شنبه ۰۳ شهریور ۱۴۰۳
۱۳:۱۸ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۱۰۴۴۹۲
رادیو و تلویزیون

حکومت سوگلی‌ها/ حضور محمدحسین میثاقی در چند شبکه تلویزیونی

محمدحسین میثاقی,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون
از شبکه سه تا شبکه ورزش راهی نیست اگر شما محمدحسین میثاقی باشید. مجری همیشه حاضر این روزهای شبکه‌های مختلف که با خودروی ۲۰۶ سفیدرنگش وارد سازمان صداوسیما می‌شود، نیمی از برنامه‌های ورزشی را اجرا می‌کند و می‌رود.

او برنامه‌های «فوتبال برتر»، «ستاره ساز» و «فوتبال ۱۲۰» را به یکدیگر گره زده تا مخاطبانش را راضی نگه دارد. حال تصور برنامه‌های ورزشی صداوسیما، بدون میثاقی غیرممکن است. این اما روی خوش ماجراست.

 

میثاقی این روزها مورد انتقاد بسیاری از کارشناسان نیز قرار دارد، ماجرا به جدایی او از عادل فردوسی‌پور و برنامه ۹۰ مربوط می‌شود، جایی‌که میثاقی را به عنوان یک مجری توانمند مطرح کرد و حال مورد غضب برخی مسئولان قرار گرفته است. هرچند که مجری جوان صداوسیما تلاش می‌کند اختلاف خود را با عادل فردوسی‌پور تکذیب کند اما شنیده‌ها و حتی دیده‌ها به قدری روشن هستند که هیچ مخاطبی باور نمی‌کند این دو نفر با یکدیگر اختلافی ندارند.

 

میثاقی در روز هفتم شهریور گفته بود: «از این پس مصاحبه‌ها، آیتم‌ها یا برنامه‌های ویژه‌ای که قبلا هم نمونه آن را دیده‌اید، برای ۹۰ اجرا خواهم کرد. ما همه خانواده ۹۰ هستیم و امکان ندارد که این برنامه را ترک کنیم». این مصاحبه‌ها اما هرگز گرفته نشد تا عادل فردوسی‌پور افراد دیگری را جایگزین میثاقی کند و با آن‌ها برنامه محبوبش را به پیش ببرد. مجری جوان برنامه «فوتبال برتر» این روزها آن‌قدر گرفتار است و برنامه اجرا می‌کند که مجالی برای گفت‌وگو ندارد اما در جمع‌های دوستانه همواره اختلاف خود را با فردوسی‌پور حاصل نوشته‌های رسانه‌ها می‌داند و معتقد است رسانه‌ها با مطالب‌شان باعث ایجاد چنین شایعه‌ای شده‌اند.

 

او می‌گوید: «ما هر هفته چهارشنبه از صبح تا شب با استاد (عادل فردوسی پور را این‌گونه می‌نامد) در یک اتاق هستیم، هیچ اختلافی نداریم و من برنامه‌ای را اجرا می‌کنم که او تهیه کننده‌اش است». مقصود میثاقی از برنامه مذکور، «فوتبال ۱۲۰» است. برنامه‌ای که به اتفاقات فوتبال جهان می‌پردازد و البته شنیده‌های «قانون» حاکی از آن است که این برنامه در فصل جدید خود به مجری جدیدی واگذار خواهد شد.

 

داستان آقای مجری

محمد حسین میثاقی مجری توانمندی است که اگر نبود نمی‌توانست برنامه‌های ورزشی و حتی سینمایی را اجرا کند. هنوز ماجرای اجرای او در برنامه قرعه‌کشی جشنواره فجر را به خاطر داریم که انتقادات بسیاری را به جان خرید اما برنامه‌ای در خور شأن سینما اجرا کرد و بسیاری از مخاطبان حیرت‌زده شدند اما اینکه او مدام روی آنتن است و از این برنامه به آن برنامه می‌رود، کمی توی ذوق می‌زند. این نکته‌ای است که میثاقی آن را به خوبی درک کرده و با واگذار کردن برنامه «رکورد» که تهیه کنندگی‌اش را به عهده داشت، کمی از حجم کار خود کم کرده است اما او همچنان سوگلی صداوسیماست و اغلب برنامه‌های ورزشی را با ریتم تند و بدون تپق اجرا می‌کند.

 

زبان بدن را می‌شناسد و اطلاعات فوتبالی گسترده او به اندازه‌ای هست که بیننده متخصص فوتبال را راضی کند. او در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه و المپیک ۲۰۱۶ برزیل، گزارش‌های خوبی را ارائه داد که با استقبال هواداران ورزش ملی همراه شد. ویژه برنامه جام ملت‌های آسیا نیز عملکرد به طور نسبی موفقی داشت هرچند که برنامه «فوتبال آسیایی» شبکه ورزش درخشان‌تر و پرمحتواتر نشان داد. به هر ترتیب توجهات ویژه به محمدحسین میثاقی و محمدرضا احمدی باعث شده این دو نفر در سازمان صداوسیما بیش از هر مجری دیگری برنامه داشته باشند و نوبت به عادل فردوسی‌پور، مزدک میرزایی و سایرین نرسد. همه این موارد باعث شده مجری‌های پیشین برنامه‌های ورزشی سراغ سایر برنامه‌ها بروند و برای اجرای آن تلاش کنند.

 

به عنوان مثال پیمان یوسفی هر هفته «ورزش و مردم» را اجرا می‌کند، فردوسی‌پور به ۹۰ اکتفا کرده و جواد خیابانی نیز در شبکه ورزش به دنبال اجرای برنامه‌ها با حضور چهره‌های جوان‌تر است. در این میان مزدک میرزایی تنها فردی است که هنوز نتوانسته ویژه برنامه‌ای را بسازد و در حال حاضر دور از صدا و سیما باشد. همین موضوع باعث دلخوری او از مسئولان سازمان شده و به نظر می‌رسد باید در انتظار یک گفت‌وگوی چالشی با این مجری باشیم.

 

انتقادات همه‌جانبه از عادل

عادل فردوسی‌پور این روزها به واسطه حمایت همه‌جانبه‌اش از کارلوس کی‌روش، مورد غضب قرار گرفته است. او به واسطه پخش کلیپی که در آن شکست تیم ملی مقابل ژاپن با شکست حمید سوریان در المپیک مقایسه شده بود از سوی ورزشکاران و اسطوره‌های کشتی نیز طرد شده و ورزشکاران سایر رشته‌ها نیز به او تاخته‌اند.

 

به عنوان مثال پژمان درستکار، قهرمان پیشین تیم ملی کشتی در این باره نوشت: «فردوسی ۳۰ سال زحمت کشید زبان فارسی را زنده کند، فردوسی‌پور هم اعتباری را که ۳۰ سال برایش زحمت کشیده بود، دارد به باد می‌دهد. وقتی برنامه ۹۰ را دیدم فکر کردم ما ۳ بر صفر ژاپن را شکست دادیم، رفتیم فینال و به‌جای قطر قهرمان شدیم! برای فروسی پور متاسفم که روی کلیپ خنده‌دار و شرم‌آور برنامه، گل به یمن و ویتنام را با شیر و یوزپلنگ و بتمن و کوه دماوند و رزمندگان دفاع مقدس میکس کرده بود اما برای شکست تاریخی مقابل ژاپن، فیلم شکست حمید سوریان در المپیک ریو را گذاشته بود.

 

در آرشیو صداوسیما فیلم شکست آقا تختی را پیدا نکرده بود وگرنه برای توجیه کی‌روش از آقا تختی هم مایه می‌گذاشت. چطور موقع پاداش‌ها می‌گوید فوتبال با بقیه رشته‌ها فرق دارد اما موقع شکست‌ها یاد کشتی می‌افتد. دغدغه فردوسی‌پور تیم ملی نبود، فوتبالیست‌ها برایش مهم نیستند. او فدایی کی‌روش است. چطور جرأت کرد حرمت اسطوره هفت طلایی کشتی ایران را خرج کی‌روش کند که طلا را در رده بزرگسالان فقط در طلافروشی‌ها دیده است؟ باورم نمی‌شود این همان عادل است که در المپیک پکن با دوربین و میکروفن دنبال استاد محسن فرح‌وشی و زنده یاد محمود معزی‌پور می‌دوید که بیا به مردم جواب بده! اما جلوی مردم دست به سینه می‌نشیند؟ اعتبارش را خرج او می‌کند و برایش فیلم هندی درست می‌کند.

 

کسی که به پشتوانه سکوت و حمایت‌های عادل، در چند ماه اخیر جز هتاکی و قلدری و توهین به بزرگان فوتبال چیزی از او ندیدیم». محمد بنا، سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی نیز نوشت: «یه عده از آدم‌ها خلق می‌شن فقط واسه اینکه نمونه باشن، منحصربفرد باشن و تو تموم دوره های زندگیشون واسه دیگران الگو باشن. شاید دنیا هر صد سال یه بار یکی از این آدما رو به خودش ببینه! مثل ِ تو! حمید ِ عزیزم ورزش با همه مهربونیش روی نامهربونم داره. دلت نگیره از بی مهریا، کم لطفیا... تا بوده همین بوده پسرم. به لطف خدا کشتی تو این سال‌ها به جاهایی رسیده که شاید خیلی دیگه از رشته‌ها تو خوابشون هم اون جایگاه رو نتونن ببینن! شاید هیچ‌وقت دیگه سه تا طلای المپیک تو یه رشته واسه تاریخ ِ ورزشی کشور ما تکرار نشه. اما متاسفانه در حال حاضر شرایط طوری شده که هر نامتخصصی اجازه اظهارنظر به خودش می‌ده و حتی به خودش جرات می‌ده به فخر ِ ورزش ِ این مملکت دست درازی کنه. دلت نگیره مرد؛ تو جات توی ِ دل مردمته. بهترین جایی که یه آدم می‌تونه داشته باشه، همون جاس! فخر ورزش ایران و افتخار مردم ِ مملکتت هستی مرد».

 

فراموش نکن پسر

حمله منتقدان به عادل فردوسی‌پور و تسویه حساب با او باعث شده توجهات بیشتری به سمت محمدحسین میثاقی جلب شود. همان روزی که مهدی تاج، رییس بازنشسته فدراسیون فوتبال به میثاقی تاکید می‌کرد که برنامه ۹۰ را ببیند و مجری جوان برنامه جام ملت‌های آسیا تلاش می‌کرد نامی از برنامه محبوب صداوسیما نبرد، می‌توانستیم حدس بزنیم فردوسی‌پور همچنان مورد غضب قرار دارد. میثاقی این روزها پشت عادل را خالی کرده و به قولی علیه استاد خود کودتا کرده است. او اگر می‌خواهد در آینده مقبول جامعه باشد باید قید چنین بی معرفتی‌هایی را بزند، هرچند که جدایی از شرایط فعلی چندان آسان و بی‌هزینه نخواهد بود.

 

ghanoondaily.ir
  • 19
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

چکیده بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید

نام کامل: هیثم بن طارق آل سعید

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش