شنبه ۰۳ شهریور ۱۴۰۳
۱۳:۳۵ - ۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۲۰۱۸۵۱
چهره ها در سینما و تلویزیون

«کمند امیرسلیمانی» از تجربه سفر‌هایش می‌گوید

کمند امیرسلیمانی,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران
سفر بسیار می‌رود، هتل برو است و کوله‌گردی نمی‌کند، اما اهل ریخت‌وپاش در سفر نیست؛ کمند امیرسلیمانی در سفر ریسک هم می‌‌کند اما به وقتش. او در گفت‌وگو با ۱۱۸سفر از علائق سفری‌اش گفت و درز نگرفت تجربه‌هایش را تا با هم سفر کنیم از مکه تا سنت‌پطرزبورگ.

کمد امیر سلیمانی در گفت‌وگویی اختصاصی از برنامه‌ها و علائق سفری‌اش گفت تا همراه و همپای شما در مسیر سفر باشد. 

 

هر سال۵سفر داخلی و ۳سفر خارجی

چهره سفری کمند امیرسلیمانی را معرفی کنید؟ چقدر اهل سفر هستید و سفر کجای زندگی شماست؟

من خیلی سفر را دوست دارم. اما علاقه‌ام به این معنا نیست که تا فرصتی که پیدا کنم را کوله ببندم و به سفر بروم. چراکه از اساس مسافر کوله‌گرد و آسان سفر برو نیستم. دوست دارم سفرهایم در یک شرایط مطلوب و البته با برنامه‌ریزی قبلی باشد. با این حال عدد سفرهایی که به یکباره برایم پیش می‌آید کم و نیست و من هم از آن‌ها استقبال می‌کنم. چنانکه در طول یک سال به دلیل شرایط کاری حداقل ۵ یا ۶ سفر داخلی می‌روم و عمده این سفرها هم آن‌چنان برنامه‌ریزی قبلی ندارد. همچنین در طول یک سال ۳سفر خارجی هم می‌روم.

 

سفر، رها شدن از زندگی روزمره

تعریف سفر برای شما چیست؟

سفر برای من به این معناست که بخواهم یک توقف در زندگی‌ام ایجاد کنم. به معنای ساده‌تر اینکه از زندگی شخصی، محیط پیرامون و چالش‌های روزمره فارغ شوم؛ از همه آنچه روزانه ما را درگیر خود می‌کند، رها شوم تا یک فرصت استراحت به روح و جسم خودمان بدهم. در سفر بیشتر از اینکه گشت و گذار و دیدن جاذبه‌ها برایم مهم باشد، تمدد اعصاب و آرامش حاصل سفر برای من اهمیت دارد. شاید سفر برای من شبیه یک شروع دوباره است.

 

کمند امیرسلیمانی,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

با شرایط سخت سفر نمی‌کنم

در سفر سخت‌گیر هستید یا سهل‌گیر؟

در سفر سخت‌گیر نیستم؛ اما شاید سهل‌گیر هم نباشم و معتقدم امکانات اولیه در سفر باید مهیا باشد. مسافری نیستم که بگویم همه چیز در عالی‌ترین فرم و یا حتی لوکس‌ترین شکل ممکن باشد، تمرکز چندانی روی این موارد ندارم. با این حال خیلی هم علاقه‌ای ندارم با شرایط سخت سفر کنم و به جاهایی بروم که شرایط و امکانات اسکان و حمل و نقل و غیره، استانداردهای لازم را نداشته باشد. ما در روال معمول زندگی به اندازه کافی سختی می‌کشیم، اگر قرار باشد در سفر هم سختی باشد، دیگر ذات سفر که رسیدن به آرامش است، محقق نمی‌شود.

 

خوش‌‌سفرم

آدم خوش‌سفری هستید یا نه؟ چطور می‌شود خوش سفر شد؟

به گفته تمام اقوام و دوستان و البته کسانی که با من سفر کرده‌اند، باید بگویم آدم خوش‌سفری هستم. البته این خوش‌سفر بودن هم به دلیل احترام گذاشتن به خواسته‌های همسفران حاصل شده است. من در سفر سعی می‌کنم به سرعت خود را با همسفران و شرایط سفر هماهنگ کنم و تا به حال هم پیش نیامده که در سفر ساز مخالف بزنم.

 

از سوی دیگر در طول سفر سعی می‌کنم به همسفرانم خوش بگذرد و بازتاب چنین رویه‌ای به خود من باز می‌گردد و در نهایت آن‌ها هم سعی می‌کنند که من سفر خوبی داشته باشم. البته این رویه‌های رفتاری در سفر یک پیش‌شرط مهم دارد و آن اینکه آدم‌هایی که خلق‌‌وخوی خیلی متفاوتی از هم دارند با هم سفر نکنند. دو یا چند همسفر باید از حداقل اشتراکات و علائق یکسان بهره‌مند باشند تا بتوانند همان علائق مشترک را دستمایه برنامه‌های سفر کنند.

 

شمال و جنوب ایران را خوب دیده‌ام

ایران را چقدر گشته‌اید؟ کجاها را دیده‌اید؟

خطه شمال ایران را به خوبی دیده‌ام. فارغ از سفرهای شخصی که به مناطق مختلف شمال کشور رفتم، سفرهای کاری متعددی را هم به مناطق شمالی ایران داشته‌ام و برخی از این سفرها به قدری طولانی بوده که دیگر در آن مناطق زندگی می‌کردیم و فراتر از یک سفر معمول بود. چنانکه برای پرژوه‌های مختلف در بازه‌های زمانی ۹ماهه و چند مقطع ۴ماه در مناطقی از شمال کشور زندگی کردم. این موارد فراتر از سفر و به نوعی زندگی است. بعد از شهرهای شمالی، بیشترین سفر را به شهرهای جنوبی کشور داشتم که آن هم به دلایل کاری بوده و نهایت شهرهای مذهبی ایران دیگر مقصد اصلی سفرهایم بوده است. اما در مجموع باید بگویم که بیشتر شهرهای ایران را حتی در یک سفر کوتاه هم که شده باشد، دیده‌ام.

 

با این حال به شهرهای غرب و شمال غرب ایران فقط مسافرت‌های کوتاه داشته‌ام و شاید به خوبی آن‌ها را ندیده باشم. مثلا سفرم به تبریز یک سفر یک‌روزه کاری بود و تنها موفق به دیدن یکی دو نقطه دیدنی شهر شدم. معتقدم ایران فوق‌العاده زیباست و باید برای تک تک این دیدنی‌ها و زیبایی‌ها وقت گذاشت و آن‌ها را دید.

 

کمند امیرسلیمانی,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

 

طالش فوق‌العاده

بهترین سفر داخلی‌تان به کجا بوده و چرا؟ خاطره‌ای از آن سفر هم می‌توانید برای‌مان نقل کنید؟

به طور معمول سفرهایی که می‌روم را دوست دارم، حال چه کاری باشد و چه تفریحی و شخصی؛ مثلا سفرهایی که به شیراز داشتم را خیلی دوست دارم. اما اگر بخواهم به صوت مشخص از یک یا چند سفر نام ببرم، باید به سفر ماه گذشته‌ام به طالش اشاره کنم. پیش از سفر احساس من این بود که شاید این سفر با سختی‌هایی همراه باشد، اما تیم خوبی که با آن‌ها سفر رفتم و همچنین طبیعت چشم‌نواز طالش سبب شد که از بهترین سفرهایم شد.

 

گروه را می‌پسندم، اما...

سفرهای گروهی را می‌پسندید یا انفرادی و چرا؟

نه فقط سفر که از لحاظ اخلاقی هم آدم گروهی هستم و در سفرهای انفرادی شاید حوصله‌ام سر برود. بنابراین سعی‌ام بر این است که تا حد امکان گروهی سفر کنم و در طول سفر امکان گفت‌وگو و تعامل با همسفران را داشته باشم. اما باید با گروهی سفر کنیم که به رفتارها و خواسته‌های هم احترام بگذاریم و از این رو تنها با گروه‌های شناخته شده که از قبل تجربه سفرهای خوب با هم داشته‌ایم، سفر می‌کنم.

 

از سوپرمارکت شروع می‌کنم!

اولین جایی که در هر سفر به آن می‌روید، کجاست و چرا؟

کمند امیرسلیمانی,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

اینکه اولین جا کجا می‌روم، دقیقا بستگی به مقصد سفرم دارم. زمانی به یک شهر ساحلی می‌روم و از آنجا که علاقه بسیار زیادی به شنا کردن و آب دارم، بدون تردید، اولین جا دریا و استخر است. زمانی هم به شهری سفر می‌کنم که کل شهر موزه و وجب به وجب دیدنی است. در این شرایط برای زودتر دیدن جاذبه‌ها اشتیاق دارم. اما شاید بتوان گفت که نخستین مقصد سوپرمارکت باشد که ابتدا کمی خوراکی بخرم و سپس تصمیم بگیرم از کجای شهر شروع کنم.

 

پنج‌ستاره می‌روم، اما گران نمی‌روم

ارزان سفر می‌کنید یا گران؟ یه به عبارتی کوله‌گرد هستید یا هتل پنج ستاره برو؟

هتل‌ برو هستم، اما در عین حال گران سفر نمی‌کنم. به این معنا که سعی می‌کنم در سفر بهترین خدمات را با قیمتی معقول و به‌صرفه تهیه کنم. معیارم فقط هتل پنج‌‌ستاره نیست، اما هتلی را رزرو می‌کنم که از امکانات مطلوبی برخوردار باشد و از آن مهم‌تر در موقعیت مکانی خوبی هم قرار داشته باشد. از سوی دیگر به هیچ عنوان مسافر کوله‌گرد و کمپ‌بزن نیستم و هیچ‌گاه تجربه‌های این‌چنینی نداشته‌ام و علاقه‌ای هم ندارم که این موارد را تجربه کنم.

 

 

اولویت با سفر با شخصی

با تور سفر می‌روید و یا شخصی سفر می‌کنید؟

معمولا شخصی سفر می‌کنم تا بتوانم برنامه‌های خودم را در سفر داشته باشم. البته مواردی هم پیش آمده که با تور سفر رفته‌ام. در آن شرایط، زمانی که برنامه‌های تور مورد علاقه‌ام باشم، با تور همراهی می‌کنم و زمانی هم از تور جدا می‌شوم تا جاهایی را ببینم و چیزهایی را تجربه کنم که از برنامه‌های من از سفر به آن مقصد خاص بوده است.

 

از روسیه تا ایتالیا

سفرهای خارجی به کجاها رفته‌اید؟

کمند امیرسلیمانی,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

سفرهای زیادی به خارج از ایران داشته‌ام و شاید از حوصله خواننده خارج باشد که بخواهم تک تک از این سفرها نام ببرم. اما می‌توانم این ‌طور بگویم که آخرین سفر خارجی‌ام به مسکو و سنت‌پطرزبورگ بوده و سفر بعدی هم که مقدمات آن آماده شده و مهیای رفتن هستم، سفری به ایتالیا است.

 

دوست دارم دوباره به مکه بروم

کدام شهر و یا کشور را بیشتر دوست داشتید و چرا؟

دو تا شهر برای من خیلی خاطره‌انگیز بود و بسیار دوست دارم دوباره به آن شهرها سفر کنم. اولین شهر مکه است که به دلیل حال و هوا و فضای خاصی که دارد هر فردی را جذب می‌کند.

 

از سوی دیگر به عنوان یک شهر توریستی هم سنت‌پطرزبورگ را خیلی دوست دارم و علاقه دارم برای یک مرتبه دیگر هم که شده به این شهر سفر کنم. سنت‌پطرزبورگ به قدری زیباست که هنگامی که شما در شهر قدم می‌زنید، احساس نمی‌کنید در یک شهر که در یک ماکت ساخته شده زیبا و یا یک لوکیشن موزه راه می‌روید.

 

خداحافظی با دنیای مجازی در سفر

در سفر، آدم دیالوگی هستید یا اپلیکیشنی؟ یعنی اگر در یک شهر گم شدید ترجیح می‌دهید از مردم محلی سوال بپرسید یا در نقشه‌های آنلاین و اپ‌ها دنبال آدرس بگردید؟

یکی از خوبی‌های سفرهای خارجی برای من این است که با تلفن همراه و اپلیکشن و فضای مجازی کار خاصی ندارم. برای یافتن آدرس و نقاط دیدنی‌ هم از نقشه‌های فیزیکی استفاده می‌کنم و سعی می‌کنم به کشف محلی که در آن هستم بپردازم و خودم بتوانم راه را پیدا کنم. هر زمان که به مشکلی برخوردم به راحتی با مردم ارتباط برقرار کرده و با آن‌ها حرف می‌زنم. پس شاید به زعم شما من در سفر آدم دیالوگی باشم تا اپلیکیشنی.

 

هم ریسک می‌کنم، هم ریسک نمی‌کنم

چقدر در سفر اهل ریسک هستید؟ یعنی چقدر به مقاصد ناشناخته می‌روید؟ چقدر حاضرید غذاهای ناشناخته را امتحان کنید و به طور کلی چقدر از دایره امن‌تان پا را فراتر می‌گذارید؟

این ریسک کردن را می‌توان به دو قسمت تقسیم کنم؛ در یک بخش به شدت ریسک‌پذیر هستم و در بخش دیگر، پا را از دایره امن بیرون نمی‌گذارم. بخش اول ریسک در مورد امتحان کردن غذاهای ناشناخته است. به طور معمول به هر منطقه یا شهر داخلی و خارجی سفر می‌کنم، به شدت علاقه دارم، غذاهای سنتی و خوراکی‌‌های محلی آن‌ها را بخورم و معتقدم این رویه نه یک ریسک که از اصول سفر است تا چند روزی مثل مردم همان‌جا زندگی کنید و غذا بخورید.

 

اما بخش دوم ریسک در مورد رفتن به نقاط ناشناخته است. در این زمینه هیچگاه ریسک نمی‌کنم و حاضر نیستم روزهای خوب و زیبایی که به سفر اختصاص داده‌ام با استرس گم شدن و یا حوادث احتمالی بگذرد. در سفر، به مکان‌های شناخته شده و از پیش تعیین شده می‌روم و از روزهای سفرم لذت می‌برم.

 

خارج از ایران، غذای ایرانی نمی‌خورم

آیا در سفرهای خارجی به دنبال غذای ایرانی هستید یا غذای محلی می‌خورید؟

وقتی بهترین غذای ایرانی در ایران و در حتی در خانه خودمان درست می‌کنم و می‌خورم، دلیلی ندارد در سفرهای خارجی به دنبال غذای ایرانی باشم. بهتر است طعم‌ها و مزه‌ها و غذاهای جدید را امتحان کنم تا تجربه سفر کامل شود. در سفرهای خارجی، به دنبال رستوران و یا غذای ایرانی نمی‌روم و سعی می‌کنم در هر شهری، غذای همان شهر را امتحان کنم.

 

سرویس خوب بگیرم، انعام می‌دهم

اهل انعام دادن در سفر هستید؟

این موضوع چیزی نبوده که تا به‌حال به صورت جدی به آن فکر کرده باشم؛ اما طبیعتا جاهایی که رفتم و سرویس خوبی هم گرفتم، انعام دادم. اما جاهایی هم بوده از سرویس و خدمات راضی نبودم و انعام هم ندادم.

 

در سفر همراه و همدل باشیم

یک توصیه هم از شما داشته باشیم که در سفر هم به خودمان و هم به همسفران‌مان بیشتر خوش بگذرد.

 

کمند امیرسلیمانی,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

در سفرهای گروهی همراهی، همکاری و همدلی مهمترین اصول سفر است و هم به خودتان خوش می‌گذرد و هم به همسفران. اینکه اعضای حاضر در یک گره سفری به نظرات هم احترام بگذارند و هم‌پای هم باشند، خوش گذشتن در سفر را تضمین می‌کند.

 

از طریق مترو به فرهنگ واقعی یک جامعه نزدیک‌تر می‌شوم

 

و در آخر تعدادی واژه سفری نام می‌برم و شما در یک یا چند کلمه حس‌تان را نسبت به آن بگوید.

 

ـ هاستل: تا به حال نرفتم و فکر نمی‌کنم هیچ‌گاه هم سر و کار پیدا کنم.

 

ـ سفر زمینی: آخرین گزینه‌ام است و تا بشود از آن پرهیز می‌کنم.

 

ـ زبان بدن در سفر: آخرین و شاید بهترین راه برقراری ارتباط با جامعه‌ای که زبان آن‌ها را نمی‌دانید.

 

ـ هتل پنج ستاره: ایده‌آل‌ترین محل اقامت در یک سفر تفریحی.

 

ـ تور لیدر: حضورش ضروری است به شرط اینکه فراتر از حوزه کاری‌اش نرود.

 

ـ غذای خیابانی: به دلیل مسائل سلامت، اگر شناختی از محتویاتش نداشته باشم، نمی‌خورم.

 

ـ مترو: مترو را به خصوص در سفرهای خیلی دوست دارم و احساس می‌کنم از طریق مترو به فرهنگ واقعی آن جامعه نزدیک‌تر می‌شوم.

 

ـ مرز: تا به حال مرز زمینی را تجربه نکرده‌ام.

 

ـ سالن ترانزیت فرودگاه: چندان حس خوشایندی به آن ندارم، چراکه همراه با انتظار است.

 

 

۱۱۸safar.com
  • 10
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

چکیده بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید

نام کامل: هیثم بن طارق آل سعید

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش