یکشنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۳
۱۱:۳۴ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۳۰۶۳۶۷
فیلم و سینمای جهان

درسی که هالیوود باید از موفقیت اشکال پنهان بگیرد

فیلم های زندگینامه ای درباره شخصیت های شناخته شده هر ساله بیشتر و بیشتر ساخته می شوند و نشانی از کاهش تولید آنها به چشم نمی خورد.

فیلم های زندگینامه ای درباره شخصیت های شناخته شده هر ساله بیشتر و بیشتر ساخته می شوند و نشانی از کاهش تولید آنها به چشم نمی خورد. در سال های گذشته فیلم های زندگینامه ای از موزیسین هایی مثل چت بکر و گروه NWA ساخته شده است، همین طور فیلم هایی درباره قهرمان هایی در زمینه های مختلف.

 

از چلسی سالنبرگر خلبان واقعه «معجزه در رودخانه هادسن» گرفته تا ورزشکار المپیک جسی اوانز. حالا اما موفقیت چشمگیر «اشکال پنهان» در گیشه و اکران فیلم های زنانه ای مثل «جکی»، «کریستین»، «فلورنس فاستر جنکینز» و «ملکه کاتوه» - که به طرز قابل توجهی همگی در سال ۲۰۱۶ اکران شدند – نشان می دهد که فیلمسازان بالاخره دارند زن ها را به رسمیت می شناسند.

 

داستان آدم های تکرویی که دردسرهای زیادی در زندگی شان دارند یا نابغه هایی با نقصان های دراماتیک – مولفه های آشنا در فیلم های زندگینامه ای – بیش از حد با کاراکترهای مرد پر شده. زن ها معمولا در نقش های مکمل بازی می کنند، و برای همین به طور کلی زن های موفق در بسیاری از فیلم های جریان اصلی آمریکا غایب هستند. اما در سه سال گذشته کمتر از یک چهارم فیلم های زندگینامه ای درباره زن ها بوده اند.

 

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان,فیلم های زندگینامه ای اشکال پنهان

 

یکی از عمده ترین دلایلی که باعث شده شاهد داستان های زنانه زیادی در هالیوود نباشیم، این است که تعداد کمی از زن ها فرصت این را پیدا می کنند که فیلمساز شوند و داستان های زنانه تعریف کنند. ۹۲ درصد فیلم هایی که در سال ۲۰۱۶ تولید شدند، کارگردان های مرد داشته اند و سهم زن ها از سمت های کارگردانی، نویسندگی و تهیه کنندگی تنها هفده درصد بوده. نتیجه این اتفاق حذف زندگی ها، چالش ها و موفقیت های بسیاری از زنان واقعی از سینماست.

 

به خاطر همین چیزهاست که موفقیت عظیم تجاری «اشکال پنهان» و تحسین همه جانبه منتقدان از این فیلم بیش از پیش مهم می شود. فیلم درباره سه زن آفریقایی – آمریکایی واقعی است که در اوایل دهه ۶۰ از کارکنان ناسا بودند: کاترین جانسون (با بازی تراجی پی. هنسون)، مری جکسون (جنل موان) و دوروتی وان (اکتاویا اسپنسر). هر سه شان ریاضی دانان کمتر شناخته شده ای بودند که به اجرایی شدن برنامه فضایی آمریکا کمک کردند.

 

جانسون مسیر پرواز اولین گردش جان گلن به دور زمین را محاسبه کرد، در حالی که مری جکسون آن قدر مبارزه کرد تا اولین زن سیاه پوستی شود که در ناسا به عنوان مهندس فعالیت می کند. از سوی دیگر دوروتی وان هم وقتی کارکنانش را اداره می کرد، مرزهای نژادی را از سر راه برداشت و در نهایت هم توانست در ناسا یکی از سمت های قدرتمند سرپرستی و نظارت را به دست آورد.

 

آلیسون شرودر، فیلمنامه نویس «اشکال پنهان» آن طور که خودش می گوید «با ناسا بزرگ شده» (وقتی دبیرستانی بوده در آنجا دوره کارآموزی اش را گذرانده) و حالا در بخش بهترین فیلمنامه اقتباسی نامزد اسکار شده است. او می گوید: «به نظرم مهم ترین چیزی که درباره «اشکال پنهان» باید بهش توجه کرد این است که پدر و مادرها بچه های نوجوان شان را به دیدن این فیلم می برند. انتظار این را نداشتم. خیلی از والدین را دیدم که بهم می گفتند: «ممنون به خاطر این فیلم، چون فیلمی بود که ما می توانستیم بچه های مان را به دیدنش ببریم. و واقعا با هم در موردش گفتگو کنیم.» و برایشان واقعا مهم بود که در این فیلم گونه ای جدید از قهرمان و قهرمان پردازی به مخاطب ارائه می شود.»

 

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان,فیلم های زندگینامه ای اشکال پنهان

 

در دوازده ماه گذشته غیر از «اشکال پنهان»، شاهد حضور موجی از فیلم های زندگینامه ای حول قهرمان های زن واقعی بوده ایم. واکنش های مثبتی از سوی منتقدان به فیلم هایی از جمله «ملکه کاتوه» (فیلمی درباره یک قهرمان شطرنج)، «فلورنس فاستر جنکینز» (که درباره خواننده ای است که به طرز حیرت انگیزی بد می خواند)، «کریستین» (فیلمی درباره یک خبرنگار زن) و «جکی» (که درباره یکی از مشهورترین بانوهای اول آمریکاست) ابراز شده است. خیلی از این فیلم ها نامزدی گلدن گلوب، جایزه انجمن بازیگران و اسکار به دست آوردند، و اکثرشان از مدل سرد و فاقد جذابیتی که در فیلم های زندگینامه ای همچون «دایانا» یا «گریسِ موناکو» شاهدش بودیم دوری کردند.

 

ولی با همه اینها، فیلم هایی که اشاره شد تنها بخش کوچکی از تولیدات هالیوود به حساب می آیند و آمار و ارقام هنوز هم به نفع مردهاست. آلیسون اوون، از تهیه کننده های کهنه کار هالیوود و از موسسان منیومنتال پیکچرز – استودیویی که تمرکزش روی ساخت فیلم هایی با محوریت کاراکترهای زن است – می گوید: «به نظرم باید از خودمان مقابل جریانی که به شدت از خود راضی است محافظت کنیم. باید متوجه باشیم که هر چقدر هم «اشکال پنهان» و موفقیت هایش بزرگ و عالی است، باز هم یکی از بسیار فیلم هایی است که باید ساخته شوند. باید به حرکت مان ادامه دهیم تا این فیلم ها تبدیل به استثنا نشوند.»

 

اوون فیلم های زندگینامه ای با شخصیت زن مهمی چون «الیزابت» و «سیلویا» را تولید کرده است، و در حال حاضر یک فیلم زندگینامه ای درباره ایدا بایرون لاولیس، که از ریاضی دانان پیشگام بود، را در دست تولید دارد. می گوید: «در حال حاضر بر فراز یک موج جدید به سر می بریم. من قبلا هم چنین موجی را دیده ام. ولی بعد از مدتی فروکش کرد. امیدوارم که این طلوع یک دوران جدید باشد و کسانی که سرمایه ها را کنترل می کنند، ببینند که در این زمینه هم سوددهی وجود دارد و می توانند پول دربیاورند. بیش از نیمی از تماشاگران سینما را زن ها تشکیل می دهند.»

 

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان,فیلم های زندگینامه ای ملکه کاتوه

 

حتی با این که شواهد محکم و مبرهنی خلاف این قضیه را نشان می دهند، هنوز هم داستان های زنانه را به عنوان ریسک های سرمایه گذاری می شناسند. در دوران بلاک باسترها، فیلم های زندگینامه ای معمولا در حیطه فیلم های با بودجه متوسطی که کمتر کسی سراغش می رود قرار می گیرد. فیلم هایی که خرج خیلی زیادی ندارند ولی آن قدر هم ارزان ساخته نمی شوند که ارزش ریسک داشته باشند. پس برای کم کردن این ریسک یا باید بودجه فیلم را کم کرد یا حتما یک بازیگر چهره را به فیلم آورد تا نقشی را بازی کند.

 

ولی این مسئله همیشه چیز آسانی نیست. موسس وبلاگ «زنان و هالیوود»، ملیسا سیلورستاین می گوید: «پیدا کردن بازیگر مردی که حاضر باشد در یک فیلم با محوریت شخصیت اصلی زن، در نقش مکمل بازی کند واقعا سخت است چون مردها می خواهند همیشه در نقش اصلی ظاهر شوند. برای همین شما با چنین مشکلی برخورد می کنید و می بینید که خیلی از بازیگران مرد می گویند: «اوه نه، من این نقش را قبول نمی کنم.» معمولا نمی توان بازیگر مرد درجه یک یا حتی درجه دویی را پیدا کرد که حاضر باشد در کنار یک بازیگر زن اصلی، نقش مکمل را ایفا کند.»

 

آلیسون شرودر فیلمنامه نویس «اشکال پنهان» هم می گوید که دقیقا همین جیزهایی را که سیلورستاین توضیح داد، تجربه کرده است. شرودر می گوید: «من رفتم و ایده ام را برایشان توضیح دادم. گفتند «عاشق ایده ات هستیم، ولی می توانی هر دوی شخصیت های اصلی را به کاراکترهای مرد تبدیل کنی؟» آدم دلش می خواهد سرش را بکوبد به میز.»

 

خیلی از فیلمسازان زن ابراز امیدواری کرده اند که موفقیت «اشکال پنهان» در گیشه باعث شود که پروژه های زندگینامه ای بیشتری با حضور شخصیت های زن، مخصوصا زنان رنگین پوست برای ساخت چراغ سبز بگیرند. «اشکال پنهان» بیش از صد میلیون دلار فروش داشته است که آن را تبدیل به پرفروش ترین نامزد بهترین فیلم اسکار امسال کرده ولی بسیاری از فیلم های زندگینامه ای با محوریت زنان در سال های اخیر با شکست تجاری مواجه شده اند.

 

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان,فیلم های زندگینامه ای اشکال پنهان

 

برای مثال می توان به فیلم «حق رأی» اشاره کرد که در آمریکا تنها ۴.۷ میلیون دلار فروش داشته. فیلم های زندگینامه ای به طور کلی سهم کمی در بودجه های عظیم استودیویی دارند. برای خیلی از سرمایه گذارها بحث جنسیت شخصیت ها به اندازه ژانر فیلم، عنصر تعیین کننده ای به حساب نمی آید. با همه اینها شرودر امیدوار است. می گوید: «فکر کنم ما ثابت کردیم که فیلم های زندگینامه ای با محوریت زنان، چیزی خلاف قاعده و عجیب نیستند. ولی همیشه در هالیوود بهانه هایی وجود دارد.

 

خیلی ها از این که در گیشه شکست بخورند و پول شان را از دست بدهند می ترسند. برای همین دنبال فرنچایزها یا قهرمان های اکشن می روند. «اشکال پنهان» نشان داد که نه تنها می توان فیلمی با حضور زن ها و بازیگران سیاه پوست ساخت، بلکه می توان داستان نو و اصیلی هم تعریف کرد. به نظرم مخاطبان مشتاق این جور فیلم ها هستند.»

 

اوون با شرودر موافق است، می گوید: «مشکلی که سر فیلم های زندگینامه ای زنان داریم این است که بتوانیم ساختار یا جریانی در آن ایجاد کنیم که امیدوارانه باشد.» داستان هایی که درباره موفقیت ها و پیروزی های شخصیت ها است، در بحث های تجاری و گیشه ای بهتر عمل می کنند و وقتی قرار است ایده یک داستان زنانه را برای سرمایه گذاران یا سازندگان مطرح کنید، داشتن یک پایان خوش می تواند معامله را راحت تر رقم بزند. اوون اضافه می کند که «اصلا همین که بتوانیم داستان های اینچنینی را تعریف کنیم خودش یک پیروزی به حساب می آید.»

 

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان,فیلم های زندگینامه ای همسر نگهبان باغ وحش

 

دو استودیوی فاکس سرچ لایت و فوکاس فیچرز از پیشتازان ساخت فیلم هایی درباره زنان بوده اند. فاکس سرچ لایت در سال های اخیر دو فیلم «بل» ساخته آما آسانته و «اشکال پنهان» را تولید کرده. فوکاس فیچرز هم در سال ۲۰۱۷ فیلمی مثل «همسر نگهبان باغ وحش» را ساخته است. جشنواره فیلم آتنا در کالج بارنارد برای این که فیلمنامه هایی با شخصیت های اصلی زن بیشتر از قبل تولید شوند، هر ساله رقابتی را برگزار و طی آن بهترین فیلمنامه ها را برای خوانش و تولید انتخاب می کند. از میان شخصیت های واقعی مطرح شده در این فیلمنامه ها می توان به ماری کوری، پاتریشیا های اسمیت و بسی اسپرینگفیلد (زن سیاه پوستی که در زمان جنگ جهانی دوم به عنوان یک موتورسوار قهرمان خدمت کرد) اشاره کرد.

 

از سوی دیگر شرودر مشغول کار روی مینی سریالی است درباره نقش زن ها در طول تاریخ که تا حدودی از یکی از کتاب های داستانی دخترش الهام گرفته. دبورا هیوارد از مؤسسان منیومنتال پیکچرز هم در حال حاضر روی پروژه ای کار می کند درباره اولین دانشجویان زنی که در سال ۱۸۶۹ اجازه تحصیل در دانشگاه کمبریج را پیدا کردند. اوون علاقه خیلی زیادی دارد تا داستان سارا ودینگتون را بسازد؛ وکیل ۳۶ ساله ای اهل تگزاس که برای قانونی کردن سقط جنین با دادگاه عالی مبارزه کرد و پیروز هم شد.

 

سینما مسلما تاثیرگذارترین رسانه جمعی است که تا به حال خلق شده و همان طور که «اشکال پنهان» ثابت کرد، به روی پرده آوردن قصه های اینچنینی لزوما منجر به یک درس تاریخی کهنه و کسل کننده نخواهد شد. 

کریستینا نیولند – اسکوایر، ۲۳ فوریه ۲۰۱۷ 

 

 

۲۴.hmg.ir
  • 9
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

چکیده بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید

نام کامل: هیثم بن طارق آل سعید

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش