چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۱۱:۴۰ - ۳۰ آبان ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۸۲۰۱۱
فیلم و سینمای جهان

چگونه «با من حرف بزن» ترسناک‌ترین فیلم سال شد؟

با من حرف بزن,ترسناک ترین فیلم سال 2023

روزنامه شرق نوشت: فیلم «با من حرف بزن» با نام انگلیسی Talk to Me محصول کشور استرالیا در سرلیست مهم‌ترین وب‌سایت‌‌های سینمایی از‌جمله IMDB و نشریه سینمایی ورایتی به‌عنوان ترسناک‌ترین فیلم سال انتخاب و معرفی شده است؛ فیلمی که اگرچه اولین ساخته برادران فیلیپو بوده، اما توانسته توجهات جهانی مخاطبان و منتقدان را به خود جلب کند. دلیل موفقیت جهانی با من حرف بزن چیست.

درباره فیلم

فیلم به کارگردانی دنی و مایکل فیلیپو و نویسندگی دنی فیلیپو و بیل هینزمن در سال ۲۰۲۲ تولید و در جولای ۲۰۲۳ به نمایش درآمده و توانسته تمجید و تحسین‌های متعددی در زمینه اجرا، قصه، طراحی صدا و صحنه‌‌های ترسناک از آنِ خود کند. در وب‌سایت سینمایی Rotten Tomatoes، درصد ۹۵ از ۲۷۳ رأی داده‌شده از سوی منتقدان مثبت بوده و این فیلم میانگین امتیاز ۷.۷ از ۱۰ را در اختیار دارد. یکی از نویسندگان این سایت می‌نویسد: «با داستانی میخکوب‌کننده و جلوه‌های غیرکامپیوتری چشم‌نواز، با من حرف بزن فیلم ترسناک قرن بیست‌ویکمی را با درون‌مایه‌های کلاسیک روایت می‌کند». این فیلم در وب‌سایت Metacritic که از میانگین وزنی استفاده می‌کند، بر اساس نظر ۴۴ منتقد امتیاز ۷۶ از صد را کسب کرده که نشان‌دهنده «نقدهای عموما مطلوب» است. تماشاگران شرکت‌کننده در نظرسنجی CinemaScore که فیلم‌ها را امتیازدهی می‌کنند، به این فیلم نمره «B+» در مقیاس «A+» تا «F» دادند.

از نظر فروش نیز با من حرف بزن موفق به کسب موفقیتی درخور‌ توجه شده؛ چراکه با بودجه ساخت ۴.۵ میلیونی، توانسته ۹۱.۸ میلیون فروش کند تا دستاوردی ارزنده برای کمپانی A24 به ارمغان آورده باشد. فیلم در جشنواره کن ۲۰۲۲ از طرف چند پخش‌کننده مهم خریداری شد و در افتتاحیه جشنواره برلین و چند جشنواره دیگر از‌جمله ساندنس در سال ۲۰۲۳ به نمایش درآمد. قصه فیلم درباره چند نوجوان است که متوجه می‌شوند می‌توانند با استفاده از یک دست مومیایی‌شده مرموز با ارواح ارتباط داشته باشند، اما در نهایت به قوانین بی‌توجهی می‌کنند و از حد و مرزها فراتر می‌روند. در‌این‌میان اتفاقاتی برای چند نفر از این نوجوانان پیش می‌آید که مسیر داستان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

نسخه دی‌وی‌دی و بلوری فیلم از سوم اکتبر ۲۰۲۳ در آمریکا و از ۲۵ اکتبر در استرالیا توزیع شده و نسخه زیرنویس و دوبله فارسی آن در سایت‌های داخلی قابل تماشاست.

درباره کارگردان

با من حرف بزن اگرچه اولین فیلم برادران فیلیپو بوده، اما این دو برادر سابقه زیادی در ساخت فیلم‌های ترسناک در پلتفرم یوتیوب داشتند؛ به نحوی که کانال معروف «راکاراکا» از سال ۲۰۱۳ تأسیس و به ساخت فیلم‌های ترسناک کمدی پرداخته و توانسته علاوه بر توجه مخاطبان، جوایز متعددی را از چند کانال بین‌المللی و بستر ویدئویی آنلاین به دست بیاورد.

فیلیپ و مایکل فیلیپو با اصالت استرالیایی و اهلیت ادلایدی در سال ۲۰۱۹ به آمریکا مهاجرت کردند؛ اما همچنان پروژه‌های سینمایی خود را در استرالیا ادامه دادند، به گونه‌ای که فیلم با من حرف بزن نیز در استرالیا تهیه و تولید شده‌ است. کانال یوتیوب برادران فیلیپو با ۶.۵ سابسکرایب و ۱.۱۷ میلیارد بازدید از پردرآمدترین و مشهورترین کانال‌های یوتیوبی در جهان به حساب می‌آید که بیش از ۱۰ سال است از آنِ برادران فیلیپو است و ویدئوهایی در ژانر کمدی ترسناک، کمدی سورئال، کمدی اکشن و فیلم‌های ترسناک روان‌شناسانه در این بستر پخش می‌شود. به نظر می‌رسد یکی از مهم‌ترین دلایل موفقیت برادران فیلم‌ساز در نمایش و گیشه با من حرف بزن همین تجربیات سینمایی‌شان در یوتیوب بوده است.

تحلیل فیلم

سال ۲۰۲۳ از نظر تولید و نمایش فیلم‌های ترسناک سالی پربار و پررونق در سینمای جهان بود و اصولا ژانر هارور یا ترسناک از محبو‌ب‌ترین گونه‌های سینمایی در جهان است که سالانه فیلم‌های زیادی در این گونه تولید و مخاطبان زیادی را به سالن سینماها می‌کشاند؛ اما وجه تمایز با من حرف بزن با دیگر آثار مشابه در این ژانر چه بوده که آن را به‌عنوان محبوب‌ترین و پربیینده‌ترین فیلم ترسناک در سال ۲۰۲۳ مطرح کرده است؟

با من حرف بزن در وهله اول از الگوهای امتحان پس‌داده و مرسوم ژانر وحشت استفاده می‌کند و در این بهره‌گیری کلاسیک از الگوهای قبلی، از هیچ تلاشی فروگذار نمی‌کند؛ از فضاسازی و اجرا تا کلیشه‌های متنی و شخصیتی همه و همه الگوهای ژانر وحشت را تداعی می‌کنند، اما هنر سازندگان با من حرف بزن این بوده که از این تمهیدات به‌درستی، به‌اندازه و بجا استفاده کرده‌اند.

حضور نوجوانان در فیلم‌های ژانر وحشت یکی از مرسوم‌ترین یا شاید بتوان گفت کلیشه‌ای‌ترین الگوهای استفاده‌شده در این گونه فیلم‌ها به شمار می‌رود که در با من حرف بزن نیز شاهد حضور چند نوجوان به‌عنوان هسته‌ اصلی شکل‌دهنده داستان هستیم. اصولا نوجوانان و جوانان به‌عنوان طیف سنی که در وهله اول کنجکاو هستند و به‌شدت دنبال هیجان و دنیای نو و تجربه‌نشده هستند، بهترین گروه سنی برای گونه وحشت محسوب می‌شوند که انگیزه‌های مختلف شخصیتی را به جهت ویژگی‌های یادشده می‌توان به آنها نسبت داد و از تجربه‌‌کردن‌های افراطی و هیجان‌گونه آنها به نفع رفتارهاو رخدادهای غیرعادی و پیش‌بینی‌ناپذیر شخصیت‌ها بهره برد.

بُعد دیگر جذابیت با من حرف بزن به قصه فیلم برمی‌گردد. حضور ارواح یا موجودات ماورای طبیعی در جِلد نوجوانان کنجکاو که به واسطه استفاده از یک عنصر مرموز می‌توانند فضایی غیرعادی و هولناک را به وجود آورند، موضوع اصلی فیلم با من حرف بزن است. اصولا پرداخت به موجودات متافیزیکی و ماورای طبیعی یکی از الگوهای مرسوم در سینمای وحشت است که نمونه‌های برجسته آن به فیلم‌هایی مانند دنباله‌های «جن‌گیر»، «آنابل» و «کلبه وحشت» مربوط می‌شود که به دلیل ناشناخته‌بودن عالم جن و پرداخت نامتعارف آن می‌تواند ترس و هیجان را برای تماشاگر سینما به ارمغان بیاورد.

فضاسازی ترسناک و پرداخت هیجان‌انگیز از دیگر عوامل موفقیت فیلم با من حرف بزن است؛ عواملی که از سال‌ها تجربه سازندگان آن در گونه ترسناک و هارور حاصل شده و با وجود اینکه اولین فیلم بلند سینمایی برادران فیلیپو را شاهد هستیم، اما سال‌ها تجربه‌اندوزی و کار تخصصی در یوتیوب باعث شده نخستین کار سینمایی این دو برادر تا این اندازه جذاب و هیجان‌انگیز از آب درآید. این فضاسازی ترسناک در وجوه مختلف سینمایی خودنمایی کرده است؛ از طراحی صدا و صحنه و لباس و افکت‌های تصویری و صوتی گرفته تا تدوین، فیلم‌برداری و هدایت بازیگران همه باعث شده که با من حرف بزن از نظر تجربه اجرائی و فضاسازی ژانر فیلم هارور اثری مهم و درخور توجه باشد که سعی کرده الگوهای مختلف و مفید این گونه را به بهترین شکل ممکن اجرا و امتحان کند.

بازی‌ها و کاراکترها نیز در فیلم با من حرف بزن، پرداخت مناسب و همراه‌کننده‌ای داشتند؛ از پسربچه خردسال فیلم که نقش مهم و تأثیرگذاری در فیلم داشت تا پدر میانسال «میا»، همگی به نوبه خود در پیشبرد داستان و اجرای شخصیت خود به نحوی اثرگذار عمل کردند. اما همچنان که گفته شد، بار اصلی فیلم بر دوش نوجوانان بود و نکته جالب اینکه اکثر بازیگران نوجوان این فیلم تجربه زیادی در بازیگری نداشتند و اکثرا فیلم‌اولی بودند. «سوفیا ویلد» در نقش میا، شاید مطرح‌ترین بازیگر این فیلم باشد که پنج سریال تلویزیونی و سه فیلم سینمایی در کارنامه هنری او مشاهده می‌شود که دلالت بر تیم جوان بازیگری این فیلم دارد.

با من حرف بزن,ترسناک ترین فیلم سال 2023

نقد فیلم

در کنار امتیازات و محاسن گفته‌شده، ایرادات مهم و درخور توجهی نیز در فیلم با من حرف بزن وجود دارد که توفیقات جهانی و تعریف و تمجیدهای مخاطبان و برخی منتقدان نباید ما را از توجه به آن غافل کند. اساسی‌ترین مشکل فیلم با من حرف بزن فیلم‌نامه پرعیب و ایراد فیلم است که زیر سایه فضاسازی و کارگردانی اثر پنهان مانده و کمتر به آن توجه شده است. اصولا در سینمای روز جهان به دلیل پیشرفت‌های تکنولوژیکی، فریب و اغوای تماشاگران بیش از قبل شده و شاهد انواع و اقسام ترفندهای فیلم‌سازی برای به محاق‌ بردن عمق داستان و سطحی‌بودن فیلم‌نامه‌ها هستیم. «با من حرف بزن» نیز با وجود امتیازات زیاد اجرائی در بحث فیلم‌نامه و شخصیت‌پردازی، اشکالات عمده‌ای دارد که بدون‌شک حاصل سهل‌انگاری در نگارش فیلم‌نامه و ارجحیت پروداکشن‌ها و افکت‌های تصویری به متن و شخصیت‌ها بوده است. برای نمونه پدر و مادر میا بهترین مثال برای ضعف مفرط شخصیت‌پردازی در «با من حرف بزن» هستند؛ در‌حالی‌که تماشاگر مدام کدهایی دریافت می‌کند که مادر میا به قتل رسیده است، نشانه‌های دیگر در فیلم وجود دارد که از زبان پدر میا بیان می‌شود و دلالت بر خودکشی مادر دارد تا مشخص شود موضع فیلم‌ساز تا چه حد در ماجرای فوت مادر که یکی از موتیف‌های مهم و تکرارشونده فیلم بوده، منفعلانه و پر از ایراد بوده است. مادر میا نیز که می‌توانست نقش سمپاتیک‌تر و مؤثرتری در مسیر روایت داشته باشد، به‌مثابه عنصری آکسسواری و تزیینی در فیلم عمل می‌کند که بیشتر قرار است به خاطر حضور یک فرد غیرواقعی و نامتعارف ترسناک جلوه کند؛ درحالی‌که معمای قتل و خودکشی و کنجکاوی مفرط میا برای ارتباط‌گرفتن عاطفی با روح مادرش می‌توانست پرداخت دقیق‌تر و عمیق‌تری پیدا کند و فیلم را تا حد زیادی ارتقا دهد.

پایان‌بندی

یکی از دلایل موفقیت فیلم با من حرف بزن، پایان‌بندی تکان‌دهنده آن است. اصولا در تعریف فیلم خوب و تأثیرگذار، یکی از نکات کلیدی و تعیین‌کننده، فینال و پایان‌بندی آن است که باعث رضایت یا نارضایتی تماشاگران از فیلم می‌شود. در «با من حرف بزن»، میا به‌عنوان کلیدی‌ترین شخصیت فیلم که به نوعی نمادین تفاوت و تمایز رنگین‌پوستان در آمریکا با سفیدپوستان را نیز نشان می‌دهد، دست به اقدامی رادیکال و غیرمحافظه‌کارانه می‌زند و پایان فیلم طوری طراحی شده که تأویل و تفسیرهای زیادی را می‌‌توان متوجه آن کرد. حضور کانگرو در صحنه اولیه فیلم و تمایل‌نداشتن میا برای کشتن او، در پایان فیلم نیز تداعی می‌شود و به نوعی مسیری دایره‌ای‌وار برای فیلم متصور می‌شود؛ میایی که در اول فیلم کانگرو را نمی‌کشد در انتهای داستان نیز از کشتن رایلی صرف‌نظر می‌کند و با انتقال روح خود به دنیای ماورایی، مسیر تکراری و متداول هیجان و بازی نوجوانان ادوار آینده را برای مخاطب متصور می‌کند.

محمد تقی‌زاده

  • 9
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش