سه شنبه ۱۲ فروردین ۱۴۰۴
۱۵:۵۹ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۳۲۴۱۸
فیلم و سینمای جهان

۱۵ فیلم علمی تخیلی برتر تاریخ سینما در مورد سرگردان شدن در فضا؛ از Passengers تا Sunshine

فیلم علمی تخیلی,تاریخ سینما

تصور این ایده که فضانوردی در فضا سرگردان شده و بی هدف معلق مانده و بدون کنترل از سویی به سوی دیگر می رود خیلی عجیب نیست اما بدون شک یکی از نفس گیرترین تصورات است که یکی از بدترین سرنوشت ها به نظر می رسد، موضوعی که در برخی از بهترین فیلم های علمی تخیلی در مورد گرفتار شدن در فضا به تصویر کشیده می شود.

تنها بودن و قرار داشتن در شرایط آب و هوایی که امکان بقا در آن کاملاً صفر است، یکی از بدترین ترس ها برای افراد روی زمین است، پس وقتی این شرایط در فضا باشد، تنشی که ایجاد می شود بسیار بدتر و هولناک تر از هر چیز دیگری است. فیلم های زیادی بوده اند که توانسته اند این حس استرس، اضطراب و انزوا را به اشکال مختلف به مخاطب منتقل کنند و اگر چه اضطراب آور است، چنین تصویرسازی هایی سرگرم کننده و جذاب نیز هستند.

فیلم علمی تخیلی,تاریخ سینما

فیلم های بسیاری در مورد گم شدن در فضا ساخته شده اند و به همین خاطر این روایت خود به یک ژانر فرعی در ژانر علمی تخیلی تبدیل شده است، به ویژه از زمانی که بسیاری از این فیلم ها در فهرست بهترین فیلم های علمی تخیلی قرار گرفتند. خوب یا بد، این فیلم ها با کلیشه ها و اصول تکراری بسیاری همراه هستند. چه دانشمندانی به شدت جاه طلب باشد که گام در مسیری تکراری می گذارند یا سقوط روی یک سیاره مملو از موجودات فضایی، فیلم های زیادی در مورد گم شدن در فضا وجود دارد که به یک اندازه هیجان انگیز و ویرانگر هستند. بهترین فیلم ها در مورد گم شدن و گیر افتادن در فضا، تقریباً هر احساس ممکنی را در مخاطبان خود تحریک می کنند، از جمله تنهاییف هیحان، پوچی و حتی شادی و گاهی اوقات همه این ها با هم، اما همه آن ها یک وحشت تهدید کننده حیات را به تصویر می کشند. بدین بهانه در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با ۱۵ فیلم علمی تخیلی برتر در مورد سرگردان شدن و تنها ماندن در فضا آشنا کنیم.

فیلم علمی تخیلی,تاریخ سینما

۱۵- The Cloverfield Paradox (2018)‎

فیلم The Cloverfield Paradox ساخته سال ۲۰۱۸ توسعه ای بر سری فیلم های هیولایی Cloverfield است و فیلم این فرانچایز را به فضا می برد، جایی که ساکنان ایستگاه فضایی در می یابند که نه تنها در فضا گم شده بلکه در یک دنیای موازی متفاوت هستند. درست همانند هر فیلم ترسناک علمی تخیلی جذاب دیگری، این فیلم نیز روی تقلای خدمه برای بقا در یک دنیای بی انتهای خصمانه تمرکز دارد و این افشاگری در سکانس پایانی که یک شوک مطلق به شمار می آید. فیلم The Cloverfield Paradox بهترین فیلم علمی تخیلی در مورد گرفتار شدن در فضا نیست اما الهام بخش این تئوری بوده که تمامی فیلم های Cloverfield در دنیاهای متفاوتی رخ می دهند که باعث جذابیت دوچندان فیلم می شود.

فیلم علمی تخیلی,تاریخ سینما

۱۴- Passengers (2016)‎

فیلم Passengers یک فیلم جذاب در مورد گم شدن در فضاست زیرا از انزوایی که در فیلم های اینچنینی به وفور پیدا می شود نهایت استفاده را می برد و این موضوع خود کاتالیزوری برای یک روایت بسیار معناتر در مورد دوستی و همراهی است. این فیلم داستان دو مسافر (کریس پرت و جنیفر لارنس) را روایت می کند که پیش از موعد مقرر از یک آزمایش توقف تحرک از خواب بیدار شده و اکنون باید با تنهایی گم شدن در فضا مقابله کنند و همزمان مجبورند یک سری تصمیم های غیراخلاقی نیز بگیرند. فیلم مسافران می توانست از عناصر علمی تخیلی بیشتری استفاده کند زیرا فاقد هیجانی است که اکثر دیگر فیلم های این ژانر فرعی دارند اما هنوز هم یک فیلم سرگرم کننده با دو بازیگر بزرگ در نقش های اصلی است.

فیلم علمی تخیلی,تاریخ سینما

۱۳- Life (2017)‎

فیلم Life در مورد گروهی از فضانوردان است که روی کره مریخ حیات پیدا می کنند که می توانست بزرگ ترین کشف تاریخ بشریت باشد اگر این ارگانیسم به یک گونه زیستی مرگبار و باهوش تبدیل نمی شود. این فیلم ترکیبی از فیلم ترسناک کلاسیک The Thing و فیلم ابرقهرمانی Venom با بازی تام هاردی است. این فیلم ساخته شده در سال ۲۰۱۷ باعث مقایسه هایی با فیلم های ابرقهرمانی شده است زیرا هر دو ایده یک رابطه همزیستی بین انسان و حیات فرازمینی را مورد بررسی قرار می دهند. شباهت های بسیار این دو باعث شده که بسیاری بگویند Life در واقع یک پیش درآمد سری بر Venom بوده که منطقی به نظر می رسد.

فیلم علمی تخیلی,تاریخ سینما

۱۲- Strange World (2022)‎

فیلم Strange World در باکس آفیس شکست خورده و بیش از ۲۰۰ میلیون دلار ضرر را برای دیزنی در پی داشت. اما اگر چه این فیلم یکی از معدود شکست های تجاری دیزنی به شمار می آید اما شکست آن انعکاسی از کیفیت فیلم نیست. این انیمیشن به اندازه فیلم های دیگر دیزنی که قبل از آن منتشر شده بودند باکیفیت و جذاب است، حتی اگر بهتر نباشد، و روایت آن در مورد خدمه یک اکتشاف گر فضایی است که در فضا گم شده و به طور کلی یک روایت تازه و جذاب است. با توجه به اینکه فیلم هایی که داستان هایی مشابه دارند عمدتاً ترسناک و خشن هستند، Strange World دقیقاً همان چیزی است که این ژانر به آن نیاز دارد که باعث می شود یکی از بهترین فیلم ها در مورد گرفتار و گم شدن در فضا باشد زیرا تنها فیلم انیمیشنی بامزه و شبه کمدی موجود در ژانر گم شدن در فضاست.

فیلم علمی تخیلی,تاریخ سینما

۱۱- Pitch Black (2000)‎

فیلم Pitch Black داستان خدمه یک سفینه فضایی را روایت می کند که سفینه شان روی سیاره ای مملو از موجودات فرازمینی مرگبار و ناشناخته سقوط می کند و تنها کسی که می تواند از آن ها محافظت کند ریچارد بی ریدیک (وین دیزل) است. ریدیک یکی از نادیده گرفته شده ترین ضدقهرمانان دهه ۲۰۰۰ است و خارج از فرانچایز سریع و خشن، ریدیک بهترین شخصیت وین دیزل به شمار می آید. او قلب تپنده فیلم است و صدای خشن و بدن عضلانی اش او را به یک ضدقهرمان مرموز بی نقص تبدیل می کند. این فیلم آغازگر فرانچایز Chronicles of Riddick بود اما هیچ یک از دنباله های آن توانست به کیفیت Pitch Black برسد.

فیلم علمی تخیلی,تاریخ سینما

۱۰- Event Horizon (1997)‎

در Event Horizon ، بعد از اینکه ۱۸ نفر سوار بر یک سفینه فضایی مفقود می شوند، تیم جدیدی برای بررسی اتفاقی که برایشان افتاده اعزام می شود اما بعد از یک سری اتفاقات عجیب و غریب، سفینه وارد سیاهچاله ها می شود. فیلم Event Horizon یکی از ترسناک ترین فیلم های علمی تخیلی برای کسانی است که با فضاهای تنگ و تاریک مشکل دارند و عنوان فیلم نیز به محدوده های اطراف سیاهچاله ها و اتفاقاتی که در آن ها رخ می دهد اشاره دارد که مشاهده گر را تحت تاثیر قرار نمی دهند. اگر چه انتظار می رفت فیلم مورد توجه منتقدان قرار نگیرد اما در واقع الهام بخش فیلم Interstellar است، تا جایی که دکتر رومیلی در فیلم کریستوفر نولان همان توضیحاتی را در مورد سیاه چاله ها می دهد که شخصیت بیلی در این فیلم به زبان می آورد.

فیلم علمی تخیلی,تاریخ سینما

۹- Prometheus (2012)‎

بعد از سقوط روی یک سرزمین لم یزرع ناشناخته در جریان یک طوفان فضایی، خدمه یک سفینه فضایی بهنام پرومتئوس یک اشتباه بزرگ را مرتکب می شوند که به خونریزی و کشتار منجر می شود. وقتی Prometheus اکران شد، چنان انتظارات بالای از فیلم وجود داشت که اگر فیلم به جزییات معنای زندگی نمی پرداخت، فیلم چیزی غیر از یک ناامیدی بزرگ نبود. اما این فیلم به یک پیش درآمد بسیار باکیفیت و جذاب از فیلم Alien تبدیل شد که سوالات افسرده کننده بسیاری را ایجاد می کرد اما پاسخی به مخاطب نمی دادو با این وجود این فیلم هنوز هم یکی از بهترین فیلم های علمی تخیلی در مورد گم شدن در فضاست.

فیلم علمی تخیلی,تاریخ سینما

۸- Ad Astra (2019)‎

در حالی که عنوان لاتین فیلم به معنای «به سمت ستارگان» یا «به درون ستارگان» است، در فیلم Ad Astra ، شخصیت روی مک براید با بازی برد پیت، به یک سفر فضایی می رود تا پدرش را پیدا کند، پدری که به شکل وسواس گونه ای به دنبال پیدا کردن حیات در فضا بوده است. فیلم Ad Astra یکی از بهترین و واقع گرایانه ترین تصویرسازی ها از سفرهای فضایی در دنیای سینما را دارد و جلوه های بصری سوررئال و انزوا در فضا که در این فیلم به تصویر کشیده شده باعث شده این فیلم با ۲۰۰۱: A Space Odyssey مقایسه شود. این فیلم منتشر شده در سال ۲۰۱۹ بسیار جذاب بوده و داستان بسیار عمیقی دارد و البته به اندازه کافی جالب و سرگرم کننده هست که شما را تا پایان پای تماشای خود نگه دارد، اگر چه مخاطبان عام به اندازه منتقدان از فیلم خوششان نیامد.

فیلم علمی تخیلی,تاریخ سینما

۷- Sunshine (2007)‎

فیلم Sunshine در مورد گروهی فضانورد است که تلاش دارند از یک عصر یخبندان دیگر جلوگیری کنند و این کار را با ماموریتی برای روشن کردن دوباره خورشید در حال مرگ انجام می دهند. وقتی پای بهترین فیلم ها در مورد گرفتار شدن در فضا به میان می آید، Sunshine بهترینِ آن ها در مورد به تصویر کشیدن میزان وسعت و بی انتهایی فضا است، زیرا در فیلم، خورشید بسیار دورتر از محدوده در دسترس فضانوردان قرار دارد. حس عمیق و اجتناب ناپذیر انزوایی که این فیلم ایجاد می کند بسیار محسوس است. معدود فیلم هایی توانسته اند این حس واقعی را در مخاطب ایجاد کنند که بشریت تنها بخشی میکروسکوپی از جهان هستی است و اینکه بشریت تنها کسری از دنیای بیرون را کشف کرده است. در حالی که تیم بازیگران فیلم شامل ستارگانی مانند کیلیان مورفی، میشل یئو و کریس ایوانز است، دنی بویل به عنوان کارگردان، یکی از بهترین و تحسین شده ترین فیلم های علمی تخیلی تاریخ سینما را ساخته که مورد تحسین منتقدان قرار گرفت.

فیلم علمی تخیلی,تاریخ سینما

۶- The Martian (2015)‎

اگر چه این فیلم به شکلی غیرمنتظره و عجیب در بخش بهترین کمدی در مراسم گلدن گلوب نامزد دریافت جایزه شد، اما The Martian یک فیلم علمی تخیلی کامل و مطلق است. نه تنها این فیلم یکی از بهترین فیلم های یک دهه گذشته است، بلکه یکی از بهترین فیلم ها در مورد گم شدن در فضا نیز هست. اگر چه شخصیت فیلم دقیقاً در فضا گم نمی شود اما مارک واتنی (مت دیمون) خوب می داند که روی مریخ، تنها مانده و به حال خود رها شده که بمیرد. در شرایطی که The Martian بازگشت بزرگ ریدلی اسکات به ژانر علمی تخیلی بود، کمتر فیلمساز دیگری توانسته در روایت داستانی در مورد گم شدن در فضا چنین موفق عمل کند، کاری که با توجه به آثار قبلی اش، ظاهراً ریدلی اسکات در آن تخصص دارد.

فیلم علمی تخیلی,تاریخ سینما

۵- Gravity (2013)‎

بسیاری از بهترین فیلم ها در مورد گم شدن در فضا، بیشترین فضای انزوا و ایزوله بودن را ایجاد می کنند زیرا اکثر آن ها تنها یک دو شخصیت اصلی را در انزوای فضا به تصویر می کشند اما هیچ کسی به اندازه ساندرا بولاک در فیلم Gravity نتوانسته بار یک فیلم علمی تخیلی در این ژانر فرعی را چنین بی نقص به دوش بکشد. این فیلم داستان شخصیت رایان با بازی بولاک را روایت می کند که در ایستگاه فضایی کار می کند و در حالی که جلوه های ویژه بی نقص و تصویرسازی خارق العاده فیلم از دیگر نقاط قوت آن به شمار می آیند اما بازی بولاک در نقش فضانوردی که در فضا سرگردان شده و دور خود می چرخد، چیزی است که فیلم را به پیش می برد. برداشت های طولانی و وسیع و عمق فضا باعث می شود که انزوای شخصیت اصلی در فضا بسیار محسوس و نفس گیر تر باشد و نتیجه یکی از بهترین فیلم های سه بعدی تاریخ سینماست.

فیلم علمی تخیلی,تاریخ سینما

۴- Alien (1979)‎

در فیلم Alien اگر چه خدمه سفینه هنوز در حالت تعادل و ثبات قرار دارند تا زمانی که به مقصدشان می رسند، اما وقتی که پیامی را از قمر مجاور دریافت می کنند پیش از موعد از خواب بیدار می شوند. علیرغم اعتراضاتی، خدمه موافقت می کنند تا روی این قمر فرود بیایند که بزرگ ترین اشتباهی است که در عمرشان مرتکب شده اند. در شرایطی که بیشتر زمان فیلم در داخل سفینه روایت می شود در حالی که خدمه تلاش دارند از خشم یک موجود فرازمینی جان سالم به در ببرند، تنها ماندن در فضا دقیقاً مشکلی نیست که این شخصیت ها با آن مواجهند اما گم نشدن در فضا نیز کمکی به شرایط آن ها نمی کند. ترکیب سفر فضایی و تهدید یک موجود فضایی باعث می شود که Alien را به ترسناک ترین فیلم علمی تخیلی در مورد گم شدن در فضا تبدیل می کند.

فیلم علمی تخیلی,تاریخ سینما

۳- Interstellar (2014)‎

اگر چه Interstellar فیلمی بحث برانگیز است که عقاید متفاوتی در مورد آن وجود دارد، اما افکت های کاربردی و دیجیتالی فیلم و روایت آن در پایان حماسی اش باعث می شود که یکی از بهترین فیلم ها در مورد گرفتار شدن در فضا باشد. این فیلم تنها در مورد سفر فضایی نیست بلکه به موضوع سفر در زمان و دنیاهای موازی نیز می پردازد و از آنجایی که شخصیت های بسیاری در زمان، فضا و دنیاهای مختلف پراکنده می شوند، بسیار پرتنش تر و نفس گیرتر از دیگر فیلم ها در مورد گم شدن در فضاست. فیلم Interstellar یک استاندارد طلایی برای فیلم های ژانر سفر در زمان است، چه به خاطر جلوه های بصری رویاگونه اش باشد و چه موسیقی متن تاثیرگذاری از هانس زیمر یا وسعت جاه طلبانه اش.

فیلم علمی تخیلی,تاریخ سینما

۲- Planet Of The Apes (1968)‎

تمام داستان فیلم Planet Of The Apes روی کره زمین روایت می شود که پیچشی داستانی است که حتی برای کسانی که فیلم را ندیده اند نیز شناخته شده است. اما، بعد از گم شدن روی یک سیاره که به باور شخصیت اصلی ناشناخته است، جرج (چارلتون هوستون) کاملاً در فضا گم می شود،اگر چه این سیاره، خانه نیاکانش است. درست تا چند دقیقه پایانی این فیلم دو ساعته، مخاطبان نیز از این موضوع اطلاع ندارند. اگر چه در ابتدا قرار بود در جنگلی در سیاره میمون ها پیدا شود، لحظه ای که جرج مجسمه نیمه مدفون شدن آزادی را در ساحل پیدا می کند، یکی از نفس گیرترین و باورنکردنی ترین پایان بندی های تاریخ سینما تاکنون است.

فیلم علمی تخیلی,تاریخ سینما

۱- ۲۰۰۱: A Space Odyssey (1968)‎

به عنوان فیلمی که به باور بسیاری جاه طلبانه ترین فیلم تاریخ سینماست، به ویژه با توجه به محدودیت هایی که صنعت سینما در زمان ساخت فیلم هنوز داشت، ۲۰۰۱: A Space Odyssey یکی از جامع ترین فیلم های تاریخ سینما در مورد سفرهای فضایی است. همانند بهترین فیلم های استنلی کوبریک، این فیلم ساخته شده در سال ۱۹۶۸ برای تفسیر مخاطب پایانی باز دارد زیرا هر اتفاقی که می افتد، پس از آنکه دیوید باومن برای همیشه در فضا رها می شود، بسیار عجیب و غریب است و تفاسیر مختلفی می توان از آن کرد. بین قدم گذاشتن در یک سفر متوهم گونه در داخل یک سفینه فضای تا پایان یافتن در خانه ای در میانه جهان هستی، در میان بهترین فیلم هایی که در مورد گم شدن در فضا هستند، هیچ کسی به اندازه باومن در فضا گم و گرفتار نبوده است.

rooziato.com
  • 9
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش