شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳
۱۰:۴۷ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۵۰۸۷۵
فیلم و سینمای جهان

۸ فیلم برتر درباره‌ی گرفتار شدن در دریا و جنگ با طبیعت برای بقا

فیلم سینمایی,فیلم درباره‌ی گرفتار شدن در دریا و جنگ با طبیعت برای بقا

با نگاهی به تاریخ سینما تعداد زیادی فیلم دریایی پیدا می‌کنید که داستان انسان‌هایی که در دریا و اقیانوس گرفتار شدند و باید برای زنده ماندن با طبیعت بی‌رحم بجنگند را روایت می‌کنند اما چرا این آثار طرفداران زیادی دارند؟ پاسخ این است که هیچ چیزی وحشتناک‌تر از احساس ناامیدی و ترس ناشی از سرگردانی در مکانی کیلومترها دورتر از خشکی نیست، در حالی که شانس زنده ماندن لحظه به لحظه کم‌تر می‌شود. حالا تصور کنید در این اوضاع آشفته با یک کوسه‌ی انسان‌خوار یا ارواح سرگردانی که احتمالا با شما در کشتی گیر افتادند هم مواجه شوید!

اگر بدانید بسیاری از این داستان‌ها تخیلی نیستند و ریشه در واقعیت دارند، هنگام تماشای آثاری از این دست احتمالا بیش‌تر وحشت‌زده شوید. در حقیقت هر کدام از ما می‌توانیم به طور بالقوه‌ یک نجات‌یافته‌ی تنها بر سطح آبی بی‌کران اقیانوس باشیم و برای زنده ماندن دست و پا بزنیم.

یکی دیگر از دلایل علاقه‌ی فیلم‌سازان به ساخت آثاری با محوریت گرفتار شدن در دریا، علاوه بر علاقه‌ی مخاطب، فیلم‌برداری در لوکیشن محدود است که بودجه‌ی ساخت این آثار را به صورت قابل‌توجهی پایین می‌آورد. همین مورد هم باعث می‌شود با تعدادی داستان مشابه سروکار داشته باشیم که در بیش‌تر موارد از کیفیت قابل قبولی هم برخوردار نیستند؛ به همین دلیل به سراغ ۸ مورد از بهترین فیلم‌های دریایی درباره‌ی گیر افتادن در دریا و جنگ با طبیعت بی‌رحم برای بقا، می‌رویم.

۸- سکوت قبرستانی (Dead Calm)

فیلم سینمایی,فیلم درباره‌ی گرفتار شدن در دریا و جنگ با طبیعت برای بقا

سال انتشار: ۱۹۸۹

کارگردان: فیلیپ نویس

بازیگران: سام نیل، نیکول کیدمن، بیلی زین

امتیاز IMDb فیلم: ۶.۸ از ۱۰

امتیاز راتن تومیتوز فیلم: ۸۳ از ۱۰۰

اگر قرار باشد فیلمی فقط با سه بازیگر مقابل دوربین برود، یکی از بهترین ترکیب‌های ممکن نیکول کیدمن، سام نیل و بیلی زین است. حالا تصور کنید در یک قایق گیر افتاده باشند و برای بقا و نجات از دست یک قاتل دیوانه تلاش کنند؛ این سناریوی جذابی است که در سکوت قبرستانی که یکی از هیجان‌انگیزترین فیلم‌های دهه‌ی ۸۰ میلادی هم لقب گرفته، به وقوع می‌پیوندد.

ماجرا این فیلم دریایی درباره‌ی زوج جوانی (نیکول کیدمن و سام نیل) است که با از دست دادن نوزادشان، شرایط روحی بدی را تجربه می‌کنند تا این که تصمیم می‌گیرند برای استراحت و تمدد اعصاب با قایق سفر دریایی دونفره‌ای را تجربه کنند. آن‌ها در میانه‌ی سفر، مرد مرموزی (بیلی زین) که ادعا می‌کند تنها نجات‌یافته‌ی یک کشتی است را پناه می‌دهند، فارغ از این که این مورد غریبه آن طور که به نظر می‌رسد، نیست و زوج داستان با ماجرای خطرناکی رو به رو شدند.

سکوت قبرستانی یک تریلر هیجان‌انگیز تمام عیار است و نشان می‌دهد برای ساخت یک فیلم درجه یک و تماشایی نیازی به بودجه‌ی هنگفت نیست و با هزینه‌ی کم هم می‌توان اثر آبرومندی تولید کرد.

۷- آب سنگ (The Reef)

فیلم سینمایی,فیلم درباره‌ی گرفتار شدن در دریا و جنگ با طبیعت برای بقا

سال انتشار: ۲۰۱۰

کارگردان: اندرو ترائوکی

بازیگران: دیمین والش هاولینگ، زوئی نیلور، گیتون گرانتلی

امتیاز IMDb فیلم: ۵.۸ از ۱۰

امتیاز راتن تومیتوز فیلم: ۸۰ از ۱۰۰

این فیلم استرالیایی یکی از مهجورترین گزینه‌های فهرست است که از قضا بسیار هم هیجان‌انگیز است. فیلم ماجرای گروهی دختر و پسر جوان را دنبال می‌کند که تصمیم می‌گیرند با یک قایق بادبانی، سفر تفریحی کوتاهی را آغاز کنند اما از آنجایی که اصلا خوش‌شانس نیستند به یک آب سنگ یا صخره‌ی دریایی برخورد می‌کنند و قایق واژگون می‌شود اما این تازه آغاز بدبختی‌هایشان است و یک کوسه‌ی سفید غول‌پیکر تصمیم می‌گیرد تک‌تک سرنشینان را سر صبر ببلعد!

یکی از نکات جالب آب سنگ این است که برخلاف سایر آثار مبتنی بر کوسه‌های آدم‌خوار که اتفاقا تعدادشان هم کم نیست، در آن از جلوه‌های ویژه‌ی کامپیوتری استفاده نشده و در عوض از تصاویر واقعی کوسه‌ی سفید بهره برده است؛ به همین دلیل همه چیز کاملا واقعی به نظر می‌رسد و آب سنگ یکی از پرتنش ترین فیلم‌های ساخته شده درباره‌ی کوسه‌ها است.

سطح تنش در این فیلم دریایی هیجان‌انگیز هیچ وقت کاهش پیدا نمی‌کند و ۹۰ دقیقه‌ی تمام به مخاطب فرصت نفس کشیدن نمی‌دهد. آب سنگ شاید داستان تکراری را دنبال کند و یکی از اورجینال ترین فیلم‌های این فهرست نباشد اما مطمئنا از هیجان‌انگیزترین‌ها است.

۶- تایتانیک (Titanic)

فیلم سینمایی,فیلم درباره‌ی گرفتار شدن در دریا و جنگ با طبیعت برای بقا

سال انتشار: ۱۹۹۷

کارگردان: جیمز کامرون

بازیگران: لئوناردو دی کاپریو، کیت وینسلت، بیلی زین، کتی بیتس، فرانسیس فیشر

امتیاز IMDb فیلم: ۷.۸ از ۱۰

امتیاز راتن تومیتوز فیلم: ۸۹ از ۱۰۰

تایتانیک ثابت می‌کند که کشتی‌های بزرگ‌تر همیشه بهترین نیستند. این کشتی غول‌پیکر ۳۳۲۰ سرنشین داشت که پس از برخورد به کوه یخ سرنگون شد و بیش‌تر آن‌ها در اقیانوس غرق شدند. این تراژدی واقعی دردناک در فیلم پرهزینه‌ی جیمز کامرون به تصویر کشیده شده و یکی از تاثیرگذارترین فیلم‌های عاشقانه تاریخ سینما لقب گرفته است.

فیلم احساساتی از قبیل ترس، وحشت و ناامیدی که مسافران در لحظات پایانی زندگی‌شان تجربه کردند را به خوبی به تصویر می‌کشد. در این که مقیاس وسیع مرگ و ویرانی حادثه‌ی غرق شدن تایتانیک، فیلم کامرون را تاثیرگذارتر کرده است شکی نیست اما یکی از دلایل دیگر این همذات پنداری عمیق، تماشای سه‌ساعته‌ی رابطه‌ی عاشقانه‌ی زوج دوست‌داشتنی به نام جک (لئوناردو دی کاپریو) و رز (کیت وینسلت) است. در حقیقت با دنبال کردن عاشقانه‌های ممنوعه‌ی آن‌ها نزدیکی و صمیمیت بیش‌تری با این زوج احساس می‌کنیم و به همین دلیل هم پایان فیلم دردناک‌تر و ویران‌کننده‌تر از آثار هم‌تراز است.

تایتانیک به عنوان یکی از بهترین آثار جیمز کامرون شناخته می‌شود و در تاریخ سینما برای همیشه ماندگار شد. این فیلم برنده‌ی ۱۱ جایزه‌ی اسکار از جمله بهترین فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین ترانه و بهترین فیلم‌برداری شد.

۵- آب‌های آزاد (Open Water)

فیلم سینمایی,فیلم درباره‌ی گرفتار شدن در دریا و جنگ با طبیعت برای بقا

سال انتشار: ۲۰۰۳

کارگردان: کریس کنتیس

بازیگران: بلانچارد راین، دانیل تراویز

امتیاز IMDb فیلم: ۵.۸ از ۱۰

امتیاز راتن تومیتوز فیلم: ۷۱ از ۱۰۰

آب‌های آزاد یکی دیگر از فیلم‌های کم هزینه‌ی این فهرست است که بر اساس داستان واقعی ساخته شده و به اندازه‌ای دلهره‌آور است که کاملا میخکوبتان می‌کند. فیلم ماجرای یک زوج جوان آمریکایی را دنبال می‌کند که تصمیم می‌گیرند در تعطیلات غواصی اسکوبا را امتحان کنند. همه چیز در ایده آل‌ترین حالت ممکن است تا این که کشتی تفریحی، آن‌ها را در دریا جا می‌گذارد و زوج جوان میان لشکر کوسه‌ها سرگردان می‌شوند.

این فیلم دریایی با بودجه‌ی بسیار محدودی ساخته شده که همین عامل هم نوعی حس واقع‌گرایی اعصاب خردکن را به مخاطب منتقل می‌کند؛ به طوری که در مدت ۸۰ دقیقه قلبتان در دهانتان است و فرصت نفس کشیدن ندارید.

۴- طوفان سفید (White Squall)

فیلم سینمایی,فیلم درباره‌ی گرفتار شدن در دریا و جنگ با طبیعت برای بقا

سال انتشار: ۱۹۹۶

کارگردان: ریدلی اسکات

بازیگران: جف بریجز، کارولین گودال، جان سوج، رایان فیلیپ، اسکات ولف

امتیاز IMDb فیلم: ۶.۶ از ۱۰

امتیاز راتن تومیتوز فیلم: ۵۸ از ۱۰۰

طوفان سفید اصطلاحی است که به طوفان‌های شدید و ناگهانی می‌گویند که در دریا اتفاق می‌افتد و از آنجایی که هیچ علائمی از جمله ابرهای سیاه یا تغییرات آب و هوایی تدریجی را بروز نمی‌دهد، پیش‌بینی آن بسیار سخت است و یکی از خطرات بالقوه‌ی سفرهای دریایی به حساب می‌آید. فیلم هیجان‌انگیز ریدلی اسکات هم این نوع طوفان را هدف قرار گرفته و بر اساس یک داستان واقعی است.

ماجرا درباره‌ی گروهی از پسرهای نوجوان پرشر و شور است که برای یاد گرفتن فنون دریانوردی یا به قول والدینشان درس زندگی، در تعطیلات راهی یک سفر دریایی با قایق بادبانی می‌شوند اما همان طور که از نام فیلم برمی‌آید درگیر طوفان سفید می‌شوند و کاپیتانِ قایق (جف بریجز) باید این گروه نوجوان را از دل دریا نجات دهد.

داستان طوفان سفید بر اساس ماجرای واقعی قایق بادبانی آلباتروس در سال ۱۹۶۱ است که در اثر طوفان سفید به سرنوشت فاجعه‌باری ختم شد. ریدلی اسکات نه تنها بر آسیب‌های جبران ناپذیر این حادثه تمرکز کرده بلکه از آنجایی که زمان زیادی را صرف توسعه‌ی شخصیت‌های در آستانه ی بلوغ کرده، تماشای این تراژدی برای مخاطب دردناک‌تر هم می‌شود.

۳- شناور (Adrift)

فیلم سینمایی,فیلم درباره‌ی گرفتار شدن در دریا و جنگ با طبیعت برای بقا

سال انتشار: ۲۰۱۸

کارگردان: بالتاسار کورماکور

بازیگران: شین وودلی، سم کلفلین

امتیاز IMDb فیلم: ۶.۶ از ۱۰

امتیاز راتن تومیتوز فیلم: ۶۹ از ۱۰۰

شناور هم مانند تایتانیک بر اساس یک رویداد واقعی ساخته شده ولی در مقیاس خیلی کوچک‌تر. این فیلم اقیانوسی درباره‌ی زوج جوانی (شین وودلی و سم کلفلین) است که پس از طوفان ریموند در سال ۱۹۸۳، وسط اقیانوس آرام سرگردان می‌شوند و باید با یک قایق آسیب‌دیده و بدون رادیو راهشان را به سمت هاوایی پیدا کنند.

شناور هم همان کاری را انجام می‌دهد که جیمز کامرون با تایتانیک انجام داد؛ فیلم نه تنها بر جنبه‌های فاجعه‌بار و تلاش برای بقا تمرکز دارد بلکه بر پیوند صمیمانه و عاشقانه‌ی میان این زوج هم متمرکز است که باعث می‌شود این تراژدی دردناک‌تر از آثار هم‌ترازش باشد.

شناور ملغمه‌ی کاملی از احساسات عاشقانه، وحشت ناشی از تنها ماندن در دریا، ناامیدی مطلق و در نهایت میل به زندگی است که از هر چیزی قوی تر است و از دختری ظریف و بی دست و پا موجودی می‌سازد که با تمام وجود برای بقا می‌جنگد.

۲- آب‌های کم عمق (The Shallows)

فیلم سینمایی,فیلم درباره‌ی گرفتار شدن در دریا و جنگ با طبیعت برای بقا

سال انتشار: ۲۰۱۶

کارگردان: ژاومه کویت-سرا

بازیگران: بلیک لایولی، اسکار جاندا، برت کالن

امتیاز IMDb فیلم: ۶.۳ از ۱۰

امتیاز راتن تومیتوز فیلم: ۷۸ از ۱۰۰

بلیک لایولی با الهام از فیلم مینیمال «مدفون» (Buried) با بازی همسرش رایان رینولدز که تماما در تابوت می‌گذشت، با ژاومه کویت-سرا در فیلم دریایی ترسناک آب‌های کم عمق در ژانر بقا همکاری کرد. داستان درباره‌ی دختر موج‌سواری است که پس از مرگ مادرش به ساحلی سفر می‌کند که او را در آن جا باردار بوده. تا این که در یکی از موج‌سواری هایش در دریا سرگردان می‌شود و در معرض تهدید کوسه ای قرار می‌گیرد که او را احاطه کرده است.

جالب است بدانید بیش‌تر سکانس‌های این فیلم دریایی در آب‌های کم عمق در یک محفظه فیلم‌برداری و از صفحه‌ی آبی برای جلوه‌های ویژه استفاده شده است. همچنین کوسه‌ی سفید تماما به صورت کامپیوتری طراحی شده اما نتیجه با گذشت چند سال همچنان فوق‌العاده واقع‌گرایانه است و به شما این احساس را می‌دهد که انگار به همراه او در دریا گیر افتادید!

۱- زندگی پی (Life of Pi)

فیلم سینمایی,فیلم درباره‌ی گرفتار شدن در دریا و جنگ با طبیعت برای بقا

سال انتشار: ۲۰۱۲

کارگردان: انگ لی

بازیگران: سورج شارما، عرفان خان، تابو، عادیل حسین، ژرار دوپاردیو

امتیاز IMDb فیلم: ۷.۹ از ۱۰

امتیاز راتن تومیتوز فیلم: ۸۶ از ۱۰۰

زندگی پی یکی از تحسین‌شده‌ترین فیلم‌های دریایی است که در مجموع نامزد ۱۱ جایزه‌ی اسکار شد که از این میان ۴ جایزه از جمله بهترین کارگردانی، بهترین موسیقی متن، بهترین فیلم‌برداری و بهترین جلوه‌های ویژه را از آن خود کرد. ماجرا درباره‌ی پسر هندی ۱۶ ساله ای به نام پی پاتل (سورج شارما) است که پس از غرق شدن یک کشتی اقیانوس‌پیما خودش را به قایق نجات می رساند، فارغ از این که دردسرهایش تازه آغاز و با یک ببر بنگال درنده وسط اقیانوس گرفتار شده است.

فیلم از ابتدا تا انتها مجذوب‌کننده است زیرا این زوج ناهمگون کم کم یاد می‌گیرند که به یکدیگر اعتماد کنند و برای بقا بجنگند. زندگی پی از نظرِ جلوه‌های بصری خیره‌کننده است و یک کلاس تمام عیار به حساب می‌آید. همچنین شیوه ی متفاوت داستان‌گویی فیلم از آن چیزی که فکر می‌کنید جذاب‌تر است.

digikala.com
  • 12
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش