پنجشنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۹۱۱۰۰۰۵۳

نحوه ی کار با شومینه برقی (+ مزایا و معایب)

شومینه برقی,فواید شومینه برقی,شومینه برقی کلاسیکشومینه برقی تنوع گسترده ای دارد و در انواع مدرن و کلاسیک در بازار موجود است
امروزه انواع شومینه برقی بازار را احاطه کرده اند و کم تر کسی طرفدار شومینه های سنتی است. شومینه های برقی در قیاس با شومینه های سنتی، کارایی و استفاده راحت تری دارند و فواید متعددی را در اختیارتان قرار می دهند.

شومینه برقی

امروزه شومینه برقی بدان جهت مورد استفاده قرار می گیرند که راندمان بالاتر، هزینه کم تر و امنیت بیشتری دارند. این دستگاه های برقی امکانات زیادی به شما میدهند تا بتوانید آن ها را انتخاب کنید. البته این شومینه ها مثل شومینه های سنتی، حس آتش زدن چوب و گرمای لذتبخش آنرا ندارند؛ بدین ترتیب تا حد زیادی به سلیقه شخصی فرد برمی گردد.

نحوه کار شومینه برقی,شومینه برقی,رعایت نکات ایمنی شومینه برقیمزایای وسایل گرمایشی منجر شده تا تمایل افراد امروزه برای خرید شومینه برقی  بیشتر شود

نحوه کار شومینه برقی 

روش کار شومینه برقی به این صورت است که برای ایجاد گرما از سیستم الکتریکی استفاده می کند. شومینه های برقی به یک هیتر برقی مجهزند که با استفاده از سیستم کانوکشن کل فضای اتاق را به صورت یکسان گرم نگه می دارد. شومینه های برقی این قابلیت را دارند که در شرایط استاندارد میتوانند تا ۱۰۰ متر مربع را گرم نگه دارند و در واقع هیزم کامپوزیتی و یا لامپ های ال ای دی سوختن و شعله های واقعی را تداعی می کنند. از این جهت ، بعضی از شومینه های برقی به RGB LED  مجهزند که انتخاب رنگ شعله را با توجه به سلیقه ی شما امکان پذیر کرده است. روش کار شومینه برقی بسیار آسان بوده و صرفا کافیست که شومینه خود را نزدیک یک پریز برق بگذارید و بعد آن را از طریق گوشی هوشمند ویا ریموت کنترل روشن و خاموش کنید.

انواع شومینه برقی

انواع شومینه امروزی که طراحی های زیبا و شیکی دارد در دکوراسیون خانه های مدرن نقش مهمی اجرا می کنند و علاوه بر کارکردی که برای گرما دادن به منزل دارند، میتوان از آن ها برای زیبایی داخلی خانه و یا بعنوان پارتیشن برای تفکیک قسمت های گوناگون منزل استفاده کرد. همینطور استفاده از انواع مدل شومینه برقی در دکوراسیون پذیرایی منزل و یا دکوراسیون اتاق خواب ایده جذابیست. انواع شومینه برقی و یا الکتریکی محبوبیت فراوانی دارند. شعله ایجاد شده در داخل شومینه برقی مصنوعی و ساختگی بوده و در واقع توسط برق و از طریق فنر های داخلی حرارت و گرما تولید می شود.

انواع شومینه برقی,شومینه برقی استاندارد,شومینه برقیتبدیل انرژی الکتریکی به گرمایی اساس کار شومینه برقی است

رعایت نکات ایمنی شومینه برقی

شومینه های برقی امنیت بسیار بالایی دارند اما امکان بروز مشکلاتی نظیر برق گرفتگی و شوک الکتریکی وجود دارد که با رعایت نکات ایمنی از روی دادن آنها میتوان جلوگیری کرد. نکات ایمنی شومینه برقی شامل موارد ذیل است که باید پیش از این که نصب شود به آنها توجه کرد:

- دفترچه راهنمای نصب شومینه برقی بطور دقیق مطالعه شود.

- از سیم های سیار برای شومینه برقی استفاده نکنید چون اگر گرم شوند منجر به آتش سوزی می شود.

- در صورت استفاده طولانی مدت از شومینه برقی پیش از جابجایی حتماً آنرا از پریز برق جدا کنید.

- شومینه برقی را در محیط های باز و یا مرطوب مثل حمام قرار ندهید.

- از قرار دادن مبلمان و یا پرده در کنار شومینه برقی پرهیز کنید.

- برای جلوگیری از هر گونه مشکلی از محافظ استفاده کنید.

- از رد کردن کابل برق شومینه برقی در زیر موکت و یا فرش جلوگیری کنید.

شومینه برقی,معایب شومینه برقی,نکات خرید شومینه برقیایمنی شومینه برقی را رعایت کنید تا مشکلاتی نظیر انفجار روی ندهد

مصرف برقی شومینه برقی

شومینه برقی دو حالت دارد که شامل کمینه و بیشینه است و مصرف آن در حالت کمینه ۷۵۰ وات در ساعت (۳.۴۱ آمپر) و در حالت بیشینه ۱۵۰۰ وات در ساعت (۶.۸۱ آمپر) است ولی این شومینه ها ۹۹ درصد انرژی را به گرما تبدیل می کنند و در نتیجه می توان مصرف برق آن را نادیده گرفت.

مزایای شومینه برقی

بعضی از فواید شومینه برقی مانند امنیت بالای آن و ... منجر شده تا افراد این شومینه را به نسخه های گازی ترجیح دهند.

* قابلیت کنترل آسان:

اکثر شومینه های برقی قابلیت سیستم کنترل از راه دور را دارند. بدین ترتیب به آسودگی میتوانید شومینه برقی را از راه دور کنترل کنید و حرارتش را کم و زیاد کنید.

شومینه برقی استاندارد,شومینه برقی,رعایت نکات ایمنی شومینه برقیشومینه برقی روی سطح هر دیواری که تحمل وزن آن را داشته باشد قابل نصب می باشد

 * بدون گاز:

وجود گازهای سمی مثل دی اکسید کربن و مونواکسید کربن در فضای خانه از عللی است که مردم از نصب و راه اندازی شومینه های سنتی منصرف می شوند. این گازها که به آنها گازهای کشنده میگویند هم برای انسان و هم برای محیط زیست خطرناک میباشد ولی شومینه های برقی از این منظر کاملاً ایمن هستند؛ زیرا هیچ گونه گازی از آن ها ساطع نمی شود. از این جهت اگر یکی از اعضای خانوادهتان مشکلات تنفسی داشته باشد؛ شومینه برقی برایش بسیار کارآمد خواهد بود. این نوع دستگاه برای خانواده هایی که فرزندان کوچک دارند، ایمن است.

نحوه کار شومینه برقی,شومینه برقی کلاسیک,شومینه برقیبزرگترین عیب برای خرید شومینه برقی هزینه نسبتاً زیاد آنها است

* انرژی گرمایی:

شومینه برقی به دودکش نیازی ندارد زیرا همه ی انرژی گرمایی در محیط پخش می شود. 

* سبک و محیط:

شومینه های برقی مدلهای متنوعی همچون کلاسیک و مدرن دارد و پیشرفت الکتریکی این شومینه ها یک سبک طراحی با سادگی مدرن و عملکرد سطح بالا را ارائه می دهد و پاسخگوی سبکهای متنوع و سلیقه های زیبای شماست. شما میتوانید نمونه ای که با محیط و دکوراسیون داخلی خانه شما مناسب میباشد را انتخاب و سبک شخصی خودتان را پیاده کنید.

* انعطاف پذیری در نصب:

شما میتوانید یک شومینه برقی بخرید و بدون این که دردسری داشته باشد به تنهایی نصبش کنید. نصب شومینه برقی نیازی به شخص متخصص ندارد؛ صرفا کافیست آنرا در فضای مورد نظرتان قرار داده و سیم برق را وصل کنید؛ دستگاه روشن شده و سریع خانه تان را گرم می کند. بعضی از شومینه های امروزی طوری طراحی شده اندکه قفسه هایی برای نگهداری کتاب، تابلو و حتی تلوزیون و اکواریوم دارند؛ بدین ترتیب از نظر ظاهری میتوانید یک شومینه برقی متناسب با نیاز خویش خریداری کنید.

شومینه برقی,انواع شومینه برقی,نکات خرید شومینه برقی توان اولیه شومینه برقی، از برق تامین خواهد شد

* امنیت بالای شومینه برقی:

شومینه برقی گاز دی اکسید کربن تولید نمی کند و سمی نیست و این شومینه ها به سبب این که شیشه دارند برای افرادی مناسبتر است که بچه ی کوچک و یا حیوان خانگی دارند.

* دوام طولانی دستگاه:

یکی از مزایای شومینه برقی نسبت به شومینه سنتی، دوام شومینه هاست. شومینه های برقی به دلیل این که به هیچ سوختی مثل گاز و چوب احتیاج ندارند و در آن هیچ محفظه احتراقی مثل شومینه های سنتی در نظر نگرفته است، دوام بیشتری دارند. همینطور بدنه خارجی شومینه برقی با رنگ و مواد ضد خوردگی پوشانده شده است و ضمانت می کند که بدنه آن در طول مدت دوام خواهد داشت.

فواید شومینه برقی,شومینه برقی,انواع شومینه برقیشومینه برقی دستگاهی است که با تبدیل نیروی برق به گرما محیط را گرم می کند

معایب شومینه برقی

معایب شومینه برقی نسبت به مزایای آن کم تر است اما این وسیله دارای معایبی است که پیش از خرید بهتر است از آن آگاه باشید:

> نگرانی های ایمنی:

شومینه برقی با توجه به اینکه از برق استفاده می کند امکان دارد در کنار وسایل الکتریکی منجر به اضافه بار کابل برق شده و مشکلاتی مثل انفجار دارد؛ بنابراین از پریزهای برق جداگانه بهمراه حفاظ استفاده کنید و زمان استفاده از آن برای جلوگیری از این اتفاق تمام موارد ایمنی را در نظر بگیرید.

معایب شومینه برقی,نکات خرید شومینه برقی,شومینه برقیپیش از جابه جایی شومینه برقی در صورت استفاده طولانی مدت حتما آن را از پریز برق جدا کنید

> گرمایش:

با توجه به اینکه شومینه برقی با استفاده از برق کار می کند، اگر برق قطع شود امکان استفاده از آنها وجود ندارد. بدین ترتیب بهتر است علاوه بر شومینه برقی یک وسیله گرمایشی دیگر نیز داشته باشید.

> لذت کم تر:

لذتی که شما در کنار شومینه های سنتی می برید در شومینه های برقی وجود ندارد. شعله های شومینه برقی واقعی نیست به این ترتیب این حس و حالی که در حال سوختن چوب و صدای آن به وجود می آید در شومینه های برقی وجود ندارد. شما در کنار شومینه های سنتی میتوانید بنشینید و چوب ها را جابه جا کنید و از شراره های آتش لذت ببرید.

> هزینه برق:

مصرف برق شومینه برقی بالا می باشد. پس پیش از خرید شومینه بهتر است به این نکته توجه نمایید.

نکات خرید شومینه برقی

خرید آنلاین، برترین مکان برای خرید شومینه برقی است. گرچه امکان دارد بتوانید چند مدل شومینه برقی را در فروشگاه شومینه محلی خود پیدا کنید ولی انتخاب ها بسیار محدود است. اگر در خانه خود به کیفیت هوا اهمیت می دهید، باید اولویت انتخابتان نسبت به هر نوع شومینه دیگری، شومینه برقی باشد. دو علت عمده که باعث محبوبیت شومینه برقی میشود هزینه کم نصب و عدم آلودگی است.

شومینه استاندارد:

بعد از این که در مورد خرید شومینه برای خانه تصمیم گرفتید، باید در مورد مراحل نصب شومینه برقی اطلاعات بیشتری کسب کنید. اولین کاری که باید انجام دهید اینست که کدهای ساخت و مجوزهای مربوط به نصب شومینه برقی را یاد بگیرید. این اطلاعات مهمیست که باید پیش از شروع هرگونه نصب روی دارایی خویش داشته باشید. بهتر است قبل از خرید شومینه شما با یک نمایندگی فروش شومینه مشورت کنید تا اطمینان حاصل شود که شومینه شما هر نیاز لازم را برای تصویب کدگذاری و استانداردهای ایمنی برآورده می کند.  در این جا چند منبع برای کمک به شما در درک کدهای شومینه ملی، ایالتی و قضایی وجود دارد :

۱. انجمن ملی حفاظت از آتش

۲. آیین نامه EPA

۳. کدهای دودکش و شومینه

شومینه برقی هوشمند

شومینه برقی فعلی در سیستم نمایشی شعله از سیستم ال ای دی استفاده می کند و شعله آتش واقع بینانه ای را به وجود می آورند. سعی کنید از سیستم های فاقد ال ای دی که از لامپ های رشته ای استفاده شده و مصرف انرژی بالایی دارند استفاده نکنید. شومینه برقی هوشمند که به بازار عرضه شده است ضمن برخورداری از سیستم کنترل از راه دور، مجهز به سیستم کنترل هوشمند نیز میباشد که از طریق سیستم وای فای (WiFi) و از طریق تلفن های هوشمند ، تبلت و کامپیوتر قابلیت ارتباط، تنظیم و کنترل را دارند.

سیستم بهینه سازی انرژی که در شومینه برقی مدنظر قرار گرفته قابلیت تنظیم زمان روشن و خاموش شدن و نیز تنظیم دمای اتوماتیک (ترموستات) را نیز دارد. شما میتوانید میزان گرمایش مورد نیاز خود و یا زمان روشن و خاموش شدن شومینه برقی را تنظیم و مانع از اتلاف انرژی آن شوید و در مصرف انرژی مدیریت داشته باشید. بدین ترتیب از شومینه های برقی قدیمی که فاقد امکانات و سیستم کنترل هوشمند و سیستم نمایشی ال ای دی هستند تا حد امکان خودداری نمائید.

شومینه برقی,شومینه برقی کلاسیک,فواید شومینه برقیشومینه برقی امنیت بسیار بالایی دارد اما امکان بروز مشکلاتی نظیر برق گرفتگی دارد

گردآوری: بخش دکوراسیون سرپوش

  • 13
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش