سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۰۷:۵۵ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۲۰۳۳۹۵
رادیو و تلویزیون

فیلم‌های نوروزی شبکه۴ مشخص شد/ از «۱۹۱۷» تا «به سوی ستارگان»

فیلم‌های نوروزی شبکه۴,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون
شبکه چهار سیما ۱۶ فیلم سینمایی از آثار برتر سینمای ایران و جهان را نوروز ۹۹ برای مخاطبان پخش می‌کند.

به گزارش مهر به نقل از روابط عمومی شبکه چهار سیما، واحد تامین برنامه شبکه چهار سیما برای نوروز ۹۹، حدود ۱۶ فیلم از آثار برتر سینمای ایران و جهان را در ژانرهای کمدی، خانوادگی، حادثه‌ای، علمی و تخیلی و... به مخاطبان عرضه می‌کند.

ترتیب پخش فیلم‌ها و ساعت پخش آن در خبرهای تکمیلی تر اعلام می‌شود.

در ادامه اطلاعات و خلاصه فیلم‌های نورورزی شبکه چهار سیما آمده است:

«بر سر دروازه ابدیت»

«بر سر دروازه ابدیت» به کارگردانی جولیان اشنابل محصول ۲۰۱۸، ایرلند، سوئیس، انگلستان، فرانسه و آمریکا است.

خلاصه داستان: ونسان نقاشی هلندی ست که با حمایت مالی برادرش در پاریس به نقاشی مشغول است اما توجه زیادی به آثار او نشده است. ونسان تصمیم می‌گیرد به یک روستا در جنوب فراسه برود ولی ذهن پریشان و کارهای غیرعادی او باعث می‌شود به یک مرکز نگهداری از بیماران روانی فرستاده شود. ونسان بعد از مدتی از آنجا ترخیص می‌شود و در همین دهکده و تنها در مدت ۶۸ روز بهترین آثار عمر خود را نقاشی می‌کند.

ویلیام دافو و اسکار آیزاک در این فیلم ایفای نقش کرده اند.

«سکوت»

«سکوت» به کارگردانی جان آر لئونتی محصول ۲۰۱۹ آلمان و آمریکا است.

در خلاصه داستان این فیلم علمی تخیلی آمده است: دانشمندان در حین کارهای تحقیقاتی در یک غار باستانی باعث آزادی موجودات ماقبل تاریخ می‌شوند. الی دختری نوجوان چند سال قبل شنوایی خود را از دست داده و به زبان اشاره سخن می‌گوید. در پی حمله خفاش‌های گوشتخوار بزرگ به شهر، تصمیم می‌گیرند خود را به یک منطقه امن برسانند. این موجودات مهاجم نسبت به صدا حساس هستند و با کوچترین صدایی می‌توانند به قربانی خود حمله ور شوند. آنها باید در سکوت کامل به دنبال راه نجاتی برای خود باشند.

استنلی توچی و کرنان شیپکا در این فیلم ایفای نقش کرده اند.

«تالکین»

«تالکین» به کارگردانی دومه کاروکسکی محصول ۲۰۱۹ آکریکا است.

در خلاصه این فیلم درام - جنگی آمده است: زندگینامه پروفسور انگلیسی جی. آر. آر. تالکین، نویسنده هابیت و ارباب حلقه‌ها، جان تالکین  جوان، بعد از فوت پدر و مادرش به همراه برادر کوچکترش به یک خانواده و زنی میانسال سپرده می‌شود. جان وارد دانشگاه می‌شود اما امکان گرفتن بورسیه را ندارد و قرار است از دانشگاه خارج شود. تا اینکه یکی از اساتید دانشگاه با نوشته‌های تالکین آشنا می‌شود. این استاد متوجه می‌شود تالکین برای شخصیت‌های خیالی داستانی که خود نوشته است یک زبان عجیب و غریب اما کاملا علمی اختراع کرده است. این شخصیت‌های خیالی همان هابیت‌ها هستند که بعدا تالکین به طور کامل داستانی در مورد آنها می‌نویسد.

نیکلاس هولت-  وی لی کالینز در این فیلم ایفای نقش کرده اند.

«جنگ جریان»

«جنگ جریان» به کارگردانی آلفونسو گومز ریخون محصول ۲۰۱۷ آمریکا است.

در خلاصه این فیلم تاریخی آمده است: داستان فیلم رقابت بین دو تن از برترین و نابغه‌ترین مخترعان جهان یعنی توماس ادیسون و جرج وستینگهاوس و تلاش‌های تسلا برای گسترش جریان برق در مناطق مختلف است. ادیسون با کمک تسلا به دنبال گسترش برقی بدون خطر هستند اما رقیب او وستینگهاوس به دنبال ارایه برقی ارزان است. ادیسون که تجارت و جنگ جریان برق را به رقیبش باخته است. از پشت صحنه با کمک چند روزنامه نگار تلاش می‌کند به همه ثابت کند برق وستینگهاوس کشنده است. حتی ادیسون برای اثبات حرفش و بر خلاف میل باطنی اش به ساخت صندلی اعدام برای بهره گیری در زندان و با جریان برق وستینگهاوس کمک می‌کند به شرط آنکه نامش مخفی بماند اما..

بندیکت کامبریج – مایکل شنون ونیکولاس هولت در این فیلم ایفای نقش کرده اند.

«ادموند»

«ادموند» به کارگردانی الکسی میشالیک محصول ۲۰۱۸ فرانسه و بلژیک است.

در خلاصه این فیلم تاریخی آمده است: دسامبر ۱۹۸۷، پاریس (ادموند روستاند) نویسنده نمایش نامه‌های نه چندان موفق، هنوز به سن ۳۰ سالگی نرسیده اما همسر و دو فرزند دارد که باید از پس هزینه‌های آنها بر بیاید او چاره‌ای ندارد هر طور شده یک نمایش نامه پرفروش بنویسد. تا اینکه در عین نا امیدی، ناگهان یک هنرپیشه معروف که دو سرمایه گذار دارد، یک پیشنهاد شگفت‌انگیز به ادموند می‌دهد...

توماس سولیورس- الکسی میشالیک و اولیور گوآرمت در این فیلم ایفای نقش کرده اند.

«تصنیف باستر اسکراگز»

«تصنیف باستر اسکراگز» به کارگردانی برادران کوئن محصول ۲۰۱۸ آمریکا است.

این فیلم شامل روایت ۶ داستان کوتاه است: در اولین داستان یک قانون شکن مردم گریز به نام باستر اسکراگز که فکر می‌کند بهترین هفت تیر کش منطقه است، بعد از درگیری لفظی در یک کافه درگیر دوئل شده و در نهایت کشته می‌شود. در داستان دوم یک کابوی جوان در راه سرقت از یک بانک توسط بانکدار مضروب و بی هوش شده و سپس دادگاهی و به اعدام محکوم می‌شود و علیرغم فرار از این مخمصه خیلی زود به جرم دیگری اعدام می‌شود.

تیم بلیک نیلسون- لیام نیسون- جیمز فرانکو و تام ویتس در این فیلم ایفای نقش می‌کنند.

«نجات لنینگراد»

«نجات لنینگراد» به کارگردانی الکسی کوزلوف محصول ۲۰۱۹ روسیه است.

در خلاصه داستان این فیلم درام جنگی آمده است: پاییز سال ۱۹۴۱، لنینگراد در جنگ جهانی دوم در محاصره است. قرار است ارتش روسیه مردم را با کشتی و لنج‌های باقی مانده از شهر خارج کنند اما آلمان‌ها نمی‌خواهند کسی زنده از لنینگراد فرار کند.

مریا ملنیکووا، بوریس شرباکوف و  جلامسکی در این فیلم ایفای نقش می‌کنند.

«۱۹۱۷»

«۱۹۱۷» به کارگردانی سم مندس محصول ۲۰۱۹ انگلستان است.

در خلاصه داستان آمده است، جنگ جهانی اول ششم آوریل ۱۹۱۷. هنگامی که ۱۶۰۰ سرباز و افسر در یک هنگ خود را برای حمله به نیروهای آلمانی آماده می‌کنند، دو سرباز وظیفه دارند در کمترین زمان خود را به آنها و خط مقدم برسانند و از حمله نیروهای خودی جلوگیری کنند چون عقب نشینی آلمان‌ها یک تله است و نیروهای آلمانی برای در هم کوبیدن این حمله کمین کرده اند. دو سرباز به راه می‌افتند و به دل خط می‌زنند در بین راه یکی از آنها در حالی که می‌خواهد به خلبان آلمانی کمک کند، کشته می‌شود ولی سرباز دیگر...

جرج مکای- دین چالز چیمن – بندیکت کامبریج و کالین فرث در این فیلم ایفای نقش می‌کنند.

«پیغام رسان»

«پیغام رسان» به کارگردانی ولادیسمشو پاسیکووسکی محصول ۲۰۱۹ لهستان است.

در خلاصه داستان این فیلم تاریخی-جنگی آمده است: ژان نواک افسر ارتش لهستان است که در انگلیس بسر می‌برد. او در اواخر جنگ جهانی دوم مامور می‌شود به لهستان بازگشته و هسته‌های مقاومت را شکل دهد. او در باز گشت در می‌یابد که جاسوس‌های آلمانی در تشکیلات مقاومت نفوذ کرده اند و به دنبال کشتن وی و نابودی هسته مقاومت هستند اما ژان با یافتن جاسوس راه را برای سازماندهی نیروها هموار کرده و نهایتا با نیروهای خودی به جنگ شهری با آلمانی‌ها پرداخته و آنها را مجبور به عقب نشینی می‌کند.

بردلی جیمز و فیلیپه تلوکینسکی در این فیلم ایفای نقش می‌کنند.

«شهر دروغ ها»

«شهر دروغ ها» به کارگردانی برد فورمن محصول ۲۰۱۸ انگلستان، آمریکااست.

در خلاصه داستان این فیلک جنایی، پلیسی آمده است: بیست سال پیش در لس آنجلس دو خواننده سیاه پوست، معروف به بیگی و توپک شکور با اندکی فاصله به قتل می‌رسند. راسل پول مامور این پرونده هر چقدر جلوتر می‌رود متوجه می‌شود مدارک و شواهد توسط پلیس‌های فاسد لس آنجلس از بین رفته اند. او در می‌یابد پلیس‌ها در روزهای استراحت خود برای گروه‌های خلاف و کازینوها به عنوان مامور حفاظت کار می‌کنند و این قتل‌ها با نظارت و یا در شیفت کاری آنها انجام شده و به همین دلیل به راحتی مدارک و شواهد را پاک کرده اند. از طرفی روسای پلیس لس آنجلس هم علاقه‌ای ندارند این مسائل مطرح شوند بنابراین پرونده را از راسل می‌گیرند...

جانی دپ و  فورست ویتاکر در این فیلم ایفای نقش می‌کنند.

«به سوی ستارگان»

«به سوی ستارگان» به کارگردانی جیمز گری محصول ۲۰۱۹ آمریکا و چین است.

در خلاصه داستان این فیلم علمی و تخیلی آمده است: فضانوردی به نام (روی مک براید) قرار است در یک ماموریت خطرناک برای جستجوی پدرش به فضا برود. پدر (روی) دو دهه پیش در یک سفر یک طرفه برای یافتن حیات به سوی سیاره نپتون رفته است. اما او و همراهانشان دیگر بر نمی‌گردند ؛ پس از دو دهه ، نوسانات و انرژی خطرناکی به زمین می‌رسد که دانشمندان معتقدند از سوی سیاره نپتون و  از فضاپیمای پدر روی ارسال شده است. این نوسانات ناگهانی انرژی ممکن است زمین را نابود کند..

برد پیت و تامی لی جونز در این فیلم ایفای نقش می‌کنند.

«اسب‌های سرکش»

«اسب‌های سرکش» به کارگردانی لورا د کلرمون تونر محصول ۲۰۱۹ فرانسه و بلژیک است.

در خلاصه داستان این فیلم علمی و تخیلی آمده است، رومن کولمن یک مجرم سابقه دار و خشن است که به دلیل اعمال خشونت نسبت به خانواده اش در زندان به سر می‌برد. او  و چندین مجرم دیگر قرار است در یک مزرعه رام کردن اسب‌های وحشی شروع به کار کنند. کلمن به این کار توجه نشان می‌دهد و قرار است یک اسب بسیار وحشی و رام نشدنی را رام کند.  او رفته رفته موفق می‌شود به این اسب سرکش نزدیک شود و در نهایت از او سواری بگیرد.

ماتیاس اسخونارتس و بروس درن در این فیلم ایفای نقش می‌کنند.

«من مادرم»

«من مادرم» به کارگردانی گرانت اسپوتور محصول ۲۰۱۹ استرالیا است.

در خلاصه داستان این فیلم علمی و تخیلی آمده است: در آینده‌ای دور نوع بشر در یک جنگ بزرگ با ربات‌ها نابود شده و یک ربات که هوش مصنوعی دارد در تاسیساتی زیر زمینی به همراه یک دختر نوجوان و یک نوزاد تازه متولد شده زندگی می‌کنند. این ربات تعداد بی شماری جنین انسان را در این آزمایشگاه نگهداری می‌کند، او می‌خواهد نسل ویژه‌ای از انسان‌ها را تربیت کند چون معتقد است انسان باعث نابودی زمین و ارزش‌های انسانی شده است. این ربات هر جنین و هر بچه‌ای که با استاندردهایش منطبق نباشد را از بین می‌برد. تا اینکه روزی زنی از بیرون وارد این آزمایشگاه مخفی می‌شود و به دختر نوجوان می‌گوید که او در یک معدن کار می‌کند و انسان‌ها بیرون از این آزمایشگاه در حال زندگی هستند.

هیلاری سوانک و رز بیرن در این فیلم ایفای نقش می‌کنند.

«دانکرک»

«دانکرک» به کارگردانی کریستوفر نولان محصول ۲۰۱۷ انگلیس- سویس – فرانسه و آمریکا است.

در خلاصه داستان این فیلم تاریخی- جنگی آمده است: ۱۹۴۰ جنگ جهانی دوم، سربازان انگلیس، کانادا، بلژیک و فرانسه در سواحل دانکرک توسط ارتش نازی آلمان‌ها محاصره شده‌اند. احتمال یک قتل عام بزرگ وجود دارد. لذا سربازان محاصره شده را هر طور شده باید توسط کشتی و قایق از منطقه خارج کرد. اما هواپیماهای آلمانی هر جنبنده‌ای را بر روی ساحل می‌زنند. این فیلم داستان تلاش این سربازها و فرماندهانشان برای فرار از سواحل دانکرک است.

تام هاردی- فیون وایتهد-تام گلین کارنی-جک لودن و هری استایلز در این فیلم ایفای نقش می‌کنند.

تعدادی فیلم سینمایی ایرانی نیز به این لیست اضافه و اعلام خواهد شد.

  • 16
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش