دوشنبه ۰۳ دی ۱۴۰۳
۱۴:۱۴ - ۰۹ شهریور ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۶۰۶۴۳
فیلم و سینمای جهان

۱۰ فیلم اکشن ناب و دیدنی مکزیکی؛ از Desierto تا Hell

فیلم سینمایی,10 فیلم اکشن ناب و دیدنی مکزیکی

روزیاتو | مکزیک سال هاست که به تولید تله فیلم های شگفت انگیز و سریال های درام جذاب معروف است، اما این کشور فیلم های بسیار خوبی را نیز، به ویژه در ژانر اکشن، تولید کرده است. اکثر این فیلم ها حول محور جرم و جنایت هستند که با توجه به اینکه این کشور سال هاست با معضل کارتل های خطرناک مواد مخدر دست و پنجه نرم می کند، کاملاً قابل درک است.

فیلم سینمایی,10 فیلم اکشن ناب و دیدنی مکزیکی

تعدادی از پروژه های هالیوودی وجود دارند که به موضوع مکزیک مربوط می شوند اما در این فهرست، تنها فیلم هایی که در مکزیک تولید شده اند واجد شرایط مورد نظر ما هستند. بسیاری از آن ها با بودجه های بسیار پایین تری نسبت به فیلم های هالیوودی یا داستانی مشابه ساخته شده اند، از این رو لوکیشن های محدود و بازیگران کمتر شناخته شده ای دارند، اما هنوز هم به لطف روایت های قوی و سکانس های اکشن خوش ساختشان، هیجان انگیز هستند. برای طرفداران ژانری که امیدوارند بدانند همسایه هالیوود چه چیزهایی برای ارائه دارد، این فیلم ها جای خوبی برای شروع هستند. در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با ۱۰ فیلم برتر و ناب سینمای اکشن مکزیک آشنا کنیم که به اندازه فیلم های هالیوودی ارزش تماشا دارند.

۱۰- Desierto (2015)‎

فیلم سینمایی,10 فیلم اکشن ناب و دیدنی مکزیکی

وقتی صحبت از فیلم هایی است که در زمان ایده آل اکران شده اند، شما فیلم Desierto ساخته جوناس کوارون را خواهید داشت که درست زمانی اکران شد که ترامپ به خاطر سیاست های جنجالی مرزی اش نامزد انتخابات ریاست جمهوری شده و سرخط خبرهای رسانه های مهم را به خود اختصاص داده بود. این تریلر اکشن به موضوعات مهاجرت و بیگانه هراسی پرداخته و این کار را از طریق پرداختن له ماجرای یک شکارچی خرگوش به نام سم انجام می دهد. تمرکز اصلی او بدست آوردن غذا است، اما او دوست ندارد مکزیکی هایی را ببیند که دزدکی از مرز عبور می کنند، بنابراین او سیاست شلیک به محض دیدن را برای هر مهاجری که ببیند، اتخاذ می کند.

این فیلم نماینده مکزیک در بخش بهترین فیلم خارجی زبان اسکار در سال ۲۰۱۵ بود و با استقبال خوبی مواجه شد. این فیلم بسیار قوی آغاز می شود، جایی که مکزیکی های خوش بین و امیدوار با یک کامیون به مرز مکزیک و ایالات متحده می روند. در این سکانس ابتدایی زنی را می توان دید که انجیل می خواند و همراهانش را با اسرائیلی هایی که از مصر فرار می کردند مقایسه می کند. شوربختانه او و دوستانش هرگز به سرزمین موعود نمی رسند. وقتی کامیون خراب می شود و سم آن ها را می بیند، اوضاع آشفته می شود. مرد جنایتکار قبل از اینکه همه چیز به دوئل بین او و قهرمان داستان، موسی، ختم شود، همه پناهجویان مکزیکی را به شیوه ای وحشیانه به قتل می رساند.

۹- El Mariachi (1992)‎

فیلم سینمایی,10 فیلم اکشن ناب و دیدنی مکزیکی

قبل از دسپرادو و روزی روزگاری در مکزیک، اِل ماریاچی – اولین قسمت کمتر شناخته شده از سه گانه مکزیک – وجود داشت. این فیلم با بازی کارلوس گالاردو (به جای آنتونیو باندراس که در دو دنبال ه دیگر نقش اصلی داستان بود) و استودیو فیلمسازی Los Hooligans Productions به کارگردانی رابرت رودریگز با هزینه تنها ۷,۰۰۰ دلار ساخته شده است. این فیلم در ادامه در کتاب رکوردهای جهانی گینس به عنوان کم هزینه ترین فیلم با فروش بیش از ۱ میلیون دلار شناخته شد.

داستان اِل ماریاچی حول یک موسیقیدان محلی بی نام می چرخد که با یک مجرم خشن که با یک قاچاقچی محلی مواد مخدر درگیری دارد، اشتباه گرفته می شود. بنابراین نوچه های رئیس جنایتکار شروع به تعقیب گیتارزن داستان کرده و او را مجبور به مبارزه می کنند. برای پروژه ای که به چنین بودجه اندکی متکی است، سکانس های اکشن فیلم بسیار خیره کننده هستند. این فیلم تاییدی است بر اینکه گاهی اوقات اصول اولیه فیلمسازی به اندازه کافی خوب هستند و فیلمسازان تازه کار مجبور نیستند هزینه زیادی برای جلوه های ویژه کامپیوتری، لوکیشن یابی و انفجارهای بزرگ صرف کنند. این فیلم بدون شک یکی از مهم ترین و بهترین فیلم های اول کارگردانان دهه ۹۰ است و رابرت رودریگز به خاطر اینکه همه چیزهای هیجان انگیز سینمایی را در فیلم خود جای داده شایسته ستایش است.

۸- Cruz Diablo (1934)‎

فیلم سینمایی,10 فیلم اکشن ناب و دیدنی مکزیکی

فرناندو د فوئنتس کارائو (ملقب به “جان فورد مکزیکی”) به عنوان یکی از بزرگ ترین فیلمسازان تاریخ مکزیک شناخته می شود و بسیاری از بهترین آثار او در آغاز عصر صدای سینما ساخته شدند. از محبوب ترین آثار او می توان به کروز دیابلو اشاره کرد که در آن مفاهیم رابین هود و زورو را وام می گیرد و تم های فرعی و عناصر منحصر به فرد سبک فیلمسازی خود را با آن ها ترکیب می کند. این فیلم که در قرن شانزدهم میلادی روایت می شود، داستان یک شمشیرزن نقابدار را دنبال می کند که از ثروتمندان دزدی کرده و پیشانی آن ها را با شکل صلیب علامت گذاری می کند.

برای یک فیلم ساخته شده در دهه ۳۰، سکانس های مبارزه این فیلم فوق العاده و بسیار باکیفیت است. به نظر می رسد آدم بدهایی که هدف شمشیر شخصیت دیابلو قرار می گیرند، واقعا آسیب می بینند و تنها به خاطر لباس های پاره شده شان ناراحت نیستند، برخلاف کلیشه ای که معمولاً در فیلم های دیگر از این دست دیده می شود. علاوه بر این، قهرمان داستان در طول فیلم با دادن ده ها ماموریت همواره مشغول فعالیت اکشن است. وقتی در حال دزدی نیست، دیابلو در تلاش برای جلوگیری از یک عروسی غیرقانونی یا تسلی دادن یک مادر غمگین است. این فیلم از آن دست فیلم هایی است که باید به صورت رنگی بازسازی شود، زیرا تنها چیزی که نقطه ضعفش به شمار می آید، جلوه های بصری ضعیف آن است.

۷- Miss Bala (2011)‎

فیلم سینمایی,10 فیلم اکشن ناب و دیدنی مکزیکی

نسخه بازسازی آمریکایی دوشیزه گلوله که در سال ۲۰۱۹ منتشر شد توجهات زیادی را به خود جلب کرد، اما در مقایسه با نسخه اصلی ضعیف تر بود. وقایع نسخه مکزیکی حول محور دختری به نام لورا گوررو، زن جوان مکزیکی که رویای تبدیل شدن به یک ملکه زیبایی را در سر می پروراند، چیزی که در ابتدا سخت به نظر می رسد، اما وقتی گانگسترها او را به زور وارد یک معامله معاوضه ای می کنند، آسان تر می شود. آن ها در ازای انجام چند کار، رقابت را برای او آسان خواهند کرد. این فیلم بر اساس سرگذشت لارا زونیگا، برنده مسابقه دوشیزه سینالوآ در سال ۲۰۰۸ ساخته شده است.

در حالی که نسخه بازسازی سخت می تواند بین سکانس های اکشن و یک روایت جذاب تعادل برقرار کند، نسخه اصلی این کار را بی دردسر انجام می دهد. همان طور که انتظار می رود، لارا از این تصمیم پشیمان می شود. تمایل او به استفاده از راه های میانبر در نهایت به ضررش تمام می شود. با این حال، فیلم در چند روایت فرعی هوشمندانه وارد می شود تا مطمئن شود که او همچنان قربانی داستان است. به هر حال، او بخشی از یک جامعه فقیر است که در آن همه به شدت در تلاش برای گذران زندگی شان هستند.

۶- Dance with the Devil (1997)‎

فیلم سینمایی,10 فیلم اکشن ناب و دیدنی مکزیکی

خاویر باردم انواع شخصیت ها را بازی کرده است، اما شهرت او بیشتر از بازی اش در فیلم های خشن و ترسناک نشأت می گیرد. به غیر از آنتون چیگور در فیلم کشوری برای پیرمردها نیست و رائول سیلوا در اسکای فال، رومئو دولورسا هم یکی از نقش های ماندگار و خشن اوست. این شخصیت با بازی او در رقص با شیطان ظاهر می شود، جایی که او در همه اشکال شرارت، از دزدی از بانک ها گرفته تا فروش جنین های انسانی یخ زده به یک تولیدکننده کرم های مرطوب کننده آرایشی درگیر می شود.

این فیلم یک اوج شبیه داستان رومئو و ژولیت دارد که در آن رومئو با زنی به نام پردیتا دورانگو برای انجام برخی از جنایاتش همکاری می کند. جذابیت متقابل بین این دو بسیار تماشایی است و هماهنگی آن ها در مواقع دفاع از خود و انجام حملات نیز بسیار هیجان انگیز است. ماهیت خلاقانه جنایت های این دو نیز رقص با شیطان را قادر می سازد تا از دیگر فیلم های اکشن جنایی استاندارد متمایز باشد.

۵- Hell (2010)‎

فیلم سینمایی,10 فیلم اکشن ناب و دیدنی مکزیکی

جهنم (El Infierno) تنها یک داستان در مورد درگیری های گروه های خلافکار و قاچاقچیان مواد مخدر نیست. این فیلم موضوعاتی مانند مهاجرت، فقر و خانواده را از طریق ماجراهای شخصیت اصلی داستانش، اِل بنی، پوشش می دهد. او پس از دیپورت شدن از آمریکا تصمیم می گیرد سرباز پیاده نظام قاچاقچیان باشد و خیلی زود به عنوان مرگبارترین عضو سازمان شهرت پیدا می کند. با این حال، ال بنی به سرعت متوجه می شود که تجارت مواد مخدر آن طور که انتظار داشت سودآور و لاکچری نیست.

لوئیس استرادا، کارگردان، از برخی وقایع جهنم برای ارائه نقدی سیاسی استفاده می کند. به عنوان مثال، تصمیم رئیس جمهور فلیپه کالدرون برای مقابله با کارتل ها با استفاده از نیروی قهریه، نتیجه خوشایندی در بر نداشته و تولید و اقتصاد این کشور را تحت تاثیر قرار می دهد. در عوض، استدلال می شود که فقر چیزی است که ابتدا باید با آن مقابله شود. برای کسانی که کم تر به روشنفکری اهمیت می دهند، تیراندازی های خشونت آمیز بی شمار و سطح بالای خشونت این فیلم، آن را به اثری ارزشمند برای تماشا تبدیل می کند.

۴- Bring Me the Head of Alfredo Garcia (1974)‎

فیلم سینمایی,10 فیلم اکشن ناب و دیدنی مکزیکی

پس از شکست تجاری وسترن پت گرت و بیلی کوچیکه (Pat Garrett and Billy the Kid)، مترو گلدوین مایر دیگر تمایلی به همکاری با سم پکینپا، کارگردان مشهور نداشت و به همین خاطر او به مکزیک رفت و در آنجا با مشهورترین استودیوی فیلمسازی مکزیک در آن زمان یعنی استودیوس چوروبوسکو قرارداد بست. پکینپا با بودجه محدودی که به او پیشنهاد شد، بازیگران عمدتاً مکزیکی را به کار می گرفت و در ادامه فیلم تحسین شده سر آلفردو گارسیا را برایم بیاور را ساخت.

داستان فیلم ساده است: مردی دختر رئیس یک دارودسته خلافکار و قاچاقچی مکزیکی را باردار کرده و حالا این چهره قدرتمند دنیای زیرزمینی می خواهد این مرد را بکشد. این مجرم که با نام اِل هفه (El Jefe) شناخته می شود، ۱۰ هزار دلار جایزه برای سر معشوقه دخترش تعیین می کند، بدین ترتیب شکار آغاز می شود. سکانس های پرتنشی که در آن ها شخصیت اصلی داستان تقریباً دستگیر یا کشته می شود، نقاط قوت فیلم هستند و چنین لحظاتی به وفور در داستان دیده می شوند. به طور کلی، سر آلفردو گارسیا را برایم بیاور بسیار مستندگونه و خام به نظر می رسد، گویی تک تک حلقه های فیلم در تدوین نهایی گنجانده شده و هیچ برداشتی دور انداخته نشده است. این کارگردان حتی در ادامه علناً آزادی اعطا شده به خود در ساخت و تدوین این فیلم را تایید کرد. پکینپا در مصاحبه ای با مجله ورایتی گفت: «برای من، هالیوود دیگر وجود ندارد. مربوط به گذشته است. تصمیم گرفته ام در مکزیک بمانم چون معتقدم که می توانم از اینجا فیلم هایم را با آزادی بیشتری بسازم».

۳- Lola the Truck Driver (1983)‎

فیلم سینمایی,10 فیلم اکشن ناب و دیدنی مکزیکی

در سال های اخیر تعداد فیلم های اکشن با محوریت زنان افزایش یافته است اما در گذشته به ندرت می شد فیلمی با این ویژگی را پیدا کرد. در حالی که امثال آرنولد شوارتزنگر و چاک نوریس در دهه ۸۰ بر گیشه حکم می راندند، رزا گلوریا چاگویان در مکزیک به شهرت رسید. معروف ترین فیلم این بازیگر لولا راننده کامیون است که در آن وی نقش یک زن انتقام جو را بازی می کند که نه تنها کامیون پدرش را پس از کشته شدن تحویل می گیرد بلکه به سراغ اعضای کارتلی می رود که پدرش را به خاطر امتناع از قاچاق مواد مخدر به قتل رسانده اند.

لولا راننده کامیون از فرمول استانداردی پیروی می کند که در آن قهرمان داستان با تسویه حساب با گانگسترهای سطح پایین شروع می کند و به رئیس اصلی می رسد. علاوه بر این، این فیلم هیجان بیشتری نسبت به فیلم های اکشن آن دوران ارائه می دهد، زیرا با تعقیب و گریزهای بی پایان و تیراندازی های ممتد را با هم ترکیب شده است. علاوه بر این، الگوی لشکر یک نفره در فیلم به خوبی کار می کند زیرا قهرمان داستان نه سرباز سابق است و نه استاد هنرهای رزمی. او تنها زن بی گناهی است که در سوگ پدرش نشسته و سودای انتقام دارد.

۲- Car Crash (1981)‎

فیلم سینمایی,10 فیلم اکشن ناب و دیدنی مکزیکی

قبل از زیاده روی های دومینیک تورتو و نوچه هایش، دوران فیلم Car Crash بود، فیلمی محصول سینمای مکزیک با بازی برادر بزرگ تر جان تراولتا، جوی تراولتا. در این مسابقه، یک راننده ماشین مسابقه، به نام پل (تراولتا)، برای شرکت در یک مسابقه غیرقانونی و خطرناک در مکزیکوسیتی آماده می شود. از بخت بدش، فهمیدن اینکه چگونه برنده شود، تنها مشکل او نیست چرا که یک رئیس مافیای محلی وجود دارد که نمی خواهد او در این مسابقه شرکت کند.

مسابقه در مکزیک با انواع درگیری ها و زدوخوردها جریان پیدا می کند. به همان شیوه ای که فیلم هایی مانند سریع و خشن و مسابقه مرگ سکانس های اکشن را به چیزی تزریق می کنند که مسابقات معمولی ماشین رانی است، Car Crash هم همین کار را انجام می دهد، تنها با این تفاوت که مردان رئیس کارتل تمام تلاش خود را برای دخالت در مسابقه انجام می دهند. در اینجا، سرعت اکشن داستان نیز مانند سرعت رانندگان هیچ گاه کند نمی شود. همه چیز از ابتدا تا انتها آدرنالین بالایی دارد و تماشای آن را برای طرفداران اکشن و اتومبیل رانی ایده آل می سازد.

۱- Nicotina (2003)‎

فیلم سینمایی,10 فیلم اکشن ناب و دیدنی مکزیکی

نیکوتین به اندازه فیلم های هالیوودی که در زمان واقعی روایت می شوند، محبوب نیست، با این حال اگر بهتر نباشد، در همان سطح آن ها است. فیلم با استفاده از بدبیاری های شخصیت قهرمان خود، لولو، جرم و جنایت و لذت جویی را با هم ترکیب می کند. او که یک هکر با استعداد اهل مکزیکوسیتی است، برای مدت کوتاهی توسط کلاهبرداران استخدام می شود تا به چند حساب بانکی سوئیسی نفوذ کند. متاسفانه، او در نهایت فلش دیسکی اشتباهی را به آن ها تحویل می دهد، اقدامی که همه اتفاقات ناخوشایند ادامه داستان را برایش در پی دارد.

در روایت دیگری که به وضوح از فیلم پنجره پشتی آلفرد هیچکاک الهام گرفته شده، نشان داده می شود که او در حال جاسوسی از همسایه جذاب خود است، تا جایی که در اتاق او دوربین مخفی نصب کرده است. به طور کلی، در فیلم نیکوتین اتفاقات زیادی رخ می دهد، بنابراین هنگام تماشای این فیلم باید دقت زیادی داشته باشید. نیکوتین یک فیلم جذاب و شادی آور است، چون بخش عمده ای از سکانس های اکشن به جای لولو از شخصیت های فرعی نشأت می گیرد.

  • 17
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش