شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۴
۱۸:۲۶ - ۲۶ تير ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۴۰۶۷۱۱
فیلم و سینمای جهان

۱۰ سریال برتر تاریخ تلویزیون

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان,سریال برتر تاریخ تلویزیون

۱۰ سریال پر مخاطب روز جهان که به خانه‌های ما هجوم آورده‌اند. هالیوود ریپورتر به عنوان یکی از قدیمی‌ترین نشریات که رویکرد عامه پسندانه‌تری نسبت به بقیه نشریات دارد، در نظرسنجی از مخاطبانش صد سریال تاریخ تلویزیون را معروفی کرده است.

 

دوستان | Friends

این سیت کام آمریکایی از سال ۱۹۹۴ تا ۲۰۰۴ به مدت ده سال یکی از محبوب‌ترین سریال‌های تلویزیون بود که از شبکه NBC پخش می شد. روز ششم ماه می سال ۲۰۰۴ بیش از ۵۲ میلیون نفر تلویزیون شان را روشن کردند تا قسمت آخر سریال «دوستان» را ببینند و آن را تبدیل به چهارمین اپیزود پایانی پر بیننده یک سریال در تاریخ تلویزیون کردند. اما با پایان پخش آن دوران این سریال تمام نشد. «دوستان» هم هنوز دیده می‌شود و به نوعی حافظه تاریخی از ده سال شیوه زندگی و خوراک و پوشاک نیویورک تبدیل شده است.

 

دیوید کرین و مارتا کافمن خالقان سریال هم به این موضوع مفتخر بودند و هم دستپاچه شان می کرد. کرین می گوید: «کاملا یک موضوع سورئال است. این که ما چطور راهی پیدا کردیم تا بالاخره این سریال را روی آنتن ببریم تا این واقعیت که ده سال فوق العاده را داشتیم و آن بچه های دیروز خودشان امروز از دوستداران سریال هستند. فکر می کردیم چند سال بعد آنها بگویند: اوه این سریال های قدیمی تلویزیونی چه خسته کننده هستند.»

 

برکینگ بد| Breaking Bad

شبکه‌های مشهور HBO، شوتایم و اف ایکس این درام تاریک را رد کرده بودند. درامی درباره معلم شیمی که می‌فهمد مرگش نزدیک است و هیچ چیزی در این دنیا ندارد و انگار از خواب بیدار شده باشد (یا شاید هم به خواب بزرگ‌تری رفته باشد) از یک آموزگار تبدیل به یک پخش کننده مواد مخدر می‌شود.

 

ونس گیلیگان، خالق سریال می‌گوید که وقتی مدیر برنامه‌هایش گفت که می‌خواهد فیلمنامه را برای شبکه AMC هم ببرد، در حالی که هر دوی شان از تولید قصه اصلی ناامید شده بودند، به او گفته بود: «چرا آن را برای شبکه‌های آشپزی نمی بری؟ به هر حال بخشی از سریال در آشپزخانه می‌گذرد!» هیچ کدام تصور نمی‌کردند که ای ام سی سریال را قبول کند و بعد از پخش آن، برایان کرنستون در نقش والتر وایت تبدیل به یک ستاره شود. سریالی که قرار بود جان کیوزاک نقش اولش را بازی کند اما گیلیگان که پیش از این از نویسندگان سریال سوم فهرست ما بود یاد کرنستون افتاد که در چند اپیزود «پرونده‌های ایکس» بازی کرده بود.

 

پرونده‌های مجهول | The X-Files

از اوایل دهه نود (۱۹۹۳) تا اوایل قرن بیست و یکم (۲۰۰۳) از شبکه فاکس پخش می‌شد. از همان موسیقی تیتراژش مرموز و مورمور کننده بود. با قصه‌ای که سرتاسرش تئوری‌های توطئه‌های بی پایان بود. کریس کارتر، خالق این سریال می‌گوید: «تا قبل از آن هیچ چیزی شبیه این از تلویزیون پخش نشده بود.»

 

«پرونده‌های مجهول» یک تریلر ماوراءالطبیعه بود. از اولین سریال‌هایی که از شبکه فاکس پخش شد. کارتر توضیح می‌دهد: «ما ژانری را برای اثرمان انتخاب کردیم که برای مدت‌های طولانی منفور مانده بود و هیچ کس نمی‌خواست به سمتش برود. فکر می‌کنم ما فرصتی برای نوع متفاوتی از روایت ایجاد کردیم. نوعی از قصه گویی مابین حماسه و واقعیت و خیال که بعدها تلویزیون به آن چسبید.»

 

سریال آنقدر موفق بود که بعدها دو نسخه سینمایی هم از روی آن ساخته شد که البته منتقدان برخلاف سریال، دوستش نداشتند. منتقدان روی فصل های ابتدایی سریال نقدهای مثبتی نوشته بودند.

 

بازی تاج و تخت| Game Of The Thrones

اولین فصل آن سال ۲۰۱۱ از شبکه اچ بی او پخش شد. اقتباس از روی سری کتاب‌های «نغمه آتش و یخ» جورج آر. آر. مارتین که خاندان‌های پیچیده انسانی نقش اصلی قصه را بر عهده داشتند. دایره قدرتی که شبیه همان چیزی است که این روزها در جهان هم شاهدش هستیم و حتی فیلسوفان هم درباره‌اش زیاد نوشتند و علاوه بر نشانه‌های اسطوره شناسانه، المان‌های سیاسی آن را هم بیرون کشیدند.

 

فصل ششم سریال که سال گذشته پخش شد، رکورد میزان دانلود قانونی و غیرقانونی را شکست که البته پیش از این هم در اختیار خود «بازی تاج و تخت» بود. دیوید بنیوف می‌گوید: «در نهایت این سریال فقط درباره نبرد خیر و شر در برابر هم نیست. درباره مردمی با نیت‌های خوب است که دچار تعارض با یکدیگر می‌شوند چون دیدگاه‌های متفاوتی نسبت به جهان دارند.»

 

هر چند برخی اندیشمندان اصولگرا از جمله یوسفعلی میرشکاک به دلیل نشانه‌های فرامتنی این سریال را از مهمترین محصولات تصویری این سال‌ها می‌دانند با این وجود به دلیل میزان خشونتش خیلی‌ها با آن مخالف هستند. فصل هفتم این سریال از امروز بیست و ششم تیرماه پخش می‌شود.

 

ساینفیلد| SEINFELD

سریال دهه نود است. پخش‌اش از سال ۱۹۸۹ شروع شد و تا ۱۹۹۸ و وقتی که ان بی سی سریال «دوستان» را جایگزین آن کرد ادامه داشت. در حقیقت می‌گویند «دوستان» فرزند خلف «ساینفیلد» است و سریال در شوخی نویسی‌های درخشانش جزو آثار ماندگار تلویزیونی است. لری مدیوید و جری ساینفیلد خالقان سریال بودند که این دومی نقش اصلی سریال را هم بازی می‌کرد.

 

مایکل ریچاردر که نقش همسایه کنار ساینفیلد،کاراکتر محبوب کارمو کریمر را در سریال بازی می‌کرد درباره روند شخصیت پردازی و بازی در «ساینفیلد» گفته بود: «میلتون برل زمانی به من گفت اگر نمی‌توانی یک کاراکتر بامزه بسازی لااقل سعی کن آن را جالب کنی.»

 

این تئوری در مورد کل سریال صادق است. حتی لحظاتی که بامزه نیست هم جالب است. «ساینفیلد» یکی از نخستین سریال‌های کمدی موفقیت است که در یک آپارتمان می‌گذرد. اپیزود «مسابقه» این سریال از نظر مجله «راهنمای تلویزیون» بهترین اپیزود جهان نامیده شده.

 

خانواده سوپرانوز| THE SOPRANOS

زمانی اگر قرار بود کسی سریال دیدن را شروع کند، وقتی هنوز «برکینگ بد» در کار نبود به او می‌گفتند با دیدن «خانواده سوپرانوز» وارد جهان سریال‌های هیجان انگیز گنگستری شود. دیوید چیس خالق این سریال مافیایی می‌گوید: «نیوجرسی حتی در بخش صنعتی‌اش که دائم آشغال تولید می‌کند هم زیباست. شاهد این حرفم هم سریال «خانواده سوپرانوز» است که تاکید داشتیم همه لوکیشن‌های فیلم در نیوجرسی باشد و فکر می‌کنم نیوجرسی اهمیتش به اندازه داستان خود سریال است. فکر می‌کنم این شهر ظاهر متفاوتی به سریال داده که آن را از بقیه سریال‌های جنایی پیش از آن متفاوت کرده است.

 

«خانواده سوپرانوز» از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۷ از شبکه اچ بی او پخش شد. برنده ۵ جایزه گلدن گلوب و ۲۱ جایزه امی و یکی از پرافتخارترین سریال‌های تلویزیونی. این سریال در شش فصل و هشتاد و شش قسمت تهیه شده است. داستان فیلم مربوط به خانواده مافیایی آنتونی سوپراتوز، رئیس مافیایی خیالی در شهرهای نیوجرسی و نیویورک است.

 

مدمن | MADMEN

درباره یک دفتر تبلیغات بازرگانی موفق در خیابان مدیسون که در حقیقت بخش «مد» در اسم سریال هم به معنای اختصاری نام این خیابان است و هم به معنای «دیوانه». این سریال چندی پیش از طرف منتقدان به عنوان سریالی که بهترین کارگردانی را در تاریخ تلویزیون داشته انتخاب شد.

 

«مدمن» از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۵ از شبکه ای ام سی پخش شد و بازیگر نقش اول آن، جان هام، امروز یکی از مشهورترین ستاره‌های تلویزیون است. ماتیو وینر خالق سریال به یاد می آورد که شاید اگر مسیری را که ادامه داده بود که آژانس‌اش به او گفته بودند، هیچ وقت سریالی مثل «مدمن» خلق نمی‌شد: «شما از سر سریال «خانواده سوپراتوز» می‌آیید. می‌دانم که همه عاشق این سریال هستند اما نمی‌خواهید آن مسیر را ادامه دهید. وضعیت واقعا خطرناکی خاست. هیچ پولی در کار نیست و حتی اگر کسی پیدا شود که به شما پول بدهد، کسانی هستند که حرفه‌ای نیستند و قبل از این هیچ سریالی نساخته‌اند و خب شما هم نمی‌خواهید که موش آزمایشگاهی آنها شوید.»

 

خانواده سیمپسون| THE SIMPSONS

این محبوب‌ترین و طولانی‌ترین سریال انیمیشن جهان است که پخش آن از سال ۱۹۸۹ از شبکه فاکس آغاز شده و هنوز هم ادامه دارد. مت گرونینگ خالق این سریال کمدی است که درباره اعضای یک خانواده عجیب به نام سیمپسون است شامل هومر که پدر خانواده است، مردی بی خیال و لاابالی که البته گاهی اوقات جرقه‌هایی از محبت واقعی در میان حماقت‌های بی‌پایانش دیده می‌شود. همر پسر خانواده که به پدرش رفته و دائم دردسر درست می‌کند. مگی مادر خانواده که در حقیقت بار خانواده روی دوش اوست و با این حال شوهر گیج و خنگش را دوست دارد و لیزا دختر خانواده که شبیه مادر از کار در آمده.

 

چند فصل که گذشت به این خانواده چهار نفره نوزادی هم اضافه شد. حضور در سریال «خانواده سیمپسون» برای ستاره‌های هالیوود هم یک جور افتخار محسوب می‌شود و خیلی از آنها از برد پیت گرفته تا حتی برخی سیاستمداران با کمال میل چهره های شان را در اختیار گرونینگ و تیم‌اش قرار داده‌اند که در شهر سیمپسون‌ها حضور پیدا کنند.

 

بال غربی | THE WEST WING

یکی از مهمترین سریال‌های سیاسی جهان که شاید «خانه پوشالی» بیشتر از آن که وام دار نسخه انگلیسی سریالی به همان نام باشد، از «بال غربی» الهام گرفته است. اسم سریال در حقیقت از بخشی از لوکیشن کاخ سفید آمده که دفتر اجرایی رئیس جمهور آمریکا در آن قرار دارد.

 

آرون سورکین یکی از مغزهای متفکر درخشان سینما و تلویزیون خالق این سریال است. سیدنی پوایته اولین بازیگری بود که خالقان سریال می‌خواستند نقش رئیس جمهور بارتلت را بازی کند اما در مذاکره با او خیلی پیش نرفتند، شاید چون در آن زمان هنوز کسی تصور نمی‌کرد روزی ممکن است یک سیاهپوست رئیس جمهور آمریکا شود.

 

احتمالا بعد از به ریاست جمهوری رسیدن باراک اوباما از تغییر انتخاب شان به مارتین شین پشیمان شدند اما حضور در این سریال بهترین نقش آفرینی کارنامه شین را رقم زده است. جیسون روباردز هم احتمال دیگری بود که در نظرش داشتند اما به هر حال شین در سریال موفق ظاهر شده است. منتقدان سینمایی و تلویزیونی به علاوه اساتید علوم سیاسی سریال را تحسین کردند.

 

خانواده مدرن| MODERN FAMILY

از آن سریال‌هایی که روی بنیان خانواده تاکید می‌کند و اخلاق گرایی‌اش هم خیلی مورد پسند قرار گرفته. این سیت کام به روش کاملا متفاوتی از بقیه سیت کام‌ها ساخته شده و ساختارش به نوعی ماکیومنتری است یعنی موقع دیدن حس می‌کنید همه چیز جلوی دوربین واقعی اتفاق می‌افتد اما در حقیقت همه چیز برنامه‌ریزی شده است.

 

کریستوفر لوید و استیون لویتان خالقان سریال هستند. در سال ۲۰۱۰ این مجموعه توانست جایزه بهترین کمدی جوایز امی را به همراه چهار جایزه دیگر امی از آن خود کند. فصل اول تا سوم این مجموعه در قالب ۷۲ قسمت ۲۲ دقیقه ای ساخته و پخش شده اند.

 

فصل چهارم این سریال در ۲۶ سپتامبر ۲۰۱۲ به نمایش در آمد. در این سریال تلویزیونی ۳ خانواده که از قشر نسبتا مرفه آمریکایی هستند با روابط خانوادگی به یکدیگر مربوط شده و داستان زندگی آنها به صورت طنز به تصویر کشیده می‌شود. این سریال در بیش از ۳۰ کشور جهان پخش می‌شود. خالقان سریال برای انتخاب بازیگران اصلی از ۱۴۰۰ بازیگر تست گرفتند.

 

 

 

 

 

 

 

ilna.ir
  • 14
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش