جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۶:۲۱ - ۱۴ مهر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۷۰۳۶۶۸
فیلم و سینمای ایران

سینمای ایران متعلق به کدام بازیگران است؟

فیلم های اکران پاییز در سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران
از مهتاب کرامتی، میترا حجار و باران کوثری در قالب زنانی درگیر بحران‌های اجتماعی تا نوید محمدزاده، امیر جدیدی و ساعد سهیلی، در جدیدترین فیلم‌های روی پرده سینماها هستند.

به گزارش ایسنا، به بهانه اکران فیلم‌های جدیدی که از ابتدای فصل پاییز روی پرده سینماها رفته اند نگاهی داشتیم به بازیگرانی که در این آثار نقش آفرینی کرده اند؛ از بازیگران فیلم‌های کمدی تا آثار آسیب شناسانه اجتماعی و دفاع مقدسی.

 

فیلم سینمایی «لازانیا»

«لازانیا» به کارگردانی حسین قناعت که از چهارشنبه ۱۱ مهرماه روی پرده سینماها رفته، یک کمدی پر بازیگر و با لوکیشن‌های متعدد است.

 

تیم بازیگران این فیلم همه از هنرمندانی هستند که سال‌ها تجربه کار در حوزه فیلم‌های کمدی را در کارنامه کاری خود دارند و پیش از این نیز مخاطب بارها آنها را در فیلم‌های دیگری در کنارهم دیده است. البته با توجه به اخباری که از این فیلم سینمایی در دی‌ماه ۹۶ همزمان با کلید خوردن این اثر منتشر شد، حضور اکبر عبدی نیز در بین بازیگران به چشم می‌خورد اما اکنون نامی از او در بین بازیگران دیده نمی‌شود.

 

جواد رضویان که به تازگی فیلمبرداری فیلم سینمایی خود به نام «زهرمار» را به پایان رسانده است از بازیگران اصلی این اثر سینمایی است و همراه او ارژنگ امیرفضلی، بهنوش بختیاری، یوسف تیموری، نفیسه روشن، رضا ناجی، پارسیا شکوری، یوسف صیادی، اصغر سمسارزاده، ساعدهدایتی، رضا رویگری، عباس محبوب، محمد شیری، علی کاظمی، آرین خلج، رضا ریاحی، اردشیر کاظمی، احمد یاوری شاد، سپهر سهرابی، قباد شاهپوری، مهدی حدادی، محمدرضا عرب، حسین روزبه، علی بیک، حدیث چهره پرداز و بازیگران نوجوانی چون امیرعلی صالح، امیرعلی محمودی، رادین صانعی، نعیم شیخ محبوبی، پارسا نژادآذر ایفای نقش کرده‌اند.

 

حسین قناعت که کارگردانی «لازانیا» را برعهده داشته پیش از این فیلم سینمایی «قهرمانان کوچک» را در سال ۹۶ روی پرده سینماها برد.

فیلم های اکران پاییز در سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

 

فیلم سینمایی «ماهورا»

دیگر فیلمی که از چهارشنبه(۱۱مهر) روی پرده نقره‌ای سینماها قرار گرفت، «ماهورا» به کارگردانی حمید زرگرنژاد و تهیه کنندگی علیرضا جلالی است.

 

در این فیلم که موضوعی مرتبط با دفاع مقدس دارد و در سی وششمین جشنواره فجر هم به نمایش درآمد، ساعد سهیلی، میترا حجار، بهاره کیان افشار، احمد کاوری، کامران تفتی، مهدی صبایی، مونا فرجاد، یوسف مرادیان، محسن افشانی، مالک سراج و داریوش ارجمند  نقش آفرینی کرده است.

 

ساعد سهیلی که تاکنون در بیش از ۱۵ فیلم سینمایی و در نقش‌های و ژانرهای مختلفی بازی کرده است، برای نخستین‌بار بازی در یک فیلم دفاع مقدسی را در کارنامه کاری خود تجربه کرده است. او در این اثر در قالب  پسر ارشد یک شیخ عرب به ایفای نقش پرداخته است.

 

بر اساس اخباری که عوامل این فیلم در زمان ساختش منتشر کردند درابتدا بنا بوده تا محسن تنابنده بازیگر این نقش باشد اما به دلیل مصدومیت؛ از بازی در این فیلم انصراف داده است.

 

کامران تفتی نیز در «ماهورا» گریمی متفاوت دارد و بازیگر شخصیتی مهم در عشیره‌ خود است. میترا حجار که مخاطب او را بارها در فیلم‌های متعدد و در ژآنرهای گوناگون دیده است، این بار با چهره‌ای جنوبی از او مواجه می‌شود که البته دیالوگ‌هایش را هم با همان زبان ادا می‌کند.

 

داریوش ارجمند که تاکنون او را در نزدیک به ۴۰ اثر سینمایی دیده‌ایم، در «ماهورا» نقش شیخ روستا را با همان ویژگی‌های همیشگی‌لش بازی می‌کند. محسن افشانی در این فیلم گاها بار طنز برخی صحنه‌ها را به دوش می‌کشد.

فیلم های اکران پاییز در سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

 

فیلم سینمایی «جاده قدیم»

«جاده قدیم» به تهیه کنندگی و کارگردانی منیژه حکمت و با بازی مهتاب کرامتی، آتیلا پسیانی، ترلان پروانه، محمدرضا غفاری، شیرین یزدان بخش، هدی زین العابدین، لیلی رشیدی، محمدرضا هدایتی ، بهناز جعفری، بانیپال شومون، پوریا رحیمی و پرویز پورحسینی از اوایل مهرماه روی پرده سینماها رفت.

 

این فیلم، چهارمین ساخته سینمایی حکمت پس از ده سال دوری از فیلمسازی است. او که در سال‌های اخیر بیشتر به تهیه‌کنندگی و پخش فیلم مشغول بوده، پیش از این، «زندان زنان»، «سه زن» و «لالایی» را کارگردانی کرده است. ترکیب بازیگران در این فیلم نیز نکته جالبی است که تقریبا همه از بازیگران شناخته شده سینما و تلویزیون و حتی تئاتر هستند.

 

این اثر که در جشنواره سی‌وششم فجر به نمایش درآمد، موضوعی اجتماعی دارد و به بحث تجاوز پرداخته است. مهتاب کرامتی و آتیلا پسیانی نقش مقابل هم هستند و ترلان پروانه و محمدرضا غفاری فرزندان این خانواده هستند.

 

با نگاهی به کارنامه کاری مهتاب کرامتی، بازی در بیش از ۳۰ فیلم دیده می‌شود که تقریبا درهر کدام هم متفاوت از دیگری ظاهر شده است؛ او در این اثر نقش زنی را بازی می‌کند که با وجود موفقیت‌هایی که در زندگی شخصی و کاری خود دارد اما دچار بحرانی می‌شود که کل خانواده را درگیر خود می‌کند. کرامتی پیش از این با فیلم «ماجان» روی پرده سینما بود.

 

آتیلا پسیانی که اکنون فیلم «آخرین بار کی سحر را دیدی؟» را به کارگردانی فرزاد موتمن هم روی پرده دارد، در این فیلم نقش همسر کرامتی را بازی می‌کند.

فیلم های اکران پاییز در سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

 

فیلم سینمایی «سوفی و دیوانه»

مهدی کرم‌پور کارگردان و تهیه کننده «سوفی و دیوانه» که برای نخستین بار در جشنواره سی وپنجم فجر به نمایش درآمد.

 

امیر جعفری، به آفرید غفاریان، محمدرضا شریفی نیا، سیامک صفری، سعید امیر سلیمانی، الهه حصاری و حضور رضا یزدانی از بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

 

در بین اسامی بازیگران این فیلم سینمایی نام رضا یزدانی از خوانندگان سبک پاپ و راک ایران نیز دیده می‌شود. او پیش از این نیز در چندین فیلم سینمایی دیگر حضور داشته است اما هیچگاه به عنوان نقش اصلی نبوده بلکه مانند حرفه اصلی خود به عنوان یک خواننده در فیلم نقش آفرینی کرده است.

فیلم های اکران پاییز در سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

 

فیلم سینمایی «عرق سرد»

سهیل بیرقی در فیلم سینمایی «عرق سرد» همراه با نقش آفرینی باران کوثری، امیر جدیدی، سحر دولتشاهی، لیلی رشیدی، هدی زین العابدین به موضوعی اجتماعی پرداخته است.

 

باران کوثری که نقش اصلی این فیلم را برعهده دارد، زنی ورزشکار و فوتبالیست است و برای حضور در بازی‌های خارج از ایران نیاز به اجازه همسرش دارد که امیر جدیدی آن را بازی می‌کند. او برای نقش آفرینی در این فیلم سینمایی کاندید دریافت جایزه به عنوان بهترین بازیگر نقش اول زن از سی و ششمین جشنواره فیلم فجر نیز شد.

 

کوثری امسال برای دومین بار است که فیلمی با بازی او اکران شده است و آخرین بار با فیلم «عصبانی نیستم» رضا درمیشیان روی پرده بود. او تا کنون در بیش از ۴۰ فیلم سینمایی به عنوان بازیگر ایفای نقش کرده است.

 

امیر جدیدی نیز که در چند سال اخیر بازی‌های متفاوتی از او در سینما دیده شده است، اکنون هم با بازی در این فیلم سینمایی و هم «تنگه ابوقریب» دو فیلم روی پرده دارد. او از سی‌وششمین جشنواره فجر به عنوان بهترین بازیگر مرد سیمرغ بلورین دریافت کرد.

 

همچنین سحر دولتشاهی دیگر بازیگر این فیلم برنده بهترین بازیگر نقش مکمل زن شد. او که در فیلم «چهارراه استانبول» مصطفی کیایی هم نقش آفرینی کرده، امسال برای دومین بار روی پرده سینما رفت.

فیلم های اکران پاییز در سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

 

فیلم سینمایی «مغزهای کوچک زنگ زده»

هومن سیدی کارگردان و سعید سعدی تهیه کننده فیلم سینمایی «مغزهای کوچک زنگ زده»، این اثر را که از اوایل پاییز روی پرده سینما برده‌اند، برای برای نخستین در سی‌وششمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآوردند.

 

نوید محمد زاده، فرید سجادی حسینی و فرهاد اصلانی با حضور نازنین بیاتی و با معرفی نوید پور فرج، مرجان اتفاقیان، هامون سیدی در این اثر بازی کرده‌اند.

 

نوید محمدزاده که در این فیلم گریم متفاوتی دارد، نقش برادر کوچک فرهاد اصلانی را بازی می‌کند. با این حال سبک بازی او در این اثر گاهی یادآور بازی‌های هومن سیدی است. همچنین فرهاد اصلانی که در این فیلم نقش یک قاچاقچی مواد را بازی می‌کند در ظاهری متفاوت از دیگر آثارش حاضر شده است.

 

از دیگر بازیگرانی که در این فیلم نقش آفرینی داشته، می‌توان از نوید پورفرج نام برد. او در سی‌وششمین جشنواره فیلم فجر به عنوان بهترین بازیگر نقش مکمل مرد نامزد شد و این اولین تجربه بازیگری این هنرمند در سینما بوده و در بیشتر سکانس‌های فیلم نقش مقابل نوید محمدزاده است.

 

فرید سجادی حسینی نیز که نقش یک پدر را در «مغزهای کوچک زنگ زده» بر عهده دارد، پیش از این در فیلم «فروشنده» اصغر فرهادی نیز نقش آفرینی خوبی ارائه کرده بود.

فیلم های اکران پاییز در سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

 

فیلم سینمایی «هشتگ»

«هشتگ»، دیگر کمدی اکران شده در این ماه به کارگردانی رحیم بهبودفر و تهیه کنندگی مقصود جباری و محمدعلی کیانی، اکران خود را از چهارم مهرماه آغاز کرده است.

 

در این فیلم سینمایی که درباره چشم و هم چشمی است، بازیگرانی چون نیوشا ضیغمی، بهاره رهنما، بیژن بنفشه خواه، حدیث فولادوند، محمدعلی کیانی، مهرداد فلاحتگر، ارسلان قاسمی و امید روحانی با حضور محسن ملکی و سیدجواد هاشمی نقش آفرینی کرده‌اند.

 

در این فیلم سینمایی نیوشا ضیغمی و بهاره رهنما گریم متفاوتی دارند و به طور مثال در برخی سکانس‌ها نیوشا ضیغمی با گریمی مردانه نقش آفرینی می‌کند.

فیلم های اکران پاییز در سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

 

 

  • 23
  • 13
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش