جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۸:۱۹ - ۲۷ دي ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۰۰۷۲۸۳
چهره ها در سینما و تلویزیون

مسعود ده نمکی؛ از لباس شخصی تا لباس گشاد کارشناسی!

مسعود ده نمکی,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران
بازی ایران و عراق و صعود ایران به عنوان تیم اول گروه با مدد تفاضل گل بهتر نشان داد مسعود ده نمکی بهتر است در حوزه‌ای که شناختی از آن ندارد، ورود نکند. چه اینکه اگر ایران، تیم یمن را با یک گل برده بود، اکنون به عنوان تیم دوم گروه مجبور بود با تیم‌های سخت‌تری بازی کند.

چند روز پیش بود که مسعود ده‌نمکی در اظهارات عجیبی در یک برنامه اینترنتی اعلام کرد که‌ ای کاش تیم ملی ایران به یمن یک یا دو گل می‌زد تا روحیه فتوت و جوانمردی حفظ شود و در ادامه هم گفته بود اگر علی پروین و امیر قلعه نویی بودند این نکته را به بازیکنان تیم ملی گزارش می‌گردند و اجازه نمی‌دادند که بچه‌های تیم ملی با پنج گل یمن را تحقیر کنند.

 

این صحبت‌های ده‌نمکی واکنش بسیاری از اهالی فوتبال را برانگیخت و انتقادات فراوانی را به همراه داشت و در فضای مجازی هم بازتاب گسترده‌ای پیدا کرد.

 

از میان اهالی فوتبال خداداد عزیزی و داریوش مصطفوی به سخنان ده‌نمکی واکنش نشان دادند. خداد عزیزی گفته بود «میادین ورزشی جایی است برای رقابت. برای سیاست نیست. آقای ده نمکی می‌گوید، چون یمنی‌ها درگیر جنگ هستند ما مثلا یک گل می‌زدیم. چرا باید یک گل بزنیم؟ ۵ گل زدیم، باید ۵ گل دیگر هم می‌زدیم. مثلا اگر اسرائیل با آمریکا دیدار داشته باشند، چون با هم دوست هستند آمریکایی‌ها می‌گویند به اسرائیل گل نمی‌زنیم؟»

 

وی در ادامه گفت: «مگر به بازیکنان یمن لگد زده‌ایم؟ مگر ملی پوشان بی حرمتی کردند؟ تیمی که ضعیف است نباید در مسابقات شرکت کند. ما ۵ گل زدیم برای اینکه حریفان از تیممان بترسند. اگر قرار بود یک گل زورکی بزنیم، این همه بازتاب رسانه‌ای پیش می‌آمد؟ الان در آسیا و جهان همه می‌گویند ایران قدرت اول آسیا است. دلیل چیست؟ همین برد ۵ گله. اگر یک گل می‌زدیم که مثل کره جنوبی می‌گفتند به زور یک بر صفر برده!»

 

تیم ملی با دو گل ویتنام را شکست داد و در بازی آخر مقابل قرار گرفت. بازی که با تساوی بدون گل پایان یافت. اگر بنا بود بچه‌های تیم ملی به سخنان مسعود ده نمکی گوش دهند و با یمن مماشات کنند امروز به جای تیم اول به عنوان تیم دوم به مرحله بعد صعود می‌کردند و با یکی از سخت‌ترین قرعه‌های ممکن برای رسیدن به فینال بازی‌ها روبه‌رو می‌شدند.

 

در واقع آن پنج گل بود که توانست شرایط تیم ملی ایران را به شکلی ببرد که بازیکنان ایرانی با خیالی آسوده مقابل عراق بازی کنند و تنها با یک تساوی به عنوان تیم اول گروه به دور بعد بازی‌ها صعود کنند.

 

در بازی عراق که بیشترین دوستی و رفاقت و نزدیکی فرهنگی بین دو کشور شاهد هستیم و بسیاری از بازیکنان عراقی در تیم‌های ایرانی بازی می‌کنند (مشهورترین‌شان بشار رسن و طارق همام) بازی دو تیم چقدر محکم، جانانه و درگیرانه دنبال شد و دو تیم با تمرکز کامل و با قدرت تمام به دنبال کسب نتیجه بودند. اما بلافاصله پس از سوت پایان بازی رقابت را فراموش کردند و هم دیگر را در آغوش گرفتند. بشار رسن اولین تصویر پس از بازی را که عکسی از خودش و بیرانوند بود، منتشر کرد.

 

ده‌نمکی بازی‌های جام ملت‌های آسیا را با میدان سیاست اشتباه گرفته و خیال می‌کند با حضور در این مسابقات می‌توان با رقبای منطقه‌ای یکجور تصفیه حساب سیاسی انجام داد. البته این تنها اظهار نظر عجیب سازنده سری فیلم‌های اخراجی‌ها نیست و این کارگردان سینما سابقه فراوانی در بیان نظرات عجیب دارد.

 

همین چند سال پیش بود که مسعود ده نمکی در اختتامیه جشنواره فیلم فجر بعد از این‌که متوجه شد فیلم اخراجی‌ها جایزه خاصی نبرده و باید به یکی دو سیمرغ فرعی جشنواره اکتفا کند روی سن رفت و اعلام کرد: «نه مرغ می‌خوام، نه سیمرغ». سخنانی که واکنش چهره‌های هنری مثل پرویز پرستویی را برانگیخت و او در اظهار نظری ضمن اعتراض به سخنان ده‌نمکی گفت: خوشحال است که او برای بیان نظراتش وسایل دیگری مثل دوربین سینما را انتخاب کرده است.

 

مسعود ده نمکی، اما به بیان اظهارات عجیب و غریب درباره حوادث پیرامونش ادامه داد و زمانی که ناصر ملک مطیعی درگذشت با انتشار پستی اینستاگرامی سعی کرد محرومیت و ممنوع‌الکاری ملک مطیعی را به اصلاح‌طلبان ربط بدهد و محرومیت او را کار امثال مخملباف بداند.

 

ده‌نمکی در پست اینستاگرامی‌اش نوشت: «تفاوت مرحوم ملک مطیعی با مخملباف در همین امروز آنهاست. لوطی در وطن و روشنفکر در آغوش اجنبی. لوطی که توسط خالق توبه نصوح تکفیر و ممنوع الکار شد و فیلم برزخی‌هایش توقیف و دیگری از فیلم توبه نصوح به فیلم جنسیت و فلسفه رسید»

 

ده‌نمکی در حالی این پست را در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرد و محرومیت ملک‌مطیعی را به مخملباف نسبت داد که در زمان محمود احمدی‌نژاد که خودش یکی از اعضای شورای عالی سینما بود هیچ تلاشی نکرد تا این بازیگر قدیمی سینمای ایران به عرصه سینما برگردد و فعالیت‌های خودش را از سر بگیرد. ‎

 

مسعود ده‌نمکی که سابقه سیاسی پُرابهامی دارد و واکنش‌های تند و آمیخته به خشونتش در عرصه سیاست شهره خاص و عام است، عادت دارد که درباره تمام پدیده‌های اعلام اظهارات جنجالی انجام دهد، چرا که امثال ده‌نمکی با همین جنجال‌های زودگذر زنده هستند و خوب بلدند از این جنجال‌ها برای دیده‌شدن فیلم‌هایشان استفاده کنند و اکران پُررونقی برای آن فیلم‌ها رقم بزنند.

 

منهای این موضوع خود ده نمکی هم می‌داند که آخرین گزینه موجود برای اظهارات این چنینی است و اگر بنا باشد کسی درباره رعایت بازی جوانمردانه حرف بزند او فرد مناسبی نیست، همانطور که قالیباف فرد مناسبی برای نسبت دادن روحانی به چهار درصدی‌ها نبود.

 

ده نمکی متوجه نیست که بازی‌های جام ملت‌های آسیا یک بازی ملی است و با دربی و بازی‌های داخلی فرق دارد که سعید فائقی به رختکن تیم‌ها برود و از آن‌ها بخواهد کم گل بزنند یا مساوی کنند تا جو ورزشگاه ملتهب نشود.

 

اگر تیم ملی با نتیجه دلخواه ده‌نمکی بازی را می‌برد و امروز بعد از تساوی مقابل عراق دوم می‌شد و در مرحله حذفی به جای عمان و چین با کره‌جنوبی و عربستان بازی می‌کرد و حذف می‌شد، او پاسخ هواداران تیم ملی ایران را می‌داد؟

 

آیا در صورت طی چنین روندی باز هم از جوانمردی حرف می‌زد و حذف تیم ملی را توجیه می‌کرد؟ ده‌نمکی باید حواسش باشد که اظهار نظر در موضوعاتی که از تخصص وی خارج است فقط باعث می‌شود او را در فضای مجازی دست بی‌اندازند. کما این‌که سخنان اخیر او مدام در صفحات و پیج‌های طنز بازتاب دارد و به اشکال مختلف مورد تمسخر قرار می‌گیرد.

 

 

rouydad24.ir
  • 15
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش