یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
۲۳:۱۴ - ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۲۰۲۸۶۱
فیلم و سینمای جهان

بازیگر «آواتار»:

در فضا زندگی می‌کنم!

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان,زویی سالدانا
زویی سالدانا بازیگر فیلم‌هایی چون «محافظان کهکشان» و «آواتار» می‌گوید در فضا زندگی می‌کند وهیچ‌کس در زمین او را نمی‌خواهد.

به گزارش بانی فیلم به نقل از ایندپندنت، بازیگری که در فیلم‌هایی چون «محافظان کهکشان»، «آواتار» و«سفر ستاره‌ای» جلوی دوربین رفته، می‌گوید مدام دنبال ماموریت‌های فضایی و بین‌کهکشانی است.

 

فیلم‌ها و داستان‌های علمی-تخیلی معمولا به سمت خلق شحصیت‌های اول مرد گرایش دارند و در میان بهترین شخصیت‌های همه داستان‌های علمی-تخیلی تنها دو زن بوده‌اند که جایگاهی خاص یافته‌اند. یکی سیگورنی ویور با شخصیت الن ریپلی و دیگری گیلیان آندرسون با نقش مامور ویژه «فایل‌های ایکس» یعنی دانا اسکالی.

 

اما خدا را شکر انگار در کار ساخت فیلم دارد جایگاه‌ها بتدریج تغییر می‌کند. در دو فیلم اخیر «جنگ ستارگان» دو شخصیت زن نقش اصلی وجود داشته است : در «نیرو بیدار می‌شود» با بازی دیزی ریدلی در نقش اسکای واکر ری ودر فیلم «یک سرکش» فلیسیتی جونز در نقش جین ارسو جنگنده شورشی. اسکارلت جوهانسون نیز به یک قهرمان زن فیلم‌های اکشن فانتزی بدل شده و در نقش بیوه سیاه نیز در «انتقام‌جویان» و در نقش شخصیت پرفروش «لوسی» در فیلمی به همین نام در راس باکس آفیس قرار گرفت. گال گادوت که با ایفای نقش «زن شگفت‌انگیز» لشکری از هوادار به دست آورده نیز از بازیگران جدید زن در نقش اصلی است. در همین حال بری لارسون قرار است به زودی وارد جهان سینمایی مارول شود و اولین نقش ابرقهرمان زن را بازی کند.

 

با وجود همه این نقش‌آفرینی‌ها وعملکرد فوق‌العاده، تنها یک زن بوده است که می‌تواند ادعا کند در هر سه فرانچایز موفقیتآامیز دهه اخیر حضور داشته است: زویی سالدانا. از سال ۲۰۰۹ تاکنون او سه بار در نقش نیوتا اوهورا در فیلم «سفر ستاره‌ای» بازی کرده و در نقش گامورا در فیلم «محافظان کهکشان» دو بار جلوی دروبین رفته و در عین حال یک بار در برابر دوربین فیلم «آواتار» در نقش نیتیری بازی کرده است. به این ترتیب می‌توان ادعا کرد او فعال‌ترین بازیگر زن فیلم‌های علمی تخیلی حال حاضر است.

 

 

گاهی حس می‌کنم فلک‌زده‌ام

اما خود او می‌گوید هنوز یک جورهایی وقتی پای تست بازیگری به میان می‌آید باید مبارزه کند. وی در این باره با صدایی سرماخورده و گرفته می‌گوید: انتخاب‌های  زیادی وجود دارد و می‌توانی با بازی در فیلم‌هایی از یک ژانر، اعتباری کسب کنی. اما رفتن و برای کسب یک نقش جنگیدن راحت نیست، زیرا هر بار نظر آنها این است که؛ خب نمی‌دانم، خالا ببینیم… درست مثل نقش همان دختر آبی «آواتار». آن وقت است که فکر می‌کنی واقعا فلک‌زده هستی، گاهی فکر می‌کنم باید همانجا در فضا زندگی کنم و کسی مرا روی زمین نمی‌خواهد.

 

شاید یکی از دلایلی که سالدانا قدرتی ستاره‌ای مثل اسکارلت جوهانسون کسب نکرده این باشد که او اغلب در زیر لایه‌های عظیم کامپیوتری و گریم‌‌های غلیظ پنهان است. همکارش پام کلمنتیف می‌گوید: من واقعا خوش‌شانس بوده‌ام که برای آماده شدن کامل، باید دو ساعت وقت گریم بگذارم، چون در مقایسه با نقش نبولا یا گامورا که هر بار ۴ ساعت وقت گریم فقط برای مو وچهره صرف می‌شود، ۲ ساعت چیز زیادی نیست. واقعا بعضی وقت‌ها باید ساعت ۲ صبح بیایی تا بتوانی برای وقت فیلمبرداری آماده باشی.

 

خوشبختانه این احساس فلک‌زده بودن به سالدانا کمک کرده تا بتواند بخشی از اپرای فضایی «محافظان کهکشان» و یا «جنگ ستارگان» جیمز گان بتواند باشد. پیش از این که اولین فیلم از این مجموعه به اکران برسد، مشتاق‌ترین طرفداران این کمیک بوک منتظر تماشای فیلم بودند و شخصیت‌های کتاب را از میان بازیگران حدس می‌زدند.

سالدانا می‌گوید: وقتی بازی در این فیلم‌ها را شروع کردیم خیلی از ما حس می‌کردیم حق‌مان ادا نشده است. دلیلش هم کاملا ساده است چون محافظان کهکشان سخت‌ترین فیلم از میان جهان داستانی مارول است. به یاد می‌آورم وقتی اولین بار در کمیک‌کان سن‌دیگو شرکت کردیم آنجا همه می‌پرسیدند چرا وسط این همه قهرمان باید به سراغ «محافظان» بروید؟ یعنی منظورم این است که سوژه سخت بود و شرایط بازی در این فیلم را واقعا جیمز گان بود که برای همه مهیا کرد.

 

گامورا شخصیت خیالی ایرقهرمانی کتاب‌های کامیک مارول برای نخستین بار در سال ۱۹۷۵ در کی از این کتاب‌ها حضور پیدا کرد. گامورا دخترخوانده تاتوس و آخرین فرد در نژاد خود است. توانایی‌های او شامل استاد هنرهای رزمی، ژیمناستی فوق حرفه‌ای، دارای سرعت، قدرت، چابکی و استقامت ابرانسانی و قابلیت زوددرمانی است.

در حالی که شخصیت او در نقش گامورا می‌توانست یک قاتل بسیار عالی بماند، در سراسر قسمت دوم او از نظر روحی بسیار خوش قلب‌تر بود و نقشی خیلی مادرانه‌‌تر  در گروه بازی ‌کرد.

 

او می‌گوید: گامورا کاملا مخالف آن چیزی بود که خود او بود. او یک خانواده دارد و همه چیز از این حکایت دارد که اوضاع خوب پیش می‌رود. او این نقش مادرانه را بازی کرد زیرا مجبور بود و انتخاب دیگری نداشت. می‌گوید: باید در این نقش بازی می‌کردم تا مشکلی برای «محافظان» به وجود نیاید و فیلم درست پیش برود.

 

نقش‌های به یادماندنی و الهام بخش

او باید بیش از این که خودخواه باشد در خدمت پرورش و کمک به گروه پیش می‌رفت.

به همین دلیل هم هست که گامورا و نیتیری «آواتار» هر دو شخصیت‌هایی هستند که کاملا در ذهن هواداران جا گرفته‌اند؛ آنها الهام‌بخش زنانی هستند که لباس آبی می‌پوشند و در مراسم مختلف کمیک‌کان با صورتی آبی شده حضور پیدا می‌کنند.

 

دیو باتیستا هم‌بازی او در نقش «درکس» درباره این که چقدر حوشایند است که الهام‌بخش دیگران باشی خیلی صحبت می‌ند اما برای سالدانا همه چیز بیش از اینها اهمیت دارد.

 

سالدانا می‌گوید: این که می‌بینی دختران جوان به عنوان یک قهرمان به تونگاه می‌کنند کار را برایت سخت می‌کند که بخواهی به این نقش‌ها نه بگویی. وی می‌افزاید: یادم می‌آید که وقتی یک دختر بچه بودم به چه چیزهایی فکر می‌کردم و چه قهرمان‌هایی داشتم و برای همین می‌توانم واقعا این فیلم‌ها را دوست داشته باشم. اگر برای سیگورنی ویور نبود یا برای نقش سارا کانر که لیندا همیلتون بازی کرد، نمی‌دانم الان داشتم چه کار می‌کردم. این جذاب است، زیرا هر دوی این شخصیت‌ها را جیمز کامرون خلق کرد و بعد من ناگهان دیدم که من هم دارم با او کار می‌کنم. امیدوارم دختر کوچولوهای دیگری هم باشند که بتوانند مثل من به آن چیزی که همیشه به آن فکر می‌کنند و می‌خواهند از توی جعبه بیرون بیاید دست پیدا کنند و برای همین است که می‌خواهم کارهای دیگری بکنم و بیشتر در فضا باشم تا بتوانم انتخاب‌های بیشتری برای زنان دیگر فراهم کنم و آنها بتوانند شانس‌های بیشتری داشته باشند. همان طوری که خودم چنین شانسی را به دست آوردم.

 

سالدانا جایی نمی‌رود

در هر حال اگر شما از علاقه‌مندان این مجموعه فیلم‌های سینمایی هستید خوب است بدانید سالدانا قصد ندارد جایی برود و او را حالا حالاها با همین فیلم‌ها خواهید دید. او هر چند بازگشتش با فیلم «سفر ستاره‌ای» را هنوز تایید نکرده اما شخصیت «گومورا» در «انتقام‌جویان» بار دیگر حضورخواهد داشت و نیتیری نیز بدون شک نقش کلیدی خود را در فیلم‌های چهارگانه «آواتار» خواهد داشت. هر چند ممکن است بازیگران زیادی باشند که دوست نداشته باشند بارها و بارها با یک شخصیت دیده شوند، اما سالدانا به نظر می‌رسد که از داشتن چنین خانواده دایمی بازیگری خوشنود باشد چون می‌داند فیلم‌هایش پشت سر هم راهی پرده‌ها خواهند شد.

 

این بازیگرمی‌گوید: جیمز گان کارگردان «محافظان کهکشان ۲» می‌گوید کار کردن برای چیزی مثل «سفر ستاره‌ای» بود که مرا برای ساخت «محافظان» آماده کرد. سالدانا می‌گوید: ما هم همین طور با او آماده‌تر شدیم و سه بار برگشته‌ایم. حتی از دست دادن همکار عزیزی مثل آنتون یلچین ما را قوی‌تر کرد. وقتی شما با یک گروه رشد می‌کنی و بارها جلو و عقب میروی همه این تجربیات که در زندگی آن‌ها اتقاق می‌افتد برای زندگی خودت هم هست و زندگی تو را نیز در صحنه‌های مختلفی به چالش می‌کشد. فقط باید به همه اینها به عنوان یک هدیه نگاه کنی. بنایر این من همیشه خوشحالم که این فیلم‌ها با من مبارزه کردند و من با آنها مبارزه کردم و در هر حال آنها فیلم‌هایی بوده‌اند که مخاطبان دوستشان داشته‌اند.

 

وی می‌افزاید: این که این فیلم‌ها در قالب فرانچایزهای مختلف باز می‌گردند دلیل موفقیت‌شان است و من داشتن چنین اقبالی را حتی یک روز فراموش نمی‌کنم. من هم پیوندهای خودم را با این مردم که هرگز مرا تنها نگذاشته‌اند قوی‌تر می‌کنم و از طریق این فیلم‌ها این کار را انجام می‌دهم. فقط امیدوارم زمانی طولانی با آنها همراه باشم.

«مخافظان کهکشان ۲» از ۲۸ آوریل راهی سینماها شده و در همین زمان کوتاه به فیلم نخست باکس آفیس جهانی بدل شده است.

 

 

 

 

  • 19
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش