یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
۱۳:۵۱ - ۲۹ مهر ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۰۷۱۸۵۹
فیلم و سینمای جهان

بهترین فیلم‌های سینمایی در مورد زندگی پس از مرگ؛ از After Life تا The Sixth Sense

بهترین فیلم در مورد زندگی پس از مرگ,فیلم سینمایی ترسناک

روزیاتو | همانطور که گندالف دانا می گفت: «سفر به اینجا ختم نمی‌شود. مرگ تنها مسیر دیگری است… راهی که همه ما باید طی کنیم.» ابهام و نامشخص بودن آنچه فراتر از مرگ نهفته است، بدون توجه به اعتقادات مذهبی یا معنوی، دلایل بسیاری برای شگفتی و حتی ترس وجودی ایجاد می کند. گاهی اوقات هیچ چیز مانند یک فیلم عالی که زندگی و مرگ را به عنوان تم اصلی بررسی می کند، و ۱۰ فیلمی که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت بهترین فیلم ها در باب پرداختن به زندگی پس از مرگ هستند.

۱۰- Beetlejuice (1988)‎

بهترین فیلم در مورد زندگی پس از مرگ,فیلم سینمایی ترسناک

یک روند رایج در فیلم‌شناسی تیم برتون، گرفتن شخصیت‌هایی معمولاً عجیب و غریب و تبدیل کردن آن‌ها به شخصیت هایی عمیقاً انسانی و بامزه است. Beetlejuice شاید بهترین مثال در فیلموگرافی او در این زمینه باشد، با شخصیت مشهور یک روح تاریک جنجالی و پرخاشگر. این فیلم درباره زوج جوانی است که به تازگی فوت کرده اند، زوجی که در خانه قدیمی خود محبوس شده اند، و با نقل مکان صاحب خانه های جدید، عصبانی می شوند. آنها با بیتل جوس (مایکل کیتون) تماس می گیرند تا ساکنان جدید را بترساند.

این یک پیچش داستانی بامزه به داستان های خانه های جن زده است که اگرچه در فراهم کردن اوقات خوش و سرگرم کننده موفق تر است، اما همچنان مفاهیمی را در مورد آنچه که مردم هنگام مرگ از دست می دهند، مورد بحث قرار می دهد. محبوبیت ماندگار این فیلم باعث ساخت یک دنباله‌ی میراثی بسیار مورد انتظار در قالب Beetlejuice Beetlejuice شده است که در آن کیتون، وینونا رایدر و کاترین اوهارا دوباره نقش‌های خود را برای سرگرمی‌های عجیب و غریب‌تر و بامزه تری تکرار می‌کنند.

۹- Heaven Can Wait (1943)‎

بهترین فیلم در مورد زندگی پس از مرگ,فیلم سینمایی ترسناک

بهشت می‌تواند صبر کند، یک کمدی همراه با طنز بدبینانه ای نسبت به اخلاق و ثروت است و همزمان به موضوع زندگی پس از مرگ نیز می پردازد و به همین خاطر هم به عنوان یک نقد اجتماعی و هم یک تایید ارزش زندگی به شیوه ای دلگرم کننده موفق عمل می کند. هنری ون کلیو (دان آمچه) یک مرد هوسران لوس است که پس از مرگش با این انتظار غرورآمیز به دروازه‌های جهنم می‌رسد که تا ابد وارد دنیای مردگان خواهد شد. اما شیطان چندان از این بابت مطمئن نیست و هنری را وادار می‌کند تا اعمال خود در زمان حیات را بازگو کند تا ببیند آیا استانداردهای جهنم را برآورده می‌کند یا خیر.

مسیر فیملم مکن است قابل پیش‌بینی باشد، به‌ویژه که ویژگی غلو در احساسات را به تمامی مورد استفاده قرار می دهد، ویژگی که فیلم‌های دهه ۴۰ به راحتی آن را پذیرفتند، اما Heaven Can Wait همچنان یک داستانی امیدوار کننده از زندگی است که با امیدواری خوش‌بینانه ای از لنزهای هجوآمیزش عبور می کند. به عنوان یکی از بهترین فیلم‌های دوران حرفه‌ای ارنست لوبیچ، این فیلم دوز فوق‌العاده جذاب از شگفتی‌های قدیمی هالیوود با پیامی است که امروز هم صادق است.

۸- Enter the Void (2009)‎

بهترین فیلم در مورد زندگی پس از مرگ,فیلم سینمایی ترسناک

تصورات زندگی پس از مرگ در ذهن عده‌ای مملو از رمز و راز و عدم اطمینان و شاید حتی در ذهن برخی دیگر کاملاُ بی معنی است. فیلم به خلا وارد شو به کارگردانی گاسپار نوئه با رویکرد همیشگی تحریک کننده اش، بر اساس این ایدئولوژی عمل می‌کند که فیلم‌های مربوط به زندگی پس از مرگ نباید تفاوت زیادی با این برداشت مرموز از آنچه در انتظار ماست داشته باشند. این فیلم از ابتدا تا انتها شبیه یک سفر توهم گونه است، جایی که یک فروشنده مواد مخدر آمریکایی در توکیو پس از کشته شدن در یک معامله ناموفق، سفری پر هرج و مرج را به زندگی پس از مرگ آغاز می کند.

Enter the Void با تصویرسازی بصری خیره کننده ای که شور و نشاط کلوب های شبانه توکیو را با نور نئون شان به کار می گیرد، تصویر جذاب و با سبک خاص از ایده ای است که ما حتی نمی توانیم آن را درک کنیم. به همین دلیل، شاید بهترین تصویرسازی از انتقال از یک زندگی به زندگی دیگر باشد. مطمئناً این یکی از خیره کننده ترین تصویرسازی های بصری است که سینما تا به حال دیده است.

۷- A Matter of Life and Death (1946)‎

بهترین فیلم در مورد زندگی پس از مرگ,فیلم سینمایی ترسناک

یکی دیگر از کلاسیک‌های دهه ۴۰ ، مسئله زندگی و مرگ، کمدی رمانتیک را با درام دادگاه کیهانی با هر ترکیب کرده و جذابیت و زیبایی بصری خاصی را خلق می کند. پیتر کارتر (دیوید نیون) یک خلبان نیروی هوایی سلطنتی بریتانیا در طول جنگ جهانی دوم است که وقتی از هواپیمایش بیرون پریده و خود را در ساحل می‌بیند، از مرگ حتمی می گریزد. در حالی که زندگی او ادامه دارد، او رابطه عاشقانه ای را با یک اپراتور رادیو آغاز می کند، اما نیروهای الهی اصرار دارند که او مرگ خود را بپذیرد. کارتر درخواست تجدید نظر کرده و در برابر هیئت منصفه ای آسمانی از حق خود برای حیات دفاع می کند.

این فیلم – که با نام پلکانی به سوی بهشت (Stairway to Heaven) ​​نیز شناخته می‌شود – به عنوان ترکیبی ماهرانه ای از ژانرها به اوج کیفیت خود می رسد زیرا به خوبی می‌داند چه زمانی با شوخ طبعی تند و تیز خود بازی کند و چه زمانی بیشتر به سمت احساسات رمانتیکش متمایل شود. نتیجه نهایی، فیلمی فوق‌العاده سرگرم‌کننده از زندگی پس از مرگ است که با دلگرمی انسان‌گرایانه و مکالمات بامزه بین شخصیت‌های بریتانیایی و آمریکایی تعریف می‌شود.

۶- Orphée (1950)‎

بهترین فیلم در مورد زندگی پس از مرگ,فیلم سینمایی ترسناک

افسانه یونانی اورفئوس – که مربوط به سفر بارد نامدار به دنیای اموات هادس برای بازیابی روح عشق گمشده خود، اوریدیس است – بارها برای پرده سینما اقتباس و باز اختراع شده است. بسیاری از این اقتباس‌ها ظاهری از زندگی پس از مرگ دارند، اما تعداد کمی مانند فیلم فرانسوی اورفه (یا به انگلیسی Orpheus) محصول ۱۹۵۰ این کار را انجام داده‌اند.

داستان این فیلم در فرانسه معاصر اتفاق می‌افتد و داستان شاعر موفقی را دنبال می‌کند که همسرش توسط سرسپردگان مرگ (ماریا کازارس) کشته می‌شود. اورفه (ژان مارای) که به دنیای مردگان هدایت می‌شود، برای نجات اوریدیس (ماری دئا) محبوبش از سرنوشت ناعادلانه‌اش مبارزه می‌کند، اما وسواس فکری زیادی نسبت به مرگ پیدا می‌کند. ماهیت معمایی فیلم یکی از جذاب ترین نقاط قوت آن است، همچنین نمایش بصری خیره کننده فیلم و سرمایه گذاری عجیب آن در شیفتگی اورفه نسبت به مرگ. اورفه که بیش از پیش با ایده‌های مربوط به وسواس هنری غنی شده است، اقتباسی درخشان است که به منبع اصلی خود احترام می‌گذارد و در عین حال جنبه‌های جدید و مدرنیزه‌شده ای را نیز به کار می‌برد تا به عنوان تصویری طلسم‌کننده از زندگی پس از مرگ و کاوشی مجذوب کننده از ذهن در هم ریخته یک هنرمند عمل کند.

۵- After Life (1998)‎

بهترین فیلم در مورد زندگی پس از مرگ,فیلم سینمایی ترسناک

تعمقی لطیف در باب زندگی، حافظه، شادی و ارتباطات انسانی، فیلم زندگی شگفت انگیز یا پس از زندگی، داستان و فانتزی را با تصاویر مستند ترکیب می‌کند تا یک تجربه تماشایی عمیقاً انسان‌گرایانه را ارائه دهد. داستان فیلم در ساختمانی دلگیر و به سبک خدمات اجتماعی می گذرد که در واقع ایستگاهی برای انتقال ارواح از زندگی به بهشت ​​است. در طول مدت حضور در ایستگاه، هر روحی باید شادترین یا بهترین خاطره زندگی خود را که تا ابدیت دوباره تجربه اش خواهد کرد، انتخاب کند. دو مشاور جوان به ارواح مردگان در تصمیم گیری کمک می کنند.

در طول توسعه فیلمنامه، هیروکازو کوره-ادا با صدها نفر مصاحبه کرد و از آنها در مورد خاطراتشان پرسید. مصاحبه ها ضبط شد و برخی از آنها در فیلم به کار گرفته شد و با روایت دو مشاور آمیخته شدند. هیچ اضطرار و تنشی در فیلم وجود نداشته، و طرح از پیش تعیین شده بسیار کمی در فیلم وجود دارد، اما این فیلم همچنان به عنوان تصویری ملایم و جذاب از زندگی پس از مرگ که ارزش بالایی برای تجربیات کسب شده در زندگی و انسانیت زیبا قائل است، فیلمی تاثیرگذار و بی نقص به نظر می رسد.

۴- Coco (2017)‎

بهترین فیلم در مورد زندگی پس از مرگ,فیلم سینمایی ترسناک

به عنوان یکی از بزرگترین موفقیت‌های پیکسار در چند وقت اخیر، و یکی از شگفت‌انگیزترین ماجراجویی‌های تاریخ این استودیو انیمیشن سازی، داستان فیلم کوکو در قالب سفری جذاب به سرزمین مردگان رخ می‌دهد. میگل (آنتونی گونزالس) پسر نوجوانی است که علیرغم ممنوعیت خانواده اش از انجام هر گونه کار هنری، آرزو دارد یک موسیقیدان بزرگ باشد. اشتیاق و آرزوهای میگل، در جریان جشن های روز مردگان مکزیک، او را به سفری شگفت‌انگیز به دنیای پس از مرگ هدایت می‌کند، سفری که اکتشافات شگفت‌انگیزی مرتبط با تاریخ خانواده‌اش را به همراه دارد.

کوکو که مملو از سبک انیمیشن سازی خاص پیکسار و لطافت روایی دلگرم کننده ای است، یک قصیده شگفت انگیز برای کسانی است که از این دنیا رفته اند، و همچنین کاوشی پر جنب و جوش و سرزنده در مورد آنچه پس از مرگ رخ می دهد. کوکو با هسته موسیقایی خود و تصویر گیرایی که از زندگی پس از مرگ ارائه می دهد – که مضامین ثقیل ترش را با هوشیاری و بینش خاصی مدیریت می‌کند و در عین حال جذابیت داستان برای خانواده ها را حفظ می‌کند – یکی از بهترین و جذاب ترین تصاویر زندگی پس از مرگ در سال‌های اخیر است.

۳- Here Comes Mr.‎ Jordan (1941)‎

بهترین فیلم در مورد زندگی پس از مرگ,فیلم سینمایی ترسناک

برگرفته از نمایشنامه تولید نشده هری سگال به نام «بهشت می‌تواند صبر کند» – که هیچ پیوندی با فیلم فوق‌الذکر ساخته سال ۱۹۴۳ ندارد، اما به عنوان منبع الهامی برای بهشت ​​می‌تواند صبر کند در سال ۱۹۷۸ عمل می کند- آقای جردن وارد می شود فیلمی تماما حیرت آور و جذاب است. جو پندلتون (رابرت مونتگومری) بوکسوری است که در مسیر رفتن به یک مسابقه قهرمانی در یک سانحه هوایی جان خود را از دست می دهد، اما متوجه می شود که به لطف یک فرشته بسیار مشتاق دیدن مرگ او، زودتر از موعد از دنیا رفته است. رئیس این فرشته، آقای جردن (کلود رینز) وارد ماجرا می شود تا این اشتباه را جبران کند و روح پندلتون را در بدن یک مرد زنباره که اخیراً به قتل رسیده است، به زمین باز می گرداند.

پرداختن به مضامین سنگین در این فیلم بسیار جذاب است و درخششی شاداب و امیدوارکننده را در طول روایت خود حفظ می‌کند که تضمین می‌کند مخاطب همچنان مجذوب فیلم باشد، به‌ویژه وقتی که پندلتون رفته رفته عاشق بتی لوگان (اولین کیز) آرمان‌گرا می شود. باند فرودگاه مملو از مه، مونتاژ هنری روح‌های در حال گذر و جذابیت بامزه آقای جردن با بازی رینز، دنیای پس از مرگ فیلم را با حسی ظریف از شگفتی و حیرت همراه می‌کند.

۲- The Sixth Sense (1999)‎

بهترین فیلم در مورد زندگی پس از مرگ,فیلم سینمایی ترسناک

یک درام فوق‌العاده بی نقص که به دلیل یکی از بزرگ‌ترین و تکان‌دهنده‌ترین پیچش‌های داستانی تاریخ سینما مشهور شده است، حس ششم را به سبکی بسیار متفاوت و منحصربفرد مورد کاوش قرار می دهد که در کمتر فیلمی دیده شده است. پس از یک حادثه حمله به خانه، یک روانشناس کودک به نام مالکوم کرو (بروس ویلیس) در تلاش برای ارتباط با همسر درمانده و افسرده خود است، در حالی که با کول سیر (هیلی جوئل اوسمنت)، پسر جوان رنج کشیده ای که معتقد است می تواند ارواح را ببیند، کار می کند.

شهرت ماندگار این فیلم خود گویای تأثیر آن بر فرهنگ عامیانه در غرب است که آن را به یکی از نمادین ترین فیلم های دهه ۱۹۹۰ تبدیل کرده است و یک پیروزی تعیین کننده برای حرفه ام. نایت شیامالان بود. آمیزه‌ای از داستان‌سرایی کلاسیک هالیوود و هیجان‌های ترسناک مدرن، کاوش مالکوم کرو در مورد زندگی پس از مرگ را نه تنها به شکل قابل لمسی باکیفیت و جذاب، بلکه فوق‌العاده دلخراش نیز می‌کند. The Sixth Sense که با بازی های استثنایی همه بازیگران و جاذبه فضای خیره کننده اش تقویت شده است، یک بررسی هوشمندانه و سنجیده از زندگی پس از مرگ است.

۱- It’s a Wonderful Life (1946)‎

بهترین فیلم در مورد زندگی پس از مرگ,فیلم سینمایی ترسناک

It’s a Wonderful Life ممکن است مستقیماً با زندگی پس از مرگ سر و کار نداشته باشد، اما فضای مشابهی را اشغال کرده و بسیاری از موضوعات مشابه را بررسی می کند و در عین حال داستانی را در مورد اهمیت نجابت انسانی و زندگی خوب ارائه می دهد. جورج بیلی (جیمی استوارت) مردی است که همیشه دیگران را در جامعه بر خود مقدم قرار داده است، اما زمانی که خود را در بدهی غیرقابل حلی می بیند، قصد دارد جان خود را بگیرد تا خانواده اش از بیمه عمرش بهره مند شوند. با این حال، یک فرشته کارآموز امیدوار است با نشان دادن تصویری از جامعه بدون حیات جورج، مانع از آن شود که وی به زندگی خود پایان دهد.

جذابیت غیرقابل مقاومت استوارت به عنوان یک انسان معمول به طرز شگفت انگیزی با جهان بینی ایده آلیستی فرانک کاپرا ترکیب می شود و داستانی قدرتمند و امیدوار کننده از تأثیری که یک زندگی می تواند بر افراد اطرافیان خود داشته باشد، می سازد. چه زندگی شگفت انگیزی حتی پس از گذشت نزدیک به ۸۰ سال از انتشارش، یکی از ناب ترین آثار کلاسیک کریسمسی باقی مانده و داستانی عمیق و تاثیرگذار از زندگی و معنایی است که تا به حال به تصویر کشیده شده است.

  • 11
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش