یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
۱۲:۵۲ - ۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۲۰۰۹۸۳
فیلم و سینمای جهان

ناکامان زن جایزه اسکار (+تصاویر)

بازیگران زن هالیوود,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

در سال ۲۰۱۲، هنگام تبلیغ برای فیلم «استاد» (The Master)، خواکین فینیکس با «بدرد نخور خواندن» اسکار جنجال آفرینی کرد. با این وجود انداختن افراد به جان هم بدترین کاری است که می توان در این دنیا کرد و صادقانه بگوییم که منطق پشت حرف او بیراه هم نیست. هیچ راهی وجود ندارد که بتوان تمامی افراد شرکت کننده در یک مراسم اهدای جوایز سینمایی را راضی و خشنود به خانه هایشان فرستاد زیرا هر کسی نظر خود را دارد که چه کسانی استحقاق بردن جوایز سینمایی را دارند.

 

بسیار تلخ است که وقتی شما روح و جسم خود را برای ایفای یک نقش به کار گرفته اید اما ناگهان جایزه ای که شما خود را مستحق آن می دانید به شخص دیگری داده می شود. مشکل اینجاست که شما هیچ کنترلی بر روی دیدگاه های دیگران در مورد اثرتان ندارید و زمانی که فیلم شما منتشر شد دیگر باید دیگران در مورد آن قضاوت کنند. بدین ترتیب بسیاری از بازیگران زن در تاریخ سینما نتوانسته اند به آنچه که استحقاقش در مراسم اسکار را داشته اند دست یابند. در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با بهترین بازیگران زنی آشنا کنیم که علیرغم شایستگی فراوان و بازی های بی نقصی که ارایه داده اند نتوانسته اند برنده جایزه اسکار شوند.

 

۱۰- کایرا نایتلی

 

بازیگران زن هالیوود,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

باور کردنی نیست که کیرا نایتلی با این همه سال فعالیت در دنیای سینما هنوز ۳۳ سال سن دارد. نایتلی در سنین نوجوانی بازیگری را تجربه کرد و در نهایت در سال ۲۰۰۲ و برای بازی در فیلم «مانند بکهام ضربه آزاد بزن» (Bend it Like Beckham) چهره شد. از آن زمان به بعد وی در ژانرهای مختلفی بازی کرده، از فیلم های مستقل هنری تا فرانچایزهای بلاک باستر، و در عنفوان جوانی یکی از شناخته شده ترین بازیگران زن هالیوود است.

 

نایتلی یک بازیگر بااستعداد با دلفریبی بریتانیایی است که همه را شیفته خود می کند و در هر نقشی که وارد می شود به آن جان می بخشد. وی تاکنون ۲ بار نامزد دریافت جایزه اسکار شده است؛ بار اول برای فیلم «غرور و تعصب» (Pride and Prejudice) و در بخش بهترین بازیگر زن نقش اول و بار دوم برای بازی در فیلم «بازی تقلید» (The Imitation Game) در بخش بهترین بازیگر زن نقش دوم که هر دو بار موفق به دریافت این جایزه نشد.

 

۹- کری مولیگان

 

بازیگران زن هالیوود,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

بعد از بازی خیره کننده اش در فیلم «یک آموزش» (An Education)، کری مولیگان به ملکه فیلم های مستقل تبدیل شد و در نقش هایی بازی کرد که تفاوت های بسیاری با هم داشتند. چه در نقش اول حضور یابد و چه در نقش های فرعی، مولیگان همیشه می درخشد و حضور او در یک فیلم اعتباری خارق العاده به آن فیلم می بخشد. بازی او در فیلم «یک آموزش» برای اولین و آخرین بار، تا به امروز، نامزدی اسکار در بخش بهترین بازیگر زن نقش اول را برای او به ارمغان آورد.

 

وی در سال ۲۰۱۱ دو بازی خارق العاده از خود نشان داد؛ یکی در فیلم «راننده» (Drive) که بازی همراه با سکوت و احساساتش در کنار رایان گاسلینگ به مهم ترین بخش فیلم تبدیل شد و توانست تنها با نگاه و زبان بدن نهایت احساس و غم را در این فیلم به تصویر بکشد. دومین نامزدی اسکار او نیز برای فیلم «شرم» (Shame) اتفاق افتاد که در آن با مایکل فاسبندر همبازی بود. این دو نقش آفرینی و بخصوص فیلم دوم، اسم مولیگان را بر سر زبان ها انداخت هر چند برای برنده شدن جایزه اسکار کافی نبودند.

 

۸- میشل فایفر

 

بازیگران زن هالیوود,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

در حالی که بسیاری اهمیتی به نقش آفرینی آن هاتاوی در نقش زن گربه ای در آخرین فیلم بتمن به کارگردانی کریستوفر نولان با عنوان «شوالیه تاریکی بر می خیزد» (The Dark Knight Rises) نمی دهند باید گفت که نقش زن گربه ای باید برای همیشه در اختیار میشل فایفر می ماند که زیبایی، رازآلود بودن و کشش زنانه مرگبارش باعث می شود که یک سر و گردن بالاتر از دیگر بازیگران هالیوودی باشد. همچنین وی چنان نیرویی به نقش های زنان زیبا اما بی اهمیت می دهد که در نهایت باعث برجستگی آن شخصیت می شود. فایفر در طول دوران فعالیت خود در هالیوود ۳ بار نامزد دریافت جایزه اسکار شده است اما هیچ بار موفق نشده این جایزه را با خود به خانه ببرد.

 

وی اولین بار برای فیلم «روابط نامشروع» (Dangerous Liaisons) نامزد دریافت جایزه اسکار در بخش بهترین بازیگر زن نقش مکمل شد. وی نشان داد که تنها نماد زیبایی نیست و استعداد خوبی در بازیگری دارد و بدین ترتیب دومین نامزدی اسکار خود را برای بازی در فیلم «بیکرهای شگفت انگیز» (The Fabulous Baker Boys) در بخش بهترین بازیگر زن بدست آورد. فایفر سومین نامزدی اسکار خود را نیز برای بازی در فیلم «زمین عشق» (Love Field) دریافت کرد اما هر ۳ بار از بدست آوردن اسکار باز ماند.

 

۷- هلنا بونهام کارتر

 

بازیگران زن هالیوود,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

علاوه بر زندگی با تیم برتون و حضور در نقش زنان حوواس پرت و عجیب و غریب تمامی فیلم های او، هلنا بونهام کارتر در فیلم های متعدد دیگری نیز هنرنمایی کرده است. وی اولین بار برای بازی در فیلم «بال های کبوتر» (The Wings of the Dove) نامزد دریافت جایزه اسکار شد و بهترین بازی دوران کاری خود را در این فیلم ارایه داد. وی یک بار دیگر نیز برای بازی در نقش ملکه الیزابت فیلم «سخنرانی پادشاه» (The King’s Speech) نامزدی جایزه اسکار را بدست آورد. با این وجود وی هر دو بار از دست یافتن به جایزه باز ماند.

 

بونهام کارتر در فیلم «باشگاه مشت زنی» (Fight Club) نیز که دنیایی کاملاً مردانه داشت نقش دلفریب مارلا سینگر را بازی کرد و در فیلم های هری پاتر و «بینوایان» (Les Miserables) نیز اوج مهارت خود در بازیگری را به رخ همگان کشید. شاید بهترین کار او با همسر سابقش، تیم برتون، در فیلم «سوینی تاد» (Sweeney Todd) باشد. بازی او در فیلم «سیاره میمون ها» (Planet of the Apes) را نیز نباید نادیده گرفت.

 

۶- کریستن دانست

 

بازیگران زن هالیوود,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

چطور ممکن است که بازیگری با استعداد کریستن دانست حتی نامزدی اسکار را نیز بدست نیاورده باشد؟! او بدون شک یکی از بهترین بازیگران زن امروزی است که نادیده گرفته شده است. وی اولین بازی قابل توجه خود را در سن ۱۲ سالگی در فیلم «مصاحبه با خون آشام» (Interview with the Vampire) انجام داد و از آن زمان تاکنون در فیلم های زیادی و بخصوص در نقش زنان بیمار و آشقته حضور یافته است. شاید دانست برای بازی در نقش یک کودک خون آشام در فیلم «مصاحبه با خون آشام» و در سن ۱۲ سالگی لیاقت نامزدی اسکار را داشت. بعد نوبت به فیلم «خودکشی دوشیزگان» می رسد که بازی خیره کننده او در این فیلم نیز نادیده گرفته شد.

 

با این وجود بازی های بی نقص او در فیلم های «ماری آنتوانت» (Marie Antoinette) ساخته سوفیا کوپولا و «مالیخولیا» (Melancholia) اثر لارس وون تریه بهترین هنرنمایی های دانست بوده اند. شاید ماهیت این دو فیلم بود که باعث نادیده گرفته شدن بازی دانست شد هر چند برای بازی در «مالیخولیا» برنده جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره کن شد و بازی او به شدت مورد تحسین منتقدان قرار گرفت.

 

۵- نائومی واتس

 

بازیگران زن هالیوود,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

نائومی واتس نیز یکی از بازیگران زن هالیوود است که در کمال ناباوری تاکنون موفق به کسب جایزه اسکار نشده است. بعد از مهاجرت به ایالات متحده، او سال ها تلاش کرد که دیده شود و سرانجام با بازی در شاهکار دیوید لینچ با عنوان «جاده مالهالند» (Mulholland Drive) و آن هم در نقش یک بازیگر از توهم بیرون آمده به یک ستاره تبدیل شد.اما جای تعجب دارد که چرا وی برای بهترین نقش آفرینی اش حتی نامزد دریافت جایزه اسکار نیز نشد. اولین نامزدی او برای جایزه اسکار با فیلم «۲۱ گرم» (۲۱ Grams) آلخاندرو ایناریتو بدست آمد. واتس برای بازی در فیلم «غیرممکن» (The Impossible) نیز دومین نامزدی اسکار خود را کسب کرد.

 

وی در این دو فیلم به خوبی مهارتش در نقش زنان غمگین را به رخ کشید که گریه ها و زجه هایش دل تماشاگران را به درد می آورد. شاید واتس لیاقت این را داشت که برای بازی در فیلم «قول های شرقی» (Eastern Promises) اثر دیوید کراننبرگ و «بازی های مسخره» (Funny Games) میشاییل هانکه نیز نامزد جایزه اسکار شود اما این اتفاق رخ نداد.

 

۴- آنت بنینگ

 

بازیگران زن هالیوود,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

جای تاسف است که آنت بنینگ علیرغم این همه نقش آفرینی خاص و خارق العاده اش تاکنون موفق به بردن جایزه اسکار نشده است. با بیش از ۳۰ سال حضور در دنیای بازیگری، بنینگ یکی از بااستعدادترین بازیگران نسل خود است و توانسته حتی بدترین فیلم ها را نیز با بازی های بی نقص خود ارتقا بخشد. او تنها ۴ بار نامزد دریافت جایزه اسکار شده که بسیار کمتر از چیزی است که بنینگ شایستگی آن را دارد و در کمال ناباوری هیچگاه برنده این جایزه نبوده است. شاید کمتر کسی باور کند که او برای بازی در فیلم «زیبایی آمریکایی» (American Beauty) نتوانست برنده جایزه اسکار شود. بازی در فیلم «کلاهبرداران» (The Grifters) در سال ۱۹۹۰ اولین نامزدی اسکار را برای بنینگ به ارمغان آورد.

 

بعد از نامزدی اسکار برای دومین بار به خاطر بازی در فیلم «زیبایی آمریکایی»، بنینگ برای بازی در فیلم «جولیا بودن» (Being Julia) در نقش یک بازیگر تئاتر سومین نامزدی خود را در مراسم اسکار بدست آورد و آخرین بار نیز برای بازی در فیلم «بچه ها حالشان خوب است» (The Kids Are All Right) نامزد دریافت این جایزه شد. علاوه بر این وی در فیلم های «باگزی» (Bugsy)، «فرار با قیچی» (Running with Scissors) و «زنان قرن بیستم» (۲۰th Century Women) نیز بازی های خیره کننده ای از خود ارایه داد.

 

۳- جسیکا چستین

 

بازیگران زن هالیوود,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

تنها در مدت کوتاه ۹ سال حضور در هالیوود، جسیکا چستین توانست خود را به عنوان یکی از بهترین بازیگران زن عصر حاضر معرفی کند. وی چنان استعداد ذاتی قابل توجهی در بازیگری دارد که حتی حضور بی کلام او نیز در یک فیلم به خوبی حس می شود. تا به امروز وی ۲ بار نامزد دریافت جایزه اسکار شده است. وی اولین بار در فیلم «مساعدت» (The Help) اولین بازی قابل توجه خود را انجام داده و نامزد دریافت جایزه اسکار در بخش بهترین بازیگر نقش مکمل زن شد. در «۳۰ دقیقه پس از نیمه شب» (Zero Dark Thirty)، چستین دومین نامزدی اش در مراسم اسکار را این بار در بخش بهترین بازیگر نقش اول زن بدست آورد. بازی وی در این فیلم را باید یکی از بهترین نقش آفرینی های قرن بیست و یکم دانست که لیاقت بردن جایزه اسکار را داشت.

 

بار اصلی این فیلم ۲ ساعت و نیمه تنها بر روی شخصیت و بازی چستین بود اما در نهایت جایزه اسکار به جنیفر لارنس برای بازی بی نقصش در فیلم «دفترچه امیدبخش» (Silver Linings Playbook ) رسید. بازی های کم نظیر چستین در فیلم های «پناه بگیر» (Take Shelter)، «غیب شدن النور ریگبی» (The Disappearance of Eleanor Rigby)، «دوشیزه سلوان» (Miss Sloane) و «درخت زندگی» (The Tree of Life) نیز از بهترین نقش آفرینی های دیگر جسیکا چستین به شمار می آیند.

 

۲- گلن کلوز

 

بازیگران زن هالیوود,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

علاوه بر آموزش عواقب خیانت به مردان متاهل در «جذابیت مرگبار» (Fatal Attraction)، گلن کلوز بازی های خیره کننده دیگری نیز داشته است. با سابقه ای نزدیک به ۴۰ سال در دنیای بازیگری، کلوز یکی از بهترین بازیگران عصر خود به شمار می آید که علیرغم بازی های دوست داشتنی اش موفق به کسب جایزه اسکار نشده است. کلوز با ۶ بار نامزدی در اسکار و ناکامی در همه موارد، بیش از هر بازیگر دیگری در هالیوود بیشترین نامزدی ها و بیشترین ناکامی ها در کسب این جایزه را به خود اختصاص داده است. وی اولین نامزدی اسکارش را در بخش بهترین بازیگر زن نقش اول و برای اولین تجربه بازیگری اش با عنوان «جهان به گفته گارپ» (The World According to Garp) در سال ۱۹۸۲ بدست آورد.

 

در اتفاقاتی بی سابقه وی برای دومین و سومین فیلم های خود با عنوان «اندوه شدید» (The Big Chill) و «استعداد ذاتی» (The Natural) نیز نامزد دریافت جایزه اسکار شد. اگر چه هیچ یک از این فیلم ها، آثار شناخته شده و موفقی نبودند اما نقش آفرینی کلوز نقطه مثبت این فیلم ها به شمار می آید. کلوز بهترین بازی خود را بدون شک در فیلم «جذابیت مرگبار» ارایه داد که چهارمین نامزدی اسکار را برای وی در پی داشت. وی یک سال بعد و باز هم برای ایفای نقش یک زن شرور در فیلم «روابط خطرناک» (Dangerous Liaisons) پنجمین بار نامزد دریافت جایزه اسکار شد.آخرین نامزدی اسکار کلوز در سال ۲۰۱۱ و برای فیلم «آلبرت نوبز» (Albert Nobbs) بدست آمد که نشان داد کلوز همچنان مهارت خود در ایفای نقش های متفاوت را حفظ کرده است.

 

۱- ایمی آدامز

 

بازیگران زن هالیوود,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

در طول سال های اخیر، ایمی آدامز به یکی از سخت کوش ترین و تحسین شده ترین بازیگران زن هالیوود تبدیل شده است. باید سخت تلاش کنید تا یک بازی بد در کارنامه این بازیگر مو سرخ بااستعداد پیدا کنید. وی در نقش های متفاوتی درخشیده و با تمام این استعدادها و قابلیت ها بسیار متواضع و دوست داشتنی است. اما آدامز تاکنون ۵ بار نامزد دریافت جایزه اسکار شده و هر بار دست خالی به خانه بازگشته است. وی در این مقوله با دی کاپریو مقایسه شده و لئوناردو دی کاپریو زنان هالیوود لقب گرفته است زیرا علیرغم شایستگی فراوانش هنوز نتوانسته برنده اسکار شود. جالب این که وی برای اولین بار برای بازی در فیلم «اگه می تونی منو بگیر» (Catch Me if You Can) که با دی کاپریو همبازی بود دیده شد و توانست همزمان دل دی کاپریو و تماشاگران را برباید. با این وجود، آدامز اولین نامزدی اسکار خود را چند سال بعد و برای بازی در فیلم «جون باگ» (Junebug) بدست آورد.

 

دومین نامزدی اسکار او برای بازی در فیلم «تردید» (Doubt) بدست آمد که در آن با غول هایی مانند مریل استریپ، فیلیپ سیمور هافمن و وایولا دیویس همبازی بود. آدامز در فیلم «مشت زن» (The Fighter) نقشی متفاوت را ایفا کرد و بعد از نامزد شدن برای اسکار، رقابت را به ملیسا لئو واگذار کرد. چهارمین نامزدی اسکار آدامز برای فیلم «استاد» (The Master) بدست آمد. آخرین نامزدی اسکار آدامز برای فیلم «حقه بازی آمریکایی» (American Hustle) بدست آمد که باز با ناکامی در بدست آوردن آن همراه بود. با این وجود می توان ادعا کرد که بدون شک آدامز در سال های آینده به آن چه که شایستگی اش را دارد رسیده و بالاخره برنده جایزه اسکار شود.

 

ترجمه از حسین علی پناهی

 

 

bartarinha.ir
  • 19
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش