چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۳
۱۵:۴۹ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۵۰۵۳۳۶
فیلم و سینمای جهان

نقد و بررسی فیلم جاسوس بازی؛

Spy Game

فیلم جاسوس بازی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان
Game ساخته‌ای است که آرام‌آرام قصه‌اش را بسط می‌دهد و پس از به راه افتادن چرخ‌دنده‌های داستان، به یک تریلر هیجان‌انگیز و دوست‌داشتنی تبدیل می‌شود.

«جاسوس بازی» یا Spy Game، بدون شک یکی از فیلم‌های جذابی است که موضوع ماموران مخفی و ماموریت‌های سری آن‌ها را که همواره دست‌مایه‌ی هالیوود برای خلق بلاک‌باسترهای عظیمی مثل سری «ماموریت غیرممکن» بوده از مناظر گوناگون و عمیق‌تری به زیر ذره‌بین می‌برد.

 

فیلمی که با قصه‌گویی خاص خود حتی مخاطب را هم در دقایق ابتدایی فریب می‌دهد و با صبر و حوصله دست به خلق داستانی می‌زند که دنیایی خیانت و سیاهی در نقطه به نقطه‌ی آن جای گرفته است. در ابتدای کار، بیننده فکر می‌کند با یکی دیگر از فیلم‌های اکشن این سبک رو به رو است که از قضا سکانس آغازینش را نیز در اوج هیجان خلق کرده و طبیعتا در ادامه هم اکشن حجم بالایی از دقایق آن را تشکیل می‌دهد.

 

اما تنها چند دقیقه‌ی بعد، در جایی که ما انتظار یک پیروزی پراسترس اما حتمی دیگر برای یک مامور مخفی را داریم، داستان هنرمندانه به مخاطبش خیانت می‌کند و جدیت خود را با شکست ماموریت و زندانی شدن آن مامور ناشناس به بدترین شکل ممکن، بر صورت مخاطب می‌کوبد.

 

همین آغاز متفاوت، خیلی سریع به بیننده می‌فهماند که قرار نیست با فیلمی شبیه به دیگر آثار این سبک مواجه شود و به جای آن، در هنگام تماشای این اثر باید انتظار یک سری سکانس تاریک، اعصاب‌خوردکن و صد البته متفاوت را بکشد.

 

فیلم جاسوس بازی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

داستان، در رابطه با یکی از مامورین مخفی سازمان CIA است که در حین انجام عملیات به دام می‌افتد و در کشور چین، به عنوان یک جاسوس زندانی می‌شود. آن هم به این شکل که اگر در بیست و چهار ساعت آینده، اتفاق خاصی رخ ندهد، مامورین زندان چین وی را اعدام خواهند کرد.

آن‌چه که این تم داستانی نه‌چندان شگفت‌آور را به تجربه‌‌ای ارزشمند تبدیل کرده، شخصیت‌های حاضر در صحنه و نحوه‌ی روایت لایق توجه آن است

 

از طرف دیگر، استاد و آورنده‌ی او به سازمان یعنی نیتن میوئر (با هنرنمایی لایق احترام رابرت ردفورد) در تلاش است تا قبل از به اتمام رسیدن این زمان، وی را از این مخمصه نجات دهد. اما آن‌چه که این تم داستانی نه‌چندان شگفت‌آور را به تجربه‌‌ای ارزشمند تبدیل کرده، شخصیت‌های حاضر در صحنه و نحوه‌ی روایت لایق توجه آن است.

 

چرا که آنتاگونیست‌ها و پروتاگونیست‌های فیلم، نه به شکل دو نقطه‌ی مثبت و منفی مطلق تصویر می‌شوند و نه نحوه‌ی شکل‌گیری‌شان بر پایه‌ی آن چیزی است که مخاطب از چنین اثری انتظار دارد.

 

از یک طرف پروتاگونیست‌ها را داریم که دو انسان پر اشتباه، پر عیب، در برخی مواقع بی‌احساس و در برخی مواقع احساسی هستند که مخاطب به سبب درک کردن‌شان و نه هم‌دردی کردن یا دل‌سوزاندن برای آن‌ها به دنبال کردن مسیر داستانی‌شان می‌پردازد.

 

از طرف دیگر، در فیلم، آنتاگونیست‌هایی را می‌بینیم که به جای یک مشت انسان اسلحه به دست در زندان (چیزی که از فیلم‌های این زیرژانر انتظار می‌رود)، چند مسئول بلندمقام CIA هستند. انسان‌هایی خشک، بی‌احساس و اعصاب‌خوردکن که طبق معمول در حال بررسی بهترین واکنش ممکن در قبال این اتفاق هستند؛ واکنشی که باید بیش از هر چیز، به نفع دولت آمریکا و نه هیچ شخص دیگری تمام شود.

 

Batman-V-Superman-Unused-Superman-posterپس با این اوصاف، عجیب نیست اگر می‌بینیم که حجم بالایی از سکانس‌های پرتنش فیلم، به جای میدان جنگی که جلوه‌های ویژه در شکل‌دهی آن‌ بزرگ‌ترین نقش ممکن را داشته باشد، در یک اتاق دربسته‌ی تمیز و مرتب و بر پای یک میز بزرگ رخ می‌دهند.

 

جایی که میوئر، با روایت جذاب فیلم دو هدف را به صورت موازی دنبال می‌کند؛ اول آن که با فریب دادن این افراد، سرباز آموزش‌دیده‌اش را از آن زندان لعنتی بیرون بکشد و دوم هم این که با روایت داستان او برای مابقی افراد اتاق، به بیننده‌های اثر دلیلی جدی برای تماشای فیلم تا آخرین دقیقه و دنبال کردن سرنوشت تام بیشاپ (برد پیت) را بدهد.

 

فیلم جاسوس بازی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

با این حال، این روایت آرام‌سوز که پس از آشنا شدن مخاطب با آن، تبدیل به یکی از دلایل اصلی جذابیت فیلم می‌شود، در دقایق آغازین اثر، در شناساندن خود به مخاطب کمی تعلل به خرج می‌دهد و به همین سبب، شاید چهل دقیقه‌ی آغازین آن منهای سکانس اکشن ابتدایی‌اش را به شکلی خسته‌کننده تقدیم برخی مخاطبان کند.

 

مشکلی که یکی دیگر از دلایل شکل‌گیری آن،‌ به شخصیت‌پردازی دیرهنگام بیشاپ که تماما در فلش‌بک‌های داستان صورت پذیرفته برمی‌گردد. البته نه به این سبب که فیلم در شخصیت‌پردازی این کاراکتر ضعفی از خود نشان داده باشد، بلکه صحبت بر سر زمانی است که تا به نتیجه رسیدن این شخصیت‌پردازی هدر می‌رود.

 

نتیجه هم این شده که تا آن‌جای فیلم، بیشاپ بیشتر برای ما حکم یک مامور خوش‌تیپ زندانی‌شده در یک زندان مخوف چینی را دارد و هرگز به عنوان عنصری پر رنگ‌تر از این حرف‌ها، نمایش داده نمی‌شود؛ مشکلی که البته اگر به فیلم وقت کافی بدهید، به شکلی از بین می‌رود که احتمالا در انتهای فیلم به یادتان هم نمی‌آید.

 

فیلم جاسوس بازی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

چون همان‌گونه که در آغاز نقد گفتم، شاید چرخ‌دنده‌های فیلم برای به راه افتادن به زمان نیاز داشته باشند اما این هرگز تاثیری بر چرخش صحیح نهایی آن‌ها نگذاشته است. به گونه‌ای که وقتی در نقطه‌ی پایان به روایت انجام‌شده از سوی کارگردان اثر نگاه می‌کنید، خود را گذر کرده از قصه‌گویی جذابی می‌بینید که استخوان‌بندی‌اش را از همان لحظه‌ی ابتدایی شکل داده و بدون هیجانات مصنوعی، آرام‌آرام شعله‌ور شده و در دقایق پایانی همان‌گونه که از یک فیلم خوب و جذاب انتظار داریم، همه‌جا را آتش زده است.

 

این یعنی تمامی عناصر داستان‌گویی اثر، در خدمت یک هدف و با توجه به نوع روایت آن سر و شکل یافته‌اند و مخاطب هرگز در هنگام تماشای Spy Game، احساس مواجهه با فیلمی شلخته را نخواهد کرد. این‌ها را به علاوه‌‌ی کاراکترهای جذابی مثل نیتن و تام که دقیقه به دقیقه در خلال روایت دو بخشی داستان، کامل و کامل‌تر می‌شوند کنید، تا بفهمید چرا می‌گویم Spy Game فیلمی است که باید یک بار آن را تماشا کرده باشید.

 

(از این‌جا به بعد متن، بخش‌هایی از داستان فیلم را اسپویل می‌کند)

 

افزون بر تمامی این‌ها، «جاسوس بازی» از یک زاویه‌ی دیگر نیز لیاقت ستایش شدن دارد. زاویه‌ای که شاید در بیان ساده بتوان آن را «واقع‌گرایی» نامید اما در حقیقت، مخاطب با مفهومی بزرگ‌تر از آن در طول شکل‌گیری روایت فیلم مواجه می‌شود.

منظورم این است که این عنصر، تنها در بخش‌هایی مثل دنیای نمایش داده شده یا اکشن‌های فیلم دیده نمی‌شود، بلکه در تصمیمات کاراکترها، نحوه‌ی مواجهه‌شان با اتفاقات پیرامونی و تک به تک موارد داستانی دیگر نیز، به شکلی تمام و کمال تاثیر جدی خود را به نمایش می‌گذارد.

 

مثلا به سکانس ماموریت بیشاپ در رودئو نگاه کنید که وقتی وی در حال خارج کردن آن مرد از شهر است به سبب یک تماس از سوی رئیسش، مجبور به بیرون انداختن او از ماشین و رسما فرستادنش به سوی مرگ می‌شود. در چنین سکانسی، بر طبق تعریف شکل‌گرفته در ذهن ما از سینمای بلاک‌باستر هالیوود، بیشاپ باید تلفن را بر رییسش قطع کند و طی یک ماموریت خودساخته‌ی خطرناک، نصف شهر را با خاک یکسان کند و مرد را نجات دهد. اما چه می‌شود؟

 

ما او را در حالی می‌بینیم که به زور وی را بر کف خیابان پرت کرده و خودش سوار ماشین می‌شود و تمام. نه قهرمان‌بازی شخص‌محوری داریم و نه قرار است سکانس اکشن عجیب و غریبی را تماشا کنیم. بلکه با دنیایی خاکستری رو به رو می‌شویم که سر تا پایش را کثیفی پر کرده و زندگی یک انسان، در آن تا وقتی ارزش دارد که شرایط بر آن حکم کرده باشد.

 

در فیلم، با دنیایی خاکستری رو به رو می‌شویم که سر تا پایش را کثیفی پر کرده و زندگی یک انسان، در آن تا وقتی ارزش دارد که شرایط بر آن حکم کرده باشد

این موضوع، حتی به آنتاگونیست‌های فیلم هم گسترش پیدا کرده و سازندگان، در هیچ نقطه‌ای برای خلق موقعیت‌های تیره و تارتر، دست به اغراق در شخصیت‌پردازی کاراکترهای منفی فیلم نیز نمی‌زنند.

 

به گونه‌ای که تک به تک این اشخاص، دائما در جلوه‌ی چند مسئول نگران که دلیلی برای نجات تام بیشاپ ندارند تصویر شده و هرگز تبدیل به انسان‌هایی بدخواه، پر قدرت و تماما منفی نمی‌شوند و این موضوع، آن‌قدر جدی است که اگر یک بار آن‌ها را به درستی نگاه کنید، می‌بینید خشک و بی‌احساس و اعصاب‌خوردکن بودن‌شان، هیچ دلیلی به جز بروز رفتارهای طبیعی و باورپذیر چنین افرادی در دنیای واقعی از سوی آن‌ها ندارد.

 

البته فیلم در شخصیت‌پردازی فقط هم از نکات مثبت پر نشده و ضعف‌هایی جدی را نیز یدک می‌کشد. به طوری که به جز دو کاراکتر اصلی فیلم، تقریبا می‌توان گفت که مابقی اشخاص حاضر در صحنه یا از یک شخصیت‌پردازی تک‌بعدی بهره می‌برند یا به جای یک شخصیت، صرفا حکم یک ابزار داستانی کوتاه‌مدت را دارند.

 

مثلا افرادی مانند «دکتر احمد» و «الیزابت»، در هیچ نقطه‌ای از فیلم، حکم یک شخصیت را پیدا نمی‌کنند و دائما ابزارهایی موقتی هستند که قصه را پیش برده و سبب پردازش بهتر شخصیت تام بیشاپ برای مخاطب می‌شوند و از طرف دیگر، آنتاگونیست‌ اصلی فیلم مانند «چارلز هارکر» که به سبب اجرای مناسب استیون دیلِین (استنیس براتیون خودمان!) به سادگی در راس شخصیت‌های منفی داستان قرار می‌گیرد هم تا لحظه‌ی آخر به عنوان آدمی که آنتاگونیست اصلی فیلم است باقی می‌ماند و بس.

 

نه! هیچ‌کدام از حرف‌های قبلی‌ام در رابطه با کاراکترها و تاثیرگذاری‌شان در داستان را نفی نمی‌کنم و هنوز هم با اطمینان می‌گویم که آن‌ها به عنوان بخشی از عناصر داستانی فیلم، به خوبی در خدمت روایت داستان هستند و به شکلی واقع‌گرایانه، کار می‌کنند. اما با این حال، کافی است یک لحظه فقط و فقط به یکی‌شان نگاه کنید، تا ببینید درون‌ریزی شخصیت‌هایشان تا چه اندازه از خالی پر شده است.

 

فیلم جاسوس بازی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

با کنار هم گذاشتن تمامی موارد مثبت و منفی «جاسوس بازی»، این نتیجه را که فیلم ساخته‌‌ای لایق تماشا و واقعا ارزشمند تلقی می‌شود، نمی‌توان انکار کرد. چون این اثر از محدود ساخته‌هایی است که با ریسکی جدی نگاه متفاوت خودش را دنبال می‌کند و با اعتماد به روایت منظم و تمیزی که ارائه کرده، به خود اجازه‌ی آرام‌آرام نفوذ کردن در ذهن مخاطب را می‌دهد.

 

فیلمی که برخلاف انتظارم، اکشن‌هایش فقط و فقط، برای رشد دادن شخصیت‌پردازی کاراکترهای اصلی به کار می‌روند و هیچ عنصر زورکی و بی‌منطقی را برای جلب مخاطب به خود اضافه نکرده است. به علاوه‌ی آن که در تمام دقایق فیلم، می‌توان از هنرنمایی دو بازیگر قدرتمند یعنی برد پیت و رابرت ردفورد هم بهره برد و از فرو رفتن آن‌ها در نقش‌شان احساس رضایت خاطر کرد.

 

اما آن‌چه که در این میان حرف اصلی را می‌زند و سبب جذاب به نظر رسیدن تمام این موارد شده است، بدون شک چیزی نیست جز آن که فیلم هویت خود را می‌شناسد. می‌داند که داستانش در رابطه با فریب و دروغ‌گویی است و به همین سبب، از آغاز تا انتهایش با خلق موقعیت‌هایی مشابه، انتظاری را در مخاطب به وجود می‌آورد و به سادگی هر چه تمام‌تر آن را از بین می‌برد.

 

افزون بر این، تمام رخدادهایش را به علاوه‌ی واقع‌گرایانه بودنشان، با احترام به شعور مخاطب و با منطق تحویل او می‌دهد. حرف آخرم چیست؟ این که در سینمای پر شده از تکرار این روزها، بدون شک «جاسوس بازی» ساخته‌ای است که لیاقت دیده شدن دارد. ساخته‌ای که نگاه خاص خود به یک سبک از داستان‌ها و جذابیت‌های ویژه‌ی خودش را تقدیم مخاطب می‌کند و قرار نیست سرشار از تکرار مکررات باشد.

 

 

  • 14
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش