شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳
۱۱:۲۵ - ۲۹ تير ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۴۲۳۸۷
فیلم و سینمای جهان

۱۰ فیلم ترسناکی که علیرغم نقدهای منفی ارزش تماشا کردن دارند؛ از Alien 3 تا The Ruins

فیلم های ترسناک,فیلم های ترسناک با نمره منفی

روزیاتو | چه چیزی یک فیلم ترسناک خوب را می سازد؟ جلوه های بصری آن؟ پیامدها و پیام های اقداماتی که روی صفحه نمایش رخ می دهند? بازی ها و شخصیت هایی که در میانه یک کابوس بیدار کننده گرفتار شده اند؟ جامپ اسکرها چطور? کشتار و خونریزی? آیا هیولاها یا منحصر به فرد بودن دیدگاه فیلمساز است که یک فیلم ترسناک خوب را می سازد؟ ژانر وحشت بیش از هر ژانر دیگری, ژانر دشواری برای ساخت فیلمی دقیق ، بی نقص و کارآمد است و همچنان یکی از شخصی ترین و جنجال برانگیزترین ژانرها در نگاه منتقدان است.

در طول سال ها, صدها فیلم ترسناک منتشر شده اند که هم از نظر مخاطبان و هم از نظر منتقدان فیلم های ضعیفی بوده اند. این فیلم ها به خاطر کلیشه ای و تکراری بودن، بیش از حد آبکی و احمقانه بودن، بازی های ضعیف یا افراط و یا هر دلیل دیگری در دسته فیلم های ترسناک طبقه بندی شده اند. در مورد فیلم های ترسناکی که در ادامه معرفی می شوند نیز همین گونه است. این فیلم ها در طول این سال ها نقدهای ضعیفی را هم از سوی تماشاگران و هم از سوی منتقدان دریافت کرده اند؛ علیرغم این واقعیت که در واقع بهتر از آن چیزی هستند که در نقدها در موردشان گفته می شود.

فیلم های ترسناک,فیلم های ترسناک با نمره منفی

با در نظر گرفتن این موضوع, از وحشت های فیزیکی تکان دهنده گرفته تا بازسازی های اشتباه از آثار کلاسیک محبوب, در این مطلب ۱۰ فیلم ترسناک ضعیف را معرفی می کنیم که علی رغم ایرادات آشکار و شهرت مشکل دار خود, در واقع فیلم های فوق العاده ای هستند.

۱۰- Bite (2015)‎

فیلم های ترسناک,فیلم های ترسناک با نمره منفی

در حال و هوای بسیاری از داستان های قبلی در ژانر فرعی وحشت فیزیکی، فیلم Bite داستان زنی معمولی را روایت می کند که در دوران سپری کردن تعطیلات توسط یک حشره ناشناخته گزیده می شود و به آرامی به هیولایی ترسناک بدون ذره ای حس انسانیت تبدیل می شود.با بازی های ضعیف و متاسفانه دیالوگ های سوال برانگیز و شخصیت های تک بعدی، پرده اول فیلم Bite چیزی برای جلب کردن توجه مخاطب ندارد، اما در نهایت فیلم به شکلی بی رحمانه و تهوع آور از فروپاشی بدنی، انتقام و وحشت مور مور کننده نهایت استفاده را برای خلق یک فیلم ترسناکِ ترسناک استفاده می کند.

در حالی که کیسی (آلما بگوویچ) تسلیم شرایط جدید و ناخوشایند خود می شود – که هرگز توضیح خاصی در مورد آن داده نمی شود و این موضوع مرموز همه چیز را تکان دهنده تر می کند – استفاده فیلم از خشونت، میکاپ سنگین و موثر، و ترس از فضاهای تنگ و تاریک به راحتی پیچش های آشکار فیلم، بازی های کسل کننده، و پایان کلیشه ایش را تحت الشعاع قرار می دهد. شاید یک اثر هنری قوی نیست، اما تا جایی که پای وحشت های فیزیکی آزار دهنده و شوکه کننده در میان باشد، فیلم Bite لحظات خوبی برای فارغ شدن از افکار و مشکلات روزمره برایتان رقم می زند.

۹- Alien 3 (1992)‎

فیلم های ترسناک,فیلم های ترسناک با نمره منفی

Alien ۳ که تنها امتیاز ۴۶ درصد را در راتن تومیتوز را به خود اختصاص داده و یکی از ضعیف ترین عناوین اکشن – ترسناک فرانچایز راه اندازی شده توسط ریدلی اسکات محسوب می شود، با جذابیت پیشینیان خود برابری نمی کند، اما به مراتب بهتر از آن چیزی است که تا به حال در مورد آن گفته شده شده است. این فیلم که اولین تجربه کارگردانی دیوید فینچر محسوب می شود، داستان ریپلی (سیگورنی ویور) را دنبال می کند که در سیاره ای سقوط می کند که مجرمان خشن مرد در آن زندگی می کنند و اکنون باید یک بار دیگر با زنومورف ترسناک روبرو شود، پیش از اینکه زنومورف همه چیز را در مسیر خود نابود سازد.

اگرچه این فیلم هیچ گاه بر داستان پیچیده و سکانس های اکشن تکراری خود غلبه نمی کند، اما Alien ۳ با بازی قدرتمند ویور (که به عقیده نویسنده بازی عملکرد او در این نقش است) به عنوان زنی که حاضر به انجام هر کاری برای نبود کردن بزرگ ترین دشمن خود است، و چشم تیزبین فینچر برای خلق تصاویر ناراحت کننده و تکان دهنده، اوج می گیرد. خود فینچر شاید این فیلم را نپسندیده باشد، اما گذشت زمان، Alien ۳ را به یک جواهر واقعی کالت با نکات مثبتی بیشتر از آنچه در ظاهر دیده می شود، تبدیل کرده است.

۸- Pieces (1982)‎

فیلم های ترسناک,فیلم های ترسناک با نمره منفی

مشکلات و نواقص این اسلشر اسپانیایی – آمریکایی به خوبی مستندسازی شده اند؛ یک فیلم استثمارگرایانه با ظرافت های اندک و برخی بن مایه های سکسیستی عجیب، که درک کامل تاریک و افراطی بودن کلی آن می تواند بسیار دشوار باشد. اما واقعیت این است که Pieces هنوز هم یک تمرین کوچک و هیجان انگیز در ژانر فیلم های اسلشر به حساب می آید و آنقدر اعتماد به نفس دارد که نمی توان شیفته عجیب بودن آن نشد، به خصوص اگر به دنبال یک اسلشر بدون منطق و تفکر باشید که به یک اندازه به خنده های سوررئال و قتل های وحشتناک بپردازد.

البته بخشش رفتار کاملاً بی رحمانه فیلم با شخصیت های زنش کار دشواری است- این فیلم بهترین فیلم ژانر فرعی ترسناکِ شوکه کننده است (یا بدترین، بسته به نوع نگاه شما به آن) اما Pieces هنوز هم آن قدر گنگ و عجیب است که بتواند یک ساعت سرگرم کننده برایتان رقم بزند. از آن دسته جواهرات کالتی که از فرط بدی، خوب است، Pieces قطعاً فیلمی است که اگر فقط از روی کنجکاوی بیمارگونه باشد، ارزش تماشا کردن را دارد.

۷- Dead Snow (2009)‎

فیلم های ترسناک,فیلم های ترسناک با نمره منفی

Dead Snow نباید جواب می داد و با این حال ترکیب درخشان کمدی دیوانه وار، خشونت بیش از حد و پوچ گرایی خوشایندش آن را به اثر کالت و محبوب تبدیل کرده است، اگر چه کلیت آن به باور منتقدان، بسیار ضعیف است. داستان گروهی از دانش آموزان که مجبور به مبارزه با هجوم زامبی های نازی در کوه های نروژ شده اند، این کمدی ترسناک احمقانه، شوخ طبعی دیوانه وار خود را با چند سکانس اکشن شگفت انگیز و خوش ساخت ترکیب می کند تا منظره ای فوق العاده خودآگاه از خونریزی و کشتار خلق کند.

بزرگ ترین نقاط ضعف این فیلم- از شخصیت پردازی ضعیف و خشونت استثماری آن- مانع از تبدیل شدن Dead Snow به یک شاهکار واقعی در ژانر زامبی می شود، اما قطعاً بر جنون هیجان انگیز داستان فیلم می افزاید. تا جایی که موضوع کشتر و خونریزی های زامبی ها در میان باشد، Dead Snow یک فیلم ترسناک بسیار سرگرم کننده تر است چرا که دقیقاً می داند چقدر بد است.

۶- Bug (2006)‎

فیلم های ترسناک,فیلم های ترسناک با نمره منفی

به کارگردانی ویلیام فریدکین بزرگ و نویسندگی تریسی لتز، فیلم کمتر دیده شده Bug ،مایکل شنون را در نقش یک سرباز مشکل دار به تصویر می کشد که به این باور رسیده که تحت نظارت دولت و گرفتار خزندگان ترسناکی است که ما هرگز واقعاَ آن ها را نمی بینیم. داستانی عجیب و غریب از پارانویا و دیوانگی، ابهام و حس کلی ترس در فیلم Bug  به شدت تحت تاثیر روایت ملودرام و درماندگی بی پایان قرار می گیرد، اما این نقص ها به اندازه ای نیستند که پتانسیل فیلم را به طور کامل از بین ببرند یا هیجانات روانی داستان آن را به طور کامل از مسیر خارج کنند.

این فیلم ترسناک که به واسطه بازی متعهدانه و ترسناک شنون و اشلی جود ساخته شده، احمقانه و کمی عجیب به نظر می رسد، اما با چنان انرژی و تصاویر سازی تکان دهنده ای روایت می شود که علی رغم ضعف های آشکارش، به خوبی کار می کند. با این حال، این فیلم به شکل سرگرم کننده ای عجیب است اما هرگز جذابیت همکاری بعدی فریدکین و لتس، پنج سال بعد در فیلمKiller Joe را ندارد.

۵-  Jason X (2001)‎

فیلم های ترسناک,فیلم های ترسناک با نمره منفی

فرانچایز Friday the 13th  هیچ وقت ادعا نکرده که چیزی بیش از یک اثر فوق العاده ترسناک برای ساعاتی فراموش کردن دنیای پرسروصدا و لذن بردن باشد، به خصوص دو قسمت اول درخشان آن، و Jason X شاهدی زنده از این موضوع است که این مجموعه تا چه حد می تواند مضحک و سرگرم کننده باشد. یکی دیگر از مواردی که از فرط بد بودن به شکل دیوانه واری خوب است، این دنباله علمی تخیلی، جیسون وورهیس را به صورت برودتی منجمد می کند و سپس در دنیای آینده رها می کند… جایی که او نیز به سایبورگ تبدیل می شود، چرا که نه؟

باتوجه به افزایش تمایل این فرانچایز به عجیب و غریب و غیرقابل پیش بینی بودن طی چند سال اخیر، آرزوهای سینمایی درجه دومی Jason X و پیاده سازیبه طرز شگفت انگیزی خودآگاهانه آن منجر به کشتارهای فوق العاده و سرعت هیجان انگیز روایت می شود که هر دو به تعداد بالای کشته ها و تعاملات احمقانه شخصیت ها منجر می شوند. انتقال قاتلی به خونخواری و نامیرایی جیسون وورهیس به فضا اجتناب ناپذیر بود و با اینکه فیلم تقریبا از هر نظر فاجعه است، اما آگاهی از خود، آن را به یک فیلم اسلشر کوچکِ خوب تبدیل می کند.

۴- Devil (2010)‎

فیلم های ترسناک,فیلم های ترسناک با نمره منفی

داستان فیلم ساده است: گروهی از غریبه ها وارد یک آسانسور می شوند و بعد از خراب شدن آن، خود را گرفتار دیده و یک به یک توسط شیطان کشته می شوند. پر از فضای تنگ و تاریک و البته به شدت سیاه، این فیلم ترسناک به نویسندگی و کارگردانی ام نایت شیامالان، به اندازه دیگر فیلم های موفق این کارگردان مشهور، زیر پای شما را خالی می کند و بارها غافلگیر می شوید. با تکیه بر تنش و مدت زمان ۸۰ دقیقه ای خود، Devil از پیچ و خم ها و تعداد بالای کشتارهای داستان خود عبور می کند تا یک راز کوچک موثر خلق کند.

بی شک این فیلم از ابتدا تا پایان یک فیلم درجه دوم است و در حالی که اغلب شخصیت های تک بعدی و در نهایت پایان بندی واضح، آن را به شکلی به اثری ناامید کننده تبدیل می کند، چیزی واقعاًَ خوشایند و لذت بخش در مورد یک وحشت کم کیفیت وجود دارد که خود را مجبور نمی کند عمیق تر از آن چیزی باشد که واقعاً هست. فیلم Devil احمقانه بوده و کاملاً اورجینال نیست، اما ترس هایی که ایجاد می کند و فرضیه ناراحت کننده اش دقیقاً با مقدار مناسبی از انرژی اجرا می شوند، همانطور که از یک فیلم ترسناک بدون منطق انتظار دارید.

۳- The Ruins (2008)‎

فیلم های ترسناک,فیلم های ترسناک با نمره منفی

فیلم ترسناک The Ruins ساخته سال ۲۰۰۸ در گیشه شکست خورد و با نقد تند منتقدان روبرو شد اما گذشت زمان آن را تبدیل به یک تریلر کوچک محبوب و قوی کرد که با گروه بازیگران و تنش موثر خود اوج می گیرد. بر اساس رمانی به همین نام نوشته اسکات اسمیت، این فیلم داستان گروهی از گردشگران را دنبال می کند که در حین شرکت در یک حفاری باستان شناسی در مکزیک با یک موجودیتِ شرورِ پنهان مواجه می شوند.

به لطف سرعت بالا و خشونت های کوتاه اما بی رحمانه، برداشت ساده The Ruins از زیرژانر فرقه ها نه اورجینال است و نه غیرقابل پیش بینی، اما به خاطر اجرای مطمئن، راز پیچیده و بازی های ستارگانی مانند جنا مالون و شان اشمور همچنان یک جواهر هیجان انگیز باقی می ماند. با این حال، اگر به دنبال تماشای این فیلم هستید، حتما نسخه توسعه یافته و تدوین دوباره اش را تماشا کنید که دارای یک پایان وحشتناک به مراتب بهتر از تدوین سینمایی است.

۲- Tusk (2014)‎

فیلم های ترسناک,فیلم های ترسناک با نمره منفی

کوین اسمیت فیلمسازی است که رفته رفته به کارهایش علاقمند می شوید، کسی که خروجی کارهایش در طول سال ها به طور چشمگیری از نظر کیفیت با افت مواجه شده است، اما هنوز هم جواهرات کم تر شناخته شده زیادی در میان آثار او وجود دارد که ارزش بررسی مجدد را دارند. در مورد فیلم Tusk که در اینجا می خواهیم درباره آن صحبت کنیم، یک کمدی ترسناک به شدت نقد شده توسط منتقدان در مورد یک پادکستر متکبر (جاستین لانگ) است که با یک ملوان (مایکل پارکس) آشنا می شود، با این امید که او را با استفاده از یک لباس ساخته شده از پوست انسان به یک شیر دریایی تبدیل کند.

طنز فیلم – مثل تمام ساخته های کوین اسمیت – بگیر نگیر دارد اما کلیت فیلم بسیار گروتسک و بی نقص اجرا شده است، با این وجود غرابت محض داستان و تصاویر ناخوشایندی که به ذهن متبادر می کند، آن را به تجربه ای جذاب در فیلمسازی سوررئال در ژانر وحشت فیزیکی تبدیل می کند. البته Tusk یک اثر هنری قابل توجه نیست و بزرگ ترین و خودبین ترین نقص های اسمیت به عنوان کارگردان را نمی توان نادیده گرفت، اما Tusk هنوز هم یک اثر بسیار عجیب و غریب در نوع خود است که ارزش دیدن را دارد.

۱- Halloween & Halloween II (2007/2009)‎

فیلم های ترسناک,فیلم های ترسناک با نمره منفی

فرانچایز Halloween همیشه هیولایی تفرقه افکن بوده، فرانچایزی با فیلم هایی که اغلب بهترین و بدترین اسلشرها به حساب می آیند، اما هیچ گاه با چنین استقبال متفاوتی از سوی مخاطبان و منتقدان مواجه نشد تا زمانی که راب زامبی تصمیم گرفت تا مزه و طعم خود را به داستان اضافه کند. دو فیلم زامبی از روایت منشأ مایرز و تبدیل شدن نهایی او به یک ماشین کشتار غیرقابل توقف اشتباهات بسیاری دارد، به خصوص تصمیم او برای تبدیل کردن این قاتل به یک کودک بدخلق که بسیاری از ابهامات این ضخصیت را از بین می برد، اما هر دو فیلم به مراتب بهتر از آن چیزی هستند که تا به حال به آن ها اعتبار داده شده است.

تجربی تر و روانشناختی تر از هر فیلم هالووین دیگری، برداشت زامبی ها از داستان مایرز، یک روایت وجودی و به شدت تاریک است، که جسارت بررسی روانشناختی شخصیت مایرز و خانواده اش را با عمق بیشتری نسبت به دیگر فیلم های این فرانچایز، قبل یا بعد از خود، را دارد. اگر این مساله برای شما چندان جذاب نیست- که باتوجه به اینکه زامبی به عنوان یک فیلمساز با کارهای خاص، ممکن است محبوب همگان نباشد، جای تعجب ندارد- لذت زیادی را می توانید در کشتارهای این دو فیلم یافت که از وحشتناک ترین و خونین ترین سکانس های کشتار در فیلم های ژانر اسلشر به شمار می روند. بله، این فیلم ها نقص های غیرقابل انکاری دارند اما باتوجه به شایستگی هایی که دارند، فیلم هایهالووین و هالووین ۲ از راب زامبی تنها در نوع خود بسیار منحصربفرد هستند و ارزش این را دارند که دوباره تماشا شوند.

  • 14
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش