همان طور که در تصویر زیر مشاهده میکنید در رتبه بندی جدید اینترنت موبایل ایران پس از کشورهایی مانند مکزیک، جمهوری دومینیکن، فیجی و ایرلند و بالاتر از تایلند، لائوس و تونس قرار دارد و همانطور که اشاره شد این جایگاه نسبت به سال قبل شش پله سقوط را نشان می دهد.
اما شرایط سرعت اینترنت پهن باند یا ثابت در ایران از این هم به مراتب بدتر است و در جایگاه ۱۳۴ جدول پس از نام کشورهایی نظیر آنگولا، باربادوس، مالدیو و اوگاندا قرار می گیرد و تنها یک پله تا رسیدن به تانزانیا فاصله دارد.
نکته جالب در خصوص این گزارش سرعت اینترنت پهن باند در استرالیاست که علیرغم پیشرفته بودن این کشور در جایگاه ۶۸ جدول قرار دارد. براساس گزارش اسپید تست سرعت اینترنت ثابت در استرالیا حتی از قزاقستان( جایگاه ۶۴)، کوزوو( جایگاه ۶۱) و مونتنگرو( جایگاه ۶۰) هم پائین تر است؛ محض اطلاع شما باید بگوییم که تولید ناخالص داخلی این کشور ۱۰ برابر سه کشوری است که به آنها اشاره کردیم.
امارات متحده عربی از نظر متوسط سرعت دانلود با اینترنت تلفن همراه در جایگاه دوم جهانی قرار دارد
سوئد با در اختیار داشتن سرعت دانلود ۱۳۱.۱۳ مگابیت بر ثانیه در جایگاه دهم این جدول و آمريکا با سرعت دانلود ۱۳۰.۷۹ مگابیت بر ثانیه جایگاه یازدهم جدول را در اختیار دارند. انگلستان نیز علیرغم تصور بسياري تنها با سه مگابیت بر ثانیه اختلاف در جایگاه بالاتر از روسیه قرار گرفته و رتبه ۴۵ جهانی را بخود اختصاص داده است.
همان طور که انتظار می رفت صدرنشین این جدول سنگاپور است که با متوسط سرعت دانلود ۲۰۰ مگابیت بر ثانیه توانسته جایگاه نخست را در اختیار بگیرد. کره جنوبی نیز از نظر سرعت اینترنت موبایل در صدر جدول قرار گرفته است و کشور همسایه یعنی امارات متحده عربی در جایگاه دوم جدول قرار دارد.
شاید بد نباشد اشاره کنیم که در سال ۲۰۰۷ میلادی دولت استرالیا با کلید زدن پروژه ای به نام شبکه پهن باند ملی ارائه سرعت دانلود بالغ بر ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه در این کشور را تصویب کرد اما حالا ۱۳ سال از آن زمان زمان گذشته ، ۳۴ میلیون دلار بودجه این کشور صرف توسعه زیرساخت های فیبر نوری شده و چندین دولت در آن تغيير پیدا کرده اند اما متوسط سرعت دانلود در استرالیا از ۴۱.۷۸ مگابیت بر ثانیه فراتر نمی رود. البته اوضاع برای استرالیایی ها آنقدر هم ناامید کننده نیست چراکه این کشور از نظر متوسط سرعت دانلود از طریق اینترنت موبایل( ۶۷.۶۶ مگابیت بر ثانیه) توانسته جایگاه ششم جدول جهانی را بخود اختصاص دهد.
- 18
- 2
کاربر مهمان
۱۳۹۸/۱۱/۱۱ - ۱۵:۳۷
Permalink