چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
۱۲:۱۷ - ۲۶ آبان ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۸۱۷۵۳
فیلم و سینمای جهان

۱۰ فیلم احساسات برانگیز و ویرانگری که در آن ها یک نفر بیگناه به زندان انداخته می‌شود

فیلم سینمایی درباره سیستم قضایی,فیلم در مورد افراد بی گناه در زندان

روزیاتو | سیستم قضایی یک ارگان ضروری و حیاتی است و بدون آن، جامعه به معنای واقعی کلمه از هم خواهد پاشید. با این حال، موارد متعددی در سراسر جهان از متهم شدن افراد به جرایمی که مرتکب نشده اند، و سپس به زندان رفتن به خاطر آن اتهامات نادرست وجود داشته است. چنین مواردی هم در فیلم های زندگینامه ای و هم در فیلم های با داستان های ساختگی پوشش داده شده اند، اگر چه نتایج و رویدادهای منجر به محکومیت ها معمولاً متفاوت بوده است.

فیلم سینمایی درباره سیستم قضایی,فیلم در مورد افراد بی گناه در زندان

برای برخی از این شخصیت های به ناحق زندانی شده پاپوش دوخته شده است، برخی دیگر در زمان نامناسب در مکانی بوده اند که جرم و جنایت در آن رخ داده است، در حالی که برخی دیگر تنها به دلیل شهرت بد و سابقه نامناسب خود به عنوان مجرم شناخته می شوند. دلایل هر چه که باشد، تماشای رنج این افراد در حالی که خودشان یا دوستانشان تلاش می کنند تا عدالت را به اجرا در بیاورند، همیشه سخت است. در ادامه این مطلب می خواهیم نگاهی به برخی از تکان دهنده ترین فیلم هایی بیندازیم که در آن ها مردم خود را به خاطر اشتباهات دیگران و جرم هایی که مرتکی نشده اند پشت میله های زندان می بینند. بعضی از این شخصیت ها پایان خوشی دارند اما برخی دیگر اینقدر خوش شانس نیستند.

۱۰- Call Northside 777 (1948)‎

فیلم سینمایی درباره سیستم قضایی,فیلم در مورد افراد بی گناه در زندان

بی عدالتی و اشتباه در سیستم قضایی که در فیلم Call Northside 777 دیده می شود، زمانی آغاز می شود که یک پلیس در طول دوره ممنوعیت قاچاق مشروبات الکلی، در داخل یک کافه محل خرید و فروش غیرقانونی این مواد مورد اصابت گلوله قرار می گیرد. مالک به سرعت یک مرد لهستانی به نام فرانک را به عنوان عامل قتل شناسایی می کند و این مرد در دادگاه به ۹۹ سال زندان محکوم می شود. یک دهه بعد، مادر فرانک یک آگهی روزنامه ای منتشر می کند و در آن ذکر می کند که به هر کسی که اطلاعاتی درباره قاتل واقعی به دست آورد، ۵,۰۰۰ دلار جایزه می دهد. این موضوع باعث می شود که گزارشگری به نام پی جی مک نیل (جیمز استوارت) شروع به تحقیق کند و خیلی زود پرده از رازهای کثیف این پرونده بر می دارد.

اتفاقاتی که در پرده اول فیلم رخ می دهد، نشان می دهد که زندگی تا چه حد ناعادلانه است، اما این معرفی مادر فرانک به داستان است که حس تکان دهندگی بیشتری به فیلم می بخشد. تصمیم او برای در نظر گرفتن پاداش برای کسی که بتواند پسرش را نجات دهد، پس از ۱۱ سال از زندانی شدن فرزندش، تنها یک تصمیم آنی نیست. او مجبور بوده تمام این سال ها به عنوان پرستار بچه کار کند تا ۵,۰۰۰ دلار جایزه را جمع آوری کند.

همه بر این باورند که فرانک مرتکب این جنایت شده است (گواهی بر این است که تصور عمومی تا چه حد می تواند ناقص و نادرست باشد)، اما مادرش به بی گناهی پسرش ایمان دارد و مک نیل پس از انجام تحقیقات گسترده متوجه می شود که حق با او است. با این حال، تلاش برای بیرون آوردن فرانک از زندان بی نتیجه است چون کسانی که او را به زندان انداخته اند نمی خواهند بی کفایت به نظر برسند.

۹- The Green Mile (1999)‎

فیلم سینمایی درباره سیستم قضایی,فیلم در مورد افراد بی گناه در زندان

مسیر سبز برخلاف دیگر ساخته های جذاب استفن کینگ، عناصر ترسناکی در خود ندارد اما از نظر کیفیت بسیاری از آن ها را شکست می دهد. شخصیت های اصلی عبارتند از: پل (تام هنکس)، یک نگهبان زندان در دوران رکود بزرگ، و جان کافی (مایکل کلارک دانکن)، زندانی غول پیکری که به اتهام کشتن دو خواهر زندانی شده است. پس از زیر نظر داشتن کافی برای مدتی، پل متوجه می شود که او باهوش تر و خوش قلب تر از آن است که جرمی چنین هولناک و شنیع را مرتکب شده باشد. بنابراین سعی می کند اطلاعات بیشتری در مورد این مرد کسب کند.

کافی یک انسان کامل و بی نقص و البته معصوم است. کافی بسیار محترم بوده (او همیشه از کلمه “رئیس” استفاده می کند)، به دیگران اهمیت می دهد (او بیماری پل را با استفاده از قدرت های فراطبیعی اش درمان می کند) و بسیار به آرامی صحبت می کند، با این حال هرگز پایان خوشی در انتظارش نیست. کافی در نهایت اعدام می شود و وقتی این اتفاق می افتد، افرادی که وظیفه اجرای مجازات اعدام را بر عهده دارند چاره ای جز اشک ریختن در حین انجام این کار ندارند.

قبل از پایان بی رحمانه و تکان دهنده فیلم، کافی از طریق دیالوگ هایش، نقدهای تندی را از جهان ارائه می کند و تمام حرف هایی که می زند به خوبی برای کسی که فیلم را تماشا می کند قابل درک و ملموس است. او از این می گوید که هیچ چیزی در این دنیا عادلانه نیست و اینکه اتفاقات بد دائماً رخ می دهند. تمام منفیت های موجود در جهان باعث می شود که او با سرنوشت خود (اعدام) مشکلی نداشته باشد و اگر چه او سرنوشتش را می پذیرد، دیدن اینکه او به این شکل بیرحمانه و ناعادلانه از این دنیا می رود، به شدت ناراحت کننده است.

۸- Conviction (2010)‎

فیلم سینمایی درباره سیستم قضایی,فیلم در مورد افراد بی گناه در زندان

مجرمان و دردسرسازان سابقه دار معمولاً اولین کسانی هستند که ماموران پلیس در زمان جستجوی مقصران یک جنایت یا قانون شکنی، به دنبال آن ها می گردند. پس از قتلی در آیر، ماساچوست، یک مرد محلی به نام کنی دستگیر و بر اساس شواهد موجود محکوم می شود. خواهرش بتی (هیلاری سوانک) متقاعد نشده که او مجرم است، بنابراین بقیه زمان داستان فیلم محکومیت به تحقیقات شخصی او در مورد این جنایت اختصاص دارد.

یک رابطه خواهر و برادر بسیار قوی در فیلم وجود دارد، به طوری که بتی حتی برای وکیل شدن به دانشکده حقوق می رود تا بتواند محکومیت کنی را لغو می کند. اما تلاش او برای عدالت تنها چیزی نیست که با قلب بینندگان ارتباط برقرار می کند. بتی در طول فیلم با موانع مختلفی غیر مرتبط با سیستم قضایی روبرو می شود.

برای مثال، شوهرش او را به خاطر فکر کردن بیش از حد به برادرش ترک می کند. او همچنین تلاش می کند تا بین کلاس های حقوق و شغلش تعادل برقرار کند. بدتر از همه اینکه فرزندانش خواستار زندگی با پدرشان هستند زیرا احساس می کنند بتی بیش از حد سرش شلوغ است. موانع همچنان سر راهش قرار می گیرند، اما بتی بر همه آن ها غلبه می کند.

۷- The Shawshank Redemption (1994)‎

فیلم سینمایی درباره سیستم قضایی,فیلم در مورد افراد بی گناه در زندان

رستگاری در شاوشنک نه تنها یک فیلم عالی درباره یک محکوم شده بیگناه است بلکه یکی از بهترین صحنه های فرار از زندان در تاریخ سینما را نیز در خود دارد. در این فیلم، کارمند بانکی به نام اندی دوفرسن به زندان ایالتی شاوشنک در ایالت مین فرستاده می شود تا به اتهام قتل همسر و معشوقه اش، کاری که او ادعا می کند انجام نداده است، دو دوره حبس ابدش را بگذراند. در آنجا او با یک قاچاقچی کالاهای ممنوعه به نام رد (مورگان فریمن) دوست می شود و سعی می کند خود را با زندگی جدیدش وفق دهد.

بیشتر مردم تنها یکی از این سه دردسر را متحمل می شوند: مورد خیانت همسر قرار گرفتن، دفن کردن یکی از عزیزان و رفتن به زندان. اندی مجبور می شود همه این چیزها را تحمل کند و تماشای روایت بدبیاری ها و بی عدالتی هایی که در حق او صورت گرفته بسیار دردناک است.

انگار این ها نیز کافی نیست، زیرا اوضاع برای او در زندان بدتر می شود؛ جایی که یک گروه تبهکار بارها به او تجاوز جنسی می کنند. تماشای فرار او از طریق تونلی که ۱۹ سال حفر کرده بود نیز احساسات مخاطب را تحت تاثیر قرار می دهد زیرا او آزادی را که از او دریغ شده بود، پس می گیرد. از همه مهم تر، فیلم با دیدار دوباره رد و اندی پس از اینکه درخواست عفو مشروط رد پذیرفته می شود، به پایان می رسد.

۶- Double Jeopardy (1999)‎

فیلم سینمایی درباره سیستم قضایی,فیلم در مورد افراد بی گناه در زندان

فیلم مخاطره مضاعف شاید یکی از بهترین فیلم های تامی لی جونز نباشد اما داستان جالبی از متهم شدن یک فرد بیگناه را روایت می کند. او در این فیلم نقش لمان را بازی می کند؛ بازرس آزادی مشروطی که تلاش می کند مانع از انتقام گرفتن لیبی، زنی که به تازگی از زندان آزاد شده، از شوهری شود که به قتل او متهم شده بود. انگیزه لیبی برای انتقام جویی از کشف “بند مخاطره مضاعف” نشات می گیرد که مانع از آن می شود که مردم دو بار به خاطر یک جرم واحد متهم شوند. از آنجا که او قبلاً محاکمه و محکوم شده است، اگر این بار واقعاً مرتکب قتل شود، دیگر محاکمه نخواهد شد.

شوهر و بهترین دوست دو نفری هستند که یک زن احتمالاً بیشترین اعتماد را به آن ها دارد، بنابراین دیدن اینکه لیبی توسط هر دوی آن ها مورد خیانت قرار می گیرد، تکان دهنده است. صحنه ای که در آن لیبی صدای دخترش را می شنود که فریاد می زند “بابا!” در حالی که او از داخل زندان در حال صحبت کردن با دوستش، انجی، از طریق تلفن است، بسیار ناراحت کننده است زیرا او هرگز نمی دانست که شوهرش زنده است. او همچنین نمی دانست که شوهرش با انجی تبانی کرده است.

برخی چیزها در مورد این فیلم ناامید کننده و ناخوشایند هستند؛ از جمله تفسیر اشتباه از “بند مخاطره مضاعف”، اما تماشای اینکه لیبی دوران سخت زندان را تحمل کرده و سپس ناتوانی او در رسیدن به عدالت پس از آزادی نیز بسیار ناخوشایند است.

۵- In The Name of The Father (1993)‎

فیلم سینمایی درباره سیستم قضایی,فیلم در مورد افراد بی گناه در زندان

به نام پدر داستان گروه موسم به چهار گیلفوردی را روایت می کند که به دروغ به خاطر سازماندهی بمب گذاری در میخانه ای در گیلدفورد، انگلستان در سال ۱۹۷۴ محکوم شدند. شخصیت اصلی داستان دزد خرده پایی به نام گری کانلون (دنیل دی – لوئیس) است که برای داشتن زندگی بهتر به انگلستان می رود و پس از بازگشت به ایرلند، به خاطر حملات تروریستی که حالا سرخط خبرها شده دستگیر می شود.

این فیلم یک نقص بزرگ و در عین حال نادیده گرفته شده سیستم قضایی را برجسته می کند که در آن مقامات برای بستن پرونده ها میانبر می زنند تا صلاحیت خود را نشان دهند. برای مثال گری پس از شکنجه مجبور به اعتراف می شود و پدرش مورد تهدید قرار می گیرد. در زندان، گری مجرم واقعی را ملاقات می کند که آماده اعتراف است، اما پلیس اعتراف او را رد می کند.

علاوه بر این، گری با حالات چهره فوق العاده خود که ترس و ناامیدی اش را به خوبی نشان می دهد، مخاطبان را به وجد می آورد. و جای تعجب نیست که این شخصیت تا این حد باورپذیر است. دی – لوئیس در طول ساخت این فیلم به سبک بازیگری متد اکتینگ روی آورد و سه روز را در سلول یک زندان گذراند و لهجه بلفاستی خود را در خارج از محل و دوران فیلمبرداری نیز حفظ کرد.

۴- Anything for Her (2008)‎

فیلم سینمایی درباره سیستم قضایی,فیلم در مورد افراد بی گناه در زندان

در دقایق آغازین فیلم به خاطر او که با نام برای همسرم نیز شناخته می شود، یک معلم مدرسه به نام جولین اوکلرت و همسرش لیزا (دایانه کروگر) نشان داده می شوند که زندگی رویایی دارند. آن ها به همراه پسرشان در یکی از محله های حاشیه ای بی نام فرانسه زندگی می کنند و همه چیز خوب به نظر می رسد تا اینکه پلیس از راه رسیده و لیزا را به قتل رئیسش متهم می کند. او را دستبند زده و زندانی می کنند اما جولین همچنان امیدوار است. سال ها بعد، وقتی به او اطلاع داده می شود که لیزا خودخواسته مصرف انسولین برای کنترل دیابت خود را متوقف کرده است، متوجه می شود که همسرش تسلیم شده است. جولین که نمی خواهد بگذارد او بمیرد، نقشه ای برای بیرون آوردن او از زندان طراحی می کند.

هر دقیقه از فیلم با نشان دادن درماندگی جولین همراه است. او مطمئن نیست که نقشه غیرقابل باورش جواب بدهد، اما به هر حال تلاشش را می کند. عزم و احساس نگرانی او قابل تحسین است و الهام بخش کسانی است که به تماشای داستانش می نشینند، کسی که برای اطمینان از رنج نکشیدن عزیزش دست به کارهای غیرقابل باوری می زند. بنابراین، علی رغم غیرمحتمل بودن موفقیت نقشه اش، فیلم به خاطر او به بهترین شکل ممکن احساسات مخاطب را بر می انگیزد.

۳- The Exonerated (2005)‎

فیلم سینمایی درباره سیستم قضایی,فیلم در مورد افراد بی گناه در زندان

فیلم تبرئه شده یا بیگناه که برگرفته از یک نمایش برنده جایزه به همین نام است، داستان شش فرد مختلف را روایت می کند که همگی به قتل های مختلفی متهم شده و در انتظار اعدام قرار دارند. همه آن ها بعداً بیگناه شناخته می شوند، اگر چه به گفته سی بی اس نیوز، شواهد جدید ثابت می کند که یکی از این مردان (رابرت ارل هیز) در واقع مسئول جنایتی بوده که به آن متهم شده است.

کمیت پرونده ها در فیلم، شخصیت های بیشتری را به مخاطب ارائه می دهد تا با آن ها همدردی کند. علاوه بر این، هر یک از داستان ها برای مخاطب ملموس و قابل درک است زیرا زندانیان از طبقات اجتماعی متفاوت و دارای پیشینه های خاصی هستند. با تماشای این فیلم، بیننده این تصور را پیدا می کند که اگر به اندازه کافی خوش شانس نباشند، این اتفاق نیز ممکن است به سادگی برای آن ها رخ دهد. تنها مورد تبرئه نادرستی که در بالا ذکر شد شاید باعث شده تا این فیلم چندان مورد قدردانی قرار نگیرد، اما داستان های بقیه تبرئه شدگان، آن را شایسته اختصاص زمانی برای تماشایش می کند.

۲- Atonement (2007)‎

فیلم سینمایی درباره سیستم قضایی,فیلم در مورد افراد بی گناه در زندان

شخصیت بدشانس فیلم تاوان یا کفاره مرد جوانی به نام رابی است. از آنجا که پدرش به عنوان سرایدار یک خانواده ثروتمند کار می کند، رابی عاشق دختر بزرگ تر صاحبکار پدرش می شود. وقتی دختر کوچک تر خانواده به نام بریونی آن ها را در وضعیت خاصی می بیند، تصور می کند که او به خواهرش تجاوز می کند بنابراین این اتفاق را گزارش داده و باعث زندانی شدن رابی می شود. سال ها بعد، رابی به شرط خدمت در جنگ جهانی دوم آزاد می شود اما مدت کوتاهی پس از حادثه دانکرک می میرد.

غم انگیزترین چیز در مورد فیلم تاوان ساخته جو رایت این است که دو نفر که دیوانه وار عاشق هم بودند، به هم نمی رسند، چون یک نفر دیگر یک سنت گرا بود که احساس می کرد یک پسر فقیر هرگز نمی تواند با یک دختر ثروتمند باشد. به این ترتیب، این فیلم به عنوان یکی از غم انگیزترین فیلم های عاشقانه ای که تاکنون ساخته شده نیز شناخته می شود. این حقیقت که فرد تهمت زننده به رابی به یک رمان نویس موفق تبدیل شده، در حالی که پسر سرایدار تسلیم جراحاتش میدان جنگ می شود، موضوع دیگری است که مخاطبان را عصبانی می کند.

۱- Crown Heights (2017)‎

فیلم سینمایی درباره سیستم قضایی,فیلم در مورد افراد بی گناه در زندان

اتفاقات فیلم Crown Heights در سال ۱۹۸۰ آغاز می شوند. پس از کشته شدن یک نوجوان جامائیکایی در نیویورک، یک مهاجر ترینیدادی به نام کالین وارنر (لاکیت استنفیلد) به جرم این جنایت دستگیر می شود. کالین بر بی گناهی خود اصرار دارد و پلیس او را باور می کند، با این تفاوت که اهمیتی به گفته های او نمی دهند. برای آن ها، یک نفر باید به عنوان مقصر این قتل دستگیر شود و او از نگاه پلیس متهم مناسب این پرونده است. هر چه نباشد او یک سارق خودرو و دزد است و پرونده پرباری دارد.

کالین بهترین سال های زندگی خود را پشت میله های زندان سپری می کند و به مدت ۲۰ سال تمام با تبهکاران خشن و نگهبانان فخرفروش سر و کار دارد. در این مدت، بهترین دوست او، کارل، زندگی خود را وقف تلاش برای بیرون آوردن کالین از زندان می کند. تمرکز و خستگی ناپذیری او الهام بخش است. مهم نیست در این تلاش با چند نفر انسان بی احساس، بی توجه و بدون حس همکاری روبرو شود، او به راه خود ادامه می دهد و اهمیت دوستی های عمیق و زیبایی وفاداری را اثبات می کند.

  • 18
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش