به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی نمایش، «لاسارو» به ترجمه، طراحی و کارگردانی مسعود رایگان از جمعه هشتم دی ماه در تماشاخانه ایرانشهر، سالن استاد سمندریان روی صحنه خواهد رفت.
این نمایش که توسط ملچیور شدلر آلمانی نگاشته و دراماتورژی شده، برگرفته از رمان «لازاریلو» تُرمسی یکی از رمانهای قرون وسطی اسپانیا است. لازاریلو اولین رمان پیکارِ(Picaresque Novel) قرن چهارده اسپانیا است.
در خلاصه داستان نمایش آمده است: «لاسارو کودکی است که توسط مادرش به مرد کوری فروخته میشود، این اتفاق شروع فراز و نشیبهای زندگی لاسارو است».
مسعود رایگان که دی ماه گذشته «فرشته مرگ» را با بازی نسیم ادبی و توماج دانش بهزادی در تالار حافظ بهروی صحنه برده بود، دی ماه امسال نمایش «لاسارو» را با بازی کامبیز امینی، بانیپال شومون، فروغ قجابگلی، نوشین اعتماد، اویس خلیل زاده، محسن عیدی، یوسف محوی، نیما مظاهری، مهسا اصغری و آرزو تاج نیا در تماشاخانه ایرانشهر بهروی صحنه خواهد برد.
دیگر عوامل نمایش عبارتند از: مشاور کارگردان: رویا تیموریان، دستیاران کارگردان: امیر دلفانی ، نوشین اعتماد، ساخت و طراحی موسیقی: علی سینا رضانیا، طراح صحنه: مسعود رایگان، طراح لباس: الهام شعبانی، برنامهریز: نوشین اعتماد، طراح نور: کیوان معتمدی، طراح دکور: امیرحسین باباییان، طراح گریم: امید گلزاره، مدیر صحنه: اویس خلیلزاده، عکاس: ماهور موسائیان، روابط عمومی و تبلیغات: وحید نظربیگی و آیدا اورنگ، تصویربردار و تدوینگر: سامان رستمی، گرافیست: لینا خلیقی.
نمایش«لاسارو» از هشتم دی ماه در دو سانس ۱۸ و ۲۰:۳۰ در تماشاخانه ایرانشهر، سالن استاد سمندریان واقع در خیابان طالقانی، خیابان شهید موسوی شمالی به مدت یک ماه روی صحنه میرود.
اجرای یک مونولوگ در عمارت رو به رو
عمارت روبهرو از چهارشنبه ششم دی ماه میزبان مونولوگ «نمایشگاه گرفیتی یاسی، گالری آنینا نوزی، محلهی سوهو، نیویورک» است.
این نمایش به کارگردانی و نویسندگی علی فرشچی و یاسمن مرادی و همچنین نقش آفرینی شادی کرم رودی و صدا پیشگی بانیپال شومون در این تماشاخانه روی صحنه می رود.
یاسمن مرادی نویسنده و کارگردان این نمایش در مورد چگونگی شکل گیری ایده اصلی «نمایشگاه گرفیتی یاسی، گالری آنینا نوزی، محلهی سوهو، نیویورک» اینطور توضیح می دهد:« ایده اصلی نمایش ما بر گرفته از جمله اندی وارهول است که می گوید در آینده هر کسی برای ۱۵ دقیقه به شهرت می رسد. برخورد ما با این جمله همزمان بود با برپایی نمایشگاه آثار گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران. ما اکثر هنرمندان آن نمایشگاه را می شناختیم بدون آنکه بدانیم کدام اثر متعلق به کدام هنرمند است. در حقیقت شهرت از یک جایی به بعد ارتباطش را با دلیل و مبدا قطع می کند و به مفهومی مجزا تبدیل می شود. ایده اصلی نمایش از این گزاره شکل گرفت. ما برای خلق کاراکتر و موقعیت ها تحقیقات زیادی کردیم و اصرار داریم بسیاری از تکه های نمایش مستند است.»
از دیگر دست اندرکاران این نمایش میتوان به طراح صدا و آهنگساز : حانیه موسوی، طراح صحنه : فراز مدیری، طراح پوستر : میرزا حمید و گروه کارگردانی : آوا علوی و شجاع گیاهی اشاره کرد.
«نمایشگاه گرفیتی یاسی، گالری آنینا نوزی، محلهی سوهو، نیویورک» از روز چهارشنبه ششم دی ماه ساعت ۱۸ در عمارت روبهرو به روی صحنه می رود.
اجرای مجدد «در انتظار آدولف» در تئاتر مستقل تهران
به گزارش روابط عمومی، نمایش «در انتظار آدولف»، این نمایش پس از اجرا در تماشاخانه ایرانشهر برای بار دوم در سالن تئاتر مستقل تهران روی صحنه می رود.
نویسنده این نمایش ماتیو دلاپرته، الکساندر دلاپاتلیر، و مترجم، دراماتورژ و کارگردان آن علیرضا کوشک جلالی است.
در نمایش «در انتظار آدولف»، بازیگرانی چون اشکان خطیبی، آناهیتا درگاهی، حسین امیدی، آوا شریفی و رضا مولایی ایفای نقش می کنند.
در خلاصه این نمایش چنین آمده است: در یک مهمانی دوستان عزیزتر از جان، بیان «یک شوخی بیمزه» باعث میشود تا قبرها شکافته شوند و ارواح خبیثه شروع به رژه رفتن کنند. در طی بحثها ماسکهای «تفاهم و دوستی» بیرحمانه بر زمین میریزند. موقعیتهای ابزورد و گروتسک، همراه با آتشفشانی از دیالوگهای گزنده و بینظیر که یادآور سنت کمدیهای انتقادی/ اجتماعی فرانسه است، ازجمله مولیر، بخصوص یاسمینا رضا، با ضربآهنگ نفسگیری نمایش را به جلو میبرند و ما را به هزارلای افکار شیطانی روشنفکران نئاندرتال نزدیک میکند. فرانسویان در ژانر «طنز گزنده اجتماعی» در جایگاه ویژهای قرار دارند.
در دوره اول اجرای «در انتظار آدولف» ۶۸۰۰ نفر از این نمایش دیدن کردند. دور جدید اجرای آن هم از روز ۱۲ بهمن ماه آغاز می شود و هرشب ساعت ۲۱ در سالن تئاتر مستقل تهران روی صحنه می رود.پیش فروش بلیت های این نمایش از روز شنبه نهم دی ماه آغاز می شود.
سایر عوامل این نمایش عبارتند از: طراح صحنه و دکور: امیرحسین دوانی، طراح لباس: آناهیتا درگاهی ، مدیر طراحی گرافیک و تبلیغات: سهیل دانش اشراقی، طراح صدا: روزبه خورزنی، دستیار کارگردان و منشی صحنه: شکوفه داوودی ، طراح گرافیک: حامد حکیمی، عکاس: مصطفی پیرهادی، مدیر روابط عمومی: سارا فرجی، بازاریابی: کافه تئاتر مستقل تهران، دستیار تهیه و مدیر صحنه: مهرداد تقوی ،دستیار صحنه: مهسا اسلامی، سجاد طاهری، دستیار تولید: سجاد بشکار ،دستیاران طراح صحنه: میثم سلیمانی، نگین سلیمانی، محمد غضنفری، سوزان عظیمی، ساخت دکور: امیرحسین بابائیان، احمد بابائیان، محمد حسن درباغی، هوراد بابائیان، ساخت سردیس: میلاد صالحی و خدمات: محمد حق گو.
تمدید نمایش «یک زندگی بهتر»
به گزارش روابط عمومی نمایش، نمایش «یک زندگی بهتر» به نویسندگی مسعود هاشمینژاد، دراماتورژی محمدامیر یاراحمدی و کارگردانی شهابالدین حسینپور به دلیل استقبال مخاطبان به مدت ده شب تمدید شد. این اجرا تا ۲۰ دی ماه بر صحنه خواهد بود.
خسرو شهراز، شمسی صادقی، سامان دارابی، مجید نوروزی و سارا رسولزاده در این اثر نقشآفرینی میکنند.
نمایش «یک زندگی بهتر» قصه خانوادهای است که تحت فشار شدید مالی قصد دارد از موقعیت ویژه پدر سوءاستفاده کند.
نمایش «یک زندگی بهتر» هر شب ساعت ۲۰:۳۰ در سالن شماره ۲ تماشاخانه پالیز واقع در خیابان کریمخان، خیابان عضدی (آبان جنوبی)، خیابان سپند، پلاک ۶۹ به صحنه میرود.
«من یه زنم، صدامو میشنوین؟» تمدید شد
به گزارش روابط عمومی مرکز تئاتر مولوی، نمایش «من یه زنم، صدامو میشنوین؟» به کارگردانی کاملیا غزلی به دلیل استقبال تماشاگران به مدت ۷ شب دیگر تمدید شد. اجرای این نمایش که محصول بدنه تئاتر دانشگاهی کشوراست، تاروز جمعه، ۱۵ دیماه ادامه خواهدداشت.
پیشتر کاملیا غزلی کارگردان این اثر، درباره قصه نمایش «من یه زنم، صدامومیشنوین؟» گفت: ما در این نمایش از یک جنگ حرف میزنیم، جنگی که صدایش به گوش نمیرسد، صدایی که قرنها زیر برف و سرما یخ زده،صدایی که حتی از پژواکش هراسانیم.
علاقمندان برای دیدن این نمایش که همه روزه -به جزشنبهها- ساعت۱۹ به صحنه میرود، میتوانند به مرکز تئاتر مولوی دانشگاه تهران به آدرس خیابان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، جنب باشگاه دانشجویان، مرکز تئاتر مولوی مراجعه کنند.
- 19
- 5