جمعه ۰۵ بهمن ۱۴۰۳
۱۸:۵۷ - ۲۲ فروردین ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۱۰۳۲۸۲
چهره ها در سینما و تلویزیون

کالین فارل از هیچ چیز فرار نمی‌کند

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران,کالین فارل

کالین فارل بازیگری است که هرساله هم در فیلم‌های بلاک‌باستر و موفقی مثل «جانوران شگفت‌انگیز و زیستگاه آن‌ها» بازی می‌کند و هم در فیلم‌های عجیب و مستقلی مثل «خرچنگ».

 

 آیا ایمان آوردن، دیدگاه شخصی‌تان نسبت به زندگی را تغییر می‌دهد؟

ایمان داشتن خیلی چیز مهمی است. شما موقع اسب‌سواری، وقتی می‌خواهید به چپ بروید، اول سمت چپتان را نگاه می‌کنید و بعد سر اسب را آن سمت می‌چرخانید. این قضیه برای خود ما انسان‌ها هم به همین منوال است. شما توجه و تمرکزتان را سمت هر چیزی متمرکز کنید، نهایتاً به همان‌ هم خواهید رسید. وقتی این عقیده را در ذهنتان داشته باشید، خیال‌پردازی‌ها و داستان‌هایی که باعث می‌شوند واقعیت متمرکزتر و حقیقی‌تری داشته باشیم، اهمیت خیلی زیادی پیدا می‌کنند.

 

شما به قصه‌های پریان و افسانه‌ها اعتقاد دارید؟

من به هرچیز مزخرفی که بگویی اعتقاد دارم. خود زندگی انسان جادویی است، با تمام غم‌ها و زیبایی‌هایش. اصلاً همین که ما وجود داریم خودش یک معجزه است. وقتی به چیزهایی که برای خلق یک زندگی اتفاق می‌افتد فکر کنید می‌بینید که دیوانه‌وار است. ولی ما همیشه خیلی راحت از کنارش می‌گذریم.

 

چون خیلی نگران اتفاق‌های مختلف هستیم؟

بله. چون فکر و ذکرمان شده چیزهای پایه‌ای زندگی. وام، شغل، رقابت، لباس، ماشین،‌ خانه. خیلی خوب است اگر بتوانیم به خیال‌پردازی‌ها و تصوراتمان اجازه دهیم تا دوباره خودشان را آزاد کنند و ما زندگی را به عنوان چیزی شگفت‌انگیز و جادویی ببینیم. بعضی‌ وقت‌ها لازم است که بگذاریم تصورات و تخیلاتمان، ما را از محیط روزمره‌ی زندگی دور کند. بعدش می‌توانیم با هدیه‌ای که بهمان عطا کرده، دوباره به زندگی‌ عادی‌مان برگردیم.

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران,کالین فارل

به نظرتان آدم‌هایی که در روستاهای کوچک‌‌ زندگی می‌کنند، کمتر با این نگرانی‌ها درگیر نیستند؟

در آنجا جامعه‌ها به هم نزدیک‌ترند و مردم بیشتر با هم در ارتباطند. متأسفانه یا خوشبختانه زیاد این امکان را ندارند که از همدیگر دور باشند و تنهایی زندگی کنند. ولی در شهرها با اینکه برخورد آدم‌ها با یکدیگر بیشتر است، مردم بیشتر متکی به خودشان هستند. نمی‌گویم عمداً این سبک زندگی را انتخاب می‌کنند، ولی خب فضای زندگی شهری همین است.

 

 انگار برای هم ناشناس هستند.

البته چون بحث کلی است داریم تعمیم می‌دهیم، ولی آدم‌های شهری بیشتر متکی به خودشان هستند و زندگی را به تنهایی پیش می‌برند. در حالی که در روستاها مردم داستان‌ها، تجربیات،‌ غم‌ها و شادی‌هایشان را با هم به اشتراک می‌گذارند. مثلاً حمایتی که در برخی محله‌های روستایی ایرلند از تیم‌های فوتبالشان می‌شود واقعاً‌ دیوانه وار است. چیز شگفت انگیزی است. همه‌شان در میخانه‌ای جمع می‌شوند و پیروزی تیمشان را جشن می‌گیرند.

 

آیا بچه دار شدن، نگرشتان را نسبت به چیزهای مختلف تغییر داد؟

راستش من فکر نمی‌کنم پدر شدن آدم را تغییر دهد. همینجوری روی کاغذ نمی‌گویم، می‌دانم که آدم را تغییر نمی‌دهد. کل دنیا را ببینید دیگر، واقعاً‌ کسی را عوض نمی‌کند این قضیه. برای همین مطمئن بودم که من را هم عوض نخواهد کرد.

 

آدم‌های زیادی این عقیده را ندارند

خب آخر زندگی‌تان را تغییری نمی‌دهد این. می‌توانید از آن به عنوان ابزار و بستری برای تغییر استفاده کنید، کاری که من نهایتاً کردم. سه سال قبل از اینکه پدر شوم با خودم می‌گفتم «چرا انقدر مثل چی مطمئنم که پدر شدن چیزی را در زندگی‌ام عوض نمی‌کند؟» خب باید یک تغییری ایجاد کند در زندگی‌ام. یعنی انقدر زندگی‌ لامصب‌ام خوب و عالی است که نیازی به هیچ تغییری ندارد؟

 

بعدش گذاشتم این قضیه بیشتر برایم هضم شود و دیدم همینی که هست. مطمئن بودم که من فقط قرار است بابای باحالی باشم و به این فکر نکنم که قرار است پسر دار شوم،‌ بلکه او را مثل رفیقم بدانم. از همینجور چیزها دیگر. می‌دانید که. برای همین در آخر گذاشتم زندگی‌ام را تغییر دهد… آره اصلاً، تغییر با شکوهی است. خدایا چه می‌گویم.

 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران,کالین فارل

پدر شدن نگرانی‌های خودش را هم دارد؟

دنیا همیشه جای به شدت خطرناکی است، ولی من در محیط امن و بی خطری زندگی می‌کنم. ترس نیروی عمیقاً قدرتمندی است و برای اینکه نگذارید تبدیل به چیز مخربی در زندگی‌تان شود، باید آن را به رسمیت بشناسید و اجازه ندهید روی زندگی‌تان مسلط شود. من فقط همه‌ی تلاشم را می‌کنم که از پسرم محافظت کنم.

 

هم باید بچه بزرگ کنید و هم همیشه سر کار هستید. چطور در زندگی‌تان تعادل ایجاد می‌کنید؟

خیلی خوب از پسش بر‌آمده‌ام. یک خانه در لس‌آنجلس دارم و یک آپارتمان هم در دوبلین اجاره کرده‌ام، اگرچه فقط سالی سه بار به آنجا می‌روم. دو هفته برای کریسمس می‌روم و بعد سعی می‌کنم پسرم را هم ببرم تا لهجه‌ی زیبای ایرلندی را از زبان آدم‌های دیگری به جز من هم بشنود. همین چیزها به زندگی‌ام آن تعادلی که می‌‌خواهم را می‌دهد. ریشه‌هایم برایم خیلی مهم هستند.

 

 شما هنوز هم تصویر پسر بد و منفی را در خودتان دارید.  آیا این تصویری است که دیگر نخواهید با آن شناخته شوید؟

من به نظر مردم زیاد وابسته نیستم. منظورم این نیست که نظر بقیه رویم اثری نمی‌گذارد، ولی من قطعاً وابسته به آن نیستم. نه از چیزی فرار می‌کنم و نه به زور سمت چیزی می‌روم. منظورم را می‌فهمید؟

 

حتی وقتی فیلمی که بازی می‌کنید شکست می‌خورد؟

ناراحت کننده است، ولی من کمتر از قبل خودم را با کارهایم تعریف می‌کنم، برای همین دیگر آن اندازه‌ای که قبلاً کارهای ناموفق و شکست خورده رویم تأثیر می‌گذاشت، مرا اذیت نمی‌کند. سر فیلم اسکندر تقریباً نابود شدم! با توجه به اینکه تا قبلش زندگی‌ام خیلی خوب و روی روال بود، آن فیلم تجربه‌ی سخت و دشواری برایم به حساب می‌آمد، هم از نظر حسی و هم روانی. در یک دنیای ایده‌آل، شما در فیلم‌ها بازی می‌کنید و بخشی از داستانی می‌شوید که مردم بهش واکنش نشان خواهند داد. من که فقط برای دل خودم فیلم بازی نمی‌کنم. من شعر و از اینجور چیزها می‌نویسم و واقعاً آن‌ها را برای کسی نمی‌نویسم، فقط برای دل خودم است.

 

ولی فیلم چیزی است که ساخته می‌شود تا بقیه ببینند. تا روی مردم تأثیر بگذارد، بخنداندشان یا کاری کند خودشان یا محیط زندگی‌شان یا هرچیزی را زیر سؤال ببرند. فیلم ساخته می‌شود تا سرگرمشان کند. برای همین ایده‌آلش این است که مردم واکنش مثبت نشان دهند.

 

بازیگران معمولاً می‌گویند بچه دار شدن باعث می‌شود که آن‌ها فیلم‌های متفاوتی را برای کار کردن انتخاب کنند.

آهان مثلاً من از این به بعد پس فقط قرار است در فیلم‌های پیکسار بازی کنم. نه. هیچ معیار خاصی برای اینکه من در کارم سراغ چه چیزهایی می‌روم وجود ندارد. وقتی شما فیلمنامه‌ای را بخوانید که باهاش ارتباط برقرار می‌کنید همان اول می‌فهمید که می‌خواهید رویش کار کنید. البته همیشه به اینکه موقع خواندنش در چه مقطعی از زندگی‌تان هستید یا چه حس و حالی دارید هم بستگی دارد. ولی یک متن یا با شما ارتباط برقرار می‌کند یا نمی‌کند.

 

اگر فیلمنامه‌ای دستمزد پیشنهادی خیلی خوبی هم به همراهش داشته باشد چی؟

من دستمزد زیاد را خیلی دوست دارم. چیز فوق‌العاده‌ای است. فیلم‌های اکشن خوب  را دوست دارم و از نمایش تصاویر خیره‌کننده در سینما خوشم می‌آید. برای همین اگر فیلمنامه‌ای ببینم که می‌تواند به اهدافی که می‌خواسته برسد، در آن بازی می‌کنم. فقط در صورتی که متن را دوست داشته باشم. ولی در سال‌های اخیر به نظرم رسید که فیلم‌های جمع و جور و صمیمی‌تر، ارزش کار بیشتری دارند.

 

 

 

 

 

filmnetnews.ir
  • 11
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش