یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
۱۴:۱۶ - ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۲۰۲۲۰۹
رادیو و تلویزیون

کارگردان های رکورددار در نوروز و ماه رمضان

به گزارش روزنامه هفت صبح، نوروز و ماه رمضان گل سرسبد پخش سریال محسوب می شوند. آنچه در این بازه زمانی روی آنتن می رود بیش از دیگر ایام سال مورد توجه قرار می گیرد و به همین خاطر مسئولان تلویزیون سعی می کنند بهترین ها را در کنداکتور قرار دهند. البته این ارزش کنداکتور مابقی ایام سال را نفی نمی کند اما خب حساب نوروز و ماه رمضان سوا است.

 

در این گزارش ۹ کارگردان که بیشترین سریال را برای نوروز و رمضان ساخته اند سوژه هستند و عملکردشان محکم خورده است. نگاهی گذرا به کلیت کارنامه شان هم داشته ایم. سیروس مقدم، مهران مدیری و رضا عطاران کارنامه موفق تری نسبت به دیگران دارند.

 

سیروس مقدم

چه سریال هایی ساخته؟ سیروس مقدم ۲۹ سریال کارگردانی کرده است که رکوردی رشک برانگیز محسوب می شود. او اولین بار سال ۶۶ پشت دوربین ایستاد و سه دهه در اوج است.

 

پرسر و صداترین سریال: تا ثریا با اختلاف پرحاشیه ترین سریال مقدم است. مهم ترین مسئله حاشیه ساز سریال، نوع حجاب ثربا بود. از طرف دیگر بحث تلخ بودن سریال هم مزید بر علت شد و در نتیجه ۱۲ قسمت از سریال قیچی خورد و بخش های جنجالی دیگری مثل حامله بودن ثریا یا فاش شدن راز صیغه محرمیتش با یک مرد دیگر، به طور کامل بیرون آمد. دیگر سریال جنجالی مقدم سری پایتخت ها است که از سوی برخی مسئولان مازندران رسانه ای شد اما اثر منفی بر کیفیت سریال نداشته است.

 

اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون,کارگردان های تلویزیون

سریال های مناسبتی: پیامک از دیار باقی، چاردیواری، پایتخت ۱، چک برگشتی، پایتخت ۲، پایتخت ۳ و علی البدل (نوروزی)، عروج، اغما، روز حسرت، مدینه، پایتخت ۴ (ماه رمضان).

 

ارزیابی کلی کارنامه: مقدم کارنامه ای پر و پیمان دارد. او در ژانرهای مختلف سریال ساخته و غالبا موفق بوده. توفیق او به طور مشخص از سریال نرگس شروع شد.

 

سعید سلطانی

چه سریال هایی ساخته؟ معیاد در سپیده دم، پس از باران، جوانی، خانه ای در تاریکی، مامور بدرقه، ستایش، فراموشی، ستایش ۲، سر به راه و...

 

پرسر و صداترین سریال: پس از باران در زمان پخش با استقبال بالا مواجه شد و خیلی ها را پای گیرنده ها نشاند. دو فصل ستایش هم پربیننده بودند اما حواشی فصل دوم بر متن می چربید. داستان کند سریال صدای اعتراض خیلی ها را بلند کرد و حتی شایعه توقیفش به گوش رسید که خیلی زود تکذیب شد. بازیگران هم منتقد سریال بودند و همین بر حواشی آن افزود. مثلا امیرمحمد زند گفته بود: «هر اثری که قرار است ساخته شود باید براساس اصول باشد؛ نمی توان یک بنای ۵۰ طبقه را روی فونداسیون ساختمانی ۵ طبقه قرار داد.»

 

اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون,کارگردان های تلویزیون

حدیث میرامینی هم در گفت و گویی بلند حضور در این سریال را اشتباهی حرفه ای عنوان کرده بود: سری دوم ستایش کار خوبی نشده، چون قصه ندارد. ما فقط یک سری دیالوگ می شنویم!»

 

سریال های مناسبتی: شکرانه، رسم عاشقی، مامور بدرقه (رمضانی). فراموشی (نوروز).

 

ارزیابی کلی کارنامه: سلطانی کارگردان متوسطی محسوب می شود که در سال های اخیر وزن ساخته هایش کم و کمتر می شوند.

 

محمدحسین لطیفی

چه سریال هایی ساخته؟ کت جادویی، همسایه ها، سفر سبز، فرار بزرگ، وفا، صاحبدلان، نردبام آسمان، دودکش، زمانی برای عاشقی، تنهایی لیلا، پادری و سریال های شبکه خانگی قلب یخی و ساخت ایران

 

پرسر و صداترین سریال: وفا و صاحبدلان موفق ترین سریال های لطیفی هستند. صاحبدلان که داستانش را از قصه های قرآنی وام گرفته بود، روایتی پرپیچ و خم داشت. فیلمنامه سریال را علیرضا طالب زاده نوشته بود و لطیفی توانست با کارگردانی کم نقص خود، سریالی جذاب به کارنامه اش اضافه کند و یکی از بهترین سریال های ماه رمضان را به نام خود بزند.

 

اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون,کارگردان های تلویزیون

داستان جاسوسی وفا با مایه های عاشقانه خالی از اشکال نیست اما منطبق با  ذائقه عامه مخاطب ساخته شد و در زمان پخش با سر و صدا همراه بود.

 

سریال های مناسبتی: وفا (نوروز)، نردبام آسمان، دودکش و پادری (رمضان)، زمانی برای عاشقی (محرم)

 

ارزیابی کلی کارنامه: لطیفی تا پیش از ساخت نردبام آسمان کارگردانی موفق بود و اتفاق ساخته هایش مورد توجه قرار می گرفت. سیر نزولی لطیفی از زمانی شروع شد که او راهش را از تلویزیون کج کرد و به سمت شبکه نمایش خانگی رفت. شکست های پی در پی اش در شبکه نمایش خانگی و سینما وزن کارنامه اش را پایین آورده است.

 

مهران مدیری

چه سریال هایی ساخته؟ مهران مدیری ۱۷ سریال برای تلویزیون ساخته و پنج سریال در شبکه نمایش خانگی کارگردانی کرده است.

 

پرسر و صداترین سریال: به دلیل کنایه های تندی که در ساخته های مهران مدیری وجود دارد، غالب سریال هایش در جامعه سر و صدا بپا کرده اند. در این میان چند سریال بیش از بقیه واکنش داشتند که سرآغاز آن سریال نقطه چین بود که همزمان با اعتراض نمایندگان اصلاح مطلب مجلس ششم به رد صلاحیت نمایندگان این جناح در انتخابات مجلس بر می گردد، مدیری در نقطه چین سر شوخی را با این مسئله باز کرد.

 

اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون,کارگردان های تلویزیون

در شب های برره، اعتراض ها از جنبه های مختلف وارد بود تا جایی که تلویزیون هم ترجیح  داد ادامه آن ساخته نشود. اعتراضات به سریال قهوه تلخ فرامتن بود و فصل اول سریال در حاشیه با اعتراض پزشکان به یکی از پرسر و صداترین ساخته های او تبدیل شد.

 

سریال های مناسبتی: فرار بزرگ، مرد هزار چهره، مرد دو هزار چهره و فصل اول در حاشیه سریال های نوروزی مهران مدیری هستند.

 

ارزیابی کلی کارنامه: مدیری سلطان کمدی است و غالب ساخته هایش در جلب توجه مردم موفق بوده اند.

 

رضا عطاران

چه سریال هایی ساخته؟ سیب خنده، مجید دلبندم، قطار ابدی، خانه به دوش، متهم گریخت، کوچه اقاقیا، ترش و شیرین و بزنگاه

 

پرسر و صداترین سریال: بزنگاه پرحاشیه ترین سریال عطاران است که حتی باعث شد قید تلویزیون را بزند. هنوز پنج قسمت از پخش بزنگاه نگذشته بود که صدای اعتراض مجلسی ها درآمد. پس از آن شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما در نامه ای تمسخر غیرمستقیم مراسم عزاداری و نیز سوگواری پیشوایان اسلامی، لوث کردن آیین و مراسم تشییع جنازه و عزاداری مسلمانان، نمایش تصویری مذموم از بانوان چادری، نمایش چهره ای مذموم و زشت از طبقات متوسط و پایین اقتصادی را از اشکالات اساسی سریال بزنگاه دانست.

 

اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون,کارگردان های تلویزیون

سریال های مناسبتی: خانه به دوش، متهم گریخت و بزنگاه (رمضان)، ترش و شیرین (نوروز)

 

ارزیابی کلی کارنامه: رضا عطاران با خانه به دوش و پس از آن متهم گریخت، مدل تازه ای از سریال سازی را پیشنهاد کرد که مبتنی است بر اتفاقات واقعی و ملموس دور و بر. سیب خنده، مجید دلبندم و قطار ابدی دیگر سریال های موفق و پربیننده عطاران هستند. ترش و شیرین و بزنگاه موفقیت چندانی نداشتند.

 

سعید آقاخانی

چه سریال هایی ساخته؟ عید امسال، زن بابا، راه در رو، خوش نشین ها، نقطه سرخط، دزد و پلیس، خروس، روزهای بد به در و بیمار استاندارد

 

پرسر و صداترین سریال: در کارنامه سعید آقاخانی سریال پرسر و صدا دیده نمی شود. ساخته هایش نه حاشیه پررنگی داشته اند و نه کیفیت شان به حدی بوده که هیت شوند. در این میان دزد و پلیس به خاطر استفاده از زوج کمدی هومن برق نورد و بهنام تشکر، بیش از بقیه مورد توجه قرار گرفت.

 

اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون,کارگردان های تلویزیون

سریال های مناسبتی: عید امسال، زن بابا، راه در رو، خروس، روزهای بد به در، بیمار استاندارد (نوروزی)

 

ارزیابی کلی کارنامه: سعید آقاخانی تا سال ۱۳۸۵ تنها به عنوان بازیگر در سریال های کمدی فعالیت می کرد. در همین سال سریال روزگار خوش حبیب آقا را همراه با مهدی مظلومی کارگردانی کرد. در سال ۸۸ اولین سریالش را با عنوان عید امسال به طور مستقل کارگردانی کرد. هر چند این سریال در جذب مخاطب موفق نبود اما او توانست سال ۸۹ با ساخت سریال زن بابا، نام خود را به عنوان کارگردان نسبتا موفق ثبت کند. نمره کارنامه او متوسط رو به بالا است اما سال پیش با بیمار استاندارد عقب گرد داشت و باید دید در آینده چه می کند.

 

حسین سهیلی زاده

چه سریال هایی ساخته؟ رانت خوار کوچک، رستوران خانوادگی، عشق گمشده، پیله های پرواز، روزهای اعتراض، آخرین گناه، ترانه مادری، گیلعاد، آخرین دعوت، دلنوازان، فاصله ها، سراب، سه پنج دو، دختران حوا، آخرین بازی، آوای باران، نیاز، پریا و مرز خوشبختی

 

پرسر و صداترین سریال: آوای باران در زمان پخش به خاطر پرداختن به کودکان کار سر و صدا ایجاد کرد.

 

اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون,کارگردان های تلویزیون

سریال های مناسبتی: رانت خوار کوچک، آخرین گناه (رمضان) آخرین دعوت، روزهای اعتراض (محرم)

 

ارزیابی کلی کارنامه: سهیلی زاده کار خود را با دستیاری فیلم های سینمایی شروع کرد اما از وقتی کارگردان هرگز به سیما برنگشت. او اولین سریالش را در سال ۸۱ ساخت اما در سال ۸۵ با سریال آخرین گناه توانست نام خود را به عنوان کارگردان مطرح کند. حسین سهیلی زاده بالا و پایین زیاد داشته اما وزن سریال های ضعیفش بیش از سریال های موفق است. در این میان سریال های روزهای اعتراض، ترانه مادری، دلنوازان، آوای باران و پریا بیش از بقیه مورد توجه قرار گرفته اند که این تعداد آثار موفق در کارنامه بلندبالای سهیلی زاده یعنی او کارگردان موفقی به حساب نمی آید. مرز خوشبختی او که نوروز پخش شد عقب گرد دوباره ای است برای او.

 

جواد افشار

چه سریال هایی ساخته؟ سایه سکوت، پول کثیف، جابر بن حیان، روز رفتن، گل یا پوچ، روزهای زیبا، لبه آتش، سی امین روز، مادرانه، کیمیا و برادر

 

پرسر و صداترین سریال: سریال کیمیا نه تنها پرسر و صداترین اثر کارنامه جواد افشار است که جزو پرحاشیه ترین سریال های تلویزیون محسوب می شود. کیمیا همان طور که رکورد ساخت سریال های طویل المدت را زد، رکورددار شوخی، انتقاد و گاف هم شد. ظاهر ماجرا شوخی است و مطایبه، اما در دل آن می توان پی به نیش تیز و زهرآگین انتقادها برد. انتقادهایی که توسط رسانه ها و مردم در قالب گاف به اشتراک گذاشته می شد. از گریم گرفته تا طراحی صحنه و وجود عناصر مربوط به دهه نود در سال های دهه سی و چهل.

 

اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون,کارگردان های تلویزیون

سی امین روز هم یک حاشیه تلخ داشت: خودکشی یک پسر یزدی به تقلید از کاراکتر سریال، حاشیه های آن را دوچندان کرد.

 

سریال های مناسبتی: سی امین روز، مادرانه، برادر (رمضان)

 

ارزیابی کلی کارنامه: افشار از کارگردان های متوسط تلویزیون است که به رغم انتقاد به ساخته های او همچنان پرکار است. او برای ماه رمضان سال پیش برادر را ساخت که اثری گل درشت بود و مورد انتقاد اهالی فن قرار گرفت.

 

قاسم جعفری

چه سریال هایی ساخته؟ همسفر، خط قرمز، شب آفتابی، مسافری از هند، عشق گمشده، کمکم کن، غریبانه، از نفس افتاده

 

پرسر و صداترین سریال: مسافری از هند به خاطر تقابل دو فرهنگ و وجود عشق پرکشش بیننده های زیادی را با خود همراه کرد. جعفری همچنان دلبسته این سریال است و ظاهرا قصد دارد در بازگشت مجددش به تلویزیون به سراغ پرمخاطب ترین سریالش یعنی مسافری از هند برود و فصل دوم این سریال را با حضور همان بازیگران بسازد. این پروژه در حال حاضر در حد پیشنهاد است.

 

اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون,کارگردان های تلویزیون

سریال های مناسبتی: جعفری برای ماه رمضان کمکم کن را ساخته که نقطه عطف سریال های موسوم به ماورایی است. جعفری با ایجاد فضای عرفانی و روحانی در این مجموعه موجب تولید آثار دیگری در مورد عالم پس از مرگ و رنج و ماجراهای پس از آن توسط دیگران شد. او غریبانه را برای محرم کارگردانی کرده. در کارنامه جعفری یک سریال با نام عشق گمشده هم دیده می شود که برای ایام دهه فجر ساخته شد.

 

ارزیابی کلی کارنامه: قاسم جعفری در سریال سازی کارنامه قابل دفاعی دارد.

 

 

  • 10
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش