چهارشنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۳
۰۰:۳۹ - ۲۱ تير ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۴۰۵۹۴۱
فستیوال ها و جشنواره های هنری

پایان جشنواره پویانمایی با وعده افزایش اعتبارات

جشنواره پویانمایی,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره
در مراسم اختتامیه دومین جشنواره پویانمایی و برنامه‌های عروسکی از افزایش ۲۵ درصدی اعتبارات برای این ساختار تلویزیونی در صداوسیما خبر داده شد.

به گزارش ایسنا به نقل از ستاد خبری دومین جشنواره ملی پویانمایی و برنامه‌های عروسکی تلویزیونی ایران، آئین اختتامیه جشنواره پویانمایی و برنامه‌های عروسکی عصر پنجشنبه - ۲۰ تیرماه - در کرمانشاه برگزار شد.

در این مراسم عبدالعلی علی عسکری رئیس سازمان صدا و سیما، علی دارابی معاون امور استان‌های رسانه ملی، هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه و جمعی دیگر از شخصیت‌های کشوری و لشکری حضور داشتند.

تقدیر از هنرمندان و مفاخر استان کرمانشاه و اهدای جوایز و تندیس جشنواره به برگزیدگان بخش‌های مختلف، از جمله قسمت‌های این مراسم بود.

* جشنواره پویانمایی گامی مهم در اجرای عدالت رسانه‌ای است

معاون امور استان‌های صدا و سیما گفت: برگزاری جشنواره پویانمایی و برنامه‌های عروسکی در استانی مرکزی همچون کرمانشاه گامی مهم در تمرکززدایی و اجرای عدالت رسانه‌ای است.

علی دارابی در آئین اختتامیه این جشنواره که در کرمانشاه برگزار شد با اشاره به اهمیت و جایگاه پویانمایی و برنامه‌های عروسکی اظهار کرد: جشنواره اول پویانمایی در بهار سال ۹۷ در همدان برگزار و کار بزرگی که در سایه برگزاری این جشنواره انجام شد این بود که تمامی تعهدات معوق و جاری پویانمای بطور کامل پرداخت شد و هیچگونه تعهدی تا پایان سال نماند، این اقدام بزرگ نقش مهمی در احیا مجدد و رونق حوزه پویانمایی داشت.

وی افزود: افزون بر این با موافقت و دستور رئیس سازمان صدا و سیما، مرکز صبا در معاونت سیما تعهد تولید پویانمایی در برنامه ۵ ساله تا ۲۵ درصد افزایش داد و اعتبارات آن به تصویب رسید.

معاون امور استان‌های صدا و سیما با بیان اینکه استان‌ها نیز برابر دستور و تاکید رئیس سازمان تعهد تولید پویانمایی به هر میزان که امکان تولید داشته باشند یعنی بدون احتساب سقف و تعهد تولید قادر به ساخت آثار پویانمایی خواهند بود گفت: در واقع مراکز می‌توانند از بودجه و اعتبار سازمان در این حوزه هزینه کنند این یعنی نهضت بزرگی برای تولید پویانمایی و حرکت برای رسیدن به قطب انیمیشن پاک و اخلاق گرا برای احراز جایگاه و موقعیت ممتاز در بازار فروش دنیا مورد نیاز است.

وی ادامه داد: تولید و سرمایه‌گذاری در عرصه پویانمایی یکی از بزرگترین شاخه‌های صنایع فرهنگی- هنری در جهان محسوب می‌شود زیرا در زیرساخت‌های فرهنگی کشور و توسعه متوازن و پایدار نقش اساسی را ایفا می‌کند افزون بر این پویانمایی و کارهای عروسکی موجب درآمدزایی، اشتغال زایی، ارزش افزوده بسیار بالا و از همه مهمتر تأثیرگذاری بر جریان‌های فرهنگی و هنری کشورها می‌شود.

دارابی با اشاره به وجود بازار جهانی این صنعت و هنر برای سایر کشورها خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی با هدف صدور پیام فرهنگی انقلاب اسلامی و معرفی فرهنگ و تمدن پرسابقه و درخشان ایران – اسلامی و حضور مؤثر در بازارهای فرهنگی – هنری دنیا وظیفه‌ای خطیر برای ترویج گسترش صنعت پویانمایی و برنامه‌های عروسکی با اتکا به هویت ملی - بومی خود دارد.

معاون امور استان‌های صداوسیما ادامه داد: در جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمنان همه ارکان نظام از دولت، مجلس، تا صدا و سیما و سایر نهادهای مسئول وظیفه دارند از تولید و صنایع جانبی، تأمین اعتبار و اختصاص وام کم بهره به تولید کنندگان و تسهیل حضور در بازارهای بین المللی گرفته تا تصویب قوانین حمایتی از جمله معافیت‌های مالیاتی و حمایت از حقوق پدیدآورندگان گام‌های بایسته ای بردارند.

وی تصریح کرد: پویانمایی یا انیمیشن و برنامه‌های عروسکی یکی از تاثیرگذارترین عوامل جامعه پذیری، اجتماعی شدن، و کارکرد فیلم و تربیت داشتن و انتقال مواریث و ارزشهای فرهنگی – دینی هر جامعه‌ای است و مخاطب و در برگیری آن اگرچه عمدتاً خردسال، کودک، نوجوان و جوانان هستند اما بی شک بزرگسالان و والدین نیز مخاطبان مهم این برنامه‌ها هستند و همه این عوامل و دلایل می‌طلبد که هر میزان توان و سرمایه‌گذاری در این حوزه داریم دریغ نکنیم.

دارابی در بخش دیگری از سخنان خود به ویژگی‌های جشنواره دوم پرداخت و گفت: شعار جشنواره دوم "ایرانی پویا، کرمانشاهی" است. کرمانشاه استانی با ظرفیت‌ها و توانمندی‌های سیاحتی، زیارتی، گردشگری، کشاورزی، دامپروری، صنعتی است. با مردمانی غیور، مسلمان و سلحشور که بیش از ۹۸۰۰ شهید در دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تقدیم کرده است.

دارابی دستاوردهای این جشنواره برای استان کرمانشاه را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: معرفی ظرفیت‌های استان به سراسر کشور، شناسایی و بکارگیری استعدادهای جوان در حوزه‌های فرهنگی و هنری، رقابت سالم و سازنده میان هنرمندان بومی، تمرکززدایی از پایتخت و حرکت به سمت عدالت رسانه‌ای، توجه بیشتر به استانی مرزی، برپایی هفته فرهنگی در شهرهای مختلف کرمانشاه با حضور هنرمندان محبوب کودک و نوجوان، معاون امور استان‌های صدا و سیما با بیان اینکه هنرمندان، برنامه‌سازان و مدیران سراسر کشور خود سفیران شایسته برای معرفی کرمانشاه به مردم سایر استان‌ها هستند افزود: این حضور همه جانبه، شناسنامه فرهنگی برای هر استان درست می‌کند همچنین باید گفت رویداد بین المللی اکوتوریسم و گردشگری روستایی در سال ۲۰۲۰ در کرمانشاه مرهون جشنواره پویانمایی است.

وی ضمن تشکر از تلاش‌های ارزنده همه هنرمندان، تولیدکنندگان و برنامه سازان و شرکت‌های خصوصی و غیر دولتی و نیز بخش‌های مختلف سازمان برای اهتمام نسبت به برگزاری این جشنواره گفت: در برگزاری جشنواره دوم یک هفته در بیش از ۱۰ شهر و شهرستان استان به خصوص مناطق زلزله زده هنرمندان محبوب کودک و نوجوان برنامه برای فرزندان این خطه از میهن اسلامی برگزار کردند تا گامی برای شادی و نشاط آنان بردارند.

دارابی با اشاره به ارسال ۱۵۳۰ اثر در حوزه پویانمایی و برنامه‌های عروسکی به دبیرخانه جشنواره دوم افزود: در نهایت ۳۵۵ اثر به تشخیص هیأت انتخاب به مرحله داوری راه یافتند و ۶۱ اثر برنده تندیس، لوح سپاس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی شدند.

* صحبت‌های مرضیه برومند در اختتامیه جشنواره

کارگردان مجموعه‌های عروسکی تلویزیون گفت: آثار درخشانی از استان‌ها در جشنواره ملی پویانمایی و برنامه‌های عروسکی حاضر هستند که کیفیت آنها چشمگیر است.

مرضیه برومند در آئین اختتامیه این جشنواره که عصر پنجشنبه در کرمانشاه برگزار شد، ابراز کرد: هیچ اثری نیست که ساخته و پرداخته یک نفر باشد بلکه گروهی از افراد در خلق آن اثرگذار هستند و اگر اثری به نام من شناخته می‌شود، نظر لطف مردم است.

وی افزود: زمانی که تولید «مدرسه موش‌ها» یا «خونه مادربزرگه» را می‌ساختیم، تنها افراد معدودی بودند که با تحصیلات مرتبط، در این حوزه مشغول فعالیت بودند و بقیه افراد یا به صورت تجربی کار می‌کردند یا رشته اصلی‌شان تئاتر بود ولی به همت همین افراد، خانواده برنامه‌های عروسکی ایران به وجود آمد؛ البته امروز صدها و هزاران نفر با تحصیلات مرتبط، در شهرها و استان‌های مختلف کشورمان مشغول تولید کارهای درخشان در حوزه عروسکی هستند.

کارگردان مجموعه‌های عروسکی تلویزیون با بیان اینکه باید همه مشکلات را با دقت و وسواس کنار گذاشت و به کار پرداخت، گفت: سابق بر این خیلی از امکانات را نداشتیم ولی امروزه تجهیزات بیشتری فراهم شده و حتی مقرر شده در استان‌ها بدون محدودیت و سقف بودجه، اقدام به تولید پویانمایی و برنامه‌های عروسکی شود که اقدام خوبی است.

وی ادامه داد: از اقدامات انجام شده و نیز وعده‌های مدیران ارشد سازمان صدا و سیما برای کمک به فعالان حوزه برنامه‌های عروسکی تشکر می‌کنم.

برومند با اشاره به درخشش آثار حاضر در این جشنواره که از استان‌‌ها ارسال شده بودند گفت: عزم و اراده‌ای بیش از مرکز، در استان‌‌ها دیده می‌شود، آثار با گویش بومی و متناسب با شرایط همان استان‌ها که لازم است زمینه دوبله آنها برای پخش از شبکه‌های سراسری فراهم شود.

* رئیس مرکز صبا: برخی آثار پویانمایی در دست تولید قرارداد پخش بین‌المللی دارند

رئیس مرکز صبا گفت: ارتقا کیفی آثار پویانمایی داخلی به قدری مشهود است که برخی انیمیشن‌های در حال تولید کشورمان، دارای قرارداد پخش بین‌المللی هم هستند.

محمد رحیم لیوانی در مراسم اختتامیه این جشنواره که در کرمانشاه برگزار شد اظهار کرد: دومین دوره این جشنواره در حالی آغاز شد که توشه گرانقدر و پرباری از جشنواره نخست در همدان با خود به همراه داریم، از آثار و برکات جشنواره نخست همین بس که هنرمندان پویانمایی اذعان می‌کنند امسال حال پویانمایی خوب است.

وی افزود: راهبرد جدید و جدی سازمان صدا و سیما که در دوره جدید ریاست رسانه ملی آغاز شده، تمرکز بر گسترش کمی و کیفی آثار پویانمایی داخلی برای تأمین نیاز شبکه‌های سراسری و استانی است به همین دلیل در نخستین گام لازم بود اعتمادسازی لازم مابین سازمان به عنوان بزرگ‌ترین سفارش‌دهنده تولیدات پویانمایی و تولیدکنندگان بخش خصوصی ایجاد شود.

رئیس مرکز صبا با بیان اینکه در بین تصمیم قاطعانه و راهگشای دکتر علی عسکری مبنی بر تسویه تمام معوقات و تعهدات گذشته سازمان موجب دلگرمی و ایجاد شور و اشتیاق در تولیدکنندگان شده است، گفت: در گام دوم و مکمل گام نخست، دستور رئیس رسانه ملی برای افزایش ۲۵ درصدی تولیدات و تعهد ساخت برنامه‌های پویانمایی، موجب تحرک مضاعف تولید و دست اندرکاران این حوزه شد.

وی ادامه داد: مفتخریم اعلام کنیم نتیجه این اقدامات جهادی و انقلابی، امروز در رشد کیفی و حجم آثار پویانمایی مرکز صبا و معاونت امور استان‌ها مشهود است و به عبارتی باید گفت گام نخست در این زمینه محکم برداشته شده است.

لیوانی تصریح کرد: با راهبرد تولید مجموعه‌های پرتعداد ۵۲ و ۱۰۴ قسمتی پویانمایی، ضمن ایجاد اشتغال مطمئن برای تولیدکنندگان بخش خصوصی، این نوید را به مخاطبان شبکه‌های تلویزیونی می‌دهیم که در ادامه تولیدات سال ۹۷، امسال و سال‌های آتی شاهد مجموعه‌های نام آشنا و جدید پویانمایی خواهند بود که سودای شاخص شدن در پهنه ایران اسلامی و در نوردیدن مرزهای بین‌المللی را نیز در سر دارند.

رئیس مرکز صبا با بیان اینکه برای ارتقا کیفی آثار نیز گام‌های بلندی برداشته شده است گفت: اکنون در جایی ایستاده‌ایم که به راحتی و بدون نگرانی و با حذف آثار خنثی، کم اثر و کم مخاطب، صرفاً دست به تولید آثار جذاب و با کیفیت مبتنی بر نیاز واقعی مخاطب و شبکه‌های تلویزیونی بزنیم.

وی خاطرنشان کرد: در بیان ارتقا کیفی آثار پویانمایی در دو سال اخیر، همین بس که گذشته از فروش بین‌المللی تولیدات قبلی، برخی آثار در حال تولید همزمان قرارداد فروش خارجی دارند و به محض تولید و همزمان با پخش داخلی، به شبکه‌های بین‌المللی هم برای پخش ارسال خواهند شد.

لیوانی با اشاره به تاکید ویژه ریاست سازمان صدا و سیما بر اشاعه و گسترش تولیدات برگرفته از قصه‌ها و آموزه‌های قرآنی و نیز مضامین دینی که در دستور کار شورای اندیشه‌ورزی پویانمایی قرار گرفته است گفت: این امر نویدبخش دستیابی به تولیدات پاک و مبتنی بر فرهنگ دینی در آینده‌ای نزدیک است که یک گام دیگر به شعار آرمانی تبدیل شدن به قطب تولید آثار پویانمایی دینی در جهان، نزدیکمان خواهد کرد.

رئیس مرکز صبا افزود: توجه به رونق حوزه تولیدات جانبی پویانمایی از جمله بازی‌های رایانه‌ای، تولید اسباب‌بازی، حضور مؤثر در حوزه چاپ و نشر و فضای مجازی و سایر حوزه‌های مرتبط، مسیر تجاری‌سازی و سودآوری تولیدات پویانمایی را فراهم می‌کند.

* حمایت از تولید فیلم و پویانمایی درباره شخصیت‌های تاریخی کرمانشاه

استاندار کرمانشاه گفت: این آمادگی را داریم که سرمایه‌گذاری و حمایت لازم از تولید فیلم و پویانمایی در مورد شخصیت‌های تاریخی و فرهنگی استان را انجام دهیم.

هوشنگ بازوند با اشاره به وقوع زلزله و سیل طی دو سال اخیر در کرمانشاه خاطرنشان کرد: با این همه دوباره برخاستن و دوباره ساختن، ویژگی مردم کرمانشاه است.

وی ادامه داد: بعد از زلزله اخیر، با اعتباری بالغ بر ۳۴۰۰ میلیارد تومان، هزاران خانه در کرمانشاه ساخته و تحویل داده شده است، البته این موفقیت یک بازوی مهم داشت یعنی رسانه ملی و رسانه استانی، بنابراین جا دارد قدردان زحمات همه عزیزانمان در شبکه استانی کرمانشاه و سازمان صدا و سیما باشیم.

بازوند با اشاره به بازسازی ۱۷ هزار واحد صنعتی و کشاورزی بعد از زلزله و سیل در کرمانشاه گفت: کار بازسازی در روستاها ۹۶ درصد دارای پیشرفت فیزیکی است و این رقم در واحدهای شهری ۷۰ درصد است.

نماینده عالی دولت در کرمانشاه تصریح کرد: سند‌های آمایش، اقتصاد مقاومتی و رونق تولید هم در کرمانشاه و با حضور کارشناسان خبره هر حوزه تدوین شده است.

وی با بیان اینکه با قرار گرفتن در مسیر توسعه، فصل به فصل شاهد کاهش نرخ بیکاری در کرمانشاه بوده‌ایم افزود: احیای ۱۵۴ واحد راکد شده صنعتی، معدنی و کشاورزی و ۴۵۵ میلیارد تومان تسهیلات ویژه رونق تولید، از دیگر اقدامات صورت گرفته است.

بازوند با اشاره به رتبه نخست کرمانشاه در پرداخت تسهیلات روستایی خاطرنشان کرد: از همین فرصت استفاده می‌کنیم و اعلام می‌داریم کرمانشاه آمادگی دارد با کمک بخش خصوصی و مراکز تولید انیمیشن، از ظرفیت هنرمندان حاضر بهره‌مند شود و از هنر و تجربه آنها در راستای خدمت کشور و توسعه استان گام بردارد.

استاندار کرمانشاه افزود: باور داریم امروز هنر و صنعت رسانه در قالب‌های متنوع از جمله پویانمایی، می‌تواند ارزش افزوده فراوانی برای کشور داشته باشد؛ انیمیشن یک صنعت است چون موجب اشتغال‌زایی می‌شود و یک هنر است چون موجب به راه افتادن جریان‌های فرهنگی و اجتماعی خواهد شد.

وی با بیان اینکه ظرفیت‌های مهم صنعتی، معدنی و کشاورزی در کرمانشاه فراوان هستند گفت: همه این پتانسیل‌ها باید با زبان هنر از جمله پویانمایی و برنامه‌های عروسکی به مردم ایران و جهان معرفی شوند.

بازوند با اشاره به وجود مفاخر تاریخی، هنری و فرهنگی در استان کرمانشاه تصریح کرد: زندگی این افراد سرشار از داستان‌هایی است که می‌تواند زمینه‌ساز تولید انیمیشن باشد، از جمله این شخصیت‌‌ها یارمحمد خان است که در دوره مشروطه به یاری ستارخان شتافت، این آمادگی را داریم که برای تولید سریال و انیمیشن در مورد زندگی این شخص، سرمایه‌گذاری و حمایت لازم را از تولیدکنندگان فیلم و پویانمایی داشته باشیم.

* تجلیل از مفاخر استان کرمانشاه در اختتامیه جشنواره پویانمایی

در آئین اختتامیه دومین جشنواره ملی پویانمایی و برنامه‌های عروسکی تلویزیونی ایران، همچنین از مفاخر استان کرمانشاه تجلیل شد.

در این مراسم و با حضور علی عسکری رئیس سازمان صدا و سیما، دارابی معاون امور استان‌های رسانه ملی، بازوند استاندار کرمانشاه و دیگر شخصیت‌های حاضر، از مفاخر استان کرمانشاه تجلیل شد.

در بخش نخست، خانواده شهیدان یحیی شمشادیان، محمد سعید جعفری، سجاد حبیبی و هاشم، حشمت‌الله و حسن رضوان‌مدنی، مورد تجلیل قرار گرفتند.

بخش دیگر تجلیل‌ها به هنرمندان کرمانشاهی اختصاص داشت و بر این اساس از خانواده مرحوم آیت‌الله سید مرتضی نجومی و عبدالله جوادی تقدیر شد.

فرنگیس حیدرپور بانوی قهرمان کرمانشاهی دوران دفاع مقدس و مهناز فتاحی نویسنده و مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه، دیگر مفاخری بودند که در این مراسم از آنها تجلیل به عمل آمد.

* برگزیدگان بخش‌های مختلف جشنواره پویانمایی و برنامه‌های عروسکی مشخص شدند

بر اساس این گزارش ایسنا، تندیس و جوایز برگزیدگان بخش‌های مختلف دومین جشنواره ملی پویانمایی و برنامه‌های عروسکی تلویزیونی ایران در مراسم اختتامیه به برگزیدگان اهدا شد.

بر این اساس و در بخش فیلمنامه عروسکی، هیأت داوران متشکل از راضیه برومند و کریم سربخش به ریاست محسن چینی‌فروشان، دیپلم افتخار و جایزه نقدی ویژه هیأت داوران را به دو اثر «قصه‌های جنگل» به نویسندگی کامران یوسفی و «زبلی و دوستان» به نویسندگی فرشاد عزیزی اهدا کردند.

همچنین در این بخش تندیس و دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین فیلمنامه اول عروسکی به «بومرنگ یک ربات» به نویسندگی محمد حسن عابدی‌نژاد و پژمان سهرابی» تعلق گرفت.

در بخش مجموعه و سریال عروسکی و بر اساس رأی هیأت داوران آذرمیدخت آذرهوش، پوپک عظیم‌پور، مرضیه محبوب و هادی حسنعلی به ریاست مرضیه برومند، تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین موسیقی به امیرحسین انصافی برای اثر «ماهور» اهدا شد.

محمد راستگو گوشه نیز برای اثر «داستان‌های الوند» موفق به دریافت تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین طراحی دکور و صحنه شد.

همچنین در بخش دستاوردهای فنی هم تندیس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به احمد نیک‌کار برای «سفرهای چی باد» تعلق گرفت و احسان صانعی هم از «گروه نمایش قصه بخت» هم دیپلم افتخار و جایزه نقدی بخش تئاتر صحنه‌ای را دریافت کرد.

همچنین تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین تئاتر صحنه‌ای به محمد اعلمی برای اثر «نمایش کدو زری» اهدا شد.

در بخش برنامه‌های ترکیبی هم بر اساس نظر هیأت داوران، لوح تقدیر و جایزه نقدی به سمیه عبدالله‌زاده برای اثر «پیم و پم» و سارا روستاپور برای اثر «مهد پویا» تعلق گرفت و پرویز ظرافت هم برای اثر «بیر کله قند» دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین بازیگری را به دست آورد.

در بخش فیلمنامه نیز تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به وحید کیارسی برای اثر «داستان‌های الوند» اهدا شد و احمد نیک‌کار هم برای اثر «سفرهای چی باد» موفق به دریافت تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین کارگردانی شد.

در بخش بهترین برنامه عروسکی و از بین نامزدهای این بخش، تندیس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به امیرمحمد یمینی برای تهیه‌کنندگی اثر «سفرهای چی باد» اهدا شد.

عبدالله علیمراد، امیر محمد دهستانی و کیانوش دالوند اعضای هیأت داوران بخش مجموعه و سریال پویانمایی به ریاست دکتر گل‌محمدی نیز در بخش بهترین دوبله، تندیس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی را به رزیتا یاراحمدی برای اثر «مثل نامه» اختصاص دادند و در بخش بهترین صداگذاری هم نظر هیأت داوران، اهدای تندیس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به بهزاد توکلی برای اثر «جوانمردان» بود.

آرمین بهاری آهنگساز اثر «روبی و جوجه‌ها» نیز توانست در این بخش تندیس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی را برای بهترین موسیقی به دست آورد و این جوایز برای بهترین اثر طنز هم به هادی امیری و رها فرجی برای کارگردانی «عصر وارونه» تعلق گرفت.

در بخش بهترین طراحی شخصیت، «قصه‌های ریرا» به طراحی بابک نظری، اشکان شیرمحمدی و پدارم تقوی توانست تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی را به خود اختصاص دهد همچنین محمد جوادی برای اثر «جوانمردان» موفق به دریافت همین جوایز به عنوان بهترین لی اوت و فضاسازی شد.

در بخش بهترین انیمیت هم تندیس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به احسان انصاری برای اثر «روبی و جوجه‌ها» اهدا شد.

مهدی حیدریان سرپرست نویسندگان اثر «مثل‌نامه» هم تندیس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی را به عنوان بهترین فیلمنامه دریافت کرد و مهدی شاد هم برای کارگردانی «دوستان بازیگوش» موفق شد تندیس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین کارگردانی دومین جشنواره را به خود اختصاص دهد.

در نهایت این «مثل نامه» بود که توانست نظر هیأت داوران را به خود اختصاص دهد و تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی را به عنوان بهترین مجموعه و سریال، نصیب رضا تقدسی تهیه‌کننده این اثر کند.

* اهدای پرچم جشنواره پویانمایی به هرمزگان

در آئین اختتامیه دومین جشنواره ملی پویانمایی و برنامه‌های عروسکی تلویزیونی ایران پرچم جشنواره به هرمزگان میزبان جشنواره سوم اهدا شد.

  • 13
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش