سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۱۹ - ۲۵ شهریور ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۶۱۷۴۳
فیلم و سینمای جهان

۱۰ فیلم جنگی که شخصیت قهرمان آن ها زن است؛ از Megan Leavey تا The Stopover

بهترین فیلم های جنگی با قهرمان زن,فیلم جنگی

روزیاتو | به گفته وزارت دفاع آمریکا، تا سال ۲۰۲۱ بیش از ۲۰۰ هزار زن در ارتش حضور داشتند که ۱۷.۳ درصد از نیروی وظیفه فعال این کشور را تشکیل می دادند. جالب اینکه هالیوود و دیگر صنایع فیلمسازی در سراسر جهان به ندرت فیلم های جنگی با حضور زنان در نقش اصلی می سازند. این موضوع شاید در گذشته که تعداد سربازان زن کمی پایین بودند منطقی به نظر می رسید اما در دوره فعلی، این روند قطعاً باید تغییر کند.

بهترین فیلم های جنگی با قهرمان زن,فیلم جنگی

مخاطبانی که به دنبال فیلم های جنگی با محوریت زنان هستند، ممکن است در گذشته باید خیلی می گشتند تا فیلم مورد نظرشان را پیدا کنند، اما امیدواریم که این فهرست کار را بسیار آسان تر نماید. فیلم های مورد اشاره یا شاهد حضور زنانی زنانی هستند که درست در مرکز اکشن در میدان نبرد قرار دارند یا در ظرفیت های مختلف به یک مجموعه بزرگ نظامی کمک می کنند. از همه مهم تر، بازی های همگی این شخصیت های زن برجسته هستند. بدین ترتیب در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با ۱۰ فیلم جنگی آشنا کنیم که نقش های اصلی آن ها را شخصیت های زن بازی می کنند.

۱۰- Megan Leavey (2012)‎

بهترین فیلم های جنگی با قهرمان زن,فیلم جنگی

سگ های نظامی در بسیاری از بهترین فیلم های جنگی نادیده گرفته می شوند، اما نه در فیلم مگان لیوی که در آن شخصیت اصلی به عنوان مربی نظامی یک سگ ارتشی خدمت می کند. در این فیلم، شاهد روایت این زن و سگش به نام رکس در حین استقرار در عراق هستیم، در حالی که بر موانع متعددی غلبه می کنند. با تیک تاک ساعت، پیوند آن ها قوی تر می شود و زمانی که دوران خدمت تمام می شود، به او اجازه داده می شود که سگش را به عنوان حیوان خانگی اش در کنار خود نگه دارد.

کاری که مگان لیوی بهتر از هر فیلم دیگری انجام می دهد این است که به مخاطبان نشان می دهد سگ های نظامی در زمان جنگ چقدر مهم و ارزشمند هستند. آن ها نه تنها دشمنان را به سرعت شناسایی می کنند، بلکه به راحتی تله ها و مواد انفجاری دست ساز را بو می کشند، در نتیجه سناریوهایی را مطرح می دهند که در آن سربازان، بدون کمک سگ ها، غافلگیر می شوند. لحظات احساسی در سراسر فیلم وجود دارد، به ویژه صحنه ای که در آن مگان و رکس هر دو در اثر انفجار یک تله انفجاری دست ساز در نزدیکی شان زخمی می شوند. خوشبختانه آن ها زنده می مانند.

۹- Testament of Youth (2014)‎

بهترین فیلم های جنگی با قهرمان زن,فیلم جنگی

بر اساس کتاب خاطرات ورا بریتین پرستار داوطلب انگلیسی، فیلم Testament of Youth روایت این شخصیت را به عنوان یک پزشک در طول جنگ جهانی اول دنبال می کند. از طریق شغل و وظیفه ورا، تمام وحشت های جنگ به نمایش گذاشته می شود. فریادهای سربازانی که زخمی شده اند، قطعاً بینندگان را به گریه می اندازد، اما این فیلم تنها با ترس و وحشتش تعریف نمی شود. در مرکز فیلم یک داستان عاشقانه دلگرم کننده هم وجود دارد که قرار است فضای غم انگیز داستان را کم رنگ کند.

همچنین عهد جوانی با توضیح چیزهایی که انتخاب های شغلی افراد را باعث می شوند، کار و تاثیر بیشتری از خود به جای می گذارد. برای ورا، او به این دلیل به جنگ می پیوندد که یک زن طرفدار تقویت زنان و یک فمینیست تمام عیار است. او از اینکه مردان چگونه برای جنگ داوطلب می شوند، شگفت زده شده و احساس می کند که زنان نیز وظیفه دارند پا پیش بگذارند. علی رغم اینکه در دانشگاه آکسفورد پذیرفته شده است، اما ورا ترجیح می دهد در جبهه خدمت کند. او تقریبا از این تصمیم پشیمان می شود اما رفته رفته ارزش تصمیم خود را بیشتر درک می کند.

۸- Return (2011)‎

بهترین فیلم های جنگی با قهرمان زن,فیلم جنگی

قرار است بازگشت به خانه لذت بخش باشد اما برای کلی در بازگشت، این موضوع یک کابوس تمام عیار است. او در طول خدمتش در خاورمیانه، از خود شجاعت و احتیاط نشان می دهد و به همین خاطر بدون هیچ آسیبی به خانه باز می گردد. متاسفانه در حالی او تلاش می کند خود را با شرایط جدید وفق دهد، در این امر چندان موفق نیست. کلی هر زمان که فرزندانش به توجه او نیاز داشته باشند، تمرکز خود را از دست می دهد و خود را مجبور می کند تا داستان های ترسناکی را برای دوستانی که مشتاق دانستن هستند، روایت کند. از همه بدتر اینکه او بعد از مدتی متوجه می شود که شوهرش به او خیانت می کند.

به طور کلی، بازگشت، برای سرگرم کردن مخاطب نیست بلکه برای برجسته کردن مکشلاتی است است که پرسنل نظامی پس از بازگشت به خانه با آن ها روبرو می شوند. این واقعیت که علی رغم تلاش های قهرمانانه شان در میدان نبرد، دوستان و خانواده با آن ها رفتار نامطلوبی دارند، مایه تاسف است. حتی غم انگیزتر از این ها، عدم درمان مناسب و مورد نیاز برای آسان تر کردن زندگی پس از جنگ برای این افراد است. با این حال، قهرمان داستان در اینجا همچنان خوش بین است و هنگامی که با کهنه سربازی آشنا می شود که او را درک می کند، این انتخاب بسیار موجه به نظر می رسد.

۷- Carve Her Name with Pride (1958)‎

بهترین فیلم های جنگی با قهرمان زن,فیلم جنگی

بر اساس کتابی به همین نام نوشته آر ج مینی، فیلم Carve Her Name with Pride، زندگی تنها دومین زنی را روایت می کند که بمدال صلیب جرج را دریافت می کند و او کسی نیست جز ویوت ژابو. در طول جنگ جهانی دوم، ویولت به عنوان عضوی از تیم عملیات ویژه (SOE) استخدام می شود که کارش جمع آوری اطلاعات درباره نیروهای دشمن است. او در این مدت تمام تلاش خود را می کند تا بین احساسات رمانتیک و وظایف شغلی اش تعادل برقرار کند.

خطراتی که ویولت در فیلم Carve Her Name with Pride متحمل می شود، به اندازه فداکاری هایی است که انجام می دهد قابل توجه هستند. او با وجود اینکه از خطرات آگاه می شود، با چندین تماس مرموز مواجه می شود و حتی تصمیم می گیرد به جای فرار وقتی فرصتش را دارد، بماند و برای فراری دادن اسرا تلاش کند. در نهایت، او پس از دستگیری و انتقال به یک زندان محل نگهداری اسرا، کشته می شود، اما کارها و دستاوردهای او قبل از این تراژدی، کاملاً الهام بخش و قابل توجه است.

۶- G.I.‎ Jane (1997)‎

بهترین فیلم های جنگی با قهرمان زن,فیلم جنگی

بدون شک یکی از بهترین فیلم های ریدلی اسکات، جی. آی. جین است، فیلمی که تماماً در مورد حقوق برابر و عدم تبعیض از هر نوعی است. در این فیلم، یک سناتور زن از کمبود زنان در ارزشمندترین واحدهای نیروی دریایی شکایت می کند، بنابراین تلاشی برای تغییر این وضعیت صورت می گیرد. جین به عنوان اولین فردی انتخاب می شود که تحت آموزش قرار می گیرد و در حین آموزش، مربی اش عامدانه او را به شدت آزار می دهد تا جین را وادار به ترک ارتش کند.

تماشای تاب آوری و از خود گذشتگی جین در این فیلم بسیار تاثیرگذار است. او درک می کند که اگر نتواند مربی و مافوق هایش را تحت تاثیر توانایی های خود قرار دهد، ممکن است این تصمیم برای حضور زنان در نیروی دریایی به طور کلی کنار گذاشته شود. او حتی هنجارسازی جنسیتی (قرار گرفتن در معرض آزمایش های متناسب با ویژگی های زنان) را رد می کند و اصرار دارد همان کارهایی را انجام دهد که مردان انجام می دهند. جین تنها در پرده سوم فیلم یک عملیاتی زمان جنگ را تجربه می کند و در حین این نبرد، آنقدر خوش می درخشد که وقتی بر می گردد، بلافاصله در واحد مورد نظر پذیرفته می شود.

۵- Private Benjamin (1980)‎

بهترین فیلم های جنگی با قهرمان زن,فیلم جنگی

در فیلم سرباز بنجامین تلاش های جدی برای خنداندن مخاطب صورت می گیرد که با توجه به اینکه داستان شخصیت اصلی فیلم یک روایت تلخ است، بسیار تاثیرگذار به نظر می رسد. شوهر او در شب زفاف شان می میرد، سپس یک استخدام گر ارتش او را متقاعد می کند که به ارتش بپیوندد و به او قول دهد که از همه چیز در ارتش لذت خواهد برد، اما او در ادامه برخی از بدترین تجربه های زندگی اش را به چشم می بیند.

از برخورد با یک گروهبان آموزشی فروتن تا پیدا کردن راه هایی برای رد کردن فرمانده واحدی که علاقه دارد با رابطه داشته باشد، بنجامین در طول فیلم مشکلات و موانع بسیاری بر سر راه خود می بیند. و بعد از پیدا کردن عشق در مدت اعزام به بلژیک، معلوم می شود که نامزدش بسیار نابالغ و بی وفا است. پایان خوشی برای بنجامین وجود ندارد، اما مخاطبان از اینکه که چگونه بنجامین نمی گذارد اطرافیانش از او استفاده کنند بسیار خوشحال می شود.

۴- Battle for Sevastopol (2015)‎

بهترین فیلم های جنگی با قهرمان زن,فیلم جنگی

با تمرکز بر نبردهای جنگ جهانی دوم – محاصره سواستوپول و محاصره اودسا – نبرد سواستوپول در مورد سرگذشت لیودمیلا پاولیچنکو، تک تیرانداز ارتش سرخ در حالی که از اتحاد جماهیر شوروی در برابر تهاجم آلمان دفاع می کند، است. لیودمیلا که قادر به شناسایی دشمنان از کیلومترها دورتر است، موفق می شود صدها جنگجوی دشمن را از بین ببرد و در این فرآیند به شهرت در سراسر کشور دست یابد. این فیلم بدون شک یکی از بهترین فیلم های روسی است، با توجه به اینکه چطور با شخصیت اصلی داستان خود رفتار می کند.

داستان لیودمیلا در نبرد سواستوپول به زیبایی روایت می شود. او در ابتدا علاقه ای به تک تیرانداز شدن ندارد اما پس از اینکه دیده بانان نظامی، او و دوستانش را در حال خوشگذرانی و تیراندازی تفریحی در یک میدان تیراندازی عمومی می بینند، لیودمیلا متقاعد می شود که به ارتش بپیوندد. از آنجا به بعد، او هرگز به عقب بر نمی گردد. این فیلم همچنین زمانی را برای بررسی میهن پرستی افراطی مردان و پروپاگانداری سیاسی اختصاص می دهد، از این رو مانند یک داستان کامل و بی نقص در مورد جنگ جهانی دوم به نظر می رسد.

۳- The Stopover (2016)‎

بهترین فیلم های جنگی با قهرمان زن,فیلم جنگی

فیلم توقفگاه نیز در دسته فیلم های جنگی “پس از اعزام” قرار می گیرد، جایی که گروهی از سربازان فرانسوی را در حال بازگشت از ماموریت نظامی در افغانستان دنبال می کند. در این فیلم، به طور ضمنی به این موضوع اشاره می شود که دولت های دیگر به سلامت روانی و سلامت عمومی سربازان خود اهمیت زیادی می دهند، و به همین خاطر این قهرمانان به تعطیلات سه روزه ای با حقوق کامل در قبرس فرستاده می شوند تا کمی از حال و هوای جنگ و خشونت دور شوند.

علی رغم حرکت خوب دولت، شخصیت ها نمی توانند امکان همزیستی مسالمت آمیز را در درون خود بیابند. درگیری های داخلی بین سربازان زن و مرد به وجود می آید که در ادامه منجر به یک داستان پرتنش می شود که با بیرحمی و جنایت تعریف می شود. زنان به عنوان قهرمان داستان ظاهر می شوند در حالی که مردان شخصیت های شرور ماجرا هستند. و هر زمان که فیلم این دو گروه را در مقابل هم قرار نمی دهد، به لطف مناظر سرسبز اقامتگاهی، از نظر بصری دلپذیر باقی می ماند.

۲- Charlotte Gray (2001)‎

بهترین فیلم های جنگی با قهرمان زن,فیلم جنگی

اکثر فیلم های درام کیت بلانشت در گذشته روایت می شوند و شارلوت گری نیز از این قاعده مستثنی نیست. او در این فیلم نقش شارلوت، یکی از اعضای گروه عملیات ویژه بریتانیا (SOE) را بازی می کند که وظیفه دارد به پایان دادن به اشغال فرانسه توسط نازی ها در طول جنگ جهانی دوم کمک کند. در ابتدا، انگیزه او برای پیوستن به جنگ پیدا کردن معشوقی است که هواپیمایش سقوط کرده است، اما او خیلی زود عاشق شغلش می شود.

از محافظت از کودکان یهودی گرفته تا منفجر کردن قطارهای نازی ها، شارلوت کارهای زیادی در فیلم انجام می دهد. و کارهای او به لطف فیلمبرداری زیبا، جذاب تر و تاثیرگذارتر می شوند. داستان عشقی او در اواخر فیلم به شکل غیرمنتظره ای تغییر مسیر می دهد، اما ماجراجویی های جنگی شگفت انگیز او، هر اتفاق بد دیگری که در زندگی اش رخ می دهد را تحت الشعاع قرار می دهد.

۱- Battalion (2015)‎

بهترین فیلم های جنگی با قهرمان زن,فیلم جنگی

در جریان وقایع انقلاب دموکراتیک بورژوایی فوریه که به منظور اعتراض به حکومت تزار نیکلای دوم در روسیه رخ داد، اکثر سربازان مرد روحیه خود را از دست دادند و دولت را مجبور به رفتن به سراغ گزینه های دیگری کردند. یک واحد تماماً زنانه به نام گردان اول مرگ برای کمک به جنگ جهانی اول تشکیل شد.

دلاوری های این زنان شجاع در طول داستان فیلم گردان به خوبی نقل شده است. ماریا لئونتیونا بوچکاروآ، به عنوان اولین زن روسی که ریاست یک واحد نظامی را بر عهده می گیرد، مهارت های فوق العاده خود در رهبری را از خود نشان داده، دائماً به اعضای تیم خود انگیزه می دهد و تنبلی را تقبیح می کند. جدای از شخصیت های شگفت انگیز پرسوناهای اصلی، بخش های اکشن فیلم نیز فوق العاده هستند و به مخاطب انگیزه ای مهم برای ادامه تماشا می دهند.

  • 17
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش