سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۷:۴۹ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۵۰۱۲۵۷
فستیوال ها و جشنواره های هنری

جرج کلونی و گی‌یرمو دل تورو برای شیر طلای جشنواره ونیز خیز برداشتند

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره,جشنواره ونیز
اسامی فیلم‌های بخش مسابقه بین‌الملل هفتاد و چهارمین دوره جشنواره فیلم ونیز اعلام شد.

به گزارش  هنرآنلاین: "Suburbicon" به کارگردانی جرج کلونی، "مادر!" تازه‌ترین ساخته دارن آرونوفسکی و "شکل آب" ساخته گی‌یرمو دل تورو، جزو رقبای جایزه شیر طلای این دوره جشنواره ونیز هستند که اسامی آن‌ها روز پنجشنبه در یک نشست خبری در رم با حضور پائولو باراتا رئیس بی‌ینال ونیز و آلبرتو باربرا مدیر هنری جشنواره اعلام شد.

 

هر سه فیلم اولین بار در دنیا در لیدو روی پرده می‌روند و سپس در جشنواره تورنتو به نمایش درمی‌آیند.

 

"Suburbicon" با بازی مت دیمن، جولین مور، جاش برولین و اسکار آیزاک، درباره خانواده‌ای به ظاهر بی‌نقص در حومه شهر است که وقتی یک سرقت از خانه اشتباه از کنترل خارج می‌شود، گرفتار مارپیچی از خیانت، زنا و حق‌السکوت می‌شوند. فیلمنامه این کمدی سیاه را برادران کوئن نوشته‌اند.

 

جنیفر لارنس، خاویر باردم، میشل فایفر، دونال گلیسن، اد هریس و کریستن ویگ در فیلم ترسناک "مادر!" بازی می‌کنند که آرونوفسکی از روی فیلمنامه‌ای نوشته خودش کارگردانی کرده است. داستان درمورد یک زوج است که وقتی مهمانان ناخواسته به خانه می‌آیند و زندگی آرام آن‌ها را به هم می‌ریزند، ارتباطشان مورد آزمون قرار می‌گیرد. داستان فیلم فانتری "شکل آب" در دوران جنگ سرد روی می‌دهد.

 

"مکتوب، عشق من" به کارگردانی عبدالطیف کشیش یکی دیگر از فیلم‌های مطرح این دوره جشنواره ونیز است. داستان فیلم در دهه ۱۹۸۰ روی می‌دهد و درباره یک فیلمنامه‌نویس جوان است که برای تعطیلات تابستانی به شهر مدیترانه‌ای زادگاه خود بازمی‌گردد و با ماجراهایی روبرو می‌شود. کشیش سه سال پیش با فیلم "آبی گرم‌ترین رنگ است" برنده جایزه نخل طلای کن شد.

 

مارتین مکدانا ("در بروژ") با تریلر سیاه "سه بیلبورد بیرون ابینگ، میزوری" شانس خود را امتحان می‌کند. فرانسس مکدارمند در این فیلم نقش مادری میانسال و بدخلق را بازی می‌کند که بعد از این که دخترش به قتل می‌رسد، بی آن که قاتل رد پایی از خود به جا گذاشته باشد، رئیس پلیس شهری کوچک با بازی وودی هارلسن را به چالش می‌کشد. "سه بیلبورد بیرون ابینگ، میزوری" نیز بعد از نمایش در ونیز در جشنواره تورنتو نمایش داده می‌شود.

 

"لین آن پیت" تازه‌ترین ساخته اندرو های فیلمساز بریتانیایی دیگر فیلم بخش مسابقه بین‌الملل است.  چارلی پلامر بازیگر نوظهور آمریکایی در این فیلم که داستانش در ایالت اورگن روی می‌دهد، نقش نوجوانی ۱۵ ساله را بازی می‌کند در تابستان پیش یک تربیت‌کننده اسب (استیو بوسمی) که از دنیا زده شده است، مشغول کار می‌شود. در این بین تنها همراه او یک اسب مسابقه دزدی به نام لین آن پیت است. کلویی سوینی، استیو زان و تراویس فیمل از دیگر بازیگران "لین آن پیت" هستند.

 

های کارگردان فیلم تحسین‌شده "۴۵ سال" است که در جشنواره برلین جوایز بهترین بازیگر مرد و بهترین بازیگر زن را برد.

 

پل شریدر با "اولین اصلاح‌شده" در این بخش حضور دارد. ایتن هاوک در این فیلم نقش یک کشیش را بازی می‌کند که قبلا در ارتش کار می‌کرده و اکنون سوگوار مرگ پسرش است. او با یکی از اعضای کلیسای خود (آماندا سایفرید) که همسرش خودکشی کرده است، وارد رابطه می‌شود. شریدر فیلمنامه "راننده تاکسی" را نوشت و فیلم‌های "ژیگولوی آمریکایی" ، "پریشانی" و این اواخر "سگ سگ را می‌خورد" را کارگردانی کرد.  

 

پائولو ویرزی فیلمساز ایتالیایی کمدی درام انگلیسی‌زبان "اهل تفریح" را به لیدو می‌آورد. هلن میرن و دانلد ساترلند در این فیلم که با نام "الا و جان" هم شناخته می‌شود، نقش یک زوج فراری را در سفری به سراسر کشور بازی می‌کنند.

 

"هانا" به کارگردانی آندرا پالائورا دیگر فیلم ایتالیایی بخش مسابقه بین‌الملل جشنواره ونیز امسال است. شارلوت رامپلینگ در این فیلم نقش زنی را بازی می‌کند که وقتی همسرش به زندان می‌افتد می‌کوشد با هویت خود کنار بیاید.

 

"جریان انسانی" به کارگردانی آی وی‌وی هنرمند معترض چینی، "قتل سوم" ساخته کوریدا هیروکازو کارگردان ژاپنی و "اکس لیبریس: کتابخانه عمومی نیویورک" به کارگردانی فردریک وایزمن، از دیگر فیلم‌های مطرح بخش مسابقه هستند.

 

همان‌طور که قبلاً اعلام شد آنت بنینگ بازیگر آمریکایی رئیس داوران بخش مسابقه بین‌الملل این دوره جشنواره است. لدیکو انیادی کارگردان و فیلمنامه‌نویس مجارستانی، میشل فرانکو کارگردان، تهیه‌کننده و فیلمنامه‌نویس مکزیکی، ربکا هال بازیگر بریتانیایی، آنا موگلالیس بازیگر فرانسوی، دیوید استراتن منتقد فیلم آمریکایی، شازمین ترینکا بازیگر ایتالیایی، ادگار رایت کارگردان و فیلمنامه‌نویس انگلیسی و یونفان کارگردان، تهیه‌کننده و فیلمنامه‌نویس چینی، دیگر داوران این بخش هستند.

 

بنینگ و همکارانش در بخش مسابقه بین‌الملل برنده جایزه شیر طلایی و هفت جایزه دیگر این بخش را انتخاب می‌کنند.

 

در همین حال فیلم ایرانی "بدون تاریخ، بدون امضا" به کارگردانی وحید جلیلوند و تهیه‌کنندگی علی جلیلوند در بخش افق‌های این دوره جشنواره ونیز رقابت می‌کند. این فیلم با بازی امیرآقایی، هدیه تهرانی و نوید محمدزاده درباره کاوه نریمان یکی از پزشکان پزشکی قانونی است که در محل کارش با جسدی مواجه می‌شود که وی را پیش از این می‌شناخته است و حالا برای تشخیص علت مرگ او دچار مشکلاتی می‌شود. برادران جلیلوند دو سال پیش نیز با فیلم "چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت" در بخش افق‌های جشنواره ونیز رقابت کردند.

 

"ناپدید شدن" به کارگردانی علی عسگری دیگر نماینده ایران در بخش افق‌هاست. داستان اولین فیلم بلند سینمایی عسگری در یک شب سرد زمستانی در تهران روی می‌دهد و درباره دو زوج جوان است که با یک مشکل بزرگ روبرو می‌شوند و تنها چند ساعت برای حل این مشکل وقت دارند. صدف عسگری، امیررضا رنجبران، نفیسه زارع، محمد حیدری و بازیگران فیلم "ناپدید شدن" هستند که در سکوت خبری ساخته شده است.

 

عسگری پیش از این با فیلم کوتاه "بچه" در بخش مسابقه فیلم‌های کوتاه جشنواره ونیز حضور داشته است. او همچنین سابقه دو بار حضور در بخش مسابقه فیلم‌های کوتاه جشنواره کن با فیلم‌های "بیشتر از دو ساعت" و "سکوت" و حضور در جشنواره‌های ونیز و ساندنس را دارد.

 

فیلم ایتالیایی "نیکو، ۱۹۸۸" به کارگردانی سوزانا نیچارلی فیلم افتتاحیه بخش افق‌های ونیز است. این فیلم درباره خواننده زن محبوبی است که یکی از منابع الهام اندی وارهول بود و با گروه راک ولوت آندرگراند می‌خواند.

 

رخشان بنی اعتماد کارگردان و فیلمنامه نویس ایرانی یکی از داوران بخش مسابقه افق‌های این دوره جشنواره است. جانی آمیلو کارگردان ایتالیایی ریاست داوران این بخش را به عهده دارد. امی کانان مان کارگردان آمریکایی، مارک کازینز کارگردان و فیلمنامه نویس ایرلندی-اسکاتلندی، آندره دوپرا فیلمنامه‌نویس و آرشیتکت آرژانتینی، فین تروش کارگردان و فیلمنامه‌نویس بلژیکی و ربکا زلوتوسکی فیلمنامه‌نویس و کارگردان فرانسوی فهرست داوران بخش افق‌های جشنواره ونیز ۲۰۱۷ را کامل می‌کنند.

 

داوران این بخش برندگان جوایز بهترین فیلم، بهترین کارگردان، جایزه ویژه هیئت داوران، بهترین بازیگر مرد، بهترین بازیگر زن، جایزه بهترین فیلمنامه و بهترین فیلم‌ کوتاه را انتخاب می‌کنند.

 

درام تاریخی "ویکتوریا و عبدل" به کارگردانی استفن فریرز و "زاما" ساخته لوکرسیا مارتل کارگردان آرژانتینی جزو فیلم‌های مطرح بخش خارج از مسابقه هستند. "ویکتوریا و عبدل" از روی ماجرایی واقعی ساخته شده است و درباره دوستی یک کارمند جوان و مسلمان هندی با ملکه ویکتوریا (با بازی جودی دنچ) است. "ویکتوریا و عبدل" همکاری جدید دنچ با فریزر بعد از فیلم نامزد اسکار "فیلومنا" است که اولین بار سال ۲۰۱۳ در ونیز نمایش داده شد. 

 

فیلم تاریخی "زاما" از روی رمانی نوشته آنتونیو دی بندتو که ۱۹۵۶ منتشر شد، ساخته شده است و داستانش در قرن هجدهم روی می‌دهد. داستان درباره دن دیگو د زاما افسر پادشاهی اسپانیاست که در بحبوحه جنبش استقلال در منطقه در آب‌های راکد آرژانتین حضور دارد. این فیلم ماه مه پیش برای نمایش در جشنواره کن آماده بود، اما در جشنواره حضور نداشت، شاید به این خاطر که پدرو آلمودوار رئیس داوران بخش مسابقه جشنواره کن امسال یکی از تهیه‌کنندگان فیلم است. مارتل سال ۲۰۰۸ با فیلم "زن بی‌سر" در کن حضور داشت.

 

جین فاندا و رابرت ردفورد امسال در جشنواره فیلم ونیز جایزه شیر طلای یک عمر دستاورد را دریافت می‌کنند. در همین حال فیلم "ارواح ما در شب" (Our Souls at Night) به کارگردانی ریتش باترا با بازی این دو که تولید شرکت نت‌فلیکس است، اولین بار در دنیا در بخش خارج از مسابقه جشنواره نمایش داده می‌شود. این فیلم اول سپتامبر (۱۰ شهریور) در پلاتزو دل سینما روی پرده می‌رود. پیش از آن مراسم اعطای جایزه به دو چهره نمادین آمریکایی برگزار می‌شود.

 

هفتاد و چهارمین دوره جشنواره فیلم ونیز ۳۰ اوت تا ۹ سپتامبر (۸ تا ۱۸ شهریور) برگزار می‌شود. "کوچک کردن" ساخته الکساندر پین کارگردان آمریکایی فیلم افتتاحیه جشنواره است.

 

بخش مسابقه بین‌الملل

"جریان انسانی" (Human Flow)، آی وی‌وی (آلمان/آمریکا)

 

"مادر!" (mother!)، دارن آرونوفسکی (آمریکا)

 

"Suburbicon"، جرج کلونی (آمریکا)

 

"شکل آب" (The Shape of Water)، گی‌یرمو دل تورو (آمریکا)

 

"L’Insulte"، زیاد دویری (فرانسه/لبنان)

 

"La Villa"، روبر گودیگیان (فرانسه)

 

"لین آن پیت" (Lean on Pete)، اندرو های (بریتانیا)

 

"مکتوب، عشق من" (Mektoub, My Love: Canto Uno)، عبدالطیف کشیش

 

"قتل سوم" (The Third Murder)، کوریدا هیروکازو (ژاپن)

 

"Jusqu’a La Garde "، زاویه لوگران (فرانسه)

 

"فوکس‌تروت" (Foxtrot)، ساموئل مائوز (آلمان/فرانسه/اسرائیل)

 

"Amore e Malavita"، برادران مانتی (ایتالیا)

 

"سه بیلبورد بیرون ابینگ، میزوری" (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri)، مارتین مکدانا (آمریکا)

 

"هانا" (Hannah)، آندرا پالائورا (ایتالیا/بلژیک/فرانسه)

 

"کوچک کردن" (Downsizing)، الکساندر پین (آمریکا) – فیلم افتتاحیه

 

"فرشته‌ها سفید می پوشند" (Angels Wear White)، ویویان کو (چین/فرانسه)

 

"Una Famiglia"، سباستیانو ریزو (ایتالیا)

 

"اولین اصلاح‌شده" (First Reformed)، پل شریدر (آمریکا)

 

"کشور دوست‌داشتنی" (Sweet Country)، وارویک تورنتن (استرالیا)

 

"اهل تفریح" (The Leisure Seeker)، پائولو ویرزی (ایتالیا)

 

"اکس لیبریس: کتابخانه عمومی نیویورک" (Ex Libris – The New York Public Library)، فردریک وایزمن (آمریکا)

 

فیلم‌های خارج از مسابقه رویدادهای ویژه:

"Casa D’Altri"، جانی آمیلو (ایتالیا)

 

"تریلر مایکل جکسون سه‌بعدی" (Michael Jackson’s Thriller 3D)، جان لندیس (آمریکا)

 

"ساخت تریلر مایکل جکسون" (Making of Michael Jackson’s Thriller)، جری کریمر (آمریکا)  

 

داستانی

"ارواح ما در شب" (Our Souls at Night)، ریتش باترا (آمریکا)

 

"Il Signor Rotopeter"، آنتونیتا لیلو (ایتالیا)

 

"ویکتوریا و عبدل" (Victoria and Abdul)، استفن فریرز (بریتانیا)

 

"La Melodie"، رشید حامی (فرانسه)

 

"Outrage Coda"، تاکشی کیتانو (ژاپن) – فیلم اختتامیه

 

"پابلو دوست‌داشتنی" (Loving Pablo)، فرناندو لئون دی آرانوا (اسپانیا)

 

"زاما" (Zama)، لوکرسیا مارتل (آرژانتین/برزیل)

 

"تجربه تلخ" (Wormwood)، ارول موریس (آمریکا)

 

"Diva!‎ "، فرانسسکو پاتیرنو (ایتالیا)

 

"La Fidele"، میخائل روشکام (بلژیک/فرانسه/هلند)

 

"زندگی شخصی یک زن امروزی" (The Private Life of a Modern Woman)، جیمز توباک (آمریکا)

 

"Brawl in Cell Block 99"، کریگ زاهلر (آمریکا)

 

غیرداستانی

"کوبا و فیلمبردار" (Cuba And The Cameraman)، جان آلبرت (آمریکا)

 

"نسل من" (My Generation)، دیوید بتی (بریتانیا)

 

"پیاتزا ویتوریو" (Piazza Vittorio)، ابل فرارا 

 

"شیطان و پدر آمورث" (The Devil and Father Amorth)، ویلیام فریدکین (آمریکا)

 

"اینجا کنگوست" (This Is Congo)، دانیل مک‌کیب (کنگو)

 

"ریوچی ساکاموتو: کدا" (Ryuichi Sakamoto: Coda)، استفن نومورا شیبل (آمریکا/ژاپن)

 

"جیم و اندی: زندگی پس از مرگ. داستان جیم کری، اندی کافمن و تونی کلیفتن" (Jim & Andy: The Great Beyond. The Story of Jim Carrey, Andy Kaufman, and Tony Clifton)، کریس اسمیت (آمریکا)

 

"زمستان شاد" (Happy Winter)، جووانی توتارو (ایتالیا)

 

 

 

 

 

  • 19
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش