چهارشنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۳
۱۵:۲۸ - ۱۵ مهر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۷۰۳۲۳۷
رادیو و تلویزیون

گزارشی از سریال های تلویزیون در محرم + عکس

سریال های تلویزیون در محرم,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون
پخش سریال های مناسبتی به ویژه در ماه محرم با برنامه ریزی مدیران سیما در سالیان متمادی ادامه داشته و در سال های اخیر شاهد رشد آن هستیم.

به گزارش میزان، سال های زیادی رسانه ملی با پخش سریال ها در ایام مناسبتی اعم از نوروز، محرم و رمضان سفره فرهنگی جذابی را برای مخاطبان در اقصی نقاط کشور رقم زده است.

 

این فکر، اقدام و برنامه ریزی در سالیان متمادی با مدیریت روئسای مختلف ادامه داشته و در این میان گاهی با پخش دو تا سه سریال در ماه محرم از یک شبکه نیز روبرو بوده ایم، روندی که در سال های اخیر بیشتر شاهد آن هستیم و در این دوره نیز با همت و حمایت ریاست سازمان صدا و سیما بیش از پیش  شاهد این روند رو به رشد بوده ایم.

 

در دهه دوم ماه سوگواری اباعبدالله(ع) قرار داریم و دهه اول با پخش سریال هایی از شبکه های مختلف سیما به پایان رسید. در کنار این سریال ها، مثل سال های گذشته برخی آثار نیز از شبکه های مختلف باز پخش می شوند، سریال هایی چون «شب دهم»، «مختارنامه» و «سفرسبز».

 

پخش سریال های جدید در دهه دوم نیز از امروز شروع می شود و این در حالی است که سریال های پخش شده در محرم امسال تا کنون تقریبا نمره خوبی کسب کرده اند. در ادامه به بررسی سریال های تازه پخش شده از رسانه ملی و موفقیت این آثار در نزد مخاطبان می پردازیم.

 

«پرواز در ارتفاع صفر» و روندی سست

«پرواز در ارتفاع صفر» نام اثری است که همزمان با دفاع مقدس و در دهه اول محرم از شبکه اول سیما پخش شد. این سریال زندگی یک خلبان جنگنده نیروی هوایی را در دوران دفاع مقدس به تصویر کشید که تازه ازدواج کرده، همسرش بیماری قلبی دارد و استرس ماموریت‌های شوهر برای او اصلا خوب نیست و این فرد بر سر یک دوراهی برای انجام وظیفه یا ماندن پیش خانواده‌اش قرار می‌گیرد.

 

شاهرخ استخری، علی عمرانی، عمار تفتی، سوگل خلیق، محمد عمرانی، حمیدرضا نیکدل، بهاره ریاحی، رضا رادمنش، حدیث تهرانی، مجید جعفری، پیام داداشیان و رضا مسعودی بازیگران این سریال بودند.

 

این مجموعه تلویزیونی با همکاری نیروی هوایی جمهوری اسلامی و به کارگردانی عبدالحسن برزیده و تهیه کنندگی محمد نشاط در هفت قسمت ۴۵ دقیقه ای تهیه و تولید شد. آخرین اثر برزیده «مزار شریف» بود که نامزد دریافت سیمرغ بهترین فیلم از جشنواره سی و سوم فجر بود.

 

سریال های تلویزیون در محرم,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون

سریال عبدالحسن برزیده از آنجا قابل اهمیت است که در کنار پرداختن به موضوع دفاع مقدس به رشادت های جان بر کفان نیروی هوایی جمهوری اسلامی می پردازد. نقطه قوت دیگر این سریال انتخاب عبدالحسن برزیده برای بازیگر نقش اول است.

 

شاهرخ استخری با توجه به نقش هایی که تا کنون بازی کرده در این سریال نقشی متفاوت را ایفا می کند و مخاطبان را غافلگیر می کند اما این غافلگیری تنها به متفاوت بودن نقش محدود می شود و این بازیگر در نقش یک خلبان آن طور که باید موفق نیست.

 

 شکوه یک زندگی و بازی متفاوت بیتا سحرخیز 

«شکوه یک زندگی» نیز همزمان با دفاع مقدس و مصادف با دهه اول محرم از شبکه دو سیما مهمان شبانه خانه های مخاطبان بود.

 

داستان این اثر در شمال و پایتخت ایران روایت شد در حالی که چیزی از جنگ تحمیلی در آن نمایش داده نشد، فیلم راوی تنهایی زنی است که همسرش را در عملیات خیبر از دست داده و برای بزرگ کردن فرزندانش، راهی دشوار طی کرده است.

 

سریال شبکه دو سیما که موضوع آن در سال ۹۲ با مسئولان مطرح شده بود بالاخره در ۱۸ قسمت به تهیه‌کنندگی امیرعباس کنی و کارگردانی رضا بهشتی تولید شد. شخصیت اصلی این سریال نارگل نام داشت و نقش آن را بیتا سحرخیز ایفا کرد، همچنین حسام محمودی در نقش یحیی، همسر نارگل را بازی کرد. فیلمنامه کار نیز توسط شعله شریعتی نگارش و توسط مرجان اشرفی زاده بازنویسی شد.

 

سریال های تلویزیون در محرم,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون

این اثر شاید اولین سریالی است که به صورت متمرکز زندگی یک همسر شهید را فارغ از فضای جنگ و در بستر زندگی روزمره به نمایش گذاشت. شکوه یک زندگی  فضای روستایی، لهجه، لباس بومی و موسیقی فولکلور را به نمایش در می‌آورد و فضای بصری تازه‌ای ایجاد می‌کند.

 

همچنین برای اولین بار استادان برجسته موسیقی فولکلور برای تیتراژ یک اثر تلویزیونی آواز خواندند. سریال در سه دوره زمانی روایت می‌شود؛ دهه ۴۰، ۵۰ و ۹۰. تصویرهای مربوط به دهه‌های ۴۰ و ۵۰ جلوه‌های ویژه‌ای نیاز داشتند که توسط سعید سالاروند انجام شد.

 

محمدرضا اسحاقی، خسرو علیزاده و محمد عالمی که هر کدام از استادان بنام موسیقی مازنداران هستند، یک بند از تصنیف فولکلور «لیلا خانم» را برای تیتراژ اجرا کرده‌اند. همچنین در تیتراژ این سریال از سازهای محلی مانند لـله ‌وا و شورانگیز استفاده شده است.

 

نمایش برف و سرما و بخش خشن طبیعت روستا تنوع بصری در سریال ایجاد کرد، چون تصویری از شمال ایران به نمایش گذاشت که با چهره معمولا سرسبز و زیبای همیشگی آن متفاوت بود. به گفته بهشتی کارگردان «شکوه یک زندگی» تصویربرداری در زمستان به این دلیل بوده که اتفاق اصلی یعنی شهادت یحیی در عملیات خیبر و در زمستان ۶۲ رخ داده بود.

 

در کنار استفاده از بازیگران بومی و غیر بومی که به باورپذیری اثر افزود نقطه قوت «شکوه یک زندگی» روستای بکر و دست نخورده آن است که در حال حاضر چنین روستایی در شمال کشور نیز نادر و دست نیافتنی است.

 

نفس شیرین با محوریت اهدای عضو

«نفس شیرین» که با آغاز محرم از شبکه ۳ برای مخاطبان پخش شد به موضوع اهدای عضو می پرداخت. این سریال که از سال گذشته برای همین مناسبت ساخته شده بود قرار بود سال گذشته پخش شود اما این اتفاق نیفتاد.

 

با این وجود و با توجه به این که دهه اول محرم زمان سختی از نظر جذب مخاطب است اما به نظر می رسد این اثر با استقبال خوبی از سوی مخاطبان همراه شد. موضوعی که فرهنگسازی آن در میان مردم به زندگی بسیاری کمک کرده و عمل خیری نیز با جان بخشیدن به دیگران رقم می خورد. فرهنگی که بیش از پیش در حال شکل گیری است و این سریال در گسترده شدن آن بی تاثیر نیست.

 

سریال های تلویزیون در محرم,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون

این سریال به کارگردانی عباس خواجه وند و تهیه کنندگی کیان بابائیان با بازی بازیگرانی چون علیرضا جلالی تبار، نیما شاهرخ شاهی، فخرالدین صدیق شریف، کیمیا بابائیان، سارا منجزی، شهین تسلیمی، زهره حمیدی، مریم معصومی، کوروش معصومی، مهدی امینی خواه و مهوش وقاری مهمان خانه های مردم بود و با قدردانی سازمان بهداشت و انجمن اهدای عضو نیز همراه شد.

 

نمره خوب سریال های دهه اول

در مجموع، سریال های پخش شده دهه اول محرم کیفیت مطلوب و مناسبی داشتند و در این میان به نظر می رسد «نفس شیرین» با استقبال بیشتری نسبت به سایر آثار همراه بوده است.

 

«هاتف»، «عقیق» و «نوار زرد» سریال های جدیدی هستند که قرار است روی آنتن رسانه ملی روند.

 

پخش سریال تلویزیونی هاتف از امشب

«هاتف» به کارگردانی داریوش یاری و تهیه‌کنندگی نعمت چگینی از امشب ساعت ۲۲:۱۵ روی آنتن شبکه اول سیما می رود.

 

تلاش سازندگان در سریال هاتف این بوده است که در مضمون به مفهوم محرم پرداخته شود که این مفهوم به عدالت اشاره دارد. قهرمان قصه این سریال زنی به نام ریحانه است که زیبا بروفه نقش وی را بازی می‌کند. او یک خبرنگار و نویسنده مطبوعات و در عین حال یک فعال اجتماعی هم است.

 

در روز عاشورا، ابراهیم در کربلا بر اثر حمله قلبی می‌میرد. دخترش ریحانه پیگیر آخرین گفته ناتمام پدر می‌شود. این پیگیری ریحانه را رو در روی خانواده و زندگی زناشویی‌اش قرار می‌دهد اما ریحانه اعتقاد دارد که عدالت نمی‌تواند در پشت در خانه آدم جا بماند… او پرده از ابهام وصیت پدر برمی‌دارد. در این روند شخصیت و ایمان خود را بازسازی کرده و بدست می‌آورد.

 

فروغ فروهیده این سریال را نوشته است و بازیگرانی چون حمید گودرزی، محمد حاتمی، شهرام قائدی، محمد فیلی، کاظم بلوچی، سید مهرداد ضیایی، بهزاد خداویسی، مریم بوبانی، کمند امیرسلیمانی و مریم کاویانی در آن ایفای نقش می کنند.

 

دیگر سریال محرمی «عقیق» از شبکه ۳ است که بهرنگ توفیقی آن را کارگردانی و محمدرضا شفیعی تهیه کنندگی آن را برعهده دارد. عاشقانه ای در دل تاریخ که سعید نعمت‌الله آن را در ۱۰ قسمت به نگارش در آئورده است. بعد از «پشت بام تهران» و «زیر پای مادر»، «عقیق» سومین همکاری مشترک او با بهرنگ توفیقی به حساب می‌آید.

 

کارن همایونفر نیز ساخت موسیقی، امیر شیبان خاقانی تدوین و امین شریفی و بابک شکیبا صداگذاری آن را برعهده داشته اند. علیرضا قربانی نیز با شعری از مسعود کلانتری تیتراژ پایانی این مجموعه تلویزیونی را خوانده است.

 

سریال های تلویزیون در محرم,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون

همچنین شبنم مقدمی، علیرضا آرا، نسیم ادبی، بهزاد فراهانی، هدایت هاشمی و نادر فلاح در «عقیق» هنرنمایی می کنند.این سریال در ۱۰ قسمت ۴۰ دقیقه ای از شنبه ۲۲ مهرماه ساعت ۲۰:۴۵ دقیقه روی آنتن می رود.

 

سریال «نوار زرد» نیز به کارگردانی پوریا آذربایجانی، تهیه کنندگی محمدرضا شفیعی و نویسندگی کریم لک زاده در ۲۰ قسمت از امشب همزمان با هفته نیروی انتظامی ساعت ۲۱:۳۰ از شبکه ۲ پخش می شود.

 

سرگرد آگاهی در هر قسمت با پرونده‌ای جنایی روبرو می‌شود و به پیگیری آن می‌پردازد. در خلال این مأموریت‌ها درگیر ماجرایی متفاوت می‌شود که او را به سمت و سویی متفاوت سوق می‌دهد.

 

امیر آقایی در نقش سرگرد پلیس کاوه کیهان، بهاره کیان افشار در نقش رعنا همسر سرگرد، سیروس گرجستانی، قاسم زارع، کمند امیر سلیمانی، محسن بهرامی، امیر غفارمنش، سمیرا حسینی، نادر مشایخی، شهین تسلیمی و امید روحانی در این سریال بازی می کنند.

 

همچنین تیتراژ پایانی این سریال پلیسی توسط پرواز همای خوانده شد. این اولین بار است که همای تیتراژ یک مجموعه تلویزیونی را خوانده است.

 

تحقق یک پیش بینی

با برنامه ریزی های سازمان و شبکه های مختلف سیما در ارائه تولیدات نمایشی برای مخاطبان در شب های محرم، باید دید سریال های دهه دوم می تواند مورد استقبال مخاطب قرار گرفته و گوی سبقت را از تولیدات دهه اول بربایند؟

 

کدام یک از سریال های دهه دوم در جذب مخاطب موفق تر عمل می کند و آیا پیش بینی معاونت سیما دکتر میرباقری در تاریخ ۲۵ اسفند ۹۵ مبنی بر رونق برنامه های نمایشی در سال ۹۶ محقق می شود.

 

 

 

 

  • 20
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش