یکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳
۲۲:۰۹ - ۰۷ آذر ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۹۰۱۰۹۷
چهره ها در سینما و تلویزیون

بیژن بنفشه‌خواه: پول، مسیر زندگی‌ام را عوض کرد

بیژن بنفشه‌خواه,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

لبخند همیشه بر لبانش هست و مثل نقش‌هایش دلنشین حرف می‌زند. به هر بهانه‌ای تو را به یک لبخند دعوت می‌کند و گاهی هم بی‌محابا از ته دل بلند‌بلند می‌خندد و فضای گپ‌و‌گفت را شاد و پرانرژی می‌کند. اهل ریا نیست و صادقانه از زندگی و کارهای هنری‌اش حرف می‌زند. برای گفتن از دغدغه‌هایش دنبال واژگان سخت و پیچیده نیست و بی‌آلایش از آنچه ذهنش را مشغول کرده حرف می‌زند. در یک خانواده هنری بزرگ شده و فارغ‌التحصیل رشته نمایش از دانشکده هنر و معماری است و حالا بازیگر صاحبنام کمدی است. در سال۱۳۷۳ وقتی بیست‌ویک‌ساله بود با سریال «پیک سپید شادی» برای کودک و نوجوان وارد تلویزیون شد و با فیلم «رقص شیطان» در سال ۷۹ نخستین تجربه خود را در سینما به‌دست آورد. البته چند سال بعد با سریال «این چند نفر» و «بدون شرح» چهره‌اش شناخته شد و در ادامه با حضور در سریال «چارخونه»، «مرد دوهزار چهره»، «قهوه تلخ» و سپس «ساختمان پزشکان» بیشتر به شهرت رسید. بازی او اغلب در نقش‌های طنز بوده و خودش می‌گوید: «نشاندن لبخند بر لبان مردم برایم افتخار است». این شب‌ها بیژن بنفشه‌خواه در مجموعه طنز در حال پخش فوق‌لیسانسه‌ها ایفاگر نقش دکتر مهاجر است. به این بهانه با او گپ‌وگفتی صمیمانه انجام داده‌ایم که در ادامه بخش‌هایی از آن را می‌خوانید.

خودتان نقش‌های طنز را بیشتر دوست دارید یا پیشنهادهایتان بیشتر طنز بوده؟ 

شروع کار من با بازی در فیلم‌های طنز بود و همین موضوع موجب شد تا اغلب به من بازی در نقش‌های طنز پیشنهاد شود. خاطرم هست زمان دانشجویی، دوست عزیزم امیر غفارمنش که آن زمان همکلاسی‌ام بود پیشنهاد دادن تست بازیگری در یک کار طنز را به من داد. بار اول این پیشنهاد را قبول نکردم و تصمیم داشتم که بیشتر درس بخوانم و تمرین کنم اما ترم دوم به‌خاطر مشکلات مالی و برای تامین شهریه دانشگاه آزاد پیشنهاد تست دادن برای بازیگری را قبول کردم. در کار مشترک آقای داریوش کاردان و مرحوم عمرانی که جُنگ طنز ۳۹ بود حضور پیدا کردم. این مجموعه همزمان با «ساعت خوش» پخش می‌شد. چون کارهای اول من کمدی بود بعد از آن هم اغلب در این ژانر به من پیشنهاد می‌شد. در واقع پول مسیر زندگی و کار هنری مرا تغییر داد. پشیمان نیستم؛ چرا که خنداندن مردم یک هنر است و من دوست دارم این هنر را بیاموزم. البته کارهای جدی هم بازی کردم اما کمتر از کارهای کمدی است. در یکی از اپیزودهای مجموعه تلویزیونی «محکومین» حضور داشتم. جالب اینجا بود که این مجموعه همزمان با لیسانسه‌ها پخش شد و این تضاد و تفاوت بازی کاملا به چشم می‌آمد.

یک سؤال بی‌تعارف از شما می‌پرسیم؛ پدرتان آقای رضا بنفشه‌خواه از بازیگران قدیمی سینما و تلویزیون، چقدر پارتی و واسطه شما برای حضورتان در این عرصه بودند؟

راستش را بخواهید پدرم هیچ‌گاه برای من پارتی‌بازی نکرده است. نمی‌دانم شاید هم جایی بدون اینکه من درجریان باشم سفارش کرده باشد، اما هیچ وقت اهل پارتی‌بازی نبوده و نیست. البته زندگی در خانواده هنری بی‌تأثیر نیست اما واقعیت این است که من همیشه دوست داشتم به‌خاطر خودم به من نقش پیشنهاد شود. اما گاهی حس می‌کنم کاش از این رابطه استفاده می‌کردم (با خنده).

شما امسال بعد از سال‌ها، در سینما هم پر کار بودید و در فیلم‌های «کلوپ همسران»، «جانان»، «تخته گاز»، «کاتیوشا» و... بازی کردید. از فعالیت‌تان در این زمینه برای ما بگویید. آیا قرار است کمتر سریال تلویزیونی بازی کنید؟

بله، امسال چندین فیلم سینمایی اکران شده داشتم و بعد از مدت‌ها بازی در تلویزیون، بیشتر در سینما فیلم بازی کردم. گرچه از پیشنهادهای فیلم‌های سینمایی استقبال می‌کنم اما بازی در سریال‌های تلویزیونی را هم دوست دارم، چون به هر حال از گوشه و کنار کشور و در شهرها و روستاهای مختلف همه اقشار جامعه پای سریال‌ها می‌نشینند. اما حقیقت این است که وضعیت پرداخت دستمزدها در تلویزیون به حدی بد است که بازیگر را دلسرد می‌کند. اغلب بازیگران شغل دومی ندارند و درآمدشان همین دستمزد بازی‌هاست که متأسفانه با تأخیر چند‌ماهه و حتی چندساله پرداخت می‌شود و این اصلا منصفانه نیست. هم‌اکنون من برای ۳ کار از تلویزیون دستمزد طلب دارم. خدارا شکر همسرم شرکت دارد و زندگی ما لنگ نمی‌ماند اما بسیاری از هنرمندان روزهای سختی را سپری می‌کنند و حتی برخی بیمه و تسهیلات این‌چنینی هم ندارند.

شما دانش‌آموخته رشته تئاتر هستید و در کلاس استادان بزرگی تمرین کردید و بعد وارد رشته بازیگری شدید. به‌نظر شما تحصیلات آکادمیک چقدر می‌تواند مؤثر باشد؟

کلاس‌های بازیگری و تمرین تئاتر در کنار تحصیلات آکادمیک می‌تواند در این حرفه کمک کند. البته واقعیت این است که گاهی پول و پارتی هم مؤثر است. نمی‌توان حقیقت جامعه را کتمان کرد. حضور با پول و پارتی در فعالیت هنری گرچه مرسوم شده اما تجربه ثابت کرده که ماندگار و مستمر نبوده و اغلب کنار رفته‌اند.

 برسیم به سریال فوق‌لیسانسه‌ها؛ از نقش آقای مهاجر در این سریال برایمان بگویید.

این سریال و نقشم را خیلی دوست دارم. همکاری با این تیم یکی از دوست‌داشتنی‌ترین کارهایی بود که انجام دادم. حس می‌کنم با این دغدغه‌های اجتماعی و اقتصادی، سریال‌های طنز خوب نیاز جامعه باشند. باید تلاش کنیم با تولید فیلم‌های خوب، حتی شده دقایقی مردم را فارغ از گرفتاری‌ها و مشغله‌های روزانه بخندانیم. البته با خنده بی‌محتوا مخالفم. برخی هم با سریال‌های طنز کنار نمی‌آیند و همیشه به آن انتقاد دارند. با تمام این اوصاف من همیشه از بازی در فیلم‌های کمدی و تماشای آنها لذت برده‌ام.

از حال‌خوب‌کن‌های زندگی‌تان برایمان بگویید.

حال خوب مردم، حال مرا خوب می‌کند. دنیا به اعتبار این خنده‌های مردم زیباست. وقتی بازتاب بازی‌هایم را از زبان مردم می‌شنوم و می‌بینم که آنها راضی هستند کلی حالم خوب می‌شود. برای یک بازیگر چه چیزی ارزشمندتر از مقبولیت میان مردم است و امیدوارم بتوانم با ایفای نقش‌های متفاوت و جذاب آنها راضی نگه دارم. همچنین سلامتی و صمیمیت خانواده هم برایم لذتبخش است. راستش را گفته باشم پول هم حال مرا خوب نمی‌کند (با خنده).

چه چیزهایی حال بیژن بنفشه‌خواه را بد می‌کند؟ 

من همیشه تلاش کردم که آدم صادقی باشم و با ریاکاری دیگران را فریب ندهم، به همین‌خاطر دورویی، ریا و دروغ حالم را بد می‌کنم. البته ناگفته نماند که بی‌عدالتی و فقر در جامعه هم به‌شدت حالم را بد می‌کند.

هم‌اکنون مشغول چه کاری هستید؟

فیلمبرداری سریال فوق‌لیسانسه‌ها در حال انجام است و مشغول بازی در این سریال هستم. به‌تازگی هم قرارداد یک فیلم سینمایی به کارگردانی آقای مسعود اطیابی را بستم. به‌احتمال زیاد یک‌ماه بعد فیلمبرداری این فیلم سینمایی آغاز ‌شود. این فیلم هم کمدی است و من یکی از نقش‌های اصلی آن را بازی خواهم کرد.

از بهترین نقش‌هایی که بازی کرده‌اید برای ما بگویید؟

همین نقش فوق‌لیسانسه‌ها را بیشتر از همه نقش‌هایم دوست دارم. مردم هم اغلب مرا با نقش‌هایی از سریال‌های «پژمان»، «ساختمان پزشکان»، «بدون شرح» و «راه طولانی» یاد می‌کنند. البته درباره ایفای نقش خوب توسط یک بازیگر جا دارد به یک نکته اشاره کنم؛ برخی کارگردان‌ها در اجرای بهتر و زیباتر نقش توسط بازیگر بسیار تأثیرگذارند. سروش صحت از این‌دست کارگردان‌هاست که بازیگر را به چالش با نقش خودش می‌کشاند تا هر چه در چنته دارد به‌کار بگیرد و نقشی متفاوت ایفا کند. او بسیار نکته‌بین و نکته‌سنج است و هر کسی با او کار می‌کند گویا کلاس بازیگری جدیدی ثبت نام کرده است.

 شما فرزند یک بازیگرید. دوست دارید فرزندانتان هم بازیگر شوند؟

دوست دارم فرزندانم آزادانه رشته و فعالیت هنری‌شان را انتخاب کنند. البته هیچ وقت اجازه نمی‌دهم قبل از هجدهسالگی وارد دنیای بازیگری شوند زیرا معتقدم بچه‌ها باید بچگی کنند و نباید خیلی زود وارد دنیای بزرگ‌ترها شوند. حتی برای رشته‌ای چون هنرپیشگی هم موافق حضور فرزندانم در سنین کم نیستم. شاید خیلی‌ها با نظر من مخالف باشند اما من معتقدم که حتی این فضا هم نوعی کار کشیدن از کودکان محسوب می‌شود و بچه‌ها ناخواسته وارد محیط کار مثل محیط بیمارستان می‌شوند؛ فرقی نمی‌کند و این بچه‌ها به‌عنوان کودکان کار پا به پای ما کار می‌کنند.

علاوه بر بازیگری، فعالیت در حوزه‌های دیگر مثل مجری‌گری را هم تجربه کرده‌اید اما تجربه چندان موفقی نبود؛ اینطور نیست؟

اجرای مسابقه‌ بازیگری «ستاره۲۰» و «سه شو» بود که به‌نظر من هم خروجی مورد پسندی نداشت. در «سه شو» با آقای مهران غفوریان اجرا می‌کردیم و با موضوع اوقات فراغت بود.

اوقات فراغت‌تان را چطور می‌گذرانید؟

خیلی اهل سفر هستم و از هر فرصت و تعطیلی‌ای برای رفتن به مسافرت استفاده می‌کنم. حتی مسافرت‌های کوتاه به شهرهای نزدیک هم حال و هوای آدم را عوض می‌کند و انرژی تازه‌ای به او می‌دهد. شب‌ها هم قبل از خواب کتاب می‌خوانم اما همیشه چند کتاب را با هم می‌خوانم و عادت ندارم یک کتاب را به تنهایی تا آخر بخوانم. به همین‌خاطر همیشه چند کتاب در کنارم هست. گاهی هم در فضای مجازی پرسه می‌زنم.

حالا که صحبت از فضای مجازی شد بگذارید بپرسیم که نگاه شما به این فضا چیست؟

سال‌ها قبل چند کانال تلویزیونی بیشتر نبود. برای مثال شب که سریال پخش می‌شد فردا بازتاب آن را در میان مردم می‌دیدیم. اما حالا با وجود شبکه‌های مختلف داخلی و خارجی و فضای مجازی شرایط تغییر کرده است. البته ناگفته نماند که فضای مجازی فرصتی هم فراهم کرده تا یک بازیگر یا ورزشکار و یا هر فردی بتواند نظرات خود را با هزاران یا میلیون‌ها نفر به اشتراک بگذارد.

مهمترین دغدغه  شما به عنوان یک بازیگر چیست؟

 بازیگری یک شغل محسوب نمی‌شود و هیچ تضمین مالی‌ای برای فرد ندارد. اگر یک دوره بنا به دلایلی بازی به او پیشنهاد نشود به‌سختی می‌تواند شغل دیگری پیدا کرده و امرار معاش کند. البته تعداد محدودی هم هستند که درآمدشان خوب است. امیدوارم مسئولان فکری به حال هنرمندان خانه‌نشین کنند.

از دغدغه‌های زیست‌محیطی و شهری‌تان برای‌مان بگویید.

سؤال خوبی کردید. بزرگ‌ترین دغدغه شهری من ترافیک شهر است و متأسفانه هیچ توجهی به این موضوع نمی‌شود. من کارشناس نیستم اما با توجه به مقایسه‌ای که با کشورهای خارجی می‌کنم می‌بینم اگر این نظم به ترافیک شهر بازگردد، به کاهش آلودگی هوا و مصرف سوخت، افزایش زیبایی شهر و در نتیجه خوب شدن حال مردم کمک بسزایی می‌کند. من شخصا حاضرم داوطلبانه برای کاهش ترافیک شهرم کاری انجام بدهم و از همین تریبون رسانه‌ای به مسئولان شهری اعلام می‌کنم که برای فرهنگسازی‌ در زمینه کاهش ترافیک روی من هم حساب کنند. افتخار می‌کنم که قدمی در راه ارتقای فرهنگ شهروندی و کاهش ترافیک بردارم. با فرهنگسازی‌ در این زمینه گذشت و احترام گذاشتن به حقوق دیگران را هم تمرین خواهیم کرد. وقتی ترافیک کمتر شود، علاوه بر اینکه زودتر به مقصد می‌رسیم استهلاک ماشین‌ها هم کمتر می‌شود.

به‌نظر شما هنرهای نمایشی به‌ویژه سریال‌های تلویزیونی تا چه اندازه می‌توانند در زمینه ارتقای فرهنگ شهروندی مؤثر باشند؟

نویسنده‌ها، کارگردان‌ها و بازیگران مهره‌های اصلی هستند که می‌توانند با فیلم‌های جذاب، مستقیم و حتی غیرمستقیم این فرهنگ را ارتقا دهند. برای نمونه در سریال فوق‌لیسانسه‌ها با زبان طنز رفتارهای اشتباه و به دور از اخلاق شهروندی به بیننده نشان داده می‌شود.

دوستی و رفاقت دیرینه بیژن بنفشه‌خواه و مهران غفوریان مرز ۲۷‌سال را رد کرده است. از آن روزهایی که در مجموعه «این چند نفر» همبازی بودند خاطره دارند تا همین چند سال پیش که تجربه مجری‌گری مشترک در برنامه «سه ‌شو» شبکه۳ را داشتند. بنفشه‌خواه به نیکی از این رفیق هنرمندش یاد می‌کند و خاطره شیرینی از همنشینی با او می‌گوید؛ «در چند مجموعه تلویزیونی من و مهران نقش‌های کنار هم را داشتیم و اغلب به‌خاطر لاغری من و چاقی مهران به ما «چاق و لاغر» می‌گفتند. حتی خاطرم هست یکی از دوستان به ما یک دکتر برای تناسب اندام معرفی کرده بود. وقتی با هم وارد مطب شدیم مهران شروع به شوخی و شیرین‌زبانی کرد و همه جمع حاضر در مطب به ما دو نفر خندیدند. البته چون تجویز آن دکتر داروهای شیمیایی بود و ما درمان را ادامه ندادیم». 

بنفشه‌خواه در فیلم سینمایی کاتیوشا با گریمی متفاوت و جالب ایفای نقش کرده است. این فیلم کمدی به کارگردانی و تهیه‌کنندگی علی عطشانی ساخته شده است. خودش از ایفای نقش‌های متفاوت استقبال می‌کند و می‌گوید: «دوست دارم از نقش‌های کلیشه‌ای دور شوم و نقش‌های تازه و متفاوتی بازی کنم. از آنجا که تئاتر کار کرده‌ام در خودم این استعداد را می‌بینم که بتوانم با کمک کارگردان‌های خوب سینما و تلویزیون متمایز از گذشته ظاهر شوم. کسانی که با من کار کرده‌اند می‌دانند که من در برابر حساسیت‌ها و نکته‌سنجی‌های کارگردان‌ها نه‌تنها مقاومتی نشان نمی‌دهم، بلکه استقبال می‌کنم. مطمئنم که کار با کارگردان‌های خوب از صدها کلاس بازیگری بهتر و مفید‌تر است». 

newspaper.hamshahri.org
  • 19
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش