چهارشنبه ۰۵ دی ۱۴۰۳
۱۴:۴۹ - ۰۶ آبان ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۸۰۱۴۸۵
فیلم و سینمای جهان

نقد و بررسی انیمیشن Despicable Me 3 + عکس

انیمیشن Despicable Me 3,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

شاید واقعا بتوان استدیوی ایلومینیشن را یکی از کاربلدهای عرصۀ انیمیشن‌سازی در نظر گرفت. استدیویی که توانست با خلق کاراکترهای بسیار دوست‌داشتنی و بامزۀ مینیون‌ها، دل بسیاری از مردم را در سرتاسر جهان به دست بیاورند.

 

از همین رو استدیوی ایلومینیشن از فرصت طلایی خود حداکثر استفاده را کرد و مینیون‌ها را به شیوه‌های مختلف در انیمیشن‌های خود گنجاند و به دست طرفدارانشان رساند. طرفدارانی که در این عرصه بیش از هرچیزی کشته مردۀ حماقت‌های این کاراکتر‌های زرد کوچک هستند و به خوبی اوقات خود را با آنان می‌گذرانند.

 

مینیون‌ها برای نخستین بار در انیمیشن بسیار موفق و به یادماندنی Despicable Me حضور یافتند و تاثیر چشمگیری از خود در دنیای انیمیشن‌های هالیوودی به جا گذاشتند. پس از یک دنبالۀ دیگر از این انیمیشن و مهم تر از آن اکران انیمیشن سینمایی مستقل مینیون‌ها که فروش بسیار خوبی داشت و باری دیگر این کاراکتر‌های بامزه و دوست داشتنی را به اوج خود رساند، نوبت به سومین دنبالۀ انیمیشن Despicable Me رسید که برای عده ی بسیار زیادی واقعا انتظار برای انتشارش سخت بود. در نهایت انیمیشن سینمایی Despicable Me 3 نیز به اکران رسید و همچنین به یکی از پرفروش‌ترین‌های تابستان امسال تبدیل شد.

 

اما آیا واقعا سومین نسخه از این سری انیمیشن های پرطرفدار از نظر کیفی به دو نسخۀ پیشین خود می‌رسد؟ صراحتا باید گفت نه. Despicable Me 3 به هیچ وجه آن انیمیشنی که انتظارش را داشتیم نیست و استدیوی ایلومینیشن سعی بر آن داشته که بیشتر روی جنبه‌های اقتصادی این پروژه تمرکز کند و صرف نظر از خلق روایتی جذاب از یک داستان عمیق، تنها به طراحی‌های جذاب همیشگی شخصیت‌های بامزه و دلقک خود بسنده کرده و انیمیشنی ساخته است که تنها کودکان می‌توانند سرحد لذت تماشا را از آن کسب کنند.

 

اینکه ساختار یک انیمیشن سبب این شود که قشر مخاطبانش را تنها کودکان تشکیل بدهند اصلا مشکلی ندارد و بلکه امری بسیار بدیهی به نظر می‌رسد؛ اما نه در مقابل انیمیشنی که بزرگسالان زیادی با دو نسخۀ پیشین آن خاطره دارند و حال تنها باید به تماشای مزه‌پرانی های نسبتا لوس شخصیت‌های رنگ و وارنگ Despicable Me 3 بنشینند. با سینماگیمفا همراه باشید.

 

انیمیشن Despicable Me 3,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

 

در اینکه مینیون‌ها نقش بسیار بامزه و جذابی در نسخه‌های پیشین Despicable Me داشتند هیچگونه شکی نیست؛ اما در کنار آن‌ها، رئیسی بی رحم و شرور به است گرو بود که تمام بار داستان انیمیشن را به دوش می‌کشید و لحظه‌های افتخار آمیزی خلق می‌کرد. اما این بار گرو کاملا دگرگون شده و در جبهه ی مقابل سابق، درحال مبارزه با خلافکاران و افراد شرور است. داستان اصلی انیمیشن راجع به گرو و برادر دوقلوی تازه پیدا شده‌اش که درو نام دارد، است. گرو که کاملا متحول شده، اصلا اشتیاقی به خلافکاری و سرقت‌های تازه ندارد اما برادرش درو، به بهانۀ اینکه پدرشان یک خلافکار و سارق اسطوره‌ای بوده، دوباره گرو را به میدان سرقت فرا می‌خواند. متاسفانه، از حیث داستانی شاهد روایت آنچنانی از خط اصلی داستانی نیستیم.

 

Despicable Me 3 از همان دقایق ابتدایی‌اش شروع به استارت زدن یک داستان اصلی و چند ماجرای فرعی می‌کند اما به طرز شلخته‌واری در انتها در روایت بی نقص هر یک از آنها باز می‌ماند. البته در این میان شاهد چند سکانس احساسی مثل لحظه‌ای که اگنس برای اولین بار لوسی را مادر صدا می‌زند نیز هستیم. هنوز هم لحظه‌های هیجان انگیز، پر استرس و مهم‌تر از همه کمدی در انیمیشن جایگاه ویژه‌ای دارند اما ظاهرا ایلومینیشن اصلا به اینکه درحال یکی از دنباله‌های یک انیمیشن بسیار پرطرفدار هالیوودی است فکر نمی‌کند.

 

ضد قهرمان افسانه‌ای‌اش را که شخصیت اصلی انیمیشنش به حساب می‌آید را کاملا به زیر می‌کشد و آن را وادار به خلق صحنه‌های مضحک همراه برادر دلقکش درو می‌کند. همیشه یکی از ویژگی‌های بسیار خوب و مطلوب استدیوی ایلومینیشن، طراحی شخصیت‌های بامزه و رنگارنگش است که به راستی Despicable Me 3 را به ویترینی از شخصیت‌های بامزه و مفرح تبدیل کرده است. انیمیشن هنوز هم از نظر صداگذاری و شخصیت‌پردازی‌های کاراکترها بسیار خوب عمل کرده اما در نهایت آزمون شکل دهی به یک خط داستانی چند شاخه مردود می‌شود.

 

انیمیشن Despicable Me 3,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

 

از هر قسمت انیمیشن Despicable Me که حرف بزنیم، باز هم سخن مینیون‌های بازیگوش و حماسه آفرینش خوش‌تر است. اما متاسفانه اینبار بهای زیادی به مینیون‌ها داده نشده شاهد حضور آنچنان پررنگی همانند سابق از آنها نیستیم. مینیون‌هایی که دو نسخۀ قبل این سری به نوعی در شکل‌دهی به داستان اصلی انیمیشن تاثیر زیادی گذاشته بودند؛ از گرو، رئیس محبوب و مورد علاقۀ سابقشان جدا می‌شوند به دنبال یافتن یک رئیس جدید، یک تور مسافرت به دور زمین را برنامه ریزی می‌کنند.

 

اما همچنان هم بار زیادی از محتوای کمدی انیمیشن را همین موجودات زرد و تو در برو به دوش می‌کشند. مینیون‌ها باز هم مثل همیشه حادثه و خرابی‌های خاص خودشان را به بار می‌آورند و سپس به فکر فرار کردن می‌افتند. حتی در قسمتی از انیمیشن توسط پلیس دستگیر می‌شوند و پایشان به زندان کشیده می‌شود.

 

هنوز هم طبق سنت همیشگی Despicable Me، انیمیشن مملو از موزیک‌های شاد و رقص و خوش گذرانی است و محیط های رنگارنگ و نورپردازی های مفرحش روحیۀ بیننده را عوض می‌کند. به طوری که واقعا می‌توان گفت Despicable Me نمونۀ واقعی یک انیمیشن مناسب کودکان خردسال است. از طرفی دیگر در زمینۀ صداگذاری و شخصیت‌پردازی کاراکتر‌های درون انیمیشن هم نقص خاصی به چشم نمی‌خورد و شاهد شخصیت پردازی‌های بسیار حرفه‌ای و زیبایی هستیم که به دام یک فیلمنامۀ ضعیف و پر از ایراد افتاده‌اند.

 

برای مثال می‌توان به حضور جدید آقای تری پارکر، هنرپیشۀ با استعداد و با سابقۀ این عرصه، در نقش بالتازار برت اشاره داشت. همانطور هم که به آن اشاره شد، ریشۀ تمام ایرادات و نواقص این انیمیشن به فیلمنامۀ آن بر می‌گردد. جایی که پیچیدگی‌های شلخته پلختۀ داستان کلید می‌خورند هر یک ناکام تر از دیگری به انتها می‌رسند.

 

البته حتی با این حساب هم نمی‌توان جذابیت های قسمت های احساسی انیمیشن را نادیده گرفت. همانطور که گفته شد از سکانس بسیار زیبایی که در آن اگنس برای اولین بار لوسی را مادر صدا می‌زند گرفته، تا قسمت‌هایی که همین دخترک بازیگوش و بامزه یعنی اگنس، رفته رفته از دنیای فانتزی کودکانۀ خود فاصله می‌گیرد و کم کم به این موضوع پی می‌برد که اسب های تک شاخ واقعا افسانه‌ای هستند و در دنیای واقعی نمی‌توان به آنها دسترسی پیدا کرد.

 

انیمیشن Despicable Me 3,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

 

به طور کلی انیمیشن  Despicable Me 3 را می‌توان برای یک بار هم که شده با لذت و هیجان هرچه تمام تماشا کرد. همچنین از آنجایی که از نظر محتوای فان و کمدی عملکرد چشمگیری داشته، می توان به راحتی همراه خانواده به تماشای آن نشست و لحظه‌های پر از خنده و مفرحی را رقم زد. به راستی می‌توان گفت که Despicable Me 3 یکی از بهترین گزینه ها برای خرید توسط پدر و مادر‌هایی است که نسبت به محتواهای سرگرمی کودکان خود اهمیت می‌دهند و گروه سنی‌های تایین شده بر روی محصولات سرگرمی را رعایت می‌کنند. از همین رو اگر در میان خانواده یا اطرافیان خود، کودکی هست که به آن اهمیت می‌دهید و می‌خواهید خوشحالش کنید، می‌توانید به همراه آن به تماشای Despicable Me 3 بنشینید و لحظه‌های شاد و سرگرم کننده‌ای را رقم بزنید.

 

اما اگر به دنبال یک داستان عمیق راجع به بازگشت دوباره ی گرو به دنیای خلافکاران هستید و عشق پیچش‌های داستانی و روایت‌های اسرار آمیز را در دل دارید، دست خالی از پای انیمیشن بلند می شوید زیرا Despicable Me 3 در این زمینه چیزی برای به دست اوردن دل شما ندارد. در کل می توان از ابتدا تا انتهای انیمیشن از طراحی‌های رنگارنگ شخصیت‌های بامزه و محیط‌های پر انرژی و فانتزی لذت برد. مخصوصا هنگامی که مکمل آن یعنی یک موزیک شاد و پر انرژی پخش می شود.

 

اوج این مهم را در Despicable Me 3 می توان هنگامی که مینیون‌ها ناخواسته وارد سالن تئاتری که صندلی‌هایش مملو از حضار است می شوند و شروع به اجرای یک موسیقی زنده می کنند، دریافت و از طرفی هم به قدرت مینیون ها در خلق سکانس های بامزه و سرگرم کننده پی برد. تمام این اتفاقات بامزه و سرگرم کنندۀ فیلم درحالی رخ می‌دهند که در به هم چسباندن قطعه های پازل داستان سردرگم شده اید و تنها در لحظه از سکانس های کمدی و خنده دارش استفاده می کنید. اما به هر حال انیمیشنش آنقدر ها هم بد نیست و به لطف ماجراهای برادر دو قلوی تازه پیدا شده ی گرو یعنی درو، می توان از تماشایش لذت برد لذت برد و تا انتها پای تماشای آن نشست. مخصوصا اگر از طرفداران شخصیت پردازی کاراکتری مثل گرو باشید و از نسخه های پیشین این انیمیشن ماجراهای آن را دنبال کرده باشید.

 

این انیمیشن بیش از اینکه طرفداران را مشتاق معرفی هرچه زودتر عنوان بعدی Despicable Me کند، انها را به انتظار رونمایی از دنباله ی انیمیشن مستقل مینیون ها می نشاند. شاید هم دوران آن تمام شده و دیگر باید با شخصیت‌های خود در انیمیشن نظیر گرو، انگس و لوسی خداحافظی کنیم.

 

Despicable Me 3، محتواهای بزرگسالانه و عمق داستانی با روایتی پیچیده و جذاب را قربانی سیاست‌های اقتصادی خودش کرده و به محبوب شدن و خریده شدنش توسط گروه‌های سنی به مراتب پایین‌تر، بسنده می‌کند. به هر حال این هم مسیری است که استدیوی مستعد و خوش ذوق ایلومینیشن برای پروژه پرطرفدار خود که به نوعی با شروعش تازه به محبوبیت و شهرت رسید، در نظر گرفته است.

محمد مراقی

 

 

cinema.gamefa.com
  • 18
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش