دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۴:۵۹ - ۲۶ فروردین ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۱۰۴۱۰۶
کامپیوتر و لپ تاپ

۱۰ برند برتر تولید کننده لپ تاپ در جهان (۲۰۱۷)

کامپیوترهای همراه (لپ تاپ) در سالهای اخیر بخش اعظم فروش بازار کامپیوتر را به خود اختصاص داده اند؛ بسیار از ما با وجود داشتن یک کامپیوتر شخصی در منزل، یک نوت بوک را نیز تهیه کرده و بارها از آن به عنوان کامپیوتر اصلی استفاده کرده ایم. تفاوت در کارایی، کیفیت و بازدهی نوت بوک های موجود در بازار با توجه به قیمت پرداخت شده، به طور حتم مسئله ای قابل توجه در بازار نامناسب و ناامن ایران است. در این وضعیت انتخاب یک محصول مناسب می تواند بسیار حیاتی و مهم باشد. در این میان برخی از مجموعه های جهانی در ۳ ماهه نخست سال، اقدام به معرفی برترین برندهای تولید کننده نوت بوک کرده و در این معیار معیارها و البته انتخاب های آنها بسیار متفاوت است! مجموعه LapTop Mag به تازگی ۱۰ تولید کننده برتر لپ تاپ در جهان را به سنت هر ساله ی خود انتخاب کرده است؛ به عبارت ساده تر، ۱۰ برند تولید کننده ی برتر جهان از دیدگاه لپ تاپ مگ و برای سال ۲۰۱۷ انتخاب شده اند؛ این در شرایطی است که این مجموعه باز هم با انتخاب های خود بسیاری را حیرت زده کرده است!

 

از جمله پارامترهای دخیل این مجموعه در انتخاب هایش می توان به نتایج بدست آمده در بررسی های خود مجموعه، پشتیبانی و خدمات پس از فروش کمپانی، گارانتی، طراحی، نوآوری و ... اشاره کرد. اما این انتخاب ها با حواشی زیادی همراه است. در سال گذشته و به عقیده LapTop Mag، اپل به عنوان کمپانی برتر جهان در زمینه تولید لپ تاپ شناخته می شد؛ همچنین دیگر طبقه بندی های آن با انتقادهای فراوانی روبرو شده بود؛ هم اینک نیز لیست ۱۰ تولید کننده برتر جهان توسط این مجموعه حاکی از آن است که اعتبار LapTop Mag به عنوان یک مرجع در حال ضعیف شدن و حتی خط خوردن از لیست است! لپ تاپ مگ اینبار با سقوط شگفت انگیز اپل به رتبه پنجم جهان، لنوو را به رتبه نخست ارتقاء داده است. در این جمع بندی Apple با ۵ پله سقوط و Lenovo با ۳ پله صعود به رتبه های اول و پنجم دست یافته اند. در ادامه سری به وضعیت برندهای موجود در این لیست می زنیم.

 

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,لپ تاپ و کامپیوتر,لپ تاپ

 

Lenovo/لنوو

کمپانی لنوو دارای عنوان بزرگترین تولید کننده کامپیوترهای شخصی در جهان است؛ با این وجود در زمینه کارایی لپ تاپ های آن و رقابت با دیگر محصولات مشابه در بازار، حرف و حدیث هایی وجود دارد. با توجه به پارامترهای مورد استفاده توسط لپ تاپ مگ، می توان برندهای دیگری را جایگزین این شرکت کرده و لزوما لنوو نمی تواند رتبه نخست را به خود اختصاص دهد. برخی از مدل های ThinkPad جدید دارای طول عمر بالایی در زمینه شارژ باتری بوده و در زمینه طراحی نیز نوت بوک هایی مانند  Yoga Book امتیاز این شرکت را افزایش داده اند. به عقیده این مجموعه، لنوو در اکثر موارد امتیازهایی نزدیک به حداکثر را دریافت کرده و با جمع امتیاز ۹۰ در رتبه نخست ایستاده است.

 

ASUS/ایسوس

شرکت تایوانی ایسوس با یک پله افزایش از رتبه سوم جهان به رتبه دوم صعود کرده است. امتیاز کلی این شرکت به ۸۶ می رسد که طراحی، ویژگی ها و پشتیبانی از جمله نقاط قوت آن بوده است. استفاده از متریال های فلزی با کیفیت بالا و زیبا شناختی محصول در کنار بالا بردن ویژگی ها با توجه به قیمت پرداختی، از جمله ویژگی های نوت بوک های جدید ایسوس بوده اند. از جمله مدل هایی که بدان اشاره شده است، می توان ZenBook 3 را نام برد. همچنین می دانیم که ASUS و MSI در زمینه تولید لپ تاپ های مخصوص بازی نیز سالهاست که به رقابت می پردازند.

 

DELL/دل

شرکت دل در رتبه سوم ایستاده است؛ تغییر آن در یک ساله اخیر، قادر به جلب رضایت لپ تاپ مگی ها نبوده و آن را به رتبه سوم پایین کشیده است. این شرکت با یک پله سقوط در رتبه بندی سال ۲۰۱۷ ثبت شده است. دل موفق به کسب امتیاز ۸۳ گشته و مواردی مانند خدمات و پشتیبانی مشتری بیشترین امتیاز را به خود اختصاص داده اند. دل دارای زیر مجموعه گیمینگ خود با نام Alienware بوده و همچنین مدل  Dell XPS 13، مدل های جدید XPS 15 و Alienware 13 از جمله مدل های برتر و برجسته آن بوده اند. در نهایت تغییر چندانی در رویه DELL دیده نمی شود.

 

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,لپ تاپ و کامپیوتر,لپ تاپ

 

HP/اچ پی

کمپانی HP که نامی آشنا در تولید نوت بوک است، با دو پله افزایش در رتبه چهارم جای گرفته است. این شرکت موفق به کسب امتیاز ۸۲ شده است. Ultrabook های جدید این برند بخش اعظم دلیل انتخاب آن را در این جایگاه توجیه می کنند. اچ پی در زمینه نوت بوک های مخصوص بازی حرف چندانی برای گفتن ندارد؛ با این وجود الترابوک های آن ستودنی هستند.

 

Apple/اپل

شرکت اپل برای مدت های طولانی جزو برترین های جهان در بسیاری از لیست ها بوده است؛ اما این شرکت به تازگی در جایگاه پایینی در لیست LapTop Mag قرار گرفته است. دل مقام نخست خود را به جایگاه پنجم داده است؛ از جمله دلایلی که اپل هنوز در بخش بالایی لیست قرار دارد، گارانتی و خدمات پس از فروش آن است. اگر تنها یکی از انتخاب و سقوط های LapTop Mag در لیست ۲۰۱۷ خود درست باشد، کاهش شدید امتیاز اپل است. این کمپانی در معرفی مک بوک پروهای ۲۰۱۶ با حواشی فراوانی روبرو شد؛ عدم نوآوری های چشمگیر، قیمت های بالا، ارتقاء پذیری پایین، تعمیر پذیری دشوار، مشکلات نشانگر باتری و... از جمله مواردی بود که ارزش خرید مک بوک های اپل را به شدت کاهش داد.

Acer/ایسر

شرکت چند ملیتی ایسر نامی آشنا در صنعت نوت بوک جهان است. ایسر نخستین لپ تاپ منحنی مخصوص بازی جهان و اولین نوت بوک دارای پردازنده های نسل هفتم اینتل را در سال گذشته راهی بازار کرد. لپ تاپ های خوش قیمت با قیمت مناسب، Acer را به یک برند موفق مبدل کرده اند. این شرکت در سالهای اخیر به طور جدی وارد حوزه نوت بوک های مخصوص بازی شده و لپ تاپ مگ نوت بوک های آن را به دلیل ارزش خرید بالا در کنار پشتیبانی مناسب می بیند. با وجود آنکه بخش اعظم سبد کالای ایسر را نوت بوک های میان رده تشکیل می دهند، اما مدل هایی مانند Swift و یا هیبریدی های ۲ در ۱ خوش قیمت مانند Acer One S1002 جزو مدل های رقابتی هستند. اگر از نوت بوک های مخصوص بازی آن نیز عبور کنیم؛ الترابوک های جدید این برند در کنار مدل های بسیار مقاوم Travel Mate و الترابوک های مخصوص بازی و مولتی مدیای Nitro، نوآوری های این برند را به خوبی اثبات کرده اند.

 

MSI/‎ ام اس آی

شرکت تایوانی MSI در سالی که گذشت بخش اعظم تمرکز خود را بر روی نوت بوک های مخصوص بازی نهاده و ثمره آن را نیز دریافت کرد. MSI با یک پله سقوط، رتبه هفتم را در این لیست بدست آورده است. لپ تاپ مگ معتقد است که پشتیبانی فنی MSI مناسب نبوده و با امتیازهای آن را به طور عجیبی کاهش داده است. در نتیجه MSI با کسب ۷۶ امتیاز در رتبه هفتم جای دارد.

 

RAZER/ریزر

ریزر بلید در سال جاری و همزمان با نمایشگاه CES 2017، با دزدیده شدن نوت بوک ویژه خود بر سر زبان ها افتاد. ریزر رتبه هشتم جدول را به خود اختصاص داده و شاید یکی از دلایل آن تنوع پایین محصولات باشد. لپ تاپ مگ از پشتیبانی محصولات ریزر چندان راضی به نظر نمی رسد و در کل امتیازهای این برند به طور غیر منتظره ای پایین است! ریزر سال ها است که در زمینه تولید لپ تاپ و الترابوک های مخصوص بازی فعالیت دارد. همچنین این شرکت تجهیزات جانبی و مشاوره تولید سخت افزار را در کارنامه کاری خود دارد.

 

SAMSUNG/سامسونگ

شرکت کره ای سامسونگ در سالی که گذشت باریک ترین الترابوک های جهان را با مدل های ۹ Series معرفی کرد. هر چند که کمی بعد الترابوک های ایسر این رکورد را از آن خود کردند. در بخش نوآوری، سامسونگ به دلیل تولید کروم بوک های جدید مشهور است؛ همچنین الترابوک های آن نیز بسیار حرفه ای، کارآمد و رقابتی هستند. به طوری که در نظر سنجی ایالات متحده سامسونگ از نظر برند مورد اطمینان لپ تاپ رتبه دوم را پس اپل دارا بود. این شرکت با کسب امتیاز ۶۸ رتبه نهم جهان را به خود اختصاص داده است. با این وجود امتیازهای کسب شده توسط سامسونگ در لیست ۱۰ انتخاب LapTop Mag چندان جالب و منطقی به نظر نمی رسد.

 

Microsoft/مایکروسافت

و در نهایت آخرین انتخاب برند برتر جهان در زمینه تولید لپ تاپ، مایکروسافت است. هر چند که این شرکت به طور جدی و با مدل های متعدد در بازار حضور نیافته است، اما سرفیس های آن در سال اخیر سر و صدای زیادی به پا کردند. مایکروسافت با کسب امتیاز ۶۶ در این جدول قرار گرفته است.

 

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,لپ تاپ و کامپیوتر,لپ تاپ

 

 

 

  • 16
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش