یکشنبه ۰۷ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۲۱ - ۱۳ مهر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۷۰۲۷۴۱
چهره ها در سینما و تلویزیون

هدیه تهرانی به سوالات منتقدان کمپین «یوز تا ابد» پاسخ داد

هدیه تهرانی,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران
کم و بیش یک‌ماه از آغاز به کار کمپین یوز تا ابد می‌گذرد؛ کمپینی که در تاریخ ۹ شهریور مقارن با روز ملی یوز به همت هدیه تهرانی، هنرمند و بازیگر شناخته‌شده کشورمان و جمعی دیگر از هنرمندان شکل گرفت.

همراهي جمع كثيري از مردم خيلي زود نام اين كمپين را بر سر زبان‌ها انداخت و ابعاد آن نيز گسترده‌تر شد. تا امروز موضع‌گيري‌هاي متفاوتي نسبت به اين كمپين در رسانه‌ها به چشم مي‌خورد و برخي، اهداف اين كمپين را زير ذره‌بين قرار داده‌اند. عده‌اي نگران نحوه هزينه‌كرد بودجه اين كمپين هستند و تلاش مي‌كنند تا دغدغه خود را به گوش مسوولان برسانند.

 

از سوي ديگر نيز منتقداني هستند كه تلاش دارند تا ديوارهاي بي‌اعتمادي را نسبت به بدنه كارشناسي اين كمپين روز به روز بالاتر ببرند. در مقابل اين جريان انتقادي و مخالف، يك جريان ديگر هم هست كه از آن مي‌توان تحت عنوان بدنه مديريتي و كارشناسي كمپين ياد كرد. اين بدنه مديريتي كه در راس آن هديه تهراني قرار دارد، تا به امروز وارد هيچ‌گونه جنجال خبري نشده و حتي فاصله خود را با اين جنجال‌ها نيز حفظ كرده است.

 

حال پس از يك ماه از راه‌اندازي اين كمپين، هديه تهراني درباره سوالات و ابهامات مطرح شده درباره اين كمپين پاسخ مي‌دهد. او مي‌گويد كه جلب مشاركت مردم و افزايش سرمايه اجتماعي براي حفاظت حيات‌وحش، مهم‌ترين هدف براي راه‌اندازي كمپين يوز تا ابد است.

 

خانم تهراني، خيلي‌ها باور دارند كه مسائلي مانند فقر بايد هميشه در اولويت باشد و به حيات‌وحش بايد پس از همه اينها توجه كرد. نظر شما چيست؟

خوشبختانه در مسائل اجتماعي و ساختارهايي از اين دست، كمپين‌هاي متعددي شكل گرفته و مشاركت‌هاي مردمي تاثيرگذاري را هم شاهد بوده‌ايم. جداي از خود دولت، سازمان‌ها و نهادهاي شناخته‌شده ديگر و حتي خوشبختانه سازمان‌هاي مردم نهاد هم اهميت موضوع را درك كرده و به آن پرداخته‌اند اما به مسائل حوزه حيات‌وحش و منابع طبيعي به دليل عدم شناخت مردم به نوعي شايد خيلي كمتر توجه و پرداخته شده است. ما نيز به دليل همين مهجوريت اين حوزه است كه تلاش كرده‌ايم تا مردم را از اهميت يوزها آگاه كنيم.

 

هدف ما هم برقراري تعادل در محيط‌زيست و منابع طبيعي و در نهايت پرداختن به ساختارهاي بومي و روستايي و حتي اشتغال‌زايي در مناطقي است كه ميراث طبيعي در آنها مهجور مانده است. اما بديهي است كه تاكيد بر يك موضوع به هيچ‌وجه به معناي ناديده گرفتن ساير مسائل نيست. توجه به اين مسايل از سر بي‌دردي نيست. به عنوان مثال در ذخيره‌گاه زيست‌كره توران و روستاي قلعه‌بالا دست‌كم چهار الي پنج سال است كه روي معيشت پايدار كار شده و اتفاقا نتايج آن هم جالب بوده است.

 

مردم محلي با جاذبه‌هاي گردشگري منطقه‌شان آشنا شده‌اند و اين امر باعث حفظ خانه‌هاي قديمي و حتي جذب گردشگر شده. اين تاثير خارق‌العاده را يوزها بر معيشت مردم آن منطقه گذاشته‌اند، پس حفاظت از حيات‌وحش به نوعي كمك به خود مردم است و با هم منافاتي ندارند. نكته آخر هم اينكه توسعه زندگي روستايي و چرخه اقتصادي آن براي من به شخصه نسبت به ساماندهي‌هاي شهري بسيار مهم‌تر است چرا كه در حوزه‌هاي شهري خيران بسياري هستند كه تلاش مي‌كنند اما روستاها هم نيازمند كمك هستند كه در اين كمپين تلاش شده تا آسايش آنها را هم به خاطر بياوريم.

 

كمپين يوز تا ابد چه ارتباطي با سازمان حفاظت محيط‌زيست و به طور مشخص با پروژه بين‌المللي حفاظت از يوزپلنگ آسيايي دارد؟

در وهله نخست بايد اين مساله روشن شود كه كمپين يوز تا ابد در اصل يك نوع مطالبه مردمي است، اين بدان معناست كه اين كمپين با وجود اينكه هيچ ارتباطي با سازمان حفاظت محيط‌زيست، پروژه يوز و در كل هيچ ساختار و سازمان يا انجمن مردم نهاد ديگر ندارد، اما در عين حال قصد هم ندارد كه نسبت به تلاش‌هايي كه تاكنون توسط افراد و ارگان‌هاي مختلف براي يوزها انجام شده، بي‌تفاوت باشد و خود را جداي از همه اينها فرض كند.

 

اين كمپين يك مطالبه مردمي از محصول و نتيجه كارهايي است كه سازمان حفاظت محيط‌زيست، برنامه محيط‌زيست سازمان ملل، پروژه يوز و انجمن‌هاي مرتبط و سايرين انجام داده‌اند. كمپين يك پيكان برخلاف پيكان‌هايي كه تاامروز در راستاي حفاظت هدف‌گيري شده‌ و پرتاب شده‌اند، نيست بلكه اتفاقي است كه تلاش مي‌كند تا فارغ از ساختارها، سازمان‌ها و افراد به عملكرد اصلي خود پايبند بماند اما همان طور كه گفته شد، نسبت به زحمات و تلاش‌هايي هم كه تا امروز انجام شده، بي‌تفاوت نيست و البته نمي‌تواند هم كه باشد.

 

كمپين يوز تا ابد در يك كلام صرفا يك مطالبه مردمي است و چيزي جز اين نيست. كمپين به هيچ نهاد و سازماني بي‌توجه نيست بنابراين دست هر فرد اعم از كارمند دولت يا حتي يك بازرگان يا حتي سازمان يا انجمني را كه براي ياري دراز شود را هم به همين منظور مي‌فشارد.

 

هدف كمپين يوز تا ابد دقيقا چيست و تا چه زماني ادامه خواهد داشت؟

كمپين يوز تا ابد تلاش مي‌كند تا در كنار همه تلاش‌هاي گذشته، يك قدم اضافه مردمي بردارد چرا كه اين باور در ما ايجاد شده كه انقراض صبر نخواهد كرد و اگر مي‌خواهيم كه يوز منقرض نشود، نمي‌توان تنها به تلاش‌هاي افراد، سازمان‌ها، انجمن‌ها و... تكيه كرد يا فقط از آنها انتظار داشت. امروز براي ما ثابت شده كه نجات يوز از گرداب انقراض نيازمند تلاش، قدرت و منابعي فراتر از توان همه اين افراد و سازمان‌ها و انجمن‌هاست.

 

يك هدف مهم كمپين، جمع‌آوري سرمايه‌هاي اجتماعي است؛ منظور از سرمايه‌هاي اجتماعي همان جلب مشاركت مردمي است. بديهي است كه تك‌تك افرادي كه در اين كمپين شركت كرده‌اند، نمي‌توانند به عرصه‌هاي طبيعي وارد شوند و كاري براي نجات يوز انجام دهند اما مشاركت‌هاي مالي آنها مي‌تواند بر زندگي يوز تاثيرگذار باشد. در برهه كنوني يكي از مهم‌ترين مشكلات يوز، عدم امنيت اين زيرگونه به واسطه حضور دام و سگ‌گله در يكي از مهم‌ترين زيستگاه‌هاي طبيعي‌اش يعني ذخيره‌گاه زيست‌كره توران است.

 

سال گذشته من سفري به توران داشتم و اين مشكل را از نزديك مشاهده كردم بنابراين به اين باور رسيدم كه اكنون زماني است كه همه ما بايد كاري براي يوز انجام دهيم. با اين وجود هدف اصلي كمپين اين است كه سرمايه‌هاي اجتماعي براي نجات يوز پيشقدم شوند كه اين هدف در آينده مي‌تواند بزرگ‌تر و براي ساير گونه‌هاي حيات‌وحش كشور رقم بخورد. در پاسخ سوال دوم هم بايد بگويم كه كمپين يوز تا ابد تا زماني كه بتواند براي يوزها كاري انجام دهد، به كارش ادامه خواهد داد.

 

وظيفه كمپين اين است كه براي يوز تا حد توان تلاش كند چرا كه يوز از آن گروهي خاص نيست بلكه يوزها ميراث ملي ما هستند پس مهم نيست كه دولت يا بقيه ساختارها براي يوز چه كار مي‌كنند. مردم بايد آستين بالا بزنند و از دولت مطالبه كنند و اين هدف صرفا نبايد به يوز ختم بشود، اين هدف يعني به‌كارگيري سرمايه‌ اجتماعي با يوز شروع شده و بايد به همين شكل هم براي حفاظت از حيات‌وحش پيش برود.

 

آيا تاكنون رايزني در راستاي تعامل با دامداران منطقه توران صورت گرفته است؟

بله، واقعيت امر اين است كه از مدت‌ها پيش از آغاز به كار كمپين، رايزني‌هايي توسط افرادي كه به دامدارها نزديك‌تر هستند، انجام شده است. حرف‌ها و صحبت‌هايي شده، توافق‌هايي صورت گرفته، اما مشخص است كه با وجود اين كمپين تعامل‌ها و صحبت‌ها شكل ديگري به خود خواهد گرفت چرا كه طرفين ديگر خود را در برابر يك مطالبه ملي مي‌بينند.

 

آنچه كه مي‌توانم بگويم اين است كه همچنان اين رايزني‌ها و تعامل‌ها ادامه دارد ولي من شخصا به عنوان هديه تهراني معتقدم كه دامداران آن منطقه هم بخشي از همين كمپين هستند و يقين دارم كه آنها دشمنان يوز نيستند و آنها هم به طور قطع مي‌خواهند كه يوز باقي بماند و منقرض نشود.

 

به طور مسلم تبعات اقتصادي و اجتماعي جابه‌جايي ۸ آغل اين منطقه كم نيست در اين زمينه چه فكرهايي كرده‌ايد؟

ما پيش از آغاز به كار كمپين به فكر تبعات اقتصادي و اجتماعي هم بوديم و آنچه كه من مي‌توانم به شما اطمينان دهم، اين است كه تبعات مذكور بررسي شده و در مورد آنها اتفاقا بسيار هم فكر شده. تلاش ما اين است كه كاري انجام ندهيم كه براي آن دسته از دامداراني كه هنوز در منطقه دام دارند، گران تمام شود و شرايط اقتصادي و اجتماعي آنها را زير و زبر كند. به واقع همه تلاش ما اين است كه با تغييرات اندك به نتيجه مطلوب برسيم، بديهي است كه تغييراتي اعمال خواهد شد اما واضح است كه تغييرات نبايد هزينه نامعقول ايجاد كند.

 

مردم تا چه اندازه مي‌توانند به پشتوانه كارشناسي كمپين يوز تا ابد مطمئن باشند؟

كمپين يوز تا ابد پيش از آنكه شكل عمومي امروز را به خود بگيرد، هم يك تشكل رسمي نبود اما من اطمينان مي‌دهم كه يوز تا ابد تشكلي از كارشناساني است كه مدت‌ها در شرايط سخت و بيابان‌هاي ايران كار و تلاش كرده‌اند. ما از مشورت و راهنمايي كارشناساني بهره مي‌گيريم كه سال‌ها براي حفاظت از يوز متحمل مشقت و مرارت شده‌اند.

 

اين افراد منابع و محدوديت‌ها را مي‌شناسند و كمپين يوز تا ابد هم تلاشي است به واسطه قدرت كارشناسي. ما مي‌دانيم كه خيلي از تصميماتي كه براي حفاظت از طبيعت و حيات‌وحش گرفته مي‌شود، قطعيت ندارد. اكثر كارشناسان در مورد عدم قطعيت‌ها اتفاق‌نظر دارند اما به شخصه ايمان دارم كه كمپين تلاشي با پشتوانه كارشناسي است.

 

و سخن آخر

من فكر مي‌كنم كه ما مردم ايران بايد كمي از اين فضا و باور كه منتظر باشيم تا كسي براي ما كاري انجام دهد، فاصله بگيريم. مطالبه ما از دولت يا حتي از سازمان‌هاي دولتي بايد تغيير شكل پيدا كند. ما بايد آستين‌هاي خودمان را بالا بزنيم، درست است كه اين كار به راحتي اتفاق نمي‌افتد و مسير دشوار است اما اين را در نظر داشته باشيم كه طبيعت هم منتظر ما نمي‌ماند.

 

ما در حال تخريب مداوم و گسترده طبيعت هستيم، فرصتي باقي نمانده و اگر داشته‌هايي مانند طبيعت را كه به خاطر بي‌توجهي ما در حال نابودي هستند، از دست بدهيم، ديگر هيچ جايگزيني نخواهد بود. وضعيت كنوني محيط‌زيست نياز به آستين‌هاي بالا زده همه ما و تغيير تفكر و نگرش همه ما دارد. بله دولت بايد تلاش بكند، دولت نماينده ما است اما در تمام دنيا در كنار دولت‌هاي موفق، مردم جست‌وجوگر و مطالبه‌گر و پرسشگر نيز هستند و اين ابزار قدرتمندي است كه نبايد ناديده گرفته شود.

 

 

 

  • 12
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش