شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳
۲۰:۵۰ - ۰۵ شهریور ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۶۰۳۲۴
فیلم و سینمای جهان

۱۰ فیلم ترسناک در مورد اینفلوئنسرهای شبکه های اجتماعی؛ از Clickbait تا Unfriended

بهترین فیلم های ترسناک در مورد اینفلوئنسرها,فیلم درباره اینفلوئنسر

روزیاتو | همان طور که رسانه های اجتماعی و عصر دیجیتال هر روز بیش از پیش افراد را در تمام جنبه های زندگی روزمره شان تحت تاثیر قرار می دهند، کاملاً منطقی به نظر می رسد که این موضوع نیز وارد ژانر وحشت شود. حتی چندین فیلم ترسناک هم وجود دارند که به سبک ویدیوهای وایرال یا استریم های زنده فیلمبرداری می شوند. برخی از این فیلم ها مسلماً ممکن است بازگوکننده داستان های ترسناک کلاسیک، تنها با یک پیچش دیجیتالی، باشند.

بهترین فیلم های ترسناک در مورد اینفلوئنسرها,فیلم درباره اینفلوئنسر

بسیاری از داستان های ترسناک کلاسیک، ماهیتی اخلاقی در بطن خود دارند و فیلم های ترسناک با موضوع شبکه های اجتماعی نیز از این قاعده مستثنی نیستند. اغلب اوقات، چیزهایی مانند اذیت و آزار سایبری یا وسواس برای اعمال قدرت و نفوذ، فقط باید توسط قدرت های تاریکی که وجود دارند مجازات شوند. در واقع، برخی از این فیلم ها خطرات واقعی مرتبط با رسانه های اجتماعی در زندگی واقعی را برجسته می سازند. بدین بهانه در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با ۱۰ فیلم ترسناک در مورد اینفلوئنسرهای شبکه های اجتماعی آشنا کنیم.

۱۰- We’re All Going to the World’s Fair (2021)‎

بهترین فیلم های ترسناک در مورد اینفلوئنسرها,فیلم درباره اینفلوئنسر

در ما همه به نمایشگاه جهانی می رویم، کیسیِ تنها با پدر بیوه اش زندگی می کند. او تصمیم می گیرد در یک چالش آنلاین به نام “چالش نمایشگاه جهانی” شرکت کند. کیسی سه بار به شکل ترانه می گوید که “می خواهم به نمایشگاه جهانی بروم”، سپس صفحه نمایش خود را با خون می پوشاند و یک ویدیوی کوتاه تماشا می کند. با این حال، کیسی در ویدئوی بعدی خود فاش می کند که قبلاً مشکل راه رفتن در خواب داشته و ادعا می کند که ظاهراً این مشکل در حال بازگشت است. او سپس ویدیویی عجیب را در قالب نسخه تحریف شده از چهره خود دریافت می کند و کاربری با نام “JLB” از کیسی می خواهد که با وی تماس بگیرد.

به کیسی هشدار داده می شود که این چالش ممکن است به زودی کنترل او را به دست بگیرد. فیلم های او روز به روز ترسناک تر شده و باعث می شود که او به فکر قتل پدرش بیفتد که جان خودش را نیز به خطر می اندازد. داستان با یک یادداشت مبهم به پایان می رسد: کیسی ادعا می کند که او تمام مدت با انجام چالش همراه بوده است، و JLB مدعی می شود که او بعدا با کیسی واقعی در زندگی واقعی اش دوست شده است.

۹- Clickbait (2021)‎

بهترین فیلم های ترسناک در مورد اینفلوئنسرها,فیلم درباره اینفلوئنسر

در ClickBit، دانشجویی به نام بیلی یک ولاگر مشهور است، اما خیلی زود متوجه می شود که ولاگر دیگری که از سرطان رنج می برد، نفوذ و قدرت او را تهدید می کند. سپس بیلی بعد از یک مهمانی توسط یک تعقیب گر موموز هدف قرار می گیرد. با این حال، مشخص می شود که این ماجرا موهبتی در ظاهری ترسناک برای حرفه آنلاین او است، چرا که او یک بار دیگر محبوب می شود. به همین دلیل، بیلی کاملاً خوشحال است و می خواهد که پرونده را حل نشده نگه دارد و تعقیب گر همچنان او را دنبال کند. یک کارآگاه وظیفه بررسی این پرونده را بر عهده می گیرد، اما به نظر می رسد آنقدر بی کفایت است که نمی تواند کمک قابل توجهی به حل این پرونده بکند.

با این حال، خوش شانسی بیلی بیش از حد زیاد خطرناک می شود، چرا که او توسط تعقیب گرش ربوده می شود. به نظر می رسد تنها امید بیلی هم اتاقی اش، اِما، باشد. به طور کلی، این داستان ترسناک به عنوان هجوی از این موضوع عمل می کند که چگونه افراد مایلند روح خود را فروخته، عقل سلیم را نادیده گرفته، همه چیز را برای ثروت، شهرت و موقعیتِ تبدیل شدن به اینفلوئنسرِ بزرگ بعدی فدا کنند.

۸- Kimi (2022)‎

بهترین فیلم های ترسناک در مورد اینفلوئنسرها,فیلم درباره اینفلوئنسر

فیلم کیمی نام خود را از یک اسپیکر هوشمند ساختگی می گیرد که کاربران را به خاطر الگوریتمی که دارد تحت نظر می گیرد. آنجلا چایلدز که از راه دور برای آمیگدال، شرکت سازنده اسپیکر کیمی، کار می کند، روزهای خود را در انزوا و تنهایی نسبتاً مطلق به سر برده و روی نرم افزار و تجزیه و تحلیل داده ها کار می کند. تنها تماس او با دنیای بیرون یک همسایه به نام تری است. یک روز، آنجلا ویدیویی تهدیدآمیز دریافت می کند که حمله ای را به تصویر می کشد و بعد از کمی متوجه می شود که این ویدیو ممکن است با بردلی هاسلینگ، مدیرعامل آمیگدال در ارتباط باشد.

وقتی آنجلا تلاش می کند تا این قتل را گزارش دهد، همه چیز به زیان خودش تمام شده و او خود را در کانون یک توطئه و لاپوشانی می بیند. طولی نمی کشد که آنجلا با آدم ربایانی روبرو می شود که قصد کشتن او را دارند. در نهایت باید گفت که این فیلم در مورد تکنولوژی جدید چندان سخت گیر نیست، چرا که ممکن است دستگاه کیمی تنها چیزی باشد که به آنجلا کمک می کند تا در زمان مناسب بر مهاجمان خود غلبه کند. البته یک تفنگ میخی کارآمد هم می تواند به همان اندازه مفید باشد.

۷- Spree (2020)‎

بهترین فیلم های ترسناک در مورد اینفلوئنسرها,فیلم درباره اینفلوئنسر

شخصیت کرت در فیلم Spree می خواهد اتفاق بزرگ بعدی در شبکه های اجتماعی باشد. به هر حال، این رویا زمانی در دسترس به نظر می رسد که حتی کودکی که پرستاری او را بر عهده دارد، نیز به یک ستاره پرطرفدار تبدیل شده است. کرت در حالی که برای یک برنامه سواری اشتراکی به نام اسپری کار می کند، یک استریم زنده در مورد آموزش چگونگی مشهور شدن خلق می کند. متاسفانه کرت برای جلب توجه هر کاری می کند، حتی اگر این کار کشتن مسافرانش باشد. با این حال، تنها بیننده کرت معتقد است که این قتل ها همه ساختگی هستند.

به زودی، کرت با ستاره های رسانه های اجتماعی بیشتری ملاقات می کند، و آن ها لزوماً از این ملاقات ها جان سالم به در نمی برند، اگر چه این قتل ها به کرت بینندگان بیشتری می دهند. به زودی مشخص می شود که این قتل ها شوخی نیستند، چرا که کرت با لقب “قاتل سواری اشتراکی” مشهور می شود، اما پلیس چیز زیادی برای دنبال کردن و دستگیری او ندارد. البته، پایین کشیدن این قاتل مرموز رفته رفته به علاقه و تمایل وایرال بعدی تبدیل شده و اکنون بسیاری برای معروف شدن در شبکه های اجتماعی به دنبال شکار کرت هستند.

۶- Followers (2021)‎

بهترین فیلم های ترسناک در مورد اینفلوئنسرها,فیلم درباره اینفلوئنسر
بهترین فیلم های ترسناک در مورد اینفلوئنسرها,فیلم درباره اینفلوئنسر

فیلم دنبال کنندگان یا فالوورها که با نام کاست (Cassette) نیز شناخته می شود، یک فیلم در ژانر ویدیو پیدا شده است که نشان می دهد شهرت اینترنتی تنها برای افراد در قید حیات و زندگان نیست. جانی کریگ می خواهد در رسانه های اجتماعی به یک اینفلوئنسر بزرگ تبدیل شود، اما پس از شرمنده شدن در انظار عمومی باید راه خود را پیدا کند. با این حال، او به زودی از یک منبع غیر منتظره کمک دریافت می کند. آپارتمانی که او با سه هم اتاقی خود در آن زندگی می کند، توسط شبحی از دهه ۱۹۹۰ به نام دان تسخیر شده است.

این ارواح خیلی زود در شبکه های اجتماعی وایرال می شوند و به زودی هم اتاقی هایش نیز به فکر راه اندازی شبکه های اجتماعی خود و اینلوئنسر شدن می افتند. حتی بکی که یک مشاور دانشجویی است، برای کمک به کسب وکار مشاوره زندگی خود نیز وارد این عرصه می شود. با این حال، این قدرت و شهرت ممکن است به قیمتی سنگین بدست بیاید، در شرایطی که شخصیت ها کم کم متوجه می شوند که در حقیقت کسی دیگر در حال کنترل همه چیز است. دنبال کنندگان به سبک ژانر “ویدیو پیدا شده” ساخته شده، که در دنیایی که ظاهراً همه چیز در آن ضبط می شود، کاملاً منطقی به نظر می رسد. حتی کیفیت ویدیوها نیز به آرامی تغییر می کند چرا که شخصیت ها توانایی خرید تجهیزات جدید را پیدا می کنند.

۵- Influencer (2022)‎

بهترین فیلم های ترسناک در مورد اینفلوئنسرها,فیلم درباره اینفلوئنسر

شخصیت مدیسون در فیلم اینفلوئنسر یک اینفلوئنسر حرفه ای است که تصمیم می گیرد از تعطیلات خود به تایلند به عنوان “سفر کاری” استفاده کند و تصاویر خود در حال ماجراجویی در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارد، در حالی که در واقعیت در یک هتل لوکس ساکن شده است. مدیسون به زودی با سی وی دوست می شود که اطراف منطقه را به او نشان می دهد. وقتی یک نفر به زور وارد اتاق مدیسون می شود همه چیز ترسناک می شود و او به این نتیجه می رسد که تا زمانی که گذرنامه اش را پس نگیرد باید در این کشور بماند.

مشخص می شود که نه تنها سی وی پشت این ماجراست، بلکه وی خیلی زود مدیسون را در جزیره ای دور افتاده رها می کند و اینفلوئنسر دیگری را هدف قرار می دهد. وقتی دوست پسر مدیسون به منطقه می آید و مشکوک می شود، سی وی باید به سرعت رد خود را گم کند. در نهایت مدیسون باید به تنهایی مقابل سی وی قرار بگیرد. در پایان، داستان هشدار می دهد که نباید زندگی تان را مجلل تر و باشکوه تر از آن چیزی که واقعا هست به نمایش بگذارید، زیرا ممکن است کسی بخواهد آن را از شما بگیرد.

۴- The Deep House

بهترین فیلم های ترسناک در مورد اینفلوئنسرها,فیلم درباره اینفلوئنسر

در خانه ای در اعماق، بن و تینا در سفری به اروپا و علاقه مند به بررسی مسائل ماوراءالطبیعه هستند. طبیعتاً این سفر در شبکه های اجتماعی منتشر می شود. در مدت حضور در فرانسه، به توصیه یکی از افراد محلی به نام پیر، آن ها در حال بررسی یک دریاچه دور افتاده بوده و به دنبال پیدا کردن خانه ای در اعماق آب ها هستند. متاسفانه، تحقیق در داخل خانه، اجساد شرور و ترسناک درون خانه را آزاد می کند.

در ادامه مشخص می شود که این خانه متعلق به خانواده ای بوده که قربانی های آیینی انجام می داده و توسط گروهی از مردم کشته شده اند. تنها پسر خانواده موفق به فرار شده و او کسی جز پیر نیست. ارواح می خواهند که بن و تینا نیز به خانواده کوچکشان بپیوندند، اما حتی اگر این دو موفق به فرار از نیروهای جادوی سیاه و نامیراها شوند، آن ها از قبل در آب های خطرناکی هستند.

۳- Talk To Me (2023)‎

بهترین فیلم های ترسناک در مورد اینفلوئنسرها,فیلم درباره اینفلوئنسر

با من حرف بزن با فیلم پنجه میمون در عصر رسانه های اجتماعی مقایسه شده است. مایا مادرش را از دست می دهد و در روز سالگرد مرگ مادرش سعی می کند با تازه ترین ترند وایرال روز که یک بازی است، ذهنش را از همه چیز دور کند. بازیکنان از یک دست مومیایی شده برای احضار ارواح استفاده می کنند که به آن ها اجازه می دهد تنها برای چند دقیقه بدن میزبان را در اختیار بگیرند. در جریان یک مهمانی، مایا و دوستانش این بازی ترسناک را امتحان می کنند. هر بازیکن تصویری مختصر به خود را دارد. بخش وایرال بازی از ارسال واکنش های بازیکنان در شبکه های اجتماعی ناشی می شود.

به زودی، حتی شکاکان نیز خود را شیفته این بازی می بینند. متاسفانه، بازیکنان خیلی زود و بیش از مقدار بی خطر در این بازی فرو بروند. ممکن است ارواح آزاد شده باشند و دیگر به این راحتی قابل کنترل نباشند.

۲- Deadstream (2022)‎

بهترین فیلم های ترسناک در مورد اینفلوئنسرها,فیلم درباره اینفلوئنسر

در Deadstream، شان یک تولید کننده محتوای از اعتبار افتاده است که هم حامیان مالی و هم طرفداران خود را به خاطر یک ویدیوی بحث برانگیز از دست داده است. به نظر می رسد آخرین امید او این است که در خانه ای جن زده به نام “عمارت مرگ” زندگی کند، خانه ای که گفته می شود روح یک وارث مرده با علاقه به شعر و رمز و راز آن را تسخیر کرده است. حتی گزارش های مربوط به مرگ های مرتبط با خانه نیز او را از این کار باز نمی دارد. در یک پیچش نسبت به کلیشه های کلاسیک ژانر وحشت، شان ممکن است حمایت مالی اسپانسرش را از دست بدهد، اگر خیلی زود استریم ماجرا را متوقف کند و به بخشی از خانه را از چشم دوربین خود و مخاطبان دور نگه دارد.

شان، در ادامه، زمانی که کریسی، یکی از طرفدارانش، در خانه به او ملحق می شود، با همراهی غیرمنتظره روبرو می شود. از بخت بد شان، او کمی عجولانه عمل می کند و یک نماد مرموز در خانه را که در واقع محافظ اوست، نابود می کند. طبیعتاً روح هم از آنچه شان فکر می کند به او نزدیک تر است. به نظر می رسد که وارث به دنبال مخاطبی برای اشعار خود است و این موضوع به بینندگان یادآوری می کند که رسانه های اجتماعی ممکن است مدرن به نظر برسند، اما تمایل وسواس گونه برای اعتبار پیدا کردن یک طبیعت انسانی است.

۱- Unfriended (2015)‎

داستان فیلم Unfriended با مرگ یک دانش آموز دبیرستانی به نام لورا بارنز شروع می شود، پس از اینکه یک ویدیوی تحقیرآمیز و شرم آور از او به صورت آنلاین پخش شده است. یک سال بعد، بهترین دوست سابق او، بلر، در یک چت گروهی است که توسط یک مزاحم به نام “بیلی ۲۲۷” مورد آزار و اذیت قرار می گیرد. با این حال، بلر خیلی زود متوجه می شود که این حساب قبلاً به لورا تعلق داشته است.

لورا با تهدید به مرگ موفق می شود اعضای گروه را مجبور به اعتراف به کارهای وحشتناکشان کند. حتی تلاش برای تماس با پلیس، لورا را آن سوی خط قرار می دهد. هر کدام از بازیکنان به شیوه ای وحشتناک یکی پس از دیگری می میرند، تا اینکه بلر با لورا تنها می ماند. در ادامه مشخص می شود که هر کدام از دوستان به نحوی در تحقیر لارا دخالت داشته اند، پیش از اینکه روح او آخرین قهقهه اش را بزند.

  • 18
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش