شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۳
۱۹:۱۶ - ۳۰ تير ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۰۴۱۸۰۸
بین الملل

ترامپ: قبل از اینکه پایم به کاخ سفید برسد گروگان‌هایمان را آزاد کنید

دونالد ترامپ,صحبت های ترامپ درباره حضورش در ریاست جمهوری آمریکا
دونالد ترامپ، نامزد جمهوری‌خواه ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا، هشدار داد که کشورهایی که گروگان‌های آمریکایی را در دست دارند، در صورت آزاد نشدن آنها "بهای بسیار زیادی" خواهند پرداخت.

به گزارش عصرایران به نقل از "تایمز اسرائیل" ترامپ در سخنرانی ۹۳ دقیقه ای خود ( که طولانی ترین سخنرانی مشابه در کنوانسیون از سوی نامزدهای ریاست جمهوری در تاریخ آمریکاست) در واپسین روز برگزاری کنوانسیون ملی جمهوریخواهان آمریکا در شهر میلواکی ایالت ویسکانسین، هشدار داد: "به تمام دنیا این را به شما می‌گویم: ما می‌خواهیم گروگان‌هایمان را بازگردانیم و بهتر است قبل از شروع به کار من برگردند وگرنه هزینه بسیار زیادی را پرداخت خواهید کرد."

ترامپ مشخص نکرد که منظورش چه نوع گروگان هایی است؛ اما گمان می رود اشاره اصلی او به چند گروگان آمریکایی- اسرائیلی است که از زمان عملیات طوفان الاقصی از سوی گروه های مقاومت فلسطینی به ویژه حماس ربوده شده و برای مبادله با اسرای فلسطینی در بند زندان های اسرائیل، به غزه برده شده اند.

والدین یکی از همین گروگان های آمریکایی-اسرائیلی که در غزه هستند نیز شامگاه چهارشنبه در کنوانسیون ملی جمهوریخواهان در میلواکی سخنرانی کردند.

بر اساس آمارها هم اینک بیش از ۶۰ آمریکایی در سرتاسر جهان گروگان یا در بازداشت کشورهای خارجی هستند، از جمله ۸ آمریکایی که توسط حماس در غزه نگهداری می‌شوند، که در میان ۲۵۱ نفر شهروند اسرائیلی بودند که در جریان عملیات طوفان الاقصی به غزه برده شدند.

ترامپ همچنین چندین ادعای نادرست را تکرار کرد، از جمله این ادعا که انتخابات ۲۰۲۰ از او دزدیده شده است، که رقیبش (بایدن) "دنیایی سرشار از صلح را از او به ارث برده بود" و اینکه نرخ جرم و جنایت در حال افزایش است، در حالی که نرخ جرم و جنایت بر اساس آمارها کمتر از زمانی است که او قدرت را ترک کرد.

وعده پایان دادن به بحران های جهانی

ترامپ ادعای خود را تکرار کرد که حمله حماس در ۷ اکتبر اگر او رئیس جمهور بود، اتفاق نمی افتاد.

او متعهد شد که "به هر بحران بین‌المللی که دولت کنونی ایجاد کرده است، از جمله جنگ وحشتناک با روسیه و اوکراین - که اگر من رئیس‌جمهور بودم هرگز رخ نمی‌داد - و جنگ ناشی از حمله به اسرائیل -که باز اگر او بود هرگز اتفاق نمی‌افتاد - پایان خواهد داد."

او همچنین گفت:" ایران ورشکسته بود و پول نداشت اکنون ایران ۲۵۰ میلیارد دلار دارد. آنها در طول دو سال و نیم گذشته توانستند این کار را انجام دهند...به چین و سایر کشورها گفتم اگر از ایران خرید کنید اجازه نمی‌دهیم در این کشور تجارت کنید."

او ادعای خود را تکرار کرد که ایران در آستانه مذاکره بر سر توافقی جدید برای محدود کردن برنامه هسته‌ای خود قبل از شکست ترامپ در انتخابات ۲۰۲۰ بوده است.

او مدعی شد: "ایران قرار بود با ما معامله کند و سپس آن نتیجه وحشتناک را داشتیم (نتیجه انتخابات ۲۰۲۰) که هرگز اجازه نخواهیم داد دوباره اتفاق بیفتد.. اکنون ایران به دستیابی به سلاح هسته ای بسیار نزدیک شده است، چیزی که هرگز اتفاق نمی افتاد."

ترامپ بار دیگر متعهد شد که یک سیستم دفاع موشکی گنبد آهنین برای ایالات متحده بسازد که مشابه اسرائیل است.

او بار دیگر در حالی که اسناد و شواهد چیز دیگری می گوید، مدعی شد: " اسرائیل یک گنبد آهنین دارد. آنها سیستم دفاع موشکی دارند. ۳۴۲ موشک به اسرائیل شلیک شد و فقط یکی از آنها کمی موفق بود."

او گفت:" چرا کشورهای دیگر باید این را داشته باشند و ما نداریم؟ نه، ما یک گنبد آهنین بر فراز کشورمان می‌سازیم و مطمئن می‌شویم که هیچ چیزی نمی‌تواند به مردم ما آسیب برساند."

مشخص نیست که ترامپ سعی دارد چه تهدیدی را خنثی کند، زیرا گنبد آهنین تنها قادر به رهگیری راکت‌های کوتاه‌برد است - خطری که ایالات متحده تاکنون در امتداد مرزهای خود با آن روبرو نبوده است و اگر خطری برای آمریکا باشد، احتمالا از ناحیه موشک های قاره پیمای بالستیک است که هزاران کیلومتر بُرد دارد.

ترامپ درباره سوء قصد نافرجام به جانش نیز گفت: فقط به لطف خدای متعال از این حادثه جان سالم به در برده است.

او گفت: "صدای ویز بلندی شنیدم و احساس کردم که چیزی واقعا به شدت به گوش راستم برخورد کرد. با خودم گفتم وای این چه کاری بود؟ فقط می تواند یک گلوله باشد."

  • 15
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش