جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۵:۲۰ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۳۲۴۸۷
فیلم و سینمای جهان

۱۰ فیلمی که طولانی ترین تشویق ایستاده و بی وقفه تماشاگران را در جشنواره کن داشته اند

10فیلم سینمایی با طولانی ترین تشویق ایستاده,جشنواره کن
هفتاد و پنجمین فستیوال فیلم کن از ۱۷ تا ۲۸ می گذشته در شهر کن، فرانسه برگزار شد و جایی ماندگار در تاریخ سینما به فیلم Triangle of Sadness داد، فیلمی که جایزه نخل طلایی را به عنوان یکی از معتبرترین جوایز صنعت سینما دریافت کرد. اگر چه این فیلم در نمایش اولیه خود هشت دقیقه تشویق ایستاده حاضران در جشنواره کن را در پی داشت، این فیلم در میان ده ها فیلم دیگری که بیشترین تشویق ایستاده در کن را داشته اند جایگاه پایین دارد، رسمی که از دیرباز در جشنواره کن وجود داشته است..

تشویق استفاده حاضران در جشنواره کن شبیه راداری برای پذیرش منتقدان نسبت به یک فیلم است و تاثیر فیلم های خاص در پایان نمایش شان را به تصویر می کشد. گاهی اوقات چندین دقیقه تشویق بی وقفه گویای همه چیز است و در جشنواره کن امسال، یک رکورد شکن خاص در این زمینه وجود داشت که توانست جایی در میان دریافت کنندگان طولانی ترین تشویق ایستاده توسط تماشاگران را دریافت کند. در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با ۱۰ فیلمی آشنا کنیم که بیشترین تشویق ایستاده و بی وقفه تماشاگران را در تاریخ جشنواره کن داشته اند.

10فیلم سینمایی با طولانی ترین تشویق ایستاده,جشنواره کن

۱۰- The Artist (2011)‎

۱۲ دقیقه

فیلم The Artist که برنده جایزه اسکار بهترین فیلم سال نیز شد، با ۱۲ دقیقه تشویق ایستاده تماشاگران جشنواره کن نشان داد که یکی از شانس های اسکار سال است. داستان این فیلم در دهه ۲۰ و در دنیای هالیوود می گذرد، دورانی که از آن با نام سینمای صامت یاد می شود. جورج والنتین بازیگری است که از شروع سینمای گویا یا صدادار بیمناک است زیرا فکر می کند که ورود سینمای صدادار می تواند قدرت ستارگی او را از بین ببرد و در این شرایط است که برای یک موفقیت بزرگ، رابطه ای عاشقانه را با یک رقصنده جوان شکل می دهد. این فیلم صامت سیاه و سفید در سال ۲۰۱۱ منتشر شده و ادای احترامی به سال هایی از سینما پیش از شروع عصر طلایی هالیوود است. اما The Artist از این هم فراتر رفته و یک داستان زیبا و دلگرم کننده در مورد سینما و عشق را نیز همزمان روایت می کند.

10فیلم سینمایی با طولانی ترین تشویق ایستاده,جشنواره کن

۹- Elvis (2022)‎

۱۲ دقیقه

فیلم Elvis یکی از آن دسته فیلم های بسیار مورد انتظار در جشنواره کن ۲۰۲۲ بود و البته تازه ترین فیلم که به رکوردشکنان عرصه تشویق بی وقفه و ایستاده در این فستیوال معتبر افزوده شد. تماشاگران از تماشای این زندگینامه سلطان راک اند رول بسیار هیجان زده شدند و به مدت ۱۲ دقیقه برای آن دست زدند. این فیلم که توسط باز لورمن به عنوان کارگردانی چیره دست و کهنه کار ساخته شده داستان الویس را از دریچه رابطه پیچیده اش با مدیر مرموز برنامه هایش روایت می کند که تام هنکس تمام نشدنی نقش او را بازی می کند. فیلم Elvis در بخش رقابت جایزه جشنواره کن حضور نداشت و قاعدتاً هیچ جایزه ای نیست دریافت نکرد اما تحسین ها نسبت به سبک خلاقانه لورمن و بازی ستاره ساز آستین باتلر باعث خلق هیجان بسیاری در مورد این فیلم هیجان انگیز و پرانرژی شد، فیلمی که در ۲۴ ژوئن ۲۰۲۲ در ایالات متحده اکران می شود.

10فیلم سینمایی با طولانی ترین تشویق ایستاده,جشنواره کن

۸- Bowling For Columbine (2002)‎

۱۳ دقیقه

فیلم Bowling For Columbine که از نگاه بسیاری بهترین فیلم مایکل مور است یک مستند ماندگار در مورد خشونت مسلحانه در ایالات متحده است. این فیلم که هنوز هم مانند زمان انتشارش مرتبط و قابل درک است، به ویژگی های خاص علاقه مردم آمریکا به سلاح و تاثیرات کشوری می پردازد که در آن هر کسی می تواند بر اساس قانون اساسی یک سلاح خودکار بخرد. با استفاده از جزییات یکی از بزرگ ترین تراژدی های تاریخ ایالات متحده، کشتار گسترده مدرسه کلمباین به عنوان اساسی برای روایت خود، این فیلم سفری ماجراجویانه در سراسر ایالات متحده و به هم چسباندن اتفاقاتی تراژیک در تاریخ اخیر این کشور است که تمایل مردم آمریکا به خرید اسلحه و خشونت فجیع ناشی از آن را همراه با لابی قدرتمند شرکت های تولید اسلحه به نقد می کشد.

10فیلم سینمایی با طولانی ترین تشویق ایستاده,جشنواره کن

۷- Belle (2021)‎

۱۴ دقیقه

این انیمه ژاپنی در یک منطقه روستایی ساده روایت می شود، جایی که سوزو ۱۷ ساله به گذشته دردناکش باز می گردد. وقتی سوزو از یک دنیای مجازی آنلاین و بزرگ به نام U مطلع می شود، وارد شخصیت دیگر خود به نام بل می شود که یک خواننده پاپ محبوب در سطح بین المللی است. انیمه Belle با خلق یک دنیای اینترنتی انیمیشنی زیبا، لحظه ای از سرگرم کردن مخاطب با جلوه های بصری رنگارنگ و زیبای خود غافل نبوده و داستان مشهور دیو و دلبر را با یک سبک روایی منحصربفرد با تکیه بر عصر مدرن به تصویر می کشد.

10فیلم سینمایی با طولانی ترین تشویق ایستاده,جشنواره کن

۶- Capernaum (2018)‎

۱۵ دقیقه

فیلم Capernaum با بازی یک کودک- مهاجر واقعی در یکی از فراموش نشدنی ترین نقش آفرینی های کودک-بازیگران در تاریخ سینما، داستان یک پسربچه فقیر ۱۲ ساله را روایت می کند که در خیابان های بیروت سعی دارند زنده بماند. او از والدینش برای اینکه وی را به چنین دنیای ناعادلانه و ترسناکی آورده اند شکایت می کند، جایی که مهاجر بودن بدون مدارک شناسایی معمولاً به معنای از دست دادن اساسی ترین حقوق انسانی است. این فیلم که اواخر سال ۲۰۱۸ در فهرست نامزدهای اسکار بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان نیز قرار گرفت یک داستان دادگاهی تکان دهنده است با تاثیر اجتماعی غیرقابل انکار و البته درسی ویژه برای همدردی برای کسانی که به تماشای فیلم می نشینند.

10فیلم سینمایی با طولانی ترین تشویق ایستاده,جشنواره کن

۵- The Paperboy (2012)‎

۱۵ دقیقه

فیلم The Paperboy که بعد از نمایش اولیه در کن چندان مورد استقبال منتقدان قرار نگرفت، نتوانست هیجانی که پس از ۱۵ دقیقه تشویق ایستاده در فسیتوال کن بدست آورده بود را ادامه دهد. این فیلم داستان یک گزارشگر تحقیق دادگاهی و همکارش را روایت می کند در حالی که برای تحقیق در مورد یک پرونده مهم در مورد یک زندانی در انتظار اعدام به فلوریدا سفر می کنند. با بازیگرانی طراز اول، فیلم The Paperboy یک تریلر جنایی باکیفیت و بامزه است که البته نتوانست تحسین و تمجیدی که در ابتدا دریافت کرده بود را تداوم بخشد و هم منتقدان و هم سینماروها به آن روی خوش نشان ندادند اما بازی زک افرون در آن را باید تحسین برانگیز و قابل توجه توصیف کرد.

10فیلم سینمایی با طولانی ترین تشویق ایستاده,جشنواره کن

۴- The Neon Demon (2016)‎

۱۷ دقیقه

فیلم The Neon Demon یکی از بحث برانگیزترین فیلم های سال های اخیر است که واکنش های متفاوتی را در پی داشت اما برای تماشاگران فستیوال کن، بدون شک فیلمی فراموش نشدنی و محبوب بود. داستان فیلم در لس آنجلسی سوررئال روایت می شود، جایی که جسی یک مدل آینده دار است و علاقه وسواس گونه و ناخواسته اما شیطانی صنعت مد و فشن را برای متوقف کردن زیبایی اش به خود جلب می کند. این فیلم که در طول مدت روایت خود در لبه ورود به ژانر ترسناک قرار دارد و البته مملو از محتوای خشن و عریان است، بدون شک فیلمی نیست که مناسب و مورد علاقه هر کسی باشد اما بدون شک یک تجربه تکان دهنده و تفکربرانگیز خواهد بود.

10فیلم سینمایی با طولانی ترین تشویق ایستاده,جشنواره کن

۳- Mud (2012)‎

۱۸ دقیقه

فیلم Mud با ترکیب یک روایت بلوع با درامی سرگرم کننده، حاضران در فستیوال کن ۲۰۱۲ را شگفت زده و غافلگیر کرد. دو پسربچه یک فراری را در جزیره ای در رودخانه می سی سی پی پیدا کرده و عهد می بندند که به او کمک کنند تا دوباره عشقش را یافته و فرار کند. اولین تصورات نسبت به فیلم آن را یک نگاه قابل توجه به جوانی و داستانی دلگرم کننده توصیف می کردند. فیلم Mud به خوبی می داند که چطور بین تم های جدی و سانتیمانتالیزم تعادل برقرار کند و با بازی خیره کننده و تحسین برانگیز متیو مک کانهی در نقش اصلی داستان، به سرعت خود را به عنوان فیلمی مورد توجه عامه سینماروها نشان داد.

10فیلم سینمایی با طولانی ترین تشویق ایستاده,جشنواره کن

۲- Fahrenheit 9/11 (2004)‎

۲۰ دقیقه

فیلمی دیگر از مایکل مور، Fahrenheit 9/11 بدون شک بحث برانگیزترین اثر سینمایی این مستندساز آمریکایی تاکنون است. این فیلم دیدگاه مور نسبت به اتفاقی که بعد از تراژدی یازده سپتامبر در ایالات متحده افتاد و اینکه چطور دولت بوش از این اتفاق برای تداوم اثرگذاری کم طرفدار ایالات متحده بر خاورمیانه استفاده کرد را به تصویر می کشد و مدعی است که بوش از این اتفاق برای افزایش جنگ و درگیری های سیاسی که تا به امروز همچنان ادامه دارد نهایت استفاده را برده است. فیلم Fahrenheit 9/11 که یک مستند سیاسی است البته در اتهامات مطرح شده در خود چندان دقیق و مستند عمل نمی کند. این فیلم که برنده جایزه نخل طلای فستیوال کن نیز شد به عنوان پیامی ضروری برای همه جهانیان، در فستیوال کن مورد استقبال قرار گرفت. در مورد مخاطبان نیز رویکرد و جبهه سیاسی مطلوب آن ها فاکتور اصلی در دیدگاه و سوگیری شان نسبت به فیلم مایکل مور خواهد بود.

10فیلم سینمایی با طولانی ترین تشویق ایستاده,جشنواره کن

۱- Pan’s Labyrinth (2006)‎

۲۲ دقیقه

۲۲ دقیقه تشویق ایستاده چیزی است که کمتر فیلمی می تواند به آن دست پیدا کند و به نظر نمی رسد که اتفاق مشابهی تا چند سال دیگر رخ دهد. فیلم Pan’s Labyrinth در جشنواره کن برای اولین بار اکران شد و به خاطر تشویق بی سابقه ای که نسبت به فیلم صورت گرفت خود شبیه یک فستیوال سینمایی بود. شاهکار گیرمو دل تورو یک داستان فانتزی تاریک است در مورد دختر نوجوانی که با پدرخوانده زورگو و مادر باردارش زندگی می کند در حالی که یک هزارتوی فانتزی را کشف می کند، هزارتویی که توسط یک رب النوع محافظت شده و مدعی است که از سرنوشت او مطلع است. جدای از ایهام زیبایی از جنگ بین خیر و شر در فیلم، Pan’s Labyrinth از لحاظ بصری بسیار سرگرم کننده و البته ترسناک است.

rooziato.com
  • 17
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش