دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۶:۳۷ - ۱۸ مهر ۱۴۰۰ کد مقاله: ۱۴۰۰۰۷۰۰۷۵

ترون چیست و هدف از ساخت این ارز دیجیتال چه بوده است؟

ترون,ارز دیجیتال ترون,ترون چیستنخستین اصل در شبکه ترون، رایگان بودن تمام داده های موجود در این شبکه است
یکی از محبوب ترین شبکه های بلاک چینی و جذاب ترین ارزهای دیجیتال در بازار، ترون می باشد که موجب جلب توجه هر سرمایه گذاری شده است.

ترون

در فضای کنونی ارزهای دیجیتال و بلاک چین، از جاه طلبانه ترین پروژه ها میتوان به ترون اشاره کرد. ترون درواقع قصد داشت که یک اینترنت واقعا غیرمتمرکز بسازد. یکی از بزرگ ترين سیستم های اجرایی مبتنی بر بلاک چین دنیا، پروتکل ترون می باشد.

این شبکه بسیار مقیاس پذیر به ادعای تیم ترون، توان اجرایی بالایی دارد و قادر به پشتیبانی طیف وسیعی از برنامه های غیرمتمرکز می باشد. برنامه غیرمتمرکز یا دی اپ به برنامه هایی می گویند که با استفاده از قراردادهای هوشمند، قابلیت اجرا بر روی بلاک چین را دارند. این برنامه ها بدون نیاز به واسطه ها و بدون احتمال از کار افتادن، بعد از اجرا به حیاتشان ادامه می دهند.

در حال حاضر، ادعای شبکه ترون اینست که ظرفیت انجام ۲, ۰۰۰ تراکنش بر ثانیه با کارمزد نزدیک صفر را دارد، ولی ظرفیت تراکنش اتریوم و بیت کوین در هر ثانیه به ترتیب، معادل ۱۵ و ۷ می باشد. ترون، قصد ساخت اکوسیستمی را دارد تا تمامی افراد در تمام نقاط دنیا قادر به برآورده کردن نیازهایشان به صورت غیرمتمرکز و بدون واسطه بر روی اینترنت باشند.

پیشینه ترون

جاستین سان که یک کارآفرین چینی و جوان بود، ایده ی ترون را داد. جاستین سان قبل از اینکه ایده ی ترون را بدهد مشغول به فعالیت بر روی ریپل بود. شرکتهای چینی بزرگی به حمایت از این کارآفرین پرداخته اند که از آنها میتوان به بیت مین، کیوتم، بایننس و FBG Capital اشاره کرد. لوشن چن بعنوان دومین شخصیت مهم در تیم ترون شناخته شد. وی در شرکتهای بزرگی نظیر تنسنت و علی بابا بعنوان کارمند ارشد فعالیت داشت ولی در حال حاضر رهبر بخش فنی ترون است و از سوابق کاری او میتوان به رمزنگاری، تبلیغات، الگوریتم نویسی و بیگ دیتا اشاره کرد.

اطلاعاتی زیادی درباره بقیه اعضای تیم ترون در دسترس نیست. ادعای وب سایت ترون اینست که بیش از ۱۰۰ کارمندش در شرکت هایی همچون بایدو، تنسنت و علی بابا قبلا فعالیت داشته اند. ترون در جولای ۲۰۱۸برای تحقق اهداف خود، اقدام به خرید بیت تورنت کرده است. بیت تورنت بعنوان بزرگ ترين پلتفرم اشتراک داده جهان محسوب میشود. توکن های اولیه ترون که با قیمت ۰.۰۰۱۹ دلار در آگوست ۲۰۱۷ عرضه شدند، مبتنی بر اتریوم بودند و برای بنیاد توسعه دهنده شبکه سرمایه به میزان ۷۰ میلیون دلار به بار آورند. شبکه اصلی ترون در ماه می ۲۰۱۸ راه اندازی شد و سپس توکن های ERC- 20 در ژوئن همان سال، تبدیل به توکن های رسمی شبکه ترون شدند.

نحوه ی کار ترون,پول الکترونیکی ترون,مزایای ارز دیجیتال ترونترون ایده یک کارآفرین چینی و جوان به نام جاستین سان است

هدف از ساخت ترون

ترون درواقع با این هدف ساخته شد تا به تولیدکنندگان محتوا، پاداش بیشتری بدهد. اکنون چندین شرکت بزرگ در سایت های خود برای مشاهده و پخش فایل های رسانه ای از رتبه بالایی برخوردارند که از این شرکت ها میتوان، یوتیوب، فیس بوک و اپل را نام برد. آنها علاوه بر کنترل این فایل ها، بیشتر پولی که تولید شده را توسط آن ها دریافت می کنند. با این وجود، تولیدکنندگان محتوا بخش کمی از این درامد را می گیرند. پلتفرم ترون، راه اندازی شد تا این مسئله برطرف شود. یکی از قابلیت های ترون اینست که بینندگان با استفاده از توکن های TRX و از طریق ترون، مستقیما به تولیدکنندگان محتوا پاداش دهند. بنابراین، به جای اینکه یک شرکت بزرگ، بعنوان مالک قسمتی از آن محتوا باشد؛ در اختیار تولیدکننده آن بطور کامل قرار می گیرد.

نحوه ی کار ترون و فناوری آن

نخستین اصل در شبکه ترون، رایگان بودن تمام داده های موجود در این شبکه است و کنترل آن برعهده ی یک مرجع مرکزی نیست. تولیدکنندگان محتوا میتوانند دارایی های دیجیتال را بعنوان پاداش برای محتوای خود، دریافت کنند. این دارایی ها معمولا به صورت توکن TRX یا سایر توکن های پشتیبانی شده توسط TRX می باشد.

تولیدکنندگان، قادر به تولید سکه ها یا توکن های خودشان هستند و از آن ها میتوانند روی شبکه ترون در برنامه های خود استفاده کنند. پشتیبانی این برنامه ها برعهده ی توکن اصلی ترون می باشد. درواقع مرحله نهایی توسعه ترون اینست که از بازی ها در این شبکه به صورت کاملا غیرمتمرکز، پشتیبانی میشود. کاربران پس از لذت بردن از بازی میتوانند به تولیدکنندگان با استفاده از دارایی های دیجیتالیشان، به صورت مستقیم پاداش دهند.

ارز دیجیتال ترون( TRX)

به توکن بومی بلاکچین ترون، ترونیکس می گویند که نام دیگر آن ترون است. ترون به ارزی گفته میشود که مصرف کنندگان محتوا در این پلتفرم به تولید کنندگان محتوا می پردازند و TRX بعنوان نماد یا نام اختصاری آن محسوب میشود. همچنین کاربرد ارز دیجیتال ترون، برای پرداخت هزینه ی تراکنش های انجام شده بر بستر بلاکچین ترون یا پرداخت هزینه خدمات بلاکچین می باشد. جاستین سان در ابتدا اقدام به پیاده سازی TRX بر روی بلاکچین اتریوم کرد. به همین دلیل برای اولین بار، ترون بعنوان یک توکن روی بلاکچین اتریوم محسوب میشد. ولی این توکن در ۲۵ ژوئن ۲۰۱۸، به کوین تبدیل شد و به ترون که بلاکچین اصلی آن به شمار می رفت، انتقال یافت.

کارمزد ارز دیجیتال ترون,ترون,خرید ترون,تاریخچه تروناولین اصل در شبکه ترون این است که تمام داده‌های موجود در این شبکه رایگان است

قدرت مدیریتی کاربران در ارز دیجیتال ترون

داشتن دارایی در شبکه ارز دیجیتال ترون باعث شده تا اعضا و دارنده های این ارز برای مدیریت شبکه، قدرت و حقوقی را اختصاص دهند. کاربران از طریق این قدرت و حقوق میتوانند در مدیریت شبکه براساس دارایی هایشان دست داشته باشند. دارنده ی ارز دیجیتال ترون، درواقع حق رأی دادن را دارد. درواقع این دارنده میتواند اعضایی را با این حق رأی خود برای فعالیت های آينده شبکه انتخاب کند. درصورت عدم تمایل به حضور در رای گیری ها این اجازه را دارد که انجام آنرا به عهده کاربران یا نودهایی بگذارد که قابل اطمینان هستند، یعنی آنها را بعنوان نماینده خود انتخاب کند.

کارمزد ارز دیجیتال ترون

یکی از مزایای شبکه ترون اینست که هیچ هزینه ای از کاربران برای تراکنش با توکن های TRX دریافت نمی شود و شبکه ترون این قابلیت را دارد که در هر ثانیه بمیزان ۲۰۰۰ تراکنش رایگان انجام دهد ولی باز هم در صرافی های معتبر عرصه ارزهای دیجیتال برای خرید و فروش ترون، مقداری هزینه تراکنش از کاربران کم می شود به خصوص که عموما به منظور مبادله توکن TRX، باید آنرا با ارزهای دیجیتالی چون بیت کوین و اتریوم مبادله نمود.

امنیت ترون

در دنیای ارزهای دیجیتال، امنیت ترون بسیار مشهور است. این شرکت، هزینه های بسیاری برای امنیت شبکه خود داده و برای این منظور، اقدام به استخدام پرسنل های زیادی کرده است. چون ترون بعنوان شبکه ای غیرمتمرکز در نظر گرفته شده که باید از توکن ها مانند سایر ارزهای دیجیتال، مراقبت کند. تاکنون این شبکه از نظر امنیت، مورد تهدید جدی قرار نگرفته است.

خرید ترون

یکی از ارزهای دیجیتالی که تقریباً مورد حمایت تمام صرافی های بزرگ و معتبر است، ترون نام دارد. از طریق سایت های آنلاین داخلی میتوانید نسبت به خرید مستقیم ترون با ریال اقدام کنید. هنوز هم اکثر سایت های ایرانی فقط به فروش بیت کوین یا اتریوم می پردازند. اگر ترون در سایت های ایرانی وجود داشت حتماً مطمئن شوید که آن صرافی معتبر است.

تاریخچه ترون,ترون چیست,ارز دیجیتال ترونترون ابتدا یک توکن روی بلاکچین اتریوم بود

رایج ترین روشی که کاربران ایرانی میتوانند ترون بخرند، اینست که با مراجعه به سایت های ایرانی یا معتبر، نسبت به خرید بیت کوین یا اتریوم اقدام کنند و سپس آنرا در یک صرافی معتبر خارجی به ترون تبدیل کنند.

مزایای ارز دیجیتال ترون

در ادامه با مهمترین مزایای رمزارز ترون آشنا شوید:

- کارمزد پائین و مقرون به صرفه :

در شبکه ترون، انتقال ارز با هزینه بسیار پائینی قابل انجام است. ترون در مقایسه با شبکه اتریوم، بسیار ارزانتر است. مثلا کارمزد انتقال ارز ترون در تراست ولت، معادل ۰.۱ ترون( TRX) می باشد.

- سرعت انتقال بالا:

تعداد تراکنش های قابل انجام در شبکه ترون در هر ثانیه، زیاد است و این شبکه از این قابلیت برخوردار است که تراکنش ها را با حجم بالا انجام دهد. درحقیقت مقیاس پذیری ترون بسیار بالاتر است.

- امکان ایجاد DApps:

صرافی های غیرمتمرکز که با نام DApps شناخته میشوند به برنامه هایی گفته میشود کهفعالیت خود را به صورت غیرمتمرکز انجام می دهد و شخص یا گروه خاصی نظاره گر آن ها نیست.

- محبوبیت بالا:

هر کسی که اشنا به بازار ارزهای دیجیتال باشد احیانا تابحال با نام ترون و بلاکچین سریع و ارزانش آشنایی پیدا کرده است. در بیشتر صرافی های معتبر ارز دیجیتال، این رمزارز لیست شده است و دارای بازاری معتبر و جهانی می باشد.

رمز ارز ترون,هدف از ساخت ترون,از کجا ترون بخریمترون یکی از ارزهای دیجیتالی بشمار میرود

گردآوری: بخش دیجیتال سرپوش

  • 15
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش