دو ساعت پس از حادثه فضای مجازی و رسانه‌ها را منفجر کرد و افکار عمومی خصوصا جامعه هنری را در بهت و شوک فرو برد. پلیس یک روز بعد از انتشار خبر قتل این دو زوج هنری؛ سه نفر، دو روز بعد هفت نفر و سه روز بعد ۱۰ نفر را به عنوان مظنون دستگیر کرد.

البته یک منبع آگاه در مورد تعداد مظنونان بازداشت شده توسط پلیس به «اعتماد» گفت اینکه رسانه‌ها اعلام کردند؛ حدود ۱۰ نفر به عنوان مظنون در این پرونده بازداشت شده بودند، صحیح نیست!‌ «حدود ۲۰ نفر» بازداشت شده بودند. این منبع آگاه در ادامه گفت: «متهم اصلی پرونده قتل مدت‌ها به عنوان کارگر به خانه قربانیان رفت و آمد داشت و پس از سرقت خانه مهرجویی و شکایت او، این فرد دستگیر شد و از مهرجویی کینه به دل گرفت. عامل اصلی جنایت شب حادثه با همدستی سه نفر دیگر به این خانه رفته و جنایت هولناک را رقم زدند. آنها ابتدا داریوش مهرجویی را کشته و بعد سراغ همسرش رفته و با او درگیر شده و در نهایت وحیده محمدی‌فر را به قتل رساندند.»

شنیده‌های «اعتماد» خبر از این می‌دهد؛ افرادی که به عنوان متهم و عامل اصلی این جنایت بازداشت و اعتراف کردند، ممکن است توسط فرد یا افرادی اجیر شده باشند ولی هنوز این موضوع از سوی مراجع قضایی تایید نشده است. روز پنجشنبه ۲۷ مهرماه؛ سعید منتظرالمهدی، سخنگوی فراجا اعلام کرد: «قاتل اصلی که جزو دستگیرشدگان پلیس بود پس از انجام اقدامات فنی و شناسایی اعتراف و به قطعیت رسید.»

چند ساعت بعد حسین فاضلی‌هریکندی، رییس کل دادگستری استان البرز نیز به میزان گفت: «تعداد متهمان اصلی پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش به ۴ نفر رسید. متهم چهارم که روز پنجشنبه دستگیر شده اموال مسروقه را همراه داشته است. در صحنه قتل مرحوم داریوش مهرجویی و همسرش، ۴ نفر حضور داشتند که در بازداشت به سر می‌برند. ۳ نفر از این افراد در روزهای گذشته دستگیر شده بودند و نفر چهارم که در صحنه قتل حضور داشت با دستور قضایی بازداشت شد. همراه فردی که روز پنجشنبه بازداشت شده است، چاقو و ۲ عدد گوشی تلفن همراه و چند قطعه طلای همسر داریوش مهرجویی کشف شده است. همزمان آثار به جامانده در صحنه قتل مرحوم داریوش مهرجویی جهت بررسی به آزمایشگاه تشخیص هویت پلیس آگاهی فراجا ارسال شد.

همچنین در بازجویی‌های صورت گرفته چند نفر اقاریری در خصوص قتل و نحوه آن داشتند. علاوه بر اقرار متهمان حسب تایید و اعلام آزمایشگاه تشخیص هویت پلیس آگاهی فراجا برخی آثار به جامانده از صحنه قتل از جمله نمونه خون و بزاق نیز قبلا جهت بررسی به آزمایشگاه ارسال شده بود که با نمونه خون و بزاق تعدادی از متهمان علاوه بر اقرار، ادله و قرائن دیگر همچون مطابقت نمونه آثار به جامانده و برداشت شده از صحنه قتل و خانه مقتولان با متهمان بازداشت شده وجود دارد.

تحقیقات انجام شده تاکنون حکایت از آن دارد که علت و انگیزه قتل به جهت وجود اختلافات شخصی بین متهمان و مقتولان بوده است. بعد از انجام تحقیقات بازسازی صحنه جرم با تشخیص بازپرس ویژه پرونده صورت خواهد گرفت.»

پس از صحبت‌های رییس کل دادگستری استان البرز، حدود ساعت ۵ عصر ماموران و مقامات پلیس کرج با ماشین‌های مخصوص وارد ویلای مهرجویی و همسرش شدند. بازسازی صحنه جرم صرفا با حضور خبرنگار صدا و سیما صورت گرفت و ماموران اجازه ورود به خبرنگاران دیگر را برای گزارش از بازسازی صحنه جرم ندادند.

اما سایت جنایی روز گذشته در مورد جزییات جدید این جنایت نوشت: «بعد از اینکه پلیس مختصات تلفن همراه و محدوده تقریبی حضور چهارمین متهم را به دست آورد، برای اینکه به‌طور دقیق محل حضور او را ردزنی کند از شهروندی که با این متهم و همچنین مهرجویی آشنایی داشت، کمک گرفت.

این شهروند که خود از باغداران قدیمی منطقه است با متهم تماس گرفت و با به ‌کار بردن اصطلاحات باغداری و چاه‌کنی از متهم خواست برایش در باغ چاه بکند. مرد باغدار چنان حرفه‌ای با متهم که چاه‌کن است، صحبت کرد که توانست او را قانع کند و با هم قرار گذاشتند.

این در حالی است که مرد باغدار با ماموران به‌طور کامل هماهنگ بود. این‌گونه بود که متهم محل حضورش را به مرد باغدار گفت و پس از آن ماموران بالای سر او حاضر شدند و او را بازداشت کردند. بعد از این بازداشت، پلیس محل اقامت متهم را بازرسی و دو تلفن همراه وحیده محمدی‌فر و داریوش مهرجویی، مقداری طلا و آلات قتاله را پیدا و ضبط کرد.»

این سایت همچنین از اطلاعات به دست آورده از یک شهروند شهرک درباره باغبان متهم به قتل مهرجویی در ادامه نوشت: «مردی که به عنوان باغبان داریوش مهرجویی معرفی شده باغبان او نبوده، بلکه باغبان صاحب قبلی خانه باغ داریوش مهرجویی بوده و با مختصات دقیق خانه آشنایی داشته است. ما دو نفر از متهمان را بعد از دستگیری شناسایی کردیم. همین که به محل آورده شدند مردم آنها را شناختند. اینها از بچگی اینجا بودند و ما همگی آنها را می‌شناختیم.» این در حالی است که وحیده محمدی‌فر به «اعتماد» گفته بود: «قبلا باغبانی داشتیم که از ما خیلی سرقت کرد.»

از لحظه‌ای که خبر قتل داریوش مهرجویی و همسرش در فضای مجازی و رسانه‌ها منتشر شد هم اتهامات زیادی به روزنامه اعتماد وارد شد و هم اخبار ضد و نقیضی در راستای خبر قتل و متهمان پرونده در رسانه‌ها منتشر می‌شد.

در وضعیتی که هنوز بسیاری در شوک قتل مهرجویی و همسرش آن‌ هم با شیوه‌ای دلخراش بودند، خبر دستگیری قاتل در شهرهای مرزی ایران منتشر شد، خبری که دفتر سخنگوی پلیس چند ساعت بعد طی اطلاعیه‌ای آن را تکذیب کرد. با این وجود ساعات پایانی شب ۲۵ مهر ماه مجدد خبری در فضای مجازی منتشر شد مبنی بر اینکه قاتل این خانواده معروف بازداشت شد؛ یکی از خبرنگاران پایگاه خبری رکنا در شبکه اجتماعی نوشت: «قاتل دستگیر شده. او یک نفر است و بر اساس برخی گمانه‌زنی‌ها از اتباع نیست.»

این ادعای خبرنگار رکنا در حالی بود که وحیده محمدی‌فر قبل از قتل چه در پست اینستاگرام شخصی خود و چه در مصاحبه با خبرنگار «اعتماد» عنوان کرده بود شخصی که شب ۱۶ مهر ماه پشت شیشه‌های مات در ورودی خانه چسبیده بود و خانواده را با چاقو تهدید کرده بود «لهجه ایرانی» نداشته است. البته ساعاتی بعد حساب اینستاگرامی پایگاه خبری رکنا در توضیحات تکمیلی نوشت: «شنیده‌های خبرنگار رکنا حاکی است که قاتل یک نفر بوده و براساس برخی گمانه‌زنی‌ها از اتباع نیست، خبرنگار برای تایید این خبر با دفتر سخنگوی پلیس تماس گرفت که این خبر نه تایید و نه تکذیب شد.»

روز بعد جام‌جم آنلاین خبر رکنا را تکذیب کرد، جام‌جم آنلاین در حساب تلگرامی خود نوشت: «پیگیری خبرنگار جام‌جم نشان می‌دهد خبری که دیشب (۲۵ مهر) درباره دستگیری قاتل داریوش مهرجویی و همسرش منتشر شده، صحت ندارد.» روز پنجشنبه ۲۷ مهر ماه مجدد خبرگزاری رکنا از قول یک منبع آگاه اعلام کرد: «باجناق‌های مهرجویی به خاطر اختلافات مالی که با آن مرحوم داشتند، سه نفر را اجیر کرده بودند تا آنها را به قتل برسانند.»انتشار این خبر ساعتی بعد طی بیانیه‌ای از سوی خانواده مهرجویی تکذیب شد. خانواده مهرجویی در این بیانیه عنوان کردند: «هیچ یک از اعضای خانواده محمدی‌فر با داریوش مهرجویی و وحیده محمدی‌فر اختلافات مالی نداشتند و هیچ یک از اعضای این خانواده بازداشت نشدند.» انتشار این خبر نادرست باعث شد تا علیه خبرگزاری رکنا اعلام جرم صورت بگیرد و مدیر مسوول آن به مراجع قضایی احضار شود.

بخشی از گفت‌وگوی «اعتماد» با وحیده محمدی‌فر

او در بخشی از گفت‌وگوی روز پنجشنبه (دو روز قبل از قتل) گفت: «قبلا خودمان «باغبانی» داشتیم که از ما سرقت کرد. بعدا متوجه شدیم که هم باغبان ما بوده و هم باغبان همسایه کناری ما. او را تحویل پلیس دادیم، اما همسایه کناری ما باغبان را بخشید و او آزاد شد. با توجه به اینکه برادر او دزد و همدستش هم بود به ما اطلاع دادند که باید او را پیدا کنیم و تحویل پلیس بدهیم. برادر باغبان ما در این شهرک کار می‌کند چرا باید خیلی راحت برای خودش آزاد باشد. ما اینجا از دست این افراد خیلی مصیبت کشیدیم، اما در مورد سنتور و یکسری وسایلی که فقط یک هنرمند ارزش آن را می‌تواند درک کند، باید گفت که به سرقت رفته و سرقت هم کار «خودی» بوده است. البته وکیل‌مان آقای سروری پیگیر آن است، اما قرار شده ما به طرف نگوییم تا از او بازجویی کنند.»

همچنین مرحومه در مورد پستی که در اینستاگرام خود منتشر کرد، توضیح داد: من احساساتی شدم و آن پست را در صفحه اینستاگرامم منتشر کردم. واقعا نمی‌دانم!...

صحبت‌های رییس پلیس آگاهی فراجا پس از وقوع جنایت

محمد قنبری، طی گزارشی از نتایج تحقیقات اولیه ماموران پلیس آگاهی اعلام کرد: «درگیری اولیه در این قسمت از ساختمان بوده و مرحوم مهرجویی به صورت دمر روی زمین افتاده است. همچنین بر اساس شواهد به دست آمده ما احتمال می‌دهیم که خانم از قسمت (هال) فرار کرده و وارد اتاق خواب شده است، آثار این‌جور نشان می‌دهد و در نهایت جسد همسر مرحوم مهرجویی نیز در اتاق خواب و مقابل تخت افتاده است. این حادثه از سوی دختر مرحوم به پلیس اطلاع داده شد. دختر مهرجویی حوالی ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه روز شنبه (۲۲ مهر) از خانه خارج و گویا به یک گالری رفته و وقتی به خانه بازگشته با چنین صحنه‌ای مواجه شده است. تصاویری که از داخل خانه داریوش مهرجویی و همسرش منتشر شده، نشان‌دهنده به‌هم‌ریختگی خانه و جست‌وجو در مدارک و اشیای داخل آن است. به نظر می‌رسد که متهم یا متهمان دنبال پول و مدارک بودند، اما اینکه چیزی بردند یا نه تا حالا آماری به ما ندادند و دختر ایشان چیزی در مورد سرقت به ما اعلام نکردند.»

ماجرای گزارش «اعتماد»

۱۶ مهر ماه همسر داریوش مهرجویی از تهدید شخصی ناشناس با چاقو و سرقت از خانه‌شان خبر داد و با این ادبیات در پست اینستاگرامی خود نوشت: «ساعت ۸ امشب فاجعه بود. داشتم به زندگی می‌رسیدم و اینکه شام چی بزارم. همسرم خواب بود. مونا بیرون. خانه در سکوت یهو دیدم سگ‌مون چیلی بد داره پارس می‌کنه. احساس خطر کردم. در آشپزخانه را تازه قفل کردم. بعد دیدم چیلی رفته جلوی در ورودی خانه و بد عصبانی است. رفتم دیدم در پشت شیشه‌های مات پنجره از پشت یک نفر چسبیده به در. اول فکر کردم شوخی است. گفتم کی هستی؟ هیچی نگفت. هی گفتم تو کی هستی؟ حرف زشتی زد و ناگهان چاقویی از پشت سایه روشن مات پنجره به من نشان داد. گفتم الان زنگ می‌زنم ۱۱۰... گفت بزن، ولی حساب‌تون رو می‌رسم. لهجه ایرانی نداشت. فورا به نگهبانی شهرک زنگ زدم. رسیدند ولی طرف فرار کرده بود، اما من رو با چاقو تهدید کرد. این چند وقت مورد دستبرد هم قرار گرفتیم. از گوشی بگیر تا لپ‌تاپ و البته دو سنتور با اسم و عکس داریوش مهرجویی و بهرام رادان برای چند سال پیش پروژه سنتوری دو. اینجا اعلام می‌کنم خرید و فروش این دوتا سنتور غیرقانونی و دزدی است. اینها هیچ، اما من همسر داریوش مهرجویی پیشکسوت هنر مملکت آیا باید تهدید بشم با چاقو؟ از دولت خواهش می‌کنم به داد ما برسه، چون اینجا در این شهرک هیچکی انگار براش مهم نیست یعنی کاری از دست‌شون برنمیاد. هنوز رنگم عین گچ، اما از پسش براومدم.»

یک روز بعد ۱۷ مهر ماه خبرنگار «اعتماد» با همسر مهرجویی ارتباط برقرار کرد تا از حادثه‌ای که شب قبل برای‌شان رخ داده توضیح بدهد، اما او که از آن تهدید حال روحی مناسبی نداشت مصاحبه را به یکی، دو روز بعد موکول کرد و در نهایت روز پنجشنبه از ماجرایی که برای‌شان پیش آمد با «اعتماد» صحبت کرد. «اعتماد» پس از مصاحبه با همسر مهرجویی بر اساس بخشی از صحبت‌های او در شماره ۵۶۰۲ در گزارشی با عنوان «دزدان، سنتور علی سنتوری را دزدیدند» نوشت: «شب حادثه حدود ساعت ۸ در حالی که خانه در آرامش کامل بود ناگهان متوجه سر و صدای سگ‌مان در حیاط خانه شدم. سریع در ورودی آشپزخانه را قفل کردم. تا اینکه متوجه شدم مقابل در ورودی ساختمان یک نفر با چاقو به شیشه‌های مات پنجره چسبیده است. هر چه از او خواستم خودش را معرفی کند هیچی نگفت.

موبایلم نزدیکم نبود، ولی سعی کردم سرعت عمل داشته باشم. با صدای بلند گفتم؛ الان به ۱۱۰ زنگ می‌زنم. او هم در پاسخ به این حرف من گفت خب زنگ بزن. ترسیده بودم تا گفتم الو ۱۱۰ سارق فرار کرد. وقتی او در جواب به من گفت خب زنگ بزن، متوجه شدم؛ لهجه ایرانی ندارد. بعد از فرار سارق با نگهبانی شهرک تماس گرفتم. آنها هم سریع خودشان را به حیاط خانه ما رساندند و شروع به گشتن حیاط و کوچه‌های اطراف کردند، اما کسی را ندیدند. البته مدتی پیش هم یکسری وسایل از جمله سنتور مربوط به فیلم سنتوری را از خانه ما سرقت کردند که در حال حاضر وکیل همسرم پیگیر کارهای قانونی این موضوع است.»

  • 16
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش