دوشنبه ۰۳ دی ۱۴۰۳
۱۳:۵۳ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۱۰۱۵۰۳
فیلم و سینمای ایران

گزارش کامل جنجالی ترین نشست خبری «قاتل اهلی»:

حمایت جیرانی از کیمیایی: از نامه پرویز پرستویی متاسفم

نشست خبری فیلم «قاتل اهلی» ساخته مسعود کیمیایی با حضور عوامل آن و حاشیه‌هایی از جمله اختلاف نظر تهیه‌کننده و کارگردان درخصوص تدوین کار و تغییرات فیلمنامه برگزار شد.

نشست خبری فیلم سینمایی «قاتل اهلی» ساخته مسعود کیمیایی باحضور این نویسنده و کارگردان، منصور لشکری قوچانی (تهیه کننده)، فرشاد محمدی (مدیر فیلمبرداری)، بهزاد عبدی (آهنگساز) و پگاه آهنگرانی و پولاد کیمیایی (بازیگران)، نخستین ساعات بامداد یک‌شنبه ۱۷ بهمن در سالن سعدی برج میلاد برگزار شد.

در این نشست علاوه بر جمع زیادی از اهالی رسانه، فریدون جیرانی، سعید راد، سعید سهیلی و سعید ملکان نیز حضور داشتند.

 

کیمیایی در ابتدای نشست در سخنانی گفت: «درود به همه شما خانم‌ها و آقایان، اینجا و در برابر شما نشستن تبعات دارد که بخشی از آن را در سالن به شکل خندیدن بی‌مورد افراد در سالن نمایش دیدیم. متاسفانه امروزه داریم با دنیای مزدور هنر آشنا می‌شویم، جنس این خندیدن‌ها و ترسیدن‌ها حاکی از همین مسئله است، این فیلم برای نترس‌هاست همانند سازنده‌اش. این فیلم برای دانستن ساخته شده است. ساخت این فیلم خیلی کار سختی بود و من حدود دو سال روی فیلم معطل شدم، علاف بودم، ولی ایستادم تا این فیلم را بسازم و به شما نشان بدهم که اطرافتان چه می‌گذرد و از آن‌ها غافل نباشید. من این فیلم را برای تو ساختم و برای تو اینجا هستم. تنها این فیلم است که می‌ماند و هیچکدام از دسیسه‌ها و سیاهی‌ها باقی نخواهند ماند.»

 

سپس منصور لشکری قوچانی با تشکر از حضور و حمایت خبرنگاران بیان کرد: «ساخت این فیلم سخت بود، اما گذشت. چیزی که من را خیلی ناراحت کرده است، درگذشت جواد بیات مدیر فیلمبرداری پشت صحنه فیلم است.»

 

در ادامه این نشست، پگاه آهنگرانی هم در سخنانی کوتاه گفت: «افتخار می‌کنم که در کنار مسعود کیمیایی نشسته‌ام. اینکه من در این فیلم بازی کردم خیلی توجیهی ندارد، آقای کیمیایی به من پیشنهاد دادند و مگر می‌شود وسوسه نشد؟ من وسوسه شدم و بدون هیچ فکری قبول کردم.»

 

پولاد کیمیایی هم در سخنانی گفت: «امیدوارم که از فیلم خوشتان آمده باشد، من سال‌هاست که در سینمای کیمیایی مشغول یادگیری هستم و این فیلم هم بر یادگیری‌های من افزود. علی رغم گلایه‌های زیادی که از پروژه دارم، به اینجا آمده‌ام تا به حواشی پاسخ بدهم و دوست داشتم بزرگی هم چون پرویز پرستویی هم در اینجا باشد، متاسفانه حواشی کام ما را تلخ کرد و نگذاشت که جشنواره برایمان حکم جشن را داشته باشد.»

 

در ادامه نشست، کیمیایی در پاسخ به خبرنگاری که نسبت به کارگردانی و دیالوگ‌های فیلم نواقصی را مطرح کرد، گفت: «می‌دانم شما نباید از فیلم خوش‌تان بیاید، آیا شما تا به حال فیلم ساخته‌اید؟ اگر نساختید لطفا صحبت‌های فنی نکنید، دیالوگ‌های فیلم به صورت روزنامه‌ای نوشته شده زیرا که فیلم درباره رسانه است و همان لحنی است که امروز استفاده می‌شود.»

 

او در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به موسیقی و زمان فیلم گفت: «بعد از پایان سناریو از بهزاد عبدی خواستم موسیقی را برای یک فیلم ۱۰۸ دقیقه‌ای بسازد. البته فیلمی که شما دیدید ۱۰۹ دقیقه است و جا دارد که زمان آن به ۱۰۵ دقیقه کاهش پیدا کند.»

 

این کارگردان سپس با اشاره به بی‌اخلاقی‌هایی که نسبت به او در حوزه سینما می‌شود، توضیح داد: «متاسفانه این مسایل از درون عوامل فیلم و از نزدیک‌ترین عنصر تولید نشات می‌گیرد. پولاد کیمیایی یک بازیگر است که در سه فیلم متفاوت به خوبی بازی کرده، اما یک‌سری افراد هرگاه می‌خواهند متلک بگویند، او را پسر مسعود کیمیایی معرفی می‌کنند، این نیش و کنایه‌ها تا کی هست؟ این مسایل این روزها خون داریوش مهرجویی را هم به جوش آورده است. تفاوت نسل ما با الان دراین است که من یک سال است با سعید راد دچار مشکل و اختلافی هستیم، اما وقتی او را در این جلسه می‌بینم خوشحال می‌شوم. جای پرویز پرستویی خالی و درود بر داریوش مهرجویی به زودی به دیدارش می‌روم و او را می‌بوسم.»

 

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران,جشنواره فجر

کیمیایی در ادامه درخصوص شخصیت پردازی وکیل در فیلم گفت: «این‌ها آدم‌هایی هستند که به ظاهر برده‌اند؛ یک عده‌ای که پول دوست دارند ولی صفرهایش را نمی‌دانند و خرید بلد نیستند. آیا نباید از این‌ها گفت؟ از این قشر افراد زیاد داریم.»

 

او سپس در جواب یکی از حضار که سخن کیمیایی را نقل به مضمون به چیز دیگری تعبیر کرد واکنش نشان داد و گفت: «ما برای این نقل به مضمون‌ها زیاد کتک خوردیم، اصل مطلب را بیان کن.»

 

در ادامه خبرنگاری بیان کرد که در حین نمایش فیلم عده‌ای به صورت سازمان یافته می‌خندیدند که کیمیایی پاسخ داد: «تازه خوب است این فیلم برای آن‌هاست و برای آن‌ها دلسوزی می‌کند.»

 

در بخش دیگر این نشست، پولاد کیمیایی درباره انتخاب یغما گلرویی و ترانه‌هایش توضیح داد: «من اتفاقی با یغما در جشن حافظ آشنا شدم، تا آن زمان تنها می‌دانستیم که نقش خواننده را در فیلم داریم ولی مشخص نبود که چه چیزی را در چه سبکی می‌خواهد بخواند. آقای قوچانی اعتقاد داشتند که از ترانه‌های فرهاد و فریدون استفاده کنیم که من بسیار مخالف بودم زیرا کار را کلیشه می‌کرد و اثر جدیدی خلق نمی‌شد.

 

در نهایت پس از جلساتی که با یغما داشتیم به این مشخصه‌ها رسیدیم که من فکر نمی‌کنم مانند آن را در ایران داشته باشیم، پس از آن هم با یغما گلرویی شروع به تمرین کردیم و دیدیم که اشعارش به سینمای کیمیایی خیلی نزدیک است.»

 

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران,جشنواره فجر

 

مسعود کیمیایی هم در ادامه درخصوص شایعاتی مبنی بر تغییر نسخه اکران عمومی نسبت به نسخه جشنواره گفت: «هیچ اتفاق و تغییری رخ نمی‌دهد، مگر می‌شود که یک کتاب دو مولف داشته باشد؟ در تدوین کار ممکن است که بخش‌هایی از فیلم بالا و پایین شود. اسکلت فیلم در ۱۰۷ دقیقه جا می‌گیرد و نسخه فعلی به قول معروف یک کیسه‌کشی لازم دارد.»

 

این کارگردان سپس در پاسخ به یک خبرنگار که پرسید چرا در این فیلم به سراغ حزب الهی‌ها رفتید؟ گفت: «فرضا که رفته باشم، به هر حال این افراد هم در این جامعه زندگی می‌کنند و از طریق آنها می‌توان به خصوصیات و ویژگی‌هایشان پی برد و حتی جامعه را شناخت، اما در این فیلم، ما حزب الهی نداشتیم.»

 

کیمیایی سپس در مورد اختلافاتی که بر سر تدوین مجدد کار و تغییر بخش‌هایی از فیلم بین او و تهیه کننده وجود دارد، توضیح داد: «فیلم هستی‌اش مال من است و اقتصادش مال آقای قوچانی.»

 

پولاد کیمیایی در پاسخ یکی از خبرنگاران درباره سخنان قوچانی که گفته بود، فیلم جشنواره، نسخه پولاد کیمیایی است و نسخه اکران عمومی نسخه مسعود کیمیایی، بیان کرد: «این سوال را بهتر است از آقای قوچانی بپرسید.»

 

قوچانی هم پاسخ داد: «به نظر من نباید به حاشیه‌ها دامن زد. این اثر، فیلم خوبی است و خوب‌تر هم خواهد شد. معتقدم حداقل ۱۵ دقیقه از بازی‌ها باید اصلاح شود و من با آقای کیمیایی در جلسه‌ای بعد از جشنواره در این باره تصمیم می‌گیریم.»

 

سپس کیمیایی خطاب به قوچانی گفت: «کوتاه کردن فیلم در حد و اندازه شما نیست و بی‌شک این نسخه فروش خوبی خواهد کرد.»

 

قوچانی در سخنانی ادامه داد: «سینما یک کار گروهی است و تمام تلاش خود را کردم تا شرایط مناسبی را برای ساخت این فیلم توسط استاد فراهم کنم. من از همه می‌خواهم که حاشیه سازی نکنید. اگر در جامعه ما افرادی وجود دارند که رانت دارند و با استفاده از آن می‌خواهند مردم را له کنند، من با این مسئله مخالفم. این مسئله را فیلم به خوبی نشان می‌دهد، بهتر است حاشیه سازی نکنیم تا فیلم خراب نشود.»

 

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران,جشنواره فجر

 

او همچنین اضافه کرد: «فیلم مال من است و تمام تلاشم را کردم که قانون رعایت شود، اگر فیلم موفق نباشد من از سینما حذف خواهم شد زیرا که سرمایه‌گذار خصوصی هستم. برای همین اجازه نمی‌دهم هیچ حاشیه‌ای به فیلم لطمه بزند، چون به ضرر من تمام می‌شود. اینکه فیلمنامه همان متنی است که در قرارداد آمده یا آن متنی است که حضور پولاد در آن پررنگ‌تر است را از طریق قانون پیگیری می‌کنم.»

 

سپس کیمیایی در پاسخ به اظهارات قوچانی گفت: «آقای قوچانی آدم محترمی است، او کارش تبلیغات در حوزه تلویزیون بوده و این کار را هم به خوبی انجام داده است. دراین فیلم هم باحضور در کنار من و گرفتن عکس به شدت برای خود تبلیغ کرد و وقتی نتوانست به من بند کند به سراغ پولاد رفت و ایراد الکی گرفت که نقش بیشتری دارد. این فیلم برای خود اندازه دارد. آیا من بعد از ۵۰ سال فیلمسازی به خاطر پسرم فیلم خود را کج و کوله می‌کنم؟»

 

پولاد کیمیایی هم در جملاتی پاسخ داد: «یک سکانس به بازی من اضافه نشده، بلکه سه سکانس هم حذف شده است، اگر آن سه سکانس در پایان فیلم وجود داشت، این کار مانند کلیپ تمام نمی‌شد و پایانش نامعلوم نبود. در این فیلم سکانس‌هایی از من، پگاه آهنگرانی و امیر جدیدی کم شده است.»

 

در ادامه این نشست، فریدون جیرانی هم که در جمع اهالی رسانه نشسته بود، در سخنانی بیان کرد: «من متاسفم که این اتفاق افتاده و برای حمایت از کیمیایی آمده‌ام. آقای کیمیایی مولف این اثر است و کارگردان تصمیم گیرنده نهایی است. من از نامه پرستویی متاسفم. امروز که نامه مهرجویی را خواندم گریه‌ام گرفت. من وارد بحث نمی‌شوم و به احترام کیمیایی تعظیم می‌کنم.»

 

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران,جشنواره فجر

 

در پایان این جلسه، گبرلو می خواست قوچانی و کیمیایی را آشتی بدهد که آن دو رضایت ندادند. سپس از میان جمع یکی از منتقدان سینما برخاست و گفت باید پای کیمیایی را بوسید و به قوچانی اعتراض کرد که با برخورد جدی گبرلو مواجه شد.

 

 

khabargozarisaba.ir
  • 11
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش