یکشنبه ۰۷ مرداد ۱۴۰۳
۱۶:۰۰ - ۱۹ آذر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۹۰۵۱۵۴
فناوری اطلاعات و ارتباطات

مایکروسافت دانشگاه هوش مصنوعی داخلی دایر می‌کند

دانشگاه هوش مصنوعی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,اخبار فناوری اطلاعات
مایکروسافت برای مقابله با کمبود مهارت در زمینه هوش مصنوعی پیشرفته خودش دست به کار شده است و قصد دارد یک دانشگاه هوش مصنوعی داخلی دایر کند.

به گزارش  آنا، کریس بیشاپ، مدیر لابراتوار تحقیقاتی مایکروسافت در کمبریج بریتانیا، در این باره گفت که دانشگاه هوش مصنوعی مایکروسافت یکی از چندین طرحی است که این شرکت برای مقابله با کمبود نیروی ماهر در زمینه هوش مصنوعی در نظر دارد و این در حالی است که رقابت شدیدی در میان شرکت‌های فناوری برای ربودن و استخدام افراد نخبه و زبده در این زمینه درافتاده است.

 

بیشاپ می‌گوید: «ما نام این مرکز را دانشگاه هوش مصنوعی گذاشته ایم، اما در واقع این مرکز جایی برای آموزش‌های داخلی افرادی است که استعداد و هوش یادگیری این صنعت را دارند. این افراد در دوره‌های بسیار فشرده درباره یادگیری ماشینی و هوش مصنوعی یاد می‌گیرند و به غیر از آموزش، در آزمایشگاه‌های مربوط به مایکروسافت، تجربه‌های لازم را نیز کسب می‌کنند».

 

زمانی که بحث استعداد هوش مصنوعی پیش می‌آید، مایکروسافت رقیب سرسخت شرکت‌هایی چون آمازون و اپل که دفاتر پژوهشی در کمبریج دایر کرده است، دیپ‌مایند که زیرمجموعه گوگل است و دستاوردهای چشمگیری در این زمینه داشته، فیس بوک و توییتر به شمار می‌آید.

 

نبرد جهانی برای استعدادیابی با توجه به پیشرفت‌های سریع هوش مصنوعی در سال‌های اخیر به اوج خود رسیده است. این پیشرفت‌ها نیز به نوبه خود در راستای بالا رفتن قدرت رایانشی و حجم عظیم داده‌هاست که روز به روز نیز در حال افزایش است.

 

هوش مصنوعی هم اکنون تقریبا هسته کار و پژوهش تمامی شرکت‌های فناوری و همچنین اساس محصولات مهمی چون آیفون اپل، دستیار صوتی اکوی آمازون و سرفیس مایکروسافت است. محققان می‌گویند که حتی پیشرفت‌های کوچک در زمینه‌هایی چون تشخیص زبان و جست وجوی تصویر تاثیر بسیار بزرگی در بخش‌های مختلف فناوری و خدمات آنلاین داشته است.

 

ناگفته نماند که غول‌های فناوری برای جذب افراد نخبه و ماهر، وعده حقوق سالانه ای بالغ از چند میلیارد دلار می‌دهند تا بتوانند در رقابت برای جذب این افراد از شرکت‌های رقیب دیگر موفق تر عمل کنند. جالب است بدانید برخی از افرادی که در تیم‌های هوش مصنوعی در شرکت‌های سیلیکون ولی کار می‌کنند، سالانه بیش از یک میلیون پوند درآمد دارند.

 

مایکروسافت چطور نخبگان هوش مصنوعی را جذب می‌کند؟

غول نرم افزاری دنیا سعی می‌کند به غیر از پیشنهاد حقوق‌های بالا به افراد نخبه هوش مصنوعی برای جذب آنها، آنها را در کنفرانس‌ها پیدا کند و برخی دانشجویان را در دوره دانشجویی تامین مالی کند تا بعد از اتمام درس مستقیما وارد این شرکت شوند و شروع به کار کنند.

 

این شرکت همچنین دست به راه اندازی کنفرانسی در زمینه هوش مصنوعی در لس آنجلس زده است که «کنفرانس و کارگاه آموزشی سیستم‌های پردازش اطلاعات عصبی» نام داشت و بیشاپ و تیم او مترصد شناسایی و استخدام افراد نخبه در این کنفرانس بود.

 

به گفته بیشاپ، مایکروسافت برخلاف شرکت‌های دیگر قصد دارد بهترین استادان هوش مصنوعی را مستقیما از خارج از دانشگاه استخدام کند.

 

او می‌گوید: یکی از چیزهایی که سعی داریم از آن اجتناب کنیم، این است که به سادگی به یک دانشگاه برویم، بهترین استادانش را انتخاب کنیم و آن دانشگاه را از این اساتید محروم کنیم. زیرا این کار شاید در کوتاه مدت مشکلات و نیازهای بعضی شرکت‌ها را مرتفع می‌کند، اما فکر نمی کنم این کار تاثیر مثبتی روی صنعت هوش مصنوعی داشته باشد. همین امر نیز موجب می‌شود که ما دانشگاهی مخصوص این صنعت برای خودمان دایر کنیم.

 

این در حالی است که به گزارش وب سایت لینکداین، بسیاری از اساتید هوش مصنوعی دانشگاه‌های بزرگی مثل آکسفورد و کمبریج را طی سال‌های اخیر رها کرده‌اند تا به دلیل حقوق‌های بسیار بهتر جذب شرکت‌هایی مثل دیپ‌مایند شوند.

 

به طور مثال، ایرینا هیگینز یکی از این اساتید است که در سال ۲۰۱۵ سمت استاد راهنمای دانشگاه آکسفورد را در رشته یادگیری ماشینی رها کرد تا به دیپ‌مایند بپیوندد و به عنوان دانشمند تحقیقاتی در این شرکت مشغول به کار شود. هیگینز قبل از اینکه وارد دیپ‌مایند شود، دوره PhD را در زمینه عصب شناسی رایانشی و هوش مصنوعی در دانشگاه آکسفورد به پایان رساند.

 

جالب است بدانید بر اساس گزارش رگولاتوری بریتانیا، حقوق سالانه دانشمندان در شرکت دیپ‌مایند در سال ۲۰۱۶ حدود ۳۴۵ هزار دلار بود.

 

بیشاپ شخصی که حاضر به اظهار نظر درباره شرایط استخدامی دیپ‌مایند نشد، می‌گوید آزمایشگاه او بودجه دانشجویان دوره فوق لیسانس و دکتری دانشگاه کمبریج و دانشگاه‌های دیگر را متقبل می‌شود تا هر چه بیشتر زمینه جذب آنها را فراهم کند.

 

او می‌افزاید: ما سعی می‌کنیم که با دانشگاه‌ها تعامل کنیم تا بتوانیم هم در آموزش دانشجویان نقش داشته باشیم و هم از آنها بهره ببریم. به عنوان مثال، به تازگی از یک طرح کارشناسی ارشد در دانشگاه کمبریج حمایت مالی کرده ایم.

 

به گفته بیشاپ، مرکز تحقیقات مایکروسافت از ۲۰۰ پایان نامه دکتری در همین راستا حمایت کرده و بودجه مورد نیاز آنها را تامین کرده است.

 

سایر شرکت‌های فناوری، از جمله دیپ‌مایند نیز از دانشجویان دانشگاه‌ها حمایت مالی می‌کنند؛ اما نه در این مقیاس! محققان دیپ‌مایند به دانشجویان برخی دانشگاه‌ها دروس هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی را آموزش می‌دهند و حتی به عنوان استاد راهنمای آنها در دوره دکتری، راهنمایی شان می‌کنند.

 

 

 

 

  • 11
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش