روشویی:
از قسمت های اصلی یک سرویس بهداشتی می توان به روشویی اشاره کرد، این ابزار با توجه به کاربرد و طراحی شان انواع مختلفی دارند و در طرح های متفاوتی عرضه می شوند، یکی از پرطرفدارترین روشویی ها نوع کابینتی آنها می باشد.
روشویی لگنی از جنس سرامیک یا فلز هستند و دارای شیر آب در قسمت بالایی می باشند و برای شستن دست و صورت از آنها استفاده می شود. روشویی ها فقط در سرویس بهداشتی کار گذاشته نمی شوند اما کاربرد مخصوص آنها مربوط به سرویس بهداشتی است.
به فضایی که روشویی در آن قرار می گیرد دستشویی گفته می شود، روشن است که این واژه به معنای محلی برای شستن دست ها است. بعدها به کل مجموعه توالت و محل شستن دست ها دستشویی گفته می شد، بعد از گذشت مدتی برای جلوگیری از استفاده واژه هایی مانند مستراح یا توالت از دستشویی استفاده می شد که به معنای همان توالت بود.
در چند سال اخیر با ایجاد تنوعی عظیم در روشویی و سینک و توالت فرنگی و... دکوراسیون های مختلفی در سرویس بهداشتی شکل گرفت. تاثیرات زیادی در نما و دکوراسیون سرویس بهداشتی با انتخاب نوع سینک و روشویی مناسب ایجاد خواهد شد، به طوری که تغییری بزرگ در فضای سرویس بهداشتی با استفاده از یک روشویی ایجاد می شود.
انواع مدل روشویی:
در همین چند سال اخیر تمام مدل های تولید شده روشویی و پایه طرحی تقریبا یکسان تولید می شدند، اما طراحان با استفاده از الگوهای خارجی امروزه مدل های کابیت دار جدیدی هم تولید می شوند. اکثر مدل های روشویی در دو نوع «روشویی و پایه» و «روشویی کابینتدار» طبقه بندی می شوند و خود مدل کابینت دار دو نوع دیواری و ایستاده دارد.
روشویی و پایه:
مدل های روشویی پایه بسیار کاربردی هستند و قیمت مناسبی نیز دارند، اما اگر شما دنبال تغییر در فضای بهداشتی خود هستید پیشنهاد می کنیم مدل های کابینت دار را انتخاب کنید، در صورتی که فضای کوچکی دارید مدل کابینت دار دیواری گزینه بهتری هستند، زیرا فضای پایینی آنها خالی می ماند و شما می توانید سطل، فرچه، اضافی دستمال را داخل این کمد قرار دهید و بهترین فضا برای نگهداری وسایل بهداشتی هستند.
انواع جنس روشویی:
بیشتر مدل های روشویی از جنس چینی یا سرامیک هستند، اما مدل های جدیدتر با استفاده از چوب، فلز، سنگ، pvc یا حتی شیشه ساخته می شوند. مدل های سرامیکی و چینی در برابر رطوبت مقاومت خوبی دارند، علاوه بر این مقرون به صرفه هستند.
مدل های سنگی جلوه بسیار لوکسی القا می کنند، اما باید در استفاده از مواد شوینده اسیدی روی این روشویی ها دقت داشته باشید.
مدل های چوبی در صورتی که فناوری ضد آب داشته باشند، سبک و زیبا خواهند بود.
تعداد کمی از مدلها هم در نوع فلز و شیشه تولید میشوند؛ که خاص تر هستند و با هر دکوراسیونی ست نمی شوند. در صورتی که تمایل به استفاده از این مدل ها دارید می توانید با یک طراح مشورت کنید.
مدل روشویی مدرن:
در چند سال اخیر مدل های متفاوتی در انواع سینک و روشویی ایجاد شده است در نتیجه دکوراسیون سرویس های بهداشتی تغییرات زیادی داشته، بنابراین تا حد زیادی می توان با استفاده از سینک های جدید و متفاوت تغییرات زیادی در سرویس بهداشتی ایجاد کرد.
مدل روشویی کلاسیک یا سلطنتی:
سرویس های روشویی سلطنتی یا کلاسیک از جمله طرح هایی هستند که می توان از آنها در بیشتر فضاها از جمله اتاق های مستر و اماکن هنری استفاده کرد، به طور کلی می توان گفت از جمله طرح هایی هستند که رد همه مکان های کاربرد دارند. باید اشاره کرد کلاسیک و سلطنتی یک نوع هستند.
در این طراحی ها از تزئینات و حجاری های بسیاری استفاده می شود، به نوعی می توان گفت از دیدگاه هنرمندان روم برگرفته می شوند، البته این نوع طراحی ها با طرح های مدرن بسیار اشتباه گرفته می شوند. طرح های مدرن زیبایی را در سادگی به تصویر می کشند.
نکات خرید روشویی مناسب فضای دستشویی:
در صورتی که می خواهید مدل مناسب روشویی را برای سرویس بهداشتی خود انتخاب کنید، پیشنهاد می کنیم به نکات زیر توجه داشته باشید:
- برای انتخاب روشویی نوعی را خریداری کنید که با جنس، رنگ کفپوش و دیوارها همخوانی داشته باشد و درگیر تضاد نشوند.
- استفاده از روشویی از جنس شیشه شاد در ابتدا بسیار ساده، شیک و زیبا به نظر برسد اما به مرور زمان ممکن است درگیر لک شوند و زیبایی اولیه خود را از دست بدهند. روشویی های سنگی عمری طولانی تر نسبت به انواع شیشه و پلاستیک دارند همچنین مقرون به صرفه تر هستند.
- در صورتی که فضای کوچکی در سرویس بهداشتی خود در اختیار دارید باید سعی داشته باشید از روشویی ها براق به جای مات استفاده کنید، زیرا نوع براق آن فضای سرویس را بزرگتر نشان می دهد.
- روشنایی و نورپردازی برای روشویی بسیار قابل توجه خواهد بود، این ابزار می تواند علاوه بر دوچندان کردن زیبایی روشویی فضای سرویس بهداشتی ،آینه روشویی را برای مصارف اصلاح و... استفاده شود و دید بهتری را برای فرد ایجاد می کند.
- در صورتی که فضای کمی برای سرویس بهداشتی در اختیار دارید، علاوه بر انتخاب سینک براق سعی کنید از روشویی و کابینت های کوچک، همچنین آیینه های کشیده استفاده کنید.
ابعاد استاندارد روشویی:
- ارتفاعی نرمالی که برای یک روشویی در نظر می گیرند؛ ۸۰ سانتی متر است. البته شما می توانید با توجه به قد و شرایط اعضای خانوادهتان این اندازه را تنظیم کنید. عمق یا عرض یک روشویی استاندارد بین ۴۰ تا ۵۵ سانتیمتر و طول آن ۴۰ تا ۶۰ سانتیمتر می باشد.
- جدای از این اعداد و ارقام استاندارد باید روشویی بر اساس ابعاد فضای شما خریداری شود. در صورتی که محل نصبتان کوچک یا بزرگ است؛ می توانید ابعاد را بزرگ تر یا کوچک تر از اندازه استاندارد در نظر داشته باشید.
- برای برخی فضاهای خاص از مدل روشویی گوشه استفاده می کنند. این مدلها به جای نصب روی دیوار صاف، در گوشه سرویس بهداشتی قرار میگیرند و کمترین فضا را اشغال میکنند.
گردآوری: بخش دکوراسیون سرپوش
- 12
- 4