جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۴:۱۸ - ۰۱ مهر ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۷۰۰۳۰
فیلم و سینمای جهان

۱۰ فیلم جذاب و هیجان انگیزی که در آن نقشه‌ی دقیق خلافکاران طبق انتظار پیش نمی رود

فیلم سینمایی,فیلم درباره خلافکارها

روزیاتو | بیشتر مجرمان رویای سناریوی سریال سرقت پول یا Money Heist را در سر می پرورانند که در آن بزه و جرمی بی نقص را اجرا می کنند و با موفقیت فرار می کنند. با این حال، اوضاع به ندرت به این شکل پیش می رود، حداقل نه در هالیوود. در طول سال ها، مخاطبان با صدها فیلم درباره شخصیت های تبهکاری مواجه شده اند که قصد دارند کاری غیرقانونی انجام دهند اما همه چیز اشتباه پیش می رود. در میان این فیلم های متعدد، تعداد کمی از آن ها در ذهن خریدار بلیط یا استریمر می مانند، زیرا این فیلم ها عمدتاً یک خط داستانی کلیشه ای را دنبال می کنند که در آن ها تبهکارانی مرتکب جرم می شوند، سعی می کنند فرار کنند و سپس جلویشان گرفته می شود. اما برخی فیلم ها سناریوهای هوشمندانه و شخصیت های جذابی دارند که مخاطب را تا پایان درگیر خود می کنند. در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با ۱۰ فیلم مسحور کننده آشنا کنیم در مورد اقدامات تبهکارانه ای که طبق نقشه پیش نمی روند.

۱۰- Dog Day Afternoon (1975)‎

فیلم سینمایی,فیلم درباره خلافکارها

مدت کوتاهی پس از بازی در نقش دو برادر به نام های مایکل و فردو کورلئونه در فیلم پدرخوانده: قسمت دوم، آل پاچینو و جان کازال در فیلم بعدازظهر سگی دوباره به هم می پیوندند، جایی که مجرمان داستان سعی می کنند از یک بانک سرقت کنند اما متوجه می شوند که بیشتر از ۱,۱۰۰ دلار در صندوق های بانک وجود ندارد چون درست بعد از خالی کردن روتین صندوق های بانک از پول، دست به سرقت زده اند. در این فیلم، جذابیت رابطه بین دو بازیگر درست همانند چیزی بود که فیلم افسانه ای مافیایی قبل ترشان دیده بودیم. پاچینو نقش رییس را بازی می کند و کازال نقش تبهکاری بی حال را بازی می کند که پشیمانی از این خطا در صورتش موج می زند.

برای بیشتر سارقان بانک، انگیزه سرقت تنها ثروتمند شدن است در حالی که در مورد سانی (پاچینو)، او تنها می خواهد هزینه عمل جراحی تغییر جنسیت معشوقش را تامین کند. علاوه بر این، او به اندازه کافی به گروگان ها اهمیت می دهد تا برایشان پیتزا سفارش دهد. به همین دلیل، مخاطبان چاره ای جز دلسوزی و همراهی با او ندارند. بعدازظهر سگی از استفاده از تعداد زیادی تبهکار در داستان نیز خودداری می کند. تنها سانی و سال (کازال) به عنوان خلافکار و سارقان بانک در داستان وجود دارند، بنابراین داستان بسیار متمرکزتر است.

۹- Before the Devil Knows You’re Dead (2007)‎

فیلم سینمایی,فیلم درباره خلافکارها

پیش از آنکه شیطان بفهمد مرده ای، به لطف داستان غنی اش یک شاهکار تمام عیار است. در این فیلم، برادران اندی و هنک تصمیم می گیرند از فروشگاه جواهرات والدینشان سرقت کنند زیرا هر دوی آن ها نیاز مبرمی به پول دارند. این سرقت ظاهراً آسان زمانی به فاجعه تبدیل می شود که سارق بیش از حد جسور و خشن شده و در نتیجه مادر دو بردار کشته می شود. پدر آن ها که به شدت عصبانی است مصم است تا مجرمان را شکار کند، غافل از اینکه فرزندانش در این کار دست دارند.

به همان اندازه که نقشه سرقت جذاب و سرگرم کننده است، پیش از آنکه شیطان بفهمد مرده ای فقط در مورد تعقیب و گریز و تحقیقات پلیسی نیست. این فیلم مجموعه ای از فریبکاری ها و نقشه های درهم تنیده است، به ویژه رابطه هنک با همسر اندی. فیلم همچنین یک پایان فراموش نشدنی دارد که در آن پدر یکی از دو پسرش را با بالش خفه می کند، قبل از این که با جسارت تمام و مانند انسانی بیروح از محل جنایت خارج شود.

۸- The Killing (1956)‎

فیلم سینمایی,فیلم درباره خلافکارها

باورکردنی نیست که جرم در فیلم کشتن (استنلی کوبریک) با توجه به دقت و ریزبینی نقشه، اشتباه پیش می رود، اما هر زمان که مجرم ادعا کند که این «آخرین جرم» آن ها است، مخاطبان با اطمینان می توانند بگویند که همه چیز از هم می پاشد. نقشه توسط یک مجرم حرفه ای به نام جانی کلی طراحی شده است که قصد دارد ۲ میلیون دلار از اتاق شمارش پول های یک پیست مسابقه سرقت کند و با همسرش زندگی خوب و بی دردسری را آغاز کند.

کلی انواعی از نیروهای زبده و واجد شرایط را استخدام می کند، از یک افسر دروغگو گرفته تا یک تیرانداز، و آن ها فکر همه جا را کرده اند تا مطمئن شوند که همه چیز به خوبی پیش می رود. متاسفانه یکی از آن ها تصمیم می گیرد برای تحت تاثیر قرار دادن همسر خیانتکارش، نقشه سرقتشان را برای او بازگو کند. او هم که زنی بسیار شیطان صفت است، خود فردی را استخدام می کند تا از سارقان سرقت کند. از آنجا به بعد، همه چیز به بیراهه می رود.

۷- Fargo (1996)‎

فیلم سینمایی,فیلم درباره خلافکارها

اتفاقاتی که در فیلم موفق دهه ۹۰ برادران کوئن رخ می دهد، شاید باور کردنی نباشد، با این حال فارگو بر اساس یک داستان واقعی ساخته شده است. در اینجا مخاطبان ویلیام اچ. میسی را می بیند که همان نقشه هایی که در سریال Shameless از او دیده بودیم را طراحی می کند . شخصیت او، جری، ترتیبی می دهد که همسرش ربوده شود تا بتواند از پدر ثروتمندش باج بگیرد، اما هیچ چیز آنطور که او تصور می کند پیش نمی رود.

طمع، خیانت و بی دقتی اصلی ترین مقصران این ماموریت شکست خورده هستند. تبهکارانی که او استخدام می کند به یک سرباز شلیک می کنند و خود را به اهدافی برای پلیس دیگری تبدیل می کنند، در حالی که جری به این دو تبهکار دست و پاچلفتی می گوید که باج مورد نظر او ۸۰ هزار دلار خواهد بود و سپس به پدرزنش به دروغ می گوید که آدم ربایان ۱ میلیون دلار درخواست کرده اند. همانطور که همه انتظار دارند، نقشه آن ها ذره ای طبق پیش بینی ها پیش نمی رود.

۶- Quick Change (1990)‎

فیلم سینمایی,فیلم درباره خلافکارها

طرفداران بیل ماری همیشه می توانند از او انتظار کمدی داشته باشند، مهم نیست که فیلم چقدر جدی است و وقتی شخصیت او در فیلم تغییر سریع، شاهد سرقت او از یک بانک هستند، تماشاگران شروع به لحظه شماری می کنند تا ببینند که چه زمانی کنترل اوضاع از دست او خارج شده و موضوع کمدی می شود. گریم (ماری) با لباس دلقک ها، پس از بستن دینامیت تقلبی به کمرش، یک میلیون دلار می دزدد. در حالی که او و دو همدستش در حال فرار هستند، سرنوشت به هر شکل ممکن علیه آن ها توطئه می کند.

از گم شدن در بزرگراه بروکلین – کوئینز گرفته تا دیدار با سارق دیگری که از آن ها دزدی می کند، این سه سارق هرگز فرصت استراحت و آرامش پیدا نمی کنند. لحظات کمدی زیادی نیز در فیلم وجود دارد، به ویژه دو مورد که شخصیت ها خود را بی هوش می کنند. این فیلم در مقایسه با دیگر آثار این بازیگر، به راحتی یکی از فیلم های بی نظیر و دیدنی بیل ماری خواهد بود که نباید از دست بدهید.

۵- Set It Off (1996)‎

فیلم سینمایی,فیلم درباره خلافکارها

هالیوود همیشه بر این فرضیه تاکید داشته که بهترین و بی نقص ترین جرم ها توسط مردان اجرا می شود، بنابراین منفجرش کن یک داستان بسیار تازه و متفاوت است. در این فیلم چهار بازیگر سرشناس سیاه پوست (ویویکا فاکس، کویین لطیفه، جیدا پینکت اسمیت و کیمبرلی الیس) در نقش سرایدارانی بازی می کنند که از حقوق ناچیز خود خسته شده و برای کسب درآمد بیشتر شروع به سرقت از بانک ها می کنند. وقتی کارفرمای آن ها پول ها را از آن ها می دزدد و پس از درگیری، او را می کشند، همه چیز به بیراهه می رود. آن ها سپس تصمیم می گیرند که آخرین سرقت خود را انجام دهند، اما این یکی به خوبی سرقت های قبلی شان پیش نمی رود.

به لطف انتخاب های موسیقایی و کادربندی های دوربین عالی و بی نقصی که اضطراب را برجسته می کنند، فضای پرتنش داستان هرگز فروکش نمی کند. به هر حال، این فیلم زاییده مغز متفکر یکی از نادیده گرفته شده ترین کارگردانان هالیوود یعنی اف. گَری گری است، کارگردانی که علیرغم ساخت فیلم هایی چون Straight Outta Compton, Law Abiding Citizen, و The Fate of the Furious هرگز سرخط خبرها نبوده است، اما هر بیننده ای که منفجرش کن را تماشا کند، احتمالاً به سراغ دیگر فیلم های او نیز خواهد رفت.

۴- Reservoir Dogs (1992)‎

فیلم سینمایی,فیلم درباره خلافکارها

برای شروع حرفه کارگردانی، سگ های انباری فیلمی بسیار قابل توجه و برجسته است. این فیلم درباره شش مجرمی است که پس از کمین نیروهای پلیس مجبور می شوند پس از شروع یک سرقت، راهشان برای فرار را با تیراندازی باز کنند. آن ها در حالی که در یک انبار مخفی شده اند، متوجه می شوند که از قبل برایشان نقشه کشیده بودند و نقشه آن ها لو رفته بود و البته یکی از آن ها در واقع یک افسر مخفی پلیس است.

به طور کلی، سگ های انباری فیلمی بسیار خونین است، اما به دلیل هنری که در آن نهفته است، یک شاهکار است. کوئنتین تارانتینو برای قوی تر کردن فیلم و در عین حال بازی با نقاط قوت بازیگران مطرحش، به شدت به تقلید ادبی و ادای احترام به فیلم های برجسته تاریخ سینما متکی است. خود سرقت هیچ وقت نشان داده نمی شود، بنابراین طرفداران فرصت زیادی برای لذت بردن از هرج و مرجی که در ادامه سرقت به وجود می آید، دارند.

۳- Ambulance (2022)‎

فیلم سینمایی,فیلم درباره خلافکارها

منتقدان سینمایی همیشه در مورد آثار مایکل بی حرف های تندی برای گفتن داشته اند، با این حال این کارگردان به طرز شگفت انگیزی پس از اکران فیلم آمبولانس مورد تحسین اکثر منتقدان قرار گرفت. در این فیلم ویل شارپ (یحیی عبدالمتین دوم)، کهنه سربازی است که از برادر خوانده اش دنی (جیک جیلنهال) برای عمل جراحی همسرش کمک مالی می خواهد و این دو در نهایت به ایده سرقت از یک بانک می رسند. اما این نقشه زمانی خراب می شود که یک افسر می آید تا با یکی از تحویلداران بانک قرار عاشقانه بگذارد. در ادامه تیراندازی بین پلیس و سارقان آغاز می شود و پس از آن دو برادر سوار بر یک آمبولانس فرار می کنند.

آمبولانس به شدت از نقاط قوت بازیگران اصلی خود بهره می برد در شرایطی که هر دوی آن ها هیچ گاه بازی های بدی از خود نشان نداده اند. همچنین کارگردان راه های ابتکاری و خلاقانه ای برای طولانی کردن آنچه که باید یک تعقیب و گریز سریع باشد، پیدا می کند. برای بیش از ۲ ساعت، آمبولانس به حرکت خود ادامه می دهد و زمانی که بالاخره اوج داستان فرا می رسد، مشخص می شود که ارزش صبر کردن را داشته است.

۲- Heat (1995)‎

فیلم سینمایی,فیلم درباره خلافکارها

دومین همکاری مشترک بین آل پاچینو و رابرت دنیرو تا به امروز، هنوز هم به وفور مورد بحث قرار می گیرد و دلیل اصلی آن بازی موش و گربه جذاب بین نیل مک کالی (دنیرو) سارق و ستوان وینسنت هانا از پلیس لس آنجلس (پاچینو) است. برای نیل، اوضاع زمانی خراب می شود که مردانش در جریان سرقت محموله ای به ارزش ۱.۶ میلیون دلار از یک خودروی زرهی، نگهبانان را می کشند.

بنابراین بخش عمده ای از زمان فیلم مخمصه به درگیری نیل با تیم خودش اختصاص دارد، در شرایطی که هانا به آرامی تلاش می کند تا او را به دام بیندازد. عطش سارق اصلی داستان برای انتقام گرفتن نیز به نوبه خود به اشتباه بزرگ او تبدیل می شود. در یک لحظه، او فرصت آسانی برای فرار پیدا می کند اما تصمیم می گیرد ابتدا به سراغ یکی از همکاران سابقش برود. این اقدام او را در رادار هانا قرار می دهد و منجر به یکی از رضایت بخش ترین تعقیب و گریزهای نهایی در تاریخ سینما می شود.

۱- The Getaway (1972)‎

فیلم سینمایی,فیلم درباره خلافکارها

در دهه های ۶۰ و ۷۰ میلادی، هیچ کس بهتر از استیو مک کویین نقش یک مرد خونسرد و جذاب را بازی نمی کرد. فیلم گریز پس از آن ساخته شد که مک کویین در فیلم بولیت، فورد موستانگ GT خود را در خیابان های سان فرانسیسکو حسابی گرداننده بود، پیش از آن سوار بر یک موتورسیکلت در حال فرار از اردوگاه اسرای جنگی آلمان در فرار بزرگ باشد.

در این فیلم، یک تاجر فاسد به داک (مک کویین) کمک می کند تا در ازای سرقت از بانک به همراه تیمی که در اختیارش قرار خواهد گرفت، به او کمک کند تا آزادی مشروط پیدا کند. مراحل اولیه عملیات به خوبی پیش می رود تا زمانی که غرور و بی دقتی باعث خراب شدن نقشه سرقت می شود. داک باهوش پول ها را می گیرد و سعی می کند با همسرش به مکزیک فرار کند، اما این سفر آسان نیست چون هم ماموران پلیس و هم اشرار آن ها را تعقیب می کنند.

  • 14
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش