گرچه بازیگران و خوانندگان مشهور زیادی هستند که از ثروت زیادی برخوردارند اما حقیقت آن است که فقط چند تایی از آن ها میلیاردر هستند. چیزی که این هالیوودی های میلیاردر را از همکاران شان متمایز می کند فقط موفقیت بیشتر آن ها نیست، بلکه این چهره ها از این موفقیت زیاد برای سرمایه گذاری بهره بردند و به این ترتیب، ثروت خود را بیشتر کردند. اما جمع هالیوودی های میلیاردر به طور قطع به همین تعداد باقی نخواهد ماند، چون هر چه می گذرد، هالیوودی های بیشتری وارد عرصه ی تجارت می شوند. در ادامه با این هالیوودی های میلیاردر آشنا خواهیم شد. به جز دو مورد اول که در سال جاری میلادی، ثروت آن ها میلیاردی شد، بقیه در سال های قبل به جمع هالیوودی های میلیاردر پیوستند.
۵- کایلی جنر: ۱ میلیارد دلار
در ماه مارس سال میلادی جاری بود که وبسایت فوربس، کایلی جنر، یکی از اعضای خانواده ی مشهور و پرحاشیه ی کارداشیان-جنر ها را به عنوان جوان ترین میلیاردر خودساخته ی دنیا اعلام کرد. بیشتر ثروت کایلی از شرکت آرایشی اش به نام Kylie Cosmetics به دست آمده که طبق تخمین های وبسایت فوربس، حالا ۹۰۰ میلیون دلار ارزش دارد.
کایلی اولین بار در سن ۱۰ سالگی در ریالیتی شوی تلویزیونی خانواده اش به نام «همراه با کارداشیان ها» (Keeping Up with the Kardashians) حضور پیدا کرد و حالا به قدری دنبال کنندگان او در شبکه های اجتماعی زیاد شده که بعد از آنکه در سال ۲۰۱۸ کایلی در توئیتی اعلام کرد دیگر از اپلیکیشن اسنپ چت استفاده نمی کند، ارزش سهام شرکت اسنپ ۷ درصد سقوط کرد.
۴- جی زی: ۱ میلیارد دلار
حدود یک هفته قبل، وبسایت فوربس اعلام کرد جی زی حالا اولین رپر میلیاردر دنیا به شمار می رود.
جی زی ۴۹ ساله، از قِبل ۱۴ آلبومی که تا به امروز منتشر کرده نزدیک به ۵۰۰ میلیون دلار کسب درآمد کرده که البته این رقم بدون احتساب مالیاتی است که از آن کسر می شود. اما بخش عمده ی ثروت او از فعالیت های تجاری پر ریسکش به دست آمده. او یک خط تولید لباس راه اندازی کرد که بعدها در سال ۲۰۰۷ آن را به مبلغ ۲۰۴ میلیون دلار به شرکت Iconix فروخت. او همچنین یکی از مالکان یک برند کنیاک (نوعی نوشیدنی الکلی) به نام D’Ussé است. سرویس پخش موسیقی Tidal هم متعلق به جی زی است.
این خواننده ی رپ، سرویس Tidal را در سال ۲۰۱۵ به قیمت ۵۶ میلیون دلار خریداری کرد. در سال ۲۰۱۷، شرکت Sprint 33 درصد از سهام Tidal را به مبلغ ۲۰۰ میلیون دلار خریداری کرد و به دنبال آن، ارزش شرکت Tidal به ۶۰۰ میلیون دلار رسید. سهام جی زی در این شرکت حالا ۱۰۰ میلیون دلار ارزش دارد.
جی زی یک کلکسیون هنری به ارزش ۷۰ میلیون دلار و سهامی هم به ارزش ۷۰ میلیون دلار در شرکت تاکسی اینترنتی Uber دارد. املاک جی زی هم در مجموع ۵۰ میلیون دلار ارزش دارند.
۳- اپرا وینفری: ۲/۶ میلیارد دلار
اپرا وینفری که در یکی از مناطق روستایی ایالت می سی سی پی آمریکا و در خانواده ای بدون پدر متولد شد، کار خود را با گویندگی خبر شروع کرد و حالا ۲۵ سال است که در شوی تلویزیونی مشهور و محبوب خود به نام «شوی اپرا وینفری» (The Oprah Winfrey Show) مجری گری می کند. اپرا با سهم خود از سود به دست آمده از شوی تلویزیونی اش، سرمایه گذاری هایی کرد که حالا، طبق تخمین ها، حدود ۲ میلیارد دلار ارزش دارند. به گفته ی وبسایت لس آنجلس تایمز، ثروت اپرا در سال ۲۰۰۳ میلیاردی شد.
وینفری ۶۵ ساله، همچنین از موفقیت شوی خود برای ایجاد یک امپراطوری رسانه ای بهره برد و در جریان آن، ثروت خود را به ۲/۶ میلیارد دلار رساند. ۲۵/۵ درصد از سهام شبکه ی تلویزیونی وینفری که OWN نام دارد و همینطور ۸ درصد از سهام شرکت WW International متعلق به او است. وینفری همچنین یک قرارداد تولید محتوا با سرویس پخش آنلاین Apple TV+ دارد.
علاوه بر این ها اپرا در انیمیشن های «تار شارلوت» (Charlotte’s Web)، «بری زنبوری» (The Bee Movie) و «شاهزاده خانم و قورباغه» (The Princess and the Frog) صدا پیشگی کرده و در چند فیلم از جمله «پیشخدمت لی دنیلز» (Lee Daniels’ The Butler) و «سلما» (Selma) نقش آفرینی کرده است.
۲- استیون اسپیلبرگ: ۳/۷ میلیارد دلار
استیون اسپیلبرگ، کارگردان موفق هالیوودی که سه جایزه ی اسکار و چندین و چند فیلم موفق و پرفروش در کارنامه ی حرفه ای خود دارد، پردرآمدترین کارگردان تمام دوران ها به شمار می رود.
اسپیلبرگ بیشتر ثروت خود را از طریق فیلم هایش کسب کرده، اما بخشی از این ثروت هم از قِبل همکاری او با تِم پارک های یونیورسال در نقش مشاور و همینطور فروش شرکت انیمیشن سازی دریم ورکس به شرکت NBCUniversal به قیمت ۳/۸ میلیارد دلار، به دست آمده.
شرکت انیمیشن سازی دریم ورکس به دست اسپیلبرگ، جفری کاتزنبرگ و دیوید گفن، تأسیس شد که در سال ۲۰۱۶ به شرکت NBCUniversal فروخته شد.
۱- جورج لوکاس: ۶/۳ میلیارد دلار
لوکاس ۷۵ ساله، شاید خالق دو مورد از مشهورترین فرانچایزهای سینما یعنی مجموعه فیلم های محبوب «جنگ ستارگان» (Star Wars) و «ایندیانا جونز» (Indiana Jones) باشد، اما او بیشتر ثروت خود را از طریق فروش استودیوی فیلمسازی اش یعنی Lucasfilm به شرکت دیزنی در سال ۲۰۱۲، به دست آورده. این استودیوی فیلمسازی به مبلغ ۴/۰۵ میلیارد دلار فروخته شد که این مبلغ به صورت نقد و سهام به لوکاس تعلق گرفت.
لوکاس همچنین به عنوان تهیه کننده ی اجرایی با انیمیشن «سرزمین ماقبل تاریخ» (The Land Before Time) و به عنوان نویسنده با فیلم «دیوارنویسی آمریکایی» (American Graffiti) همکاری داشته. پرفروش ترین فیلم لوکاس یعنی «جنگ ستارگان: قسمت اول- تهدید شبح» (Star Wars: Episode I – The Phantom Menace) 474 میلیون دلار در گیشه فروش کرد.
لوکاس گرچه ابتدا آرزو داشت راننده ی ماشین های مسابقه شود، اما بعد از آنکه در یک سانحه ی رانندگی تا دم مرگ رفت، تصمیم گرفت به دنبال حرفه ی فیلمسازی برود. او قبل از تأسیس استودیو فیلمسازی اش، در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، در رشته ی کارگردانی تحصیل کرد. لوکاس در سال ۲۰۱۲ خودش را از کار در استودیوی فیلمسازی اش بازنشسته کرد تا تمرکزش را به ساخت فیلم های مستقل معطوف کند.
- 9
- 2